5* combinatie: Alaya Resort, Menjangan Dynasty Resort en Melia Bali - Ubud - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Combineer, cultuur, natuur en ontspanning aan zee
  • Verblijf in luxueuze en comfortabele hotels en ervaar glamping deluxe
  • Proef op elke locatie van de heerlijke gastronomie
  • En ook... Ontdek 3 verschillende bestemmingen met eeuwenoude tempels, spiritualiteit en prachtige uitzichten

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Alle hotels werden bekroond met het Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom op... Bali

Droomt u van een paradijselijke vakantie op een idyllisch eiland? 
Kom met ons mee naar Bali, het "Eiland van de Goden"! Dit kleine stukje paradijs biedt een weelderig groen kader met rijstvelden, vulkanen en tropische bossen. Hier ontdekt u ook de authentieke cultuur en de charmante sfeer.

Het avontuur begint in Ubud, het culturele hart van het eiland en de thuisbasis van vele artiesten, kunstgalerijen, musea en ambachtslieden. Tussen de luxueuze hotels, chique winkels en elegante cafés heeft deze stad toch zijn authentieke charme weten te behouden. In de omgeving vindt u rijstvelden, een actieve vulkaan, weelderige jungle en eeuwenoude tempels.
Daarna nemen we u mee naar het eiland Menjangan, wat in het Balinees zoveel betekend als het 'herteneiland', een onbewoonde plek met een ongerepte natuur. Dit groene paradijs is nog niet aangeroerd door het massatoerisme en is de perfecte plek voor liefhebbers van de kleurrijke onderwaterwereld, eindeloze uitzichten en adembenemende zonsondergangen.
En eindigen doet u in Nusa Dua, in het zuiden van Bali. Fijne zandstranden, kristalhelder water, eindeloze uitzichten en een waaier aan watersporten zoals jetski, surfen of waterskiën... Op dit bijzondere plekje vindt u het allemaal!
Bent u klaar voor een reis die u niet snel zult vergeten?

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten waarvan 3 nachten in Ubud, 2 nachten op Menjangan en 2 nachten in Nusa Dua
10 nachten waarvan 4 nachten in Ubud, 3 nachten op Menjangan en 3 nachten in Nusa Dua
12 nachten waarvan 5 nachten in Ubud, 3 nachten op Menjangan en 4 nachten in Nusa Dua
14 nachten waarvan 6 nachten in Ubud, 3 nachten op Menjangan en 5 nachten in Nusa Dua
16 nachten waarvan 6 nachten in Ubud, 3 nachten op Menjangan en 7 nachten in Nusa Dua
18 nachten waarvan 7 nachten in Ubud, 3 nachten op Menjangan en 8 nachten in Nusa Dua

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Alaya Resort Ubud 5*

Verblijf in een cocon van sereniteit en verfijning in het hartje van Ubud. Het Alaya Resort Ubud 5* is gebouwd in volledige harmonie met de natuur. Zodra u dit hotel binnenstapt, zult u gecharmeerd zijn door de schoonheid. De inrichting werd met zorg gekozen door gerenommeerde Indonesische ontwerpers. Uw verblijf hier staat volledig in het teken van ontspanning.

We hebben de volgende extra's voor u onderhandeld in dit hotel:
- Pauze met thee elke middag
- Elke dag een fruitmand op de kamer
- Dagelijks 2 flessen water 
- Kortingsbon ter waarde van 300.000 IDR, te gebruiken in het hotel (niet te combineren met andere aanbiedingen)
- 10% korting op eten en drinken in de restaurants Petani en Manisan (exclusief roomservice, alcoholische dranken en dranken aan de Pool Bar)
- 25% korting op behandelingen in de Dala Spa

Uw kamer

Uw ruime Deluxe Kamer (51 m²) is ingericht met een typische en moderne Balinese stijl. Of u nu tot rust komt op het comfortabele bed of geniet van een relaxmoment op het terras, u heeft altijd een prachtig uitzicht op de omringende rijstvelden.

Menjangan Dynasty Resort 5*

Voor uw verblijf op een goed bewaard eiland met witte zandstranden, kristalhelder water en weelderige natuur, is het Menjangan Dynasty Resort 5* de perfecte uitvalsbasis. Hier logeert u in harmonie met de natuur in een luxueuze tent voorzien van elk modern comfort en ontdekt u de schitterende faciliteiten. Deze manier van luxueus kamperen wordt 'glamping' genoemd, ideaal voor wie een authentieke ervaring wil beleven zonder in te boeten aan luxe...

Tijdens uw verblijf geniet u van de volgende voordelen:
- Een welkomstdrankje
- Gratis wifi
- 15 minuten gratis toegang tot de spa (per persoon per verblijf)
- Gratis toegang tot de fitness
- 30 minuten fietsverhuur of snorkelen voor verblijven van minstens 3 nachten (per persoon per verblijf)

Uw kamer

Uw nachten brengt u door in een luxueuze Beach Camp Tent (39,5 m²) met een groot terras voorzien van ligbedden, tussen de natuur en het strand. Hier vindt u elk modern comfort zoals airconditioning, een flatscreen TV, wifi en een inrichting met natuurlijke materialen en een plaatselijke charme. Deze gezellige cocon neemt u mee naar de natuur, maar dan wel in alle comfort!

Hotel Melia Bali 5*

Aan de kust van Nusa Dua, waar het kristalheldere water van de Indische Oceaan aan land komt, ligt Hotel Melia Bali 5*. Dit natuurlijk pareltje ligt te midden van 10,7 hectare aan weelderige vegetatie en werd bekroond met de EarthCheck Platinium prijs voor het verantwoordelijke milieubeheer. Het enorme zwembad in lagunevorm strekt zich uit door het hele complex. Het hotel lijkt wel een luxueuze oase... Een paradijs op aarde!

U profiteert van de volgende extra's:
- Welkomstdrankje en een verfrissende handdoek bij aankomst
- Toegang tot de lounge bij aankomst en vertrek, inclusief thee en koffie
- Gratis wifi in het hele resort
- Gratis toegang tot de fitness
- Nieuwjaarsdiner voor verblijven op de nacht van 31/12

Uw kamer

Tijdens uw strandverblijf logeert u in een elegante Melia Kamer (42 m²), een moderne cocon die ingericht werd met natuurlijke materialen en beschikt over een prachtig terras met uitzicht op de tropische tuinen. Deze kamer is alles wat u tijdens uw paradijselijke vakantie nodig heeft!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
1 Baby

Uw pension en restaurants

Alaya Resort Ubud 5*
Voor een unieke ervaring kunt u terecht in het Petani Restaurant. In de buurt van het Monkey Forest zijn er verschillende menu's met typisch Indonesische smaken en verse producten verkrijgbaar. En elke ochtend wordt hier een uitgebreid ontbijt geserveerd

U kunt ook kiezen voor Manisan Bali, de ideale locatie voor een snelle, delicate en verfijnde hap of voor een theepauze in de namiddag. Tenslotte kunt u ook buiten in de Bamboo Bar nippen van een drankje. 

Menjangan Dynasty Resort 5*
Ook hier begint elke dag met een lekker ontbijt. Onder een traditioneel dak van bamboe met een indrukwekkende architectuur en een prachtig uitzicht, is de Pasir Puth Beach Club de plek waar vanaf 6.30u 's ochtends de dag op een heerlijke manier start. Hier kunt u ook terecht om van de Aziatische smaken te proeven voor de lunch en het diner.

Vergeet niet om uw maaltijd af te sluiten met een lekker dessertje zoals crème brûlée met groene citroen en passievrucht. Het restaurant serveert ook tapas met een heerlijk drankje om uw avond in schoonheid af te sluiten aan zee. Wandel op uw blote voeten naar de music lounge voor een onvergetelijke sfeer en ontdek de magie van de landschappen: bergen, mangroves, witte stranden en een turquoise baai.

Hotel Melia Bali 5*
De Patio Coffee Shop nodigt u elke ochtend uit voor een weelderig Amerikaans ontbijt in buffetvorm. De rest van de restaurants en bars brengen een combinatie van de plaatselijke en internationale keuken.

De intieme sfeer en de uitgebreide wijnkaart zijn de troeven van het mediterrane restaurant Sorrento en voor sushi, sashimi en teppanyaki moet u in het Japanse restaurant Sakura zijn. Aziatische smaken ontdekt u bij restaurant Lotus met zijn traditionele Balinese architectuur midden in de tropische tuin. En restaurant Sateria ontvangt u vlak aan het water met een zacht zeebriesje om van een gastronomische maaltijd te genieten.

Activiteiten

Alaya Resort Ubud 5*
Start de dag met een massage in de Dala Spa. Maak het u gemakkelijk in één van de zes verzorgingsruimtes of in de rustige tuinen met een riviertje op de achtergrond... hier komt u helemaal tot rust. De experten van dit centrum maken gebruik van exotische Balinese technieken en inheemse ingrediënten. Breng de rest van uw tijd door in één van de twee zwembaden midden in de natuur.

Menjangan Dynasty Resort 5*
Geniet van een vakantie in alle sereniteit... Duik onder het wateroppervlak om de kleurrijke vissen en koralen te bewonderen op een plek die wereldwijd bekend staat om zijn heldere water of relax aan de rand van het prachtige infinity pool. In de spa kunt u terecht voor pure verwennerij en in de omgeving vindt u weelderige natuur, groene bossen, bergen, vulkanen en paradijselijke eilanden.

Hotel Melia Bali 5*
De stralende zon en het blauwe water nodigen u uit om helemaal niets te doen... Maar ook als u actief wilt blijven, kunt u kiezen uit een waaier aan watersporten en daarna komt u tot rust in de Yhi Spa van 900m².

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 31°C
Mrt
min : 23°C max : 31°C
Apr
min : 23°C max : 31°C
Mei
min : 23°C max : 31°C
Jun
min : 22°C max : 31°C
Jul
min : 21°C max : 31°C
Aug
min : 21°C max : 31°C
Sep
min : 22°C max : 32°C
Okt
min : 23°C max : 32°C
Nov
min : 24°C max : 32°C
Dec
min : 23°C max : 31°C

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over de hotels:
De hotels zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het Alaya Resort Ubud: 105
Aantal kamers in het Menjangan Dynasty Resort: 28
Aantal kamers in het Hotel Melia Bali: 494
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het Alaya Resort Ubud beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Excursiebureau
  • Was- en strijkservice

Het Menjangan Dynasty Resort beschikt over:

  • Excursiebureau
  • Wifi
  • Bibliotheek
  • Souvenirwinkel
  • Buggyservice
  • Was- en strijkservice
  • Roomservice (24u/24)

Het Hotel Melia Bali beschikt over

  • 24-uursreceptie
  • Meertalig personeel
  • Wifi
  • Wisselkantoor
  • Souvenirwinkel
  • Kinderopvang
  • Was- en strijkservice
  • Roomservice (24u/24)

De kamers van het Alaya Resort Ubud zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Minibar
  • Flatscreen TV
  • Badkamer met bad of douche
  • Badjassen en slippers
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Haardroger
  • Kluis

De kamers van het Menjangan Dynasty Resort zijn uitgerust met:

  • Flatscreen TV
  • DVD-speler
  • Wifi
  • Minibar
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Kluis
  • Telefoon
  • Airconditioning
  • Ventilator
  • Badkamer met bad of douche
  • Haardroger
  • Toiletartikelen

De kamers van Hotel Melia Bali zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • LCD satelliet TV
  • Telefoon
  • Minibar
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Kluis
  • Sofa
  • Bureau
  • Privéterras of patio
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers

Activiteiten bij het Alaya Resort Ubud:

  • Zwembad
  • Dala Spa
  • Entertainment
  • Yoga

Activiteiten bij het Menjangan Dynasty Resort:

  • Infinity pool van 158 m²
  • Zwembad van 32,5 m²
  • Spa
  • Fitness
  • Duikcentrum
  • Watersporten

Activiteiten bij Hotel Melia Bali:

  • Spa: behandelingen, massages, jacuzzi, hamam
  • Zwembad in lagunevorm van 1500 m²
  • Fitness
  • Speeltuin voor kinderen
  • Tennis en paddle tennis
  • Badminton

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vluchten kiest en optioneel indien u een aanbieding zonder vluchten kiest. De afstand tussen de luchthaven van Denpasar en het Alaya Resort Ubud bedraagt ongeveer 36 km. Van Hotel Melia Bali is het ongeveer 14 km naar de luchthaven.

Van Ubud is het ongeveer 1,5 uur rijden naar de pier van Pantai Padang Bay en de boottocht naar Menjaran duurt ongeveer 1,45 tot 2 uur.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. 5* combinatie: Alaya Resort, Menjangan Dynasty Resort en Melia Bali