5* combinatie op Bali en verblijf op Lombok - Ubud - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek 3 charmante en luxueuze hotels op uitzonderlijke locaties
  • Pak uw koffers uit in elegante en comfortabele kamers
  • Ontdek de traditionele kant van Bali dankzij de inbegrepen excursies
  • Verwen uw smaakpapillen met heerlijke en aromatische streekgerechten

Welkom op ... Bali!

Wilt u verschillende gezichten van dit adembenemende eiland ontdekken? 
Bali, bijgenaamd het 'Eiland van de Goden', biedt zowel rust, ontspanning, weelderige natuur en een unieke authenticiteit. De eeuwenoude tempels worden omringd door groene rijstvelden om daarna over te gaan in idyllische gouden zandstranden. Ontdek de spiritualiteit, de prachtige kunst en de eindeloze uitzichten... We bieden u de ideale combinatie van ontspannen en ontdekkingen.

Ubud

Het avontuur begint in Ubud, de culturele hoofdstad van het eiland, waar u in het hartje van de stad verblijft in een uitzonderlijk boetiekhotel. U wordt helemaal ondergedompeld in de plaatselijke cultuur, ontmoet de lokale bewoners en ontdekt de getalenteerde ambachtslieden. Daarna gaat u op verkenning naar de indrukwekkende tempels en bewondert u het uitzicht op de felgroene rijstvelden.

Sengiggi

Tijdens uw verblijf ontdekt u ook het weelderige Indonesische eiland Lombok. Ver weg van de drukte van het Balinese leven, biedt Lombok u een spectaculaire omgeving tijdens uw verblijf in het Katamaran Resort 5* in Senggigi. Op dit eiland is de natuur nog steeds heer en meester, waardoor een omgeving gecreëerd wordt die uw Robinson-ziel ontwaakt. Lombok is een paradijs voor duikliefhebbers en wordt gedomineerd door wuivende kokospalmen. Maak kennis met de mensen en hun typische huizen die eruit zien als omgevallen boten, bezoek een songket of aardewerkfabriek en ontdek betoverend mooie koraaltuinen ...

Seminyak

Uw derde en laatste bestemming is Seminyak, gekend om zijn paradijselijke stranden. U logeert er in het KANVAZ Village Resort Seminyak 5*, waar u de keuze heeft tussen talrijke watersporten, magnifieke zonsondergangen, feesten, ontspannen en kuieren langs de gezellige winkeltjes.

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 10 nachten: 3 nachten in Ubud + 3 nachten in Senggigi + 4 nachten in Seminyak
- 12 nachten: 4 nachten in Ubud + 4 nachten in Senggigi + 4 nachten in Seminyak
- 14 nachten: 4 nachten in Ubud + 4 nachten in Senggigi + 6 nachten in Seminyak
- 16 nachten: 4 nachten in Ubud + 4 nachten in Senggigi + 8 nachten in Seminyak

Klaar voor vertrek?

Sthala 5* (of gelijkwaardig) in Ubud

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Welkomstdrankje en verfrissend handdoekje bij aankomst
  • Seizoensfruit in de kamer
In het Sthala 5* waant u zich direct in een tropisch paradijs. Het hotel ligt in de heuvels bij Ubud en biedt een waanzinnig uitzicht op het regenwoud. Hier komt u echt tot rust! Neem een duik in het zwembad of doe mee aan een yogales middenin de natuur.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer met balkon of gelijkwaardig

Deluxe Kamer met balkon (36 m²)

U zult vanaf het eerste moment genieten van de nette en minimalistische inrichting van het hotel. De kamers zijn modern en verfijnd, en vanaf het balkon geniet u van frisse lucht en een schitterend uitzicht op de omgeving!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Het hotelrestaurant Sungai is een pittoreske stek waar u keuze heeft uit een menu van Balinese specialiteiten en populaire internationale gerechten. Tijdens de middag kunt u ook in de Naga Bar terecht voor een verfrissend drankje.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Pendeldienst naar het centrum van Ubud
  • Toegang tot de fitness en de twee zwembaden
  • Activiteiten volgens het programma van het hotel (yoga aan de rivier, Balinese danslessen, Balinese taallessen, ...)
Tussen het verkennen van de regio door, blijft u fit in de fitness of kunt u genieten van een massage in de spa. Ontspan vervolgens bij het zwembad en geniet van de rustige sfeer.

Katamaran Resort 5* (of gelijkwaardig) in Senggigi

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Welkomstdrankje en verfrissend handdoekje bij aankomst
Op een droomlocatie tussen het strand, de zee en de natuur, ontdekt u dit fantastische resort op Lombok aan het weelderige strand van Senggigi. Dit adresje neemt u mee in een unieke sfeer van rust, weldaad en culinaire verwennerij.

Neem de tijd om de prachtige inrichting te bewonderen, die 
moderniteit en traditie combineert, ontdek de schitterende faciliteiten, sluit uw ogen en relax onder de stralende zon ...

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Premier Kamer 

Premier Kamer (ongeveer 50 m²)

Gezellig, eigentijds en comfortabel ... Uw kamer is een echte oase van rust waar u alle voorzieningen vindt die u nodig heeft om uw verblijf onvergetelijk te maken. Neem 's avonds plaats op het balkon om de zonsondergang te bewonderen achter Mount Agung, een magisch moment dat u nooit meer vergeet!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Uw vakantie wordt doorgetrokken naar uw bord als u een tafeltje reserveert in The Sail Café & Bistro of in het restaurant The Kliff. Beide adresjes brengen verfijnde gerechten in een stijlvolle sfeer met invloeden van over de hele wereld.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot de fitness
In een adembenemende omgeving is het tijd om alleen aan uzelf te denken in de Soul Bliss Spa. Of wat denkt u van een frisse duik in het zwembad of een workout in de fitness? Aan u de keuze!

KANVAZ Villa Resort Seminyak 5* (of gelijkwaardig) in Seminyak

Het KANVAZ Village Resort 5* ligt in de drukste regio van Bali maar is een ware oase van rust en elegantie. Geniet van een exclusief verblijf in een modern hotel en laat u verleiden door de openluchtbar, de wellnessfaciliteiten en het prachtige lagunezwembad.

Uw hotel ligt in het kloppend hart van Seminyak, op slechts enkele minuten wandelafstand van het strand, waar u geniet van een prachtige zonsondergang onder het genot van een verse kokosnoot. Deze locatie is ook gekend om wille van zijn vele designwinkels, gerenommeerde restaurants en uiterst trendy uitgaansgelegenheden!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Premier Sunshine Kamer 

Premier Sunshine Kamer (34 m²)

In deze prachtige kamer geniet u van minimalistische charme en moderne voorzieningen. Bovendien ontwaakt u elke ochtend met een aangename ochtendzon!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Voor uw maaltijden kunt u terecht in een van de hotelrestaurants, die elk een keuken met seizoensgebonden ingrediënten aanbieden. Ontdek een veelheid aan uitstekende smaken in het Kaza Signature Restaurant, geniet van een cocktail in de intieme sfeer van Blue Robin's Lounge en laat u betoveren door de inrichting van de Reflection Sky Bar op het dak van het hotel ... Pure verwennerij voor al uw zintuigen!

Activiteiten

Het maakt niet uit of u houdt van sporten of heerlijk niets doen ... In dit resort is alles mogelijk! Relax aan het prachtige lagunezwembad of verwen lichaam en geest in de schitterende spa. Voor een sportieve pauze kunt u vanaf eind 2019 terecht in de gloednieuwe fitness op het dakterras van het hotel. Zo blijft u ook tijdens uw vakantie in topvorm!

Details over uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst op de luchthaven van Denpasar - Ubud (36 km, 3 uur)
Aankomst op de internationale luchthaven Ngurah Rai in Denpasar, de hoofdstad van het eiland. Ubud ligt in het centrum van Bali en is de culturele hoofdstad, de plek waar u ambachtslieden en kunstenaars aan het werk kunt zien.
Overnachting in Ubud.

Dag 2: Ubud - Guliang - introductie tot de Balinese keuken - Ubud (80 km - 7 uur)
Ontbijt in het hotel en vertrek (8.15-8.30 uur) met uw gids naar het dorpje Guliang Kawan. Onderweg stopt u bij een plaatselijke markt om typische ingrediënten te kopen zoals kruiden en groenten die u zult gebruiken tijdens de kookles. De les begint met een introductie in de exotische ingrediënten die u gekocht heeft en die nauw samenhangen met de Balinese cultuur. U leert enkele unieke kooktechnieken die elke dag gebruikt worden. 

Na de kookles neemt u de lunch in een cabana met uitzicht op de rijstvelden en daarna heeft u de tijd om een activiteit te kiezen. Zo kunt u ontdekken hoe de plaatselijke bevolking het land bewerkt en de rijstvelden aanlegt en krijgt u zelfs de kans om enkele plantjes te planten. Afhankelijk van het seizoen leert u over het transplanteren, oogsten en drogen van het kostbare gewas. U leert ook het irrigatiesysteem Subak kennen dat door Unesco erkent is als duurzame landbouwmethode. Terugkeer naar het hotel.

Inbegrepen: Ontvangst met een verfrissend drankje in een traditioneel Balinees huis, bezoek aan de markt en lunch.
Breng zeker een lange broek, wandelschoenen en zonnecrème mee.

Duur van de activiteiten:
- Verfrissend welkomstdrankje: 15 minuten
- Bezoek aan de markt: 30 minuten
- Bezoek aan de rijstvelden en introductie Balinese keuken: 15 minuten
- Kookles: 90 minuten
- Lunch: 60 minuten

Overnachting in Ubud.

Dag 3: Ubud - Excursie met de fiets - Ubud (25 km - 3 uur)
Gezamenlijke transfer tussen 8.00 en 8.30 uur. Vandaag ontsnapt u aan de gezellige drukte in het toeristische centrum om de natuur en de koelere klimaten van Kintamani op te zoeken, een bergachtige streek in de buurt. Met uw mountainbike fietst u door de authentieke dorpjes en over de minder begane paden. Onderweg houdt u regelmatig halte om prachtige tempels en indrukwekkende plantages te bezoeken. U zult ook de plaatselijke bewoners (meestal de vrouwen) bezig zien met offers, zoals fruit en bloemen, om de goden gunstig te stemmen.

De jongens houden zich dan weer bezig met het voederen van de koeien terwijl de oudere dorpsbewoners aan de kant van de weg staan te praten met een glaasje gemalen koffie, typisch voor deze streek. Een voertuig met airconditioning wacht u op aan het einde van de rit om u richting het buffet te brengen dat u neemt voor uw terugkeer naar het hotel.

Uw gids is afkomstig uit de streek en vertelt u alles over de plaatselijke cultuur en manier van leven, een unieke manier om een andere kant van Bali te zien en het plattelandsleven te ontdekken.

Na deze bijzondere ervaring, keert u terug naar het hotel.
Overnachting in Ubud. Ontbijt en lunch inbegrepen tijdens de excursie.


Dag 4: Ubud - Transfer naar Padang Bai - dag (40 km - 2 uur) -  Snelle boot naar Lombok (1u45) - Bangsal - Transfer naar Senggigi (22 km - 40 minuten)
Gedeelde transfer van Ubud naar Padang Bai, vertrektijd: 7.00 - 7.30 uur. Geschatte vertrektijd vanaf Padang Bai rond 9.00 uur. U zult het plezier hebben om een snelle boot naar Lombok te nemen. Aankomst in Bangsal rond 10.50 uur, ontmoeting met een vertegenwoordiger en rechtstreekse transfer naar uw hotel. U bent vrij om de rest van uw dag op uw eigen tempo te organiseren (kamer beschikbaar om 14.00 uur).
Overnachting in Senggigi. Ontbijt inbegrepen.

Dag 5:  Senggigi - Excursie Sasak - Senggigi
Ontbijt in het hotel. U maakt een snelle verkenning van Bali's zustereiland om zijn unieke cultuur en erfgoed te leren kennen. U bezoekt een traditioneel dorp en zijn prachtige strand. In de ochtend zult u het genoegen hebben uw lokale gids te ontmoeten om de traditionele dorpen van Lombok te bezoeken. U maakt een eerste stop in Banyumulek, beroemd om zijn prachtige aardewerk. Hier ontdekt u de lokale expert die u het proces van het maken van aardewerk zal laten zien. Vervolgens vervolgt u uw weg naar Sukarara, bekend om zijn handweving.

Ga vervolgens naar het pittoreske Sasak-dorp Sade, gelegen aan de hoofdweg van Praya en Kuta. Sade is de thuisbasis van de inheemse Sasak-stam, huizen zijn gemaakt van bamboe en rieten daken en buffelmestvloeren. Tanjung A'an zal uw volgende stop zijn om de meest pittoreske stranden van Lombok te bewonderen. De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant in Kuta.
Overnachting in Senggigi. Ontbijt en lunch tijdens de excursie inbegrepen.

Dag 6: Senggigi - Vrije dag
Ontbijt in uw hotel. U bent vrij om uw dag op uw gemak te organiseren. 
Overnachting in Senggigi met ontbijt.

Dag 7: Senggigi - Transfer naar Bangsal (22 km - 40 min) - Speedboot naar Padang Bai Bali (1,45 uur) - Padang Bai - Transfer naar Seminyak (56 km - 2uur)
Na het ontbijt gaat het terug naar de haven tussen 9.00 en 9.30 uur. Aankomst in Gili Gili rond 10.30 uur. De speedboot naar Bali vertrekt rond 11.00 uur waar u toekomt in Padang Bai rond 12.30 uur. Hier wordt u opgewacht voor een gedeelde transfer naar Seminyak.

Aankomst in het hotel en vrije dag om van de faciliteiten in het hotel te genieten, te relaxen aan de rand van het zwembad en het lekkere eten te proeven.
Overnachting in Seminyak. Ontbijt inbegrepen.

Dag 8: Seminyak - vrije dag - Taman Ayun - Alas Kedaton - Tanah Lot - Cocktail bij zonsondergang (62 km - 5 uur)
Na het ontbijt profiteert u van een vrije voormiddag.
In de namiddag rijdt u van uw hotel naar Alas Kedaton, een megalithische heilige tempel in een bos met duizenden apen en honderden grote vleermuizen. Vervolgens reist u door naar de meest gefotografeerde tempel van Bali, Tanah Lot. Deze ligt op een klein rotsachtig eilandje dat bij hoog water ontoegankelijk is.

Aansluitend gaat u naar de regio Seminyak, meer bepaald het strand van Canggu. In het Tugu Hotel kunt u een enorme collectie onbetaalbaar antiek en zeldzame artefacten bewonderen. Wandel door de prachtige omgeving en voel de magische sfeer van het Tugu Hotel, terwijl u geniet van uw cocktail en hapjes met zicht op een prachtige zonsondergang. 
Inbegrepen: 1 cocktail of alcoholvrije cocktail en 2 hapjes per persoon.
Overnachting in Seminyak. Inclusief ontbijt en cocktail en hapjes.

Dag 9: Seminyak
Na het ontbijt in uw hotel, brengt u de dag op uw eigen ritme door. 
Overnachting in Seminyak. Ontbijt inbegrepen.

Dag 10: Seminyak - Vrije dag - Uluwatu-tempel - Kecak-dansvoorstelling - Barbecue met verse zeevruchten (55 km - 4 uur)
De voormiddag brengt u door zoals u zelf verkiest.
In de middag rijdt u naar Uluwatu, een prachtige heilige tempel in het zuidelijkste puntje van Bali, een prachtig monument dat hoog boven de zee uitsteekt. De tempel en de omgeving zijn de thuisbasis van honderden apen die worden gezien als de bewakers van het gebied. Geniet van de zonsondergang en ervaar een romantische sfeer als de Balinezen de meest populaire dans op Bali zingen, de Kecak. Deze demonstratie vertelt het verhaal van een liefdesverhaal tussen Rama en Shinta.

Aansluitend keert u terug naar uw voertuig voor een korte transfer naar Jimbaran om de dag af te sluiten met een vers diner van gegrilde zeevruchten.
Overnachting in Seminyak. Ontbijt en diner inbegrepen.

Dag 11: Vertrek uit Seminyak (18 km - 1 uur)
Vandaag wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel en tussen de hotels zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Herinnering aan Denpasar

Extra opties
De hoofdstad van Bali, Denpasar, is in sneltempo uitgegroeid van een traditioneel dorp naar een kleine moderne stad. Neem uitgebreid de tijd om de overblijfselen van zijn eeuwenoude en diepgewortelde cultuur te ontdekken.

Eerst gaat u naar Pasar Badung, Bali's grootste traditionele markten in het hart van de stad, een centraal ontmoetingspunt tussen koper en verkoper. U ontdekt niet alleen voedsel, maar ook een grote verscheidenheid aan kruiden en specerijen en zelfs textiel. Hier begint uw lokale voedsel tour. U maakt een wandeling over de markt waar u de kans heeft om lokale vruchten zoals salak of slangenvruchten (afhankelijk van het seizoen) en Balinese taart te proeven. Grijp zeker de kans om een lokaal souvenir mee te nemen!

Naast tabak en wijn is koffie ook ontzettend populair. U bezoekt een van de oudste cafés van de stad (uit 1935) die nu wordt beheerd door de derde generatie van dezelfde familie. Een koffiepauze wordt aangeboden met het echte Balinese koffiemerk, het meest populaire op het eiland in de oude stad van Denpasar.

Het hoogtepunt van de dag is de avondmarkt van Sindhu. Ga op in de massa en eet zoals de lokale bevolking. Er is voor ieder wat wils! Nadien keert u terug naar uw hotel.

Vertrek om 14.30 uur.

De kunstwereld van Ubud

Extra opties
In de voormiddag maakt u kennis met uw gids en gaat u naar Mas, een nabijgelegen dorp ten oosten van Ubud. 

Neem uitgebreid de tijd om de kunst van Ubud en omgeving te bewonderen. Maak kennis met een grote maskermaker, I Wayan Muka, wiens werk zeer complexe details illustreert en vaak gebruikt wordt in shows. U heeft het voorrecht hem te ontmoeten en zijn passie nog dieper te verkennen.

Vervolgens gaat u naar Ubud, om een van de beste collecties van de Balinese en Indonesische schilderkunst te ontdekken in het Agung Rai Art Museum.
Aansluitend maakt u een korte wandeling door een rijstveld vanaf de hoofdweg naar Ubud om te genieten van een biologische lunch in het Sari Organic restaurant. Een formidabele oase ver weg van de levendige markt van Ubud.

Na de lunch gaat u verder naar het centrum van Ubud. U ontdekt er het koninklijk paleis van Ubud, gebouwd in de 16e eeuw. Dit paleis is nog steeds de thuisbasis van de koning van Ubud en de koninklijke familie.

Vlak naast het paleis ligt de Ubud Art Market, de meest populaire traditionele markt van Bali. Breng een kort bezoek aan het Apenwoud alvorens terug te keren naar uw hotel.

Vertrek om 8.30 uur.

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 31°C
Mrt
min : 23°C max : 31°C
Apr
min : 23°C max : 31°C
Mei
min : 23°C max : 31°C
Jun
min : 22°C max : 31°C
Jul
min : 21°C max : 31°C
Aug
min : 21°C max : 31°C
Sep
min : 22°C max : 32°C
Okt
min : 23°C max : 32°C
Nov
min : 24°C max : 32°C
Dec
min : 23°C max : 31°C

Ligging

Sthala 5*: Jalan A.A Gede Rai, Mawang Kelod, Lodtunduh, Ubud, Gianyar, Bali 80571, IndonesiëKataraman Resort 5*: Jl. Raya Senggigi, Senggigi, Batu Layar, Kabupaten Lombok Barat, Nusa Tenggara Bar. 83355, IndonesiëAnvaya Beach Resort 5*: Jl. Kartika Plaza, Tuban, Kuta, Kabupaten Badung, Bali 80361, Indonesië

Sthala 5*: De afstand tussen de luchthaven van Denpasar en uw hotel bedraagt ongeveer 30 km.
Kataraman Resort 5*: De afstand tussen de luchthaven van Denpasar en uw hotel bedraagt ongeveer 160 km.
Anvaya Beach Resort 5*: De afstand tussen de luchthaven van Denpasar en uw hotel bedraagt ongeveer 3 km.

De afstand tussen het Sthala 5* en het Katamaran Resort 5* bedraagt ongeveer 30 km. 
De afstand tussen het Kataraman Resort 5* en het Anvaya Beach Resort 5* bedraagt ongeveer 166 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Sthala 5*: 
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 143
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Gratis pendeldienst
  • Conciërgeservice
  • Strijk- en strijkservice (met bijbetaling)
  • 24-uursreceptie
  • Roomservice
  • Vergaderzalen (met bijbetaling)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Balkon
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Airconditioning
  • Haardroger
  • Kamerjassen
  • Bureau
  • Toiletartikelen
  • Badkamer
  • WC

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Spa en welzijnscentrum (met bijbetaling)
  • Fietstochten (met bijbetaling)
  • Wandeltochten (met bijbetaling)

Alle praktische informatie over het Katamaran Resort 5*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 129 
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Parkeerplaats
  • Was- en strijkservice
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Wifi
  • Telefoon
  • Flatscreen TV
  • Wekdienst
  • Minibar
  • Benodigdheden voor thee en koffie
  • Kluis
  • Haardroger
  • Strijkvoorzieningen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Soul Bliss Spa
  • Zwembaden
  • Fitness

Alle praktische informatie over het Kanvaz Villa Resort Seminyak 5*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 150
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Parkeerplaats
  • Conciërgeservice
  • Bagageopslag
  • Roomservice
  • Wasservice (met bijbetaling)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Minibar
  • Kluis
  • Telefoon
  • Airconditioning
  • Flatscreen TV
  • Wekservice

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Spa
  • Fitness
  • Winkels

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. 5* combinatie op Bali en verblijf op Lombok