Element by Westin Ubud 4*, Vila Ombak Gili Trawangan 4* en Sol Beach Bali Benoa 5* - Ubud - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek drie verschillende gezichten van Bali tijdens een unieke reis
  • Logeer in prachtige hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen
  • Proef van de overheerlijke, gezonde en gevarieerde Balinese smaken
  • Geniet van pure ontspanning in de spa van elk hotel

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op ... Bali!

Droomt u van een vakantie op een exotisch en verrassend eiland?
Kom dan naar het "Eiland van de Goden"! Van rijstvelden tot bergen, idyllische stranden en dichtbegroeide jungle, dit eiland barst van de diverse en adembenemende landschappen. De vriendelijke bevolking, de authentieke cultuur en de fascinerende tradities zorgen ervoor dat u een vakantie beleeft die u nog lang zal bijblijven!

Ubud

Deze gezellige stad is het culturele hart van Bali, hier treft u tal van kunstgalerijen, ambachtslieden en musea. In de onmiddellijke omgeving kunt u genieten van de prachtige jungle, rijstvelden en actieve vulkanen. Een bezoek aan Ubud staat garant voor spiritualiteit en een ontmoeting met de echte cultuur van dit magische eiland.

Gili Trawangan

Ontdek een van de drie Gili-eilanden voor de kust van Bali en Lombok: het bruisende en kleurrijke Gili Trawangan. Dit is het grootste van de drie eilanden en combineert perfect zon, zee en strand met de fascinerende Indonesische cultuur en een levendige vibe.

Benoa

Ten slotte reist u door naar Benoa, bekend om zijn exclusieve hotels, uitstekende restaurants en de mooiste stranden van het eiland. Deze rustige omgeving is ideaal voor een vakantie met z'n tweetjes of met het hele gezin, dankzij de kalme zee en een groot aanbod aan watersporten. Van hieruit kunt u op avontuur gaan in de omringende jungle. Daarna komt u tot rust op de schitterende witte zandstranden ...

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 8 nachten waarvan 3 nachten in Ubud, 3 nachten op Gili Trawangan en 2 nachten in Benoa
- 10 nachten waarvan 4 nachten in Ubud, 3 nachten op Gili Trawangan en 3 nachten in Benoa
- 12 nachten waarvan 5 nachten in Ubud, 3 nachten op Gili Trawangan en 4 nachten in Benoa
- 14 nachten waarvan 6 nachten in Ubud, 3 nachten op Gili Trawangan en 5 nachten in Benoa
- 16 nachten waarvan 7 nachten in Ubud, 3 nachten op Gili Trawangan en 6 nachten in Benoa
- 18 nachten waarvan 8 nachten in Ubud, 3 nachten op Gili Trawangan en 7 nachten in Benoa

Hotel Element by Westin Ubud 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Wifi
Hotel Element by Westin Ubud 4* ligt op een ideale locatie omringd door de groene jungle en rijstvelden van Ubud. Behalve de fantastische ligging op slechts zeven minuten rijden van het centrum van Ubud, beschikt dit hotel ook over de beste faciliteiten en een prachtige inrichting met plaatselijke kunst en handgemaakte details. Bovendien wordt hier aandacht besteed aan ecologie en kunt u de echte cultuur en rituelen van Ubud leren kennen. Zwemmen, genieten van een massage, lekker eten of op avontuur vertrekken, dit is het perfecte adresje! 

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer
  • Dagelijks mineraalwater

Deluxe Kamer (34 m²)

Alle Deluxe Kamers van het hotel zijn licht, modern en gezellig, compleet met luxueuze meubels en een eigentijds design. Deze ruimte beschikt over eigentijdse voorzieningen zoals een buitenterras, hoge ramen en airconditioning, en bieden een comfortabele, huiselijke sfeer in Ubud.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Bij deze aanbieding profiteert u van een dagelijks ontbijt in het hotel.

Het Andong Teras restaurant serveert een grote keuze aan internationale gerechten en Indonesische specialiteiten, de hele dag lang. Het ontbijtbuffet bestaat uit zowel warme als koude gerechten met hartige en zoete smaken, perfect om de dag vol energie te starten! De verse ingrediënten komen zoveel mogelijk rechtstreeks "van de boerderij op uw bord". En bij zonsondergang geniet u van de sfeer en een lekker drankje bij de bar aan het Andong zwembad.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Dagelijkse pendeldienst naar Ubud
  • Dagelijks yoga in de ochtend in de Pancamaya Welness (7.00 tot 8.00 uur)
Breng uw dagen door al luierend bij het zwembad of geniet van pure verwennerij in de Panca Maya Wellness Spa. Er worden authentieke schoonheidsbehandelingen en massages aangeboden met luxueuze producten die gemaakt worden in de herbologie-afdeling van het hotel met natuurlijke ingrediënten.

Voor een stevige workout kunt u terecht in de fitness, als u het ook op vakantie belangrijk vindt om in vorm te blijven. Liefhebbers van yoga en meditatie moeten hun dagelijkse zen-moment niet missen dankzij de yoga- en meditatielessen die aangeboden worden in het hotel. Genieten was nog nooit zo eenvoudig!

Vila Ombak Gili Trawangan 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Wifi 
Hotel Vila Ombak Gili Trawangan 4* is het eerste internationale hotel op het kleurrijke eiland Gili Trawangan. Hier kunt u genieten van de luxe, een uitstekende service, de tropische tuinen en natuurlijk de stralende zon. Het perfecte adresje om alles te ontdekken wat het eiland te bieden heeft!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Lumbung Terrasse Kamer
  • 2 flessen mineraalwater in de kamer

Superior Lumbung Terrasse Kamer (17 m²)

Ontdek uw comfortabele en modern ingerichte kamer die de authentieke materialen combineert met eigentijds comfort. En vanaf uw ruime terras van 15 m², kunt u volop genieten van het uitzicht en de natuurlijke omgeving.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt voor twee personen
  • 15% korting op eten en drinken (exclusief alcoholische drankjes)
Start uw dagen met een lekker ontbijt in het hotel.

Voor uw andere maaltijden stelt het Seahorse Restaurant u de typische Indonesische keuken voor, maar kunt u ook smullen van verse zeevruchten en veel meer. Maak uw keuze uit de talrijke cocktails of aperitiefje in de Blue Beach Bar en geniet met volle teugen van de zon en een drankje in de Island Pool Bar en de Hidden Pool Bar.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 15% korting op activiteiten tijdens uw verblijf
Neem tijdens uw verblijf de tijd om de prachtige buitenzwembaden van uw hotel te ontdekken en heerlijk te genieten van de zon. Daarna kunt u in de Ombak Spa terecht voor een heerlijke behandeling of massage om de middag af te sluiten met een kookles. Meer heeft u niet nodig om helemaal te relaxen!

Hotel Sol Beach House Bali Benoa 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Wifi
Het Hotel Sol Beach House Bali Benoa 5* verwelkomt u in een elegante en verfijnde omgeving vlak aan een prachtig goudgeel zandstrand. De architectuur van het resort brengt ode aan de Balinese cultuur waarin de omliggende tuinen op een sublieme manier geïntegreerd werden.

Kom helemaal tot rust in dit tropische 5* paradijs, geliefd om het azuurblauwe water van de Indische Oceaan, de warme gouden zandstranden en de vele wuivende kokospalmen. In dit formidabele hotel mag u rekenen op onvergetelijke momenten! 

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Beach House Kamer
  • 2 flessen mineraalwater in de kamer

Beach House Kamer (50 m²)

Deze ruime en comfortabele kamer is ontworpen om u onder te dompelen in een rustige wereld van traditionele elegantie. De kamers bieden uitzicht op de weelderige en prachtige tuinen, waardoor u helemaal tot rust kunt komen in het hart van de tropische Indonesische natuur, die u kunt bewonderen vanaf uw balkon.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt voor twee personen
Bij het ontwaken staat er een heerlijk ontbijt op u te wachten.

Van de kleurrijke smaken van Italië tot de vriendelijke gerechten van Spanje ... Het Hotel Sol Beach House Bali Benoa biedt een grote verscheidenheid aan internationale gerechten en themabuffetten. Ga overdag of 's avonds naar de Lobby Bar, de Ayodya Bar of de Nelayan Pool Bar voor een verfrissend drankje. Het Menega Seaside Restaurant biedt verleidelijke themabuffetten, terwijl het restaurant Amarta Italiaanse lekkernijen serveert. The Kitchen is een coffeeshop die de klok rond geopend is en zowel internationale gerechten als uw traditionele Amerikaanse ontbijt serveert.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Massage van 30 minuten per persoon voor verblijven vanaf 3 nachten
  • Massage van 60 minuten per persoon voor verblijven van 7 nachten (niet combineerbaar met massage van 30 minuten)
In het Hotel Sol Beach Bali House Benoa zorgen het schitterende zwembad en de directe toegang tot het strand ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van een ontspannende vakantie in de zon. De spa biedt exclusieve massages en schoonheidsbehandelingen en is de perfecte manier om uw vakantie af te sluiten met een vleugje extra verwennerij. Sportliefhebbers kunnen gebruikmaken van een fitness en van talrijke watersport- en strandactiviteiten zoals tafeltennis, reuzenschaken, aquagym en kookdemonstraties.

Extra opties

De essentie van Bali (hele dag)

Extra opties
Vertrek op excursie en ontdek de wonderbaarlijke natuur en cultuur van Bali in een dag.

Uw ontdekkingstocht begint om 8.00 uur. U rijdt richting Klungkung, in het noordoosten van het eiland en maakt een eerste tussenstop bij Kerta Gosa, het oude gerechtshof met unieke schilderijen. Vervolgens gaat u richting de prachtige tempel van Besakih. Onderweg, dicht bij Bukit Jambul, kunt u genieten van een adembenemend uitzicht op de rijstvelden. Wanneer u bij de tempel aankomt, verkent u het monument en leert u meer over de geschiedenis van de tempel en de rol die hij speelt in het hindoeïsme van Bali.

Daarna gaat het weer zuidwaarts en geniet u van een lunch in een lokaal restaurant in Rendang. Na de lunch bezoekt u een lokale koffieplantage om de geheimen van het beroemde café Luwak en enkele Indonesische kruiden te ontdekken. De voorlaatste tussenstop is de tempel van Kehen, de staatstempel van het koninkrijk Bangli, waarvan de grote tredes naar de versierde toegangspoort leiden. Dit is een van de mooiste tempels van Bali uit de elfde eeuw. Voordat u terugkeert naar uw hotel, stopt u nog in het dorpje Penglipuran, bekend om zijn traditioneel Balinese toegangspoorten en om zijn traditionele, unieke architecturale stijlen.

Praktische informatie:
- Activiteit elke dag beschikbaar, start rond 8.00 uur in uw hotel (tenzij anders aangegeven)
- Engelstalige gids (andere talen beschikbaar op aanvraag) 
- Voor zwangere vrouwen is het niet toegestaan om de tempels binnen te gaan
- Het team van Asia World Excurison kunt u herkennen aan hun T-shirt
- Het wordt aangeraden om losse kleding (schouders moeten bedekt zijn tijdens de tempelbezoeken) en sportschoenen te dragen en sandalen, een hoed en zonnebrandcrème mee te brengen.

Inbegrepen in de prijs:
- Lunch (exclusief drankjes)
- Privéauto
- Mineraalwater
- Toegangsprijzen voor de sites
- Verzekeringen

Minimaal 48 uur op voorhand reserveren is verplicht.

... verder lezen

Traditionele Kecak dansshow in de Uluwatu Temple - halve dag / 5 uur

Extra opties
Asia World Indonesia nodigt u uit om de Uluwatu-tempel te bezoeken om de mythische zonsondergang te bewonderen. Met de Indische Oceaan op de achtergrond verrijkt u deze ervaring door het bijwonen van een uitvoering van traditionele Kecak-dansen. U zult een unieke ervaring vol natuur en cultuur beleven, eindigend met de uitvoering van traditionele Kecak-dansen.

Uw gids haalt u op rond 15.30 uur bij uw hotel om u naar de Uluwatu-tempel te brengen. Deze tempel kijkt uit over de Indische Oceaan en ligt bovenop een klif van meer dan 100 meter, bevolkt door ondeugende apen, en biedt een spectaculair uitzicht op de omgeving. Om 18.00 uur begint de uitvoering van de Kecak-dansen met de ondergaande zon op de achtergrond. Vergezeld door de zang van 50 mannelijke performers, hervat de dans een episode van het mythologische verhaal van Ramanaya dat het liefdesverhaal vertelt tussen Rama en Shinta.

Vertrek elke dag vanaf uw rond 15.30 uur. Engelstalige gids.
Inbegrepen: transfers, mineraalwater, toegang tot de sites, verzekering
Aanbevolen: vrijetijdskleding (schouders bedekt in de tempels), sportschoenen, sandalen, hoed, zonnebrandcrème.
48 uur op voorhand te reserveren.
Ideaal voor koppels, gezinnen en groepen.

... verder lezen

Ubud, een unieke kijk op de stad - Volledige dag

Extra opties
Een unieke ervaring om de kunst, cultuur en koninklijke geschiedenis van Ubud te ontdekken. Asia World Indonesia nodigt u uit om Ubud, de artistieke hoofdstad van Bali, te ontdekken. Tijdens deze excursiedag ontdekt u de karakteristieke hoogtepunten die de charme van de stad bepalen. Uw gids haalt u op rond 8.00 uur bij uw hotel. Vertrek naar het dorp Singapadu om een ​​traditioneel Balinees huis en de authentieke bouwstijl te bezoeken om de complexiteit ervan te begrijpen. De volgende stop is het Ubud Monkey Forest, de thuisbasis van honderden makaken die de Pura Dalem Agung Padangtegal-tempel (heilige badtempel) bewaken en de tempel die wordt gebruikt voor crematieplechtigheden.

De lunch wordt geserveerd in een typisch restaurant. Na de lunch bezoekt u de tempel Pura Saraswati en zijn unieke architectuur. Deze tempel is opgedragen aan Dewi Saraswati, de godin van de kennis, literatuur en kunst. Vervolgens maakt u een wandeling op de markt van Ubud, waar u handgemaakte producten kunt ontdekken en kopen tegen concurrerende prijzen. Vergeet niet te onderhandelen! De dag eindigt met een bezoek aan het fascinerende ARMA-museum (Agung Rai Museum of Art) om vele werken te bewonderen, zowel traditionele als hedendaagse, van Indonesische en Balinese kunst. 

Vertrek elke dag vanuit uw hotel rond 8.00 uur. Engelstalige gids.
Inbegrepen: lunch (exclusief drankjes), privé-auto, mineraalwater, ingangen van sites, verzekeringen.
Aanbevolen: vrijetijdskleding (bedekte schouders in de tempels), sportschoenen, sandalen, hoed, zonnebrandcrème.
48 uur op voorhand te reserveren.

... verder lezen

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vlucht boekt. Voor alle andere aanbiedingen kunt u indien beschikbaar met bijbetaling een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

De transfers tussen de hotels zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 31°C
Mrt
min : 23°C max : 31°C
Apr
min : 23°C max : 31°C
Mei
min : 23°C max : 31°C
Jun
min : 22°C max : 31°C
Jul
min : 21°C max : 31°C
Aug
min : 21°C max : 31°C
Sep
min : 22°C max : 32°C
Okt
min : 23°C max : 32°C
Nov
min : 24°C max : 32°C
Dec
min : 23°C max : 31°C

Ligging

Hotel Element by Westin Ubud: Jl. Raya Andong, Desa No.88, Petulu, Ubud, Kabupaten Gianyar, Bali 80571, Indonesië 
Vila Ombak Gili Trawangan: Jl. Pantai Gili Trawangan, Gili Indah, Pemenang, Kabupaten Lombok Utara, Nusa Tenggara 83355, Indonesië
Hotel Sol Beach House Bali Benoa: Jl. Pratama, Benoa, Kec. Kuta Sel., Kabupaten Badung, Bali 80361, Indonesië

De afstand tussen de luchthaven van Denpasar en Hotel Element by Westin Ubud bedraagt 40 km. 
De afstand tussen de luchthaven van Denpasar en Hotel Sol Beach House Bali Benoa bedraagt 13 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Hotel Element by Westin Ubud: 
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
Aantal kamers in het hotel: 152 
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Wifi
  • Conciërge
  • Airconditioning
  • Lift
  • Parkeerplaats
  • Bewaking (24u/24)
  • Wasservice
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • TV
  • Telefoon
  • Wekkerradio
  • Flessenwater
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluis
  • Strijkijzer en strijkplank
  • Balkon
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers
  • Paraplu

Activiteiten bij het hotel*:

  • Panca Maya Wellness Spa
  • Massages
  • Buitenzwembad met zout water
  • Fitness
  • Yoga
  • Aerobic
  • Gebruik van fietsen
  • Pendeldienst naar Ubud

Alle praktische informatie over het Hotel Vila Ombak Gili Trawangan:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 148
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Wifi
  • Airconditioning

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • TV
  • Kluis
  • Privébadkamer

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembaden
  • Zonneterras
  • Aan het strand
  • Spa

Alle praktische informatie over het Hotel Sol Beach House Bali Benoa:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 128
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Souvenirwinkel
  • Postservice
  • Valutawissel
  • Autoverhuur
  • Wasservice
  • Droogkuis
  • Kinderopvang (met bijbetaling en mits reservering)
  • Galerijen met antiek en juwelen
  • Roomservice (24u/24)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Satelliet TV
  • Telefoon met rechtstreekse buitenlijn
  • Wifi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluis
  • Balkon of terras
  • Privébadkamer
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Strand
  • Spa
  • Schoonheidssalon
  • Fietsen
  • Aquagym
  • Tafeltennis
  • Reuzenschaakspel
  • Fitness
  • Watersporten
  • Demonstraties van decoratie en Balinees koken

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Element by Westin Ubud 4*, Vila Ombak Gili Trawangan 4* en Sol Beach Bali Benoa 5*