Kupu Kupu Jimbaran en cruise naar Komodo of Raja Ampat - Jimbaran - Tot -70% | Voyage Privé

Schrijf u gratis in

Schrijf u gratis in

Bespaar tot 70% op Europese stedentrips, rondreizen & exotische droomvakanties

of
Al lid? Log in
Meer dan 7,3 miljoen mensen vertrouwen al op ons voor hun vakantie! Exclusieve voordelen voor onze leden
Exceptionele reizen voor de beste prijzen
Onze klantenservice staat voor u klaar

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Trek eropuit en ontdek authentieke plekjes
 • Ga diepzeeduiken en bewonder een kleurrijke onderwaterwereld
 • Relax op paradijselijke verlaten stranden
 • En ook... Verwen uw smaakpapillen met Indonesische specialiteiten

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Kies het ruime sop!

Van rijstvelden tot bergen, zandstranden en oerwouden... Laat u betoveren door de schoonheid en diversiteit van de landschappen die u tijdens deze reis doorkruist. De gezelligheid, de authentieke cultuur en de diepgewortelde tradities staan garant voor een unieke reiservaring!

Reisbeschrijving

Reisbeschrijving
Voor een onvergetelijk verblijf kiest u de aanbieding die het best bij u past:

- 9 nachten: 2 nachten in Kupu Jimbaran + 5 nachten cruise naar Komodo + 2 nachten in Kupu Jimbaran
- 14 nachten: 2 nachten in Kupu Jimbaran + 10 nachten cruise naar Raja Ampat + 2 nachten in Kupu Jimbaran

Hijs de zeilen!

Uw reisroute
Cruise naar Raja Ampat (11 dagen/10 nachten)
Dag 1: Sorong
Dag 2: Saunderek Jetty
Dag 3: Wayag
Dag 4: Wayag - Aljui Bay
Dag 5: Pearl Farm - Wofoh
Dag 6: Pienemu - Yangello
Dag 7: Yangello - Pulau Mioskon
Dag 8: Pulau Mioskon - Waigeo
Dag 9: Papua - Friwen
Dag 10: Batenta Bay
Dag 11: Sorong

Cruise naar Komodo (6 dagen/5 nachten)
Dag 1: Labuan Bajo - Pulau Sebayur
Dag 2: Pulau Kambing - Pulau Padar
Dag 3: Komodo-eilanden
Dag 4: Karang Makassar - Pulau Tatawa
Dag 5: Baai van Gili Lawa Darat - Pulau Sabolo
Dag 6: Pulau Sabolo - Labuan Bajo

Uw reisprogramma voor de cruise naar Raja Ampat

Dag 1: Sorong
Terwijl u geniet van een welkomstdrankje, informeert de verantwoordelijke u over de veiligheid aan boord en de regels die gedurende het verblijf gerespecteerd moeten worden, hij stelt u voor aan de bemanning en overloopt samen met u de reisroute. Vervolgens neemt u uw intrek in uw hut en kunt u zich even opfrissen.
De Jakaré vaart ongeveer 40 zeemijl naar het noorden van Raja Pulau Waigeo. Dit is de ideale gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de omgeving. Vervolgens informeert het team u over de duik- en snorkelmogelijkheden. Er worden ook andere activiteiten aangeboden. 
Afhankelijk van het tijdstip van aankomst kunt u een bezoek brengen aan het mooie dorp Yanbuba of snorkelen in een kleurrijke onderwaterwereld.
De nacht brengt u door in het rustige Yanbuba Bay.

Dag 2: Saunderek Jetty
Relax op de prachtige zandbanken en neem een duik in het azuurblauwe water. Met een kajak kunt u de omgeving van het dorp Yanbuba ontdekken, en u kunt snorkelen en zwemmen tussen vele en grote vissen in de prachtige koraaltuin bij de Saunderek-steiger.
Ook een avondwandeling op het strand van Saunderek en een ontmoeting met de lokale bevolking staan op het programma. Na zonsondergang zeilt u de hele nacht door naar Pulau Wayag, helemaal in het noorden.
Voor duikers kan overdag een duiksessie georganiseerd worden aan de Saunderek-steiger.

Dag 3: Wayag
's Ochtends komt u bij zonsopgang aan in Wayag. Hier wandelt u naar de top van Mount Pindito en kunt u de kalkstenen eilanden van Wayag van bovenaf bewonderen.
De rest van de dag ontdekt u de lagunes van Wayag en de prachtige kustlijn per kajak. De lagune van Wayag is een prachtige plek om te snorkelen met reusachtige weekdieren en veel ander koraalleven.
De nacht brengt u door in de lagune van Wayag.
Voor duikers kan er overdag in de Wayag-lagune een duiksessie georganiseerd worden.
Dag 4: Wayag - Aljui Bay
U vaart naar het rangerstation, waar u de ochtend doorbrengt. Daarna verkent u het oostelijke deel van Pulau Wayag, waar zwarte punthaaien leven. De Jakaré verlaat Wayag om naar het zuiden te varen en de evenaar over te steken om de meest interessante plekjes van Kawe te bereiken. Daarna vaart u door naar Kawe, ten zuidoosten van Waigeo, om na een uurtje een rustige plek te bereiken om het anker neer te laten aan de Pearl Farm in Aljui Bay. Hier kunt u van de brug springen en afkoelen, om vervolgens op de boot te relaxen en te genieten van een een prachtige zonsondergang.
Voor ervaren duikers kan er een duiksessie ten zuiden van Pulau Kawe georganiseerd worden.

Dag 5: Pearl Farm - Wofoh
U bezoekt de Pearl Farm in de ochtend, waar u de gelegenheid krijgt om de mooiste parels van Indonesië te kopen. Vervolgens gaat het richting Pulau Wofoh, een klein stukje paradijs op aarde. De Jakaré zal bij het eiland voor anker liggen en gasten kunnen per kajak de maagdelijke kust (noord en zuid) van Wofoh ontdekken. Ook snorkelen is hier een echte aanrader! 
De Jakaré vaart nadien naar het zuidwesten, waar u de nacht doorbrengt in Pulau Maniafun.
Voor duikers kan een duiksessie georganiseerd worden ten zuiden van Wofoh Island.

Dag 6: Pienemu - Yangello
Het ontbijt wordt onderweg naar Pienemu geserveerd. U komt net op tijd op uw bestemming aan om de eerste activiteit van de dag te starten: snorkelen in het Keruo Channel of per kajak of peddel de koraalriffen rondom verkennen. 
Na de lunch gaat de Jakaré naar het noorden, vlak bij de ingang van de Pienemu-lagune. U maakt een korte wandeling naar de top van de kalkrotsen, waar u figuurlijk omver geblazen wordt door het uitzicht op de kleine eilanden van Pienemu. Nadien kunt u een verfrissende duik nemen in de lagune.
De Jakaré verlaat Pienemu in de late namiddag om naar Pulau Yangello te varen waar het anker neergelaten wordt in een kalme mangrove-omgeving.
Voor duikers kan overdag een duiksessie georganiseerd worden in Keruo of Melissa Garden.

Dag 7: Yangello - Pulau Mioskon
U ontwaakt met het geluid van witte cacatides en kunt per kajak de geheime passages van de mangroves in Pulau Yangello verkennen. Het ontbijt wordt geserveerd op weg naar Pulau Arborek, waar de Jakaré voor het eiland zal ankeren. Arborek heeft veel te bieden: duiken, snorkelen en wandelen in het dorp. De Arborek Pier ligt pal naast de koraalriffen, met een rijke en gevarieerde flora en fauna. Na het zwemmen nabij de pier en het bezoeken van Pulau Arborek, vaart de Jakaré naar Manta Sandy. Het is hier dat u indrukwekkende manta's in ondiep water vanaf het wateroppervlak kunt bewonderen. 
Na een korte snorkelsessie vaart de Jakaré tussen de koraalriffen naar het oosten, naar Pulau Mioskon. Tijdens de tocht kunt u vanaf de Jakaré de prachtige zonsondergang bewonderen.
Voor duikers kan er overdag een duiksessie georganiseerd worden aan de Arborek Pier en/of Manta Sandy.
U brengt de nacht door in Pulau Miokson.

Dag 8: Pulau Mioskon - Waigeo
U kunt kiezen tussen verschillende activiteiten: duiken, snorkelen en een bezoek aan Pulau Miokson. Het Miokson-rif is gemakkelijk toegankelijk voor duikers. U kunt er onder andere talrijke vissen, haaien, kleine zeepaardjes en naakslakken zien. Daarna vaart u naar Friwen, gelegen tussen Mioskon en Waigeo. Deze plaats biedt toegang tot vele activiteiten zoals zwemmen, wandelen op prachtige stranden, snorkelen en bezoekjes aan lokale dorpen.
Voor duikers kan er overdag op Mioskon een duiksessie georganiseerd worden.

Dag 9: Papua - Friwen
Vroeg in de ochtend gaat u het land in op zoek naar de paradijsvogel, één van de weinige inheemse soorten van West-Papoea. De wandeling met lokale gids duurt ongeveer 30 minuten om de rivier op te gaan in een lokale kano, en dan 30 minuten wandelen naar het regenwoud. De paradijsvogels zijn alleen bij zonsopgang te zien, dus u zult vroeg moeten vertrekken. Het ontbijt wordt na de wandeling geserveerd. U kunt ook de prachtige stranden en koraalriffen per kajak verkennen. Aan het einde van de middag bereidt het team een barbecue en een feestje voor in Friwen.
Vandaag wordt het diner op het strand geserveerd, waar u de gelegenheid krijgt om met de bemanning lokale danspasjes onder de knie te krijgen. 

Dag 10: Batenta Bay
Vroeg in de ochtend steekt u het Dampier-kanaal over naar het eiland Batenta, waar het ontbijt geserveerd wordt. Uw dag in Batenta draait om een trektocht naar een prachtige waterval. Daarnaast kunt u gebruik maken van duikmaskers en snorkels, kajaks en paddles en witte zandbanken verkennen.
De nacht brengt u door in Batenta Bay.

Dag 11: Sorong
Vandaag keert u terug naar Sorong.
Er wordt een kleine ceremonie en afscheid georganiseerd aan boord van de Jakaré, alvorens u naar het hotel of de luchthaven gebracht wordt.

Uw reisprogramma voor de cruise naar Komodo

Dag 1: Labuan Bajo - Pulau Sebayur
Terwijl u geniet van een welkomstdrankje, informeert de verantwoordelijke u over de veiligheid aan boord en de regels die gedurende het verblijf gerespecteerd moeten worden, hij stelt u voor aan de bemanning en overloopt samen met u de reisroute. Vervolgens neemt u uw intrek in uw hut en kunt u zich even opfrissen.
Vervolgens vaart de Jakaré naar Pulau Sebayur, voor u de ideale gelegenheid om even uit te rusten en te genieten van de omgeving. Zodra het anker neergelaten wordt, kunt u genieten van de prachtige zeebodem. U kunt ook gaan kajakken en de weelderige stranden rondom ontdekken. Na de lunch vaart u door naar Pulau Kaaba. U kunt kiezen tussen een bezoek aan het dorp Rinca of snorkelen rond de Jakaré. Vanaf het achterdek kunt u de talrijke sterren en vleermuizen zien.

Dag 2: Pulau Kambing - Pulau Padar
's Morgens vroeg laat de Jakaré Pulau Kambing achter zich om rond 7.30u in het aanmeergebied aan te komen. De overdracht van de boot naar de kust gebeurt met de twee kleinere boten. Rangers brengen u vervolgens naar het Nationaal Park, waar ze u de veiligheidsregels meedelen.
In deze mystieke omgeving maakt u onder begeleiding van rangers kennis met de beroemde Komodo-varanen. Soms kunt u vrij dicht bij de varanen geraken. Deze wandeling kan 30 minuten tot 2 uur duren. Na de tocht keer u terug aan boord van de Jakaré, om rond de boot te zwemmen en te genieten van een heerlijk ontbijt. Vervolgens vaart de Jakaré naar Palau Padar. Eénmaal daar aangekomen biedt het team activiteiten aan zoals snorkelen, wandelingen op het strand, kajakken en peddelen langs de kust van Padar. Als u zich dapper voelt, kunt u de top van Padar beklimmen voor een adembenemend uitzicht op Komodo.

Dag 3: Komodo-eilanden
U heeft de kans om de zonsopgang op het eiland Komodo te bewonderen, waarna u aan boord kunt genieten van een lekker ontbijt. Nadien worden er verschillende activiteiten aangeboden en kunt u rondom de boot zwemmen. Afhankelijk van de weersomstandigheden, wordt er na het ontbijt ook een snorkelsessie georganiseerd. 
Nadien vaart de boot door naar het noorden, waar u een stop maakt op de meest bekende locatie van de regio: Pantai Merah of het roze strand. U maakt er kennis met de lokale bevolking en bezoekt het strand in kwestie. Ook de onderwaterwereld voor het strand kunt u al snorkelend bewonderen: indrukwekkende koralen en misschien wel een haai of twee... Zeker de moeite! 
Terwijl de boot voor anker ligt in Pulau Sabita, kunnen gasten genieten van een heerlijke lunch. Vervolgens zullen verschillende activiteiten rond de kleine eilanden worden voorgesteld, evenals de mogelijkheid om naar zandbanken of mangroven te gaan kijken. Tegen het einde van de dag kunt u de zonsondergang vanop de zandbanken bewonderen voordat u terugkeert naar de Jakaré voor het diner.
Dag 4: Karang Makassar - Pulau Tatawa
Karang Makassar: toegang per kano. Deze plaats is gekend als een ideale snorkelplaats, waar u zelfs manta's en roggen vanaf het wateroppervlak kunt bewonderen. De plek is tussen de 8 en 15 meter diep en de manta's komen hier naar de oppervlakte voor een schoonmaaksessie door kleine vissen en om te eten. Een unieke show die u absoluut niet mag missen!
Na een korte pauze en een lekkere lunch, vaart de Jakaré naar Batu Bolong en Pulau Tatawa. Batu Bolong is gekend omwille van het prachtige koraal: kleurrijk en in goede staat! Van koraalrifvissen tot witte en zwarte punthaaien, dolfijnvissen, barracuda's en snappers... Hier kunt u het allemaal aanschouwen! 
Als de omstandigheden goed zijn, kan er op deze plek een duik georganiseerd worden, evenals in Pulau Tatawa, een andere spectaculaire site. Ook schildpadden zijn hier vaak talrijk aanwezig. Er is ook een optionele duik mogelijk in Karang Makassa.

Dag 5: Baai van Gili Lawa Darat - Pulau Sabolo
U kunt tijdens de ochtendtocht genieten van een goed ontbijt tot de aankomst aan de baai van Gilli Lawa Darat, waar de Jakaré zal aanmeren. Met een beetje geluk kunnen gasten wilde dieren zoals wilde zwijnen of rendieren op de stranden spotten.
Duiken aan Golden Passage: beide locaties bevinden zich tussen Gilli Lawa Darat Island en het eiland Komodo. Beide sites zijn erg mooi met prachtige koralen en bieden een rijke fauna en flora, waaronder schildpadden en zeebrasem.
Gasten kunnen kajakken of peddelen tussen het koraal rond de Jakaré. U kunt ook van het uitzicht genieten op het achterdek van de Jakaré, speciaal ontworpen om te ontspannen. De Jakaré laat vervolgens de noordelijke kant achter zich om te ankeren in een gebied ten oosten van Gili Lawa. Intussen kunt u relaxen, alvorens het team een barbecue zal bereiden. Het diner wordt op het strand van Pulau Sabolo geserveerd, waar u van de bemanning enkele lokale danspasjes kunt leren onder een prachtige sterrenhemel op het strand van Pulau Sabolo.
Optionele duiksessie: Crystal Rock
Bevestigde duiksessies: Golden Passage en Castle Rock

Dag 6: Pulau Sabolo - Labuan Bajo
Op uw programma deze ochtend: ontspanning, duiken, paddle-kajakken en strandactiviteiten. Nadien bereidt u uw vertrek voor.
Het duurt ongeveer een uur om Labuan Bajo te bereiken, waar een kleine afscheidsceremonie georganiseerd wordt alvorens u naar de luchthaven of uw hotel gebracht wordt.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Welkom aan boord!

Klaar voor een ongekend avontuur? Ontdek de talrijke pareltjes van de Komodo of Raja Ampat-archipel aan boord van een Jakaré, een elegante en stijlvolle cruiseboot die Indonesische traditie moeiteloos combineert met westers comfort. Hier geniet u de klok rond van uitstekende faciliteiten.


Eén ding is zeker: na afloop zal deze cruise nog lang in uw geheugen gegrift staan!

Uw accommodatie

Welkom aan boord!
Tijdens de cruise kunt u kiezen tussen volgende twee cabines:

- Standaard Cabine
- Premium Cabine

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Aan boord verblijft u op basis van volpension (exclusief drankjes).

Neem 's ochtends een energieke start van de dag dankzij een heerlijk ontbijt. Ook 's middags en 's avonds geniet u van heerlijke maaltijden, en op de 9e dag krijgt u in Friwen zelfs een smakelijke barbecue aangeboden!

Uw verblijf in het hotel Kupu Kupu Jimbaran 5*

Uw verblijf in het hotel Kupu Kupu Jimbaran 5*
Het hotel Kupu Kupu Jimbaran 5* ligt in het hart van Jimbaran Bay, op slechts enkele minuten van het zandstrand waar zich de eigen Beach Club van de accommodatie bevindt. Dit 5* resort verwelkomt u voor een vakantie aan zee die volledig in het teken staat van uw welzijn en ontspanning. Zodra u het hotel betreedt, wordt u ondergedompeld in een sfeer van unieke luxe.

Speciaal voor u hebben wij een Standaard Kamer uitgekozen op basis van halfpension (exclusief drankjes).

Kom helemaal tot rust in de Bamboo Spa by l'Occitane, één van Bali's meest indrukwekkende spa's.

Tijdens uw verblijf in het Kupu Kupu Jimbaran 5* geniet u van volgende voordelen:
- Massage van 30 minuten voor 2 personen in de spa 
- Een mojito per koppel tijdens het verblijf
- Bezoek aan de vismarkt van Kedonganan
- Toegang tot Queens Beach Club Jimbaran

Details over de cruise:

Alle praktische informatie over de cruise:
- Boottype: Jakaré
- Aantal cabines: 4 cabines en 1 suite
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de cruise:
- 3 maaltijden per dag en Indonesische en westerse snacks
- Alcoholvrije drankjes
- Luchthaventransfers
- Franstalige kapitein
- Engelstalige en Franstalige duikmeester
- Duikmateriaal (inbegrepen in het duikpakket)
- Snorkelgerief
- Bed- en badlinnen

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Alle praktische informatie over de cabine:
De oppervlakte van de cabine laat niet toe om extra bedden toe te voegen.

De boot beschikt over:

 • Duikmateriaal

De cabines zijn uitgerust met:

 • Bedden
 • Badkamer en WC
 • Airconditioning
 • Opbergruimte

Details over uw verblijf in Jimbaran:

Alle praktische informatie over het hotel Kupu Kupu Jimbaran 5*: 
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 31
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Het hotel beschikt over:

 • 24-uursreceptie
 • Roomservice
 • Bagageopslag
 • Wasservice

De kamers zijn uitgerust met:

 • Bureau
 • Wifi
 • Minibar
 • Kamerjassen en slippers
 • Haardroger
 • Toiletartikelen
 • Flatscreen TV
 • Airconditioning
 • Benodigdheden voor thee en koffie
 • Kingsize bed
 • Kluis

Activiteiten bij het hotel:

 • Buitenzwembad
 • Bamboo Spa by l'Occitane
 • Fitness
 • Bali Golf & Country Club (10 km), New Kuta Golf (10 km)
 • Strand

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. De afstand tussen de luchthaven van Denpasar en het hotel Kupu Kupu Jimbaran 5* bedraagt ongeveer 8 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Extra informatie Indonesië

Alle aanbiedingen bij Voyage Privé zijn handmatig geselecteerd, omdat de veiligheid van onze leden het meest belangrijk is. Volgens het Ministerie van Buitenlandse Zaken zijn er geen beperkingen om naar Bali te reizen. Daarentegen adviseren zij om niet naar Lombok en de Gili eilanden te reizen.
De hotels die wij aanbieden op Bali zijn veilig bevonden om te bezoeken en zullen blijven functioneren zoals gewoonlijk. Voor het meest recente reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, kunt u de volgende website bezoeken: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen
Houd er rekening mee dat het advies aangepast kan worden en dat consumenten dit zelf dienen te controleren.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Kupu Kupu Jimbaran en cruise naar Komodo of Raja Ampat