Ondek het prachtige Bali en het fotogenieke Komodo - Ubud - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Beleef een unieke vakantie dankzij een privérondreis met persoonlijke gids
  • Ontdek de geheimen van Bali, het "Eiland van de Goden", tussen cultuur en traditie
  • Grijp deze unieke kans om de beroemde Komodovaranen te bewonderen in hun natuurlijke omgeving
  • Ontdek een wereld van smaken en proef van de Balinese gastronomie en de typische lekkernijen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op ... Bali!

Droomt u al lang van een bijzondere reis? Kom dan met ons mee naar het eiland Bali in Indonesië!

Laat u overrompelen door het 'Eiland van de Goden' en laat u meevoeren op een rondreis vol cultuur, tradities en adembenemende landschappen. Talloze rijstvelden, prachtige bergen, stranden en vele bossen, Bali heeft een weelderige groene natuur die door de eeuwen heen ongerept is gebleven. Bezoek de talrijke historische monumenten van dit land, ontdek de gastvrije en vriendelijke bevolking en doe ontmoetingen die u nooit meer vergeet tijdens deze fantastische rondreis. 

Deze rondreis is een ode aan de authenticiteit en de natuur en één ding is zeker... u gaat naar huis met een koffer vol herinneringen!

Reisbeschrijving

Tijdens deze uitzonderlijke reis ontdekt u de cultuur en natuur van Bali. Met een programma van 15 dagen/14nachten ervaart u unieke ervaringen met de lokale bevolking en bijzondere plaatsen, vergezeld van een lokale gids tijdens de vermelde bezoeken.

Uw reisroute:

Rondreis van 14 nachten: 3 nachten in Ubud + 2 nachten in Lovina + 2 nachten in Sidemen + 2 nachten in Seminyak + 2 nachten in Labuan Bajo + 3 nachten in Seminyak

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Bali
Bij aankomst op de luchthaven van Denpasar staat uw chauffeur u op te wachten voor uw transfer naar Ubud. U zult onmiddellijk betoverd raken door de unieke cultuur, kunst en de gastvrijheid van de mensen. Authentieke charme wordt hier gecombineerd met prachtige natuur en moderniteit. 
Overnachting in Ubud.

De afstand van de luchthaven van Denpasar naar uw hotel in Ubud bedraagt ongeveer 40 km (1 uur en 15 minuten rijden).

Dag 2: Ubud - Taman Ayun - Tanah Lot
Na een lekker ontbijt in het hotel brengt u een bezoek aan het Monkey Forrest, een stuk tropisch bos dat bewoond wordt door honderden langstaart makaken (apen niet aanraken of voederen). Loop over het pad tot aan de Pura Dalem Agung tempel in het hartje van het bos, gewijd aan de godin van de dood, Durga.

In het hart van de stad bezoekt u het koninklijk paleis dat gebouwd werd in de 16e eeuw en nog steeds bewoond wordt door de koninklijke familie. Na wat vrije tijd op de markt van Ubud, waar u echt alles kunt vinden van tropisch fruit, groenten, stoffen en souvenirs, heeft u vrije tijd om zelf verder op ontdekking te gaan en op eigen gelegenheid te lunchen. Ubud barst van de kunstgalerijen en ambachtswinkeltjes waar u de prachtige handgemaakte kunstvoorwerpen kunt ontdekken. Breng na de lunch een bezoek aan de Royal Taman Ayun Tempel in Mengwi, bekend om de unieke daken en de prachtige omgeving, een perfecte kennismaking met de Balinese architectuur.

De laatste halte van de dag is de Tanah Lot tempel, vooral indrukwekkend door zijn ligging bovenop een rots met uitzicht op de wilde westkust van Bali. 
Overnachting in Ubud.
Dag 3: Ubud - Gunung Kawi - Tirta Empul - Tegallalang
Na het ontbijt vertrekt u naar de Gunung Kawi tempel in het dorp Tampak Siring in de buurt van de rivier de Pakerisan. Een archeologisch complex gegraven in een rots, daterend uit de 11e eeuw. Het voetpad (ongeveer 315 stenen treden) brengt u naar de tempel via een spectaculair rijstterras. De tempel biedt een prachtig uitzicht op de weelderige vegetatie. 

Ga verder naar het nabijgelegen dorp Tampaksiring om Tirta Empul te verkennen, een tempel die beroemd is om zijn heilige bronwater, waar mensen minstens één keer per jaar een duik nemen voor een rituele reiniging in deze heilige wateren die gewijd zijn aan Vishnu. U keert terug naar Ubud via een schilderachtige weg bij Tegallalang om enkele van de mooiste landschappen van de rijstterrassen op Bali te bewonderen. Lunch en diner op eigen gelegenheid.
Overnachting in Ubud.

Dag 4: Ubud - Penebel - Jatiluwih - Ulundanu - Gitgit - Lovina
Deze ochtend vertrekt u vroeg richting Penebel langs één van de mooiste landschappen met rijstvelden van het eiland. U bereikt de hellingen van Mount Batukaru, met zijn 2271 meter de op één na hoogste vulkaan van Bali. Stop zeker bij de mysterieuze Batumaru tempel midden in de jungle die door zijn moeilijke toegang weinig bezocht wordt, maar zeker de moeite waard is. Deze tempel werd gebouwd in de 11e eeuw en geplunderd in de 16e eeuw. De restauratie werd voltooid in 1959.

Van hieruit neemt u de bochtige weg naar Jatiluwih om de mooie rijstterrassen te bewonderen met een goed georganiseerd irrigatiesysteem en omringd door tal van watertempels. Jatiluwih betekent letterlijk "echt geweldig" en biedt zowel uitzicht op het groene binnenland, de vulkaan als de zuidkust van Bali. Dat alles leverde deze regio een vermelding op de Werelderfgoedlijst van Unesco op.

Na de lunch (op eigen gelegenheid) rijdt u richting de regio van Bedugul langs het dorpje Angseri, een bergdorp aan het Bratanmeer. Stop bij de groente- en fruitmarkt van Candi Kuning en breng een bezoek aan de schitterende Luly tempel of Uulun Danu, gewijd aan de godin van het water. Deze tempel bevindt zich op 2 eilanden vlak voor de kust en is zonder twijfel één van de meest fotogenieke tempels op het eiland. Over de bergen rijd u verder naar het strand van Lovina om onderweg te stoppen bij de Gitgit waterval. In Lovina aangekomen maakt u het zich gemakkelijk in het hotel.
Overnachting in Lovina.

Dag 5: Lovina - Banjar - Lovina
Na het ontbijt gaat u samen met uw chauffeur naar de stad Banjar. Hier kunt u baden in de heerlijke warmwaterbronnen midden in een tropische tuin. Hier vindt u ook twee grote zwembaden. Het therapeutische water is rijk aan zwavel. Breng zeker zwemkledij mee.

Vervolgens brengt u een bezoek aan Brahmavihara Arama, het enige boeddhistische klooster van Bali. Bewonder de kleurrijke versieringen, het oranje dak en de talrijke Boeddhabeelden. Lunch in een plaatselijk restaurant niet inbegrepen. Dan keert u terug naar het hotel en heeft u de rest van de dag vrij.
Overnachting in Lovina.

Dag 6: Lovina - Beji - Kintamani - Besakih - Sidemen
Vandaag rijdt u langs de noordkust van het eiland tot aan Sangsit waar u de Pura Beji tempel kunt bezoeken, gewijd aan de godin van de rijst en bekend om de prachtige beelden. Daarna vervolgt u de weg naar Kintamani en Mount Batur door het platteland en fruitplantages. Bij het uitkijkpunt Penelokan heeft u een prachtig uitzicht op de vulkaan en het meer van Batur. De lunch (exclusief drankjes) neemt u de lunch in een lokaal restaurant waar u eet met een fantastisch uitzicht. Mount Batur is met zijn 1412 meter zeker niet de hoogste vulkaan van het eiland, maar wel de meest actieve.

Na de middag gaat het verder naar Rendang op de hellingen van Mount Agung, de hoogste vulkaan van Bali (3000 meter). De Besakih tempel werd gebouwd op bijna 1000 meter hoogte en wordt de "Moedertempel" genoemd. Dit is trouwens de grootste tempel van het eiland die bestaat uit meer dan 20 heiligdommen met 3 hoofdtempels, gewijd aan de hindoe Drievuldigheid: Vishnu, Brahma en Shiva. Aan het einde van de dag rijdt u verder naar Sidemen
Overnachting in Sidemen.

Dag 7: Sidemen - Tirta Gangga - Taman Ujung - Tenganan - Sidemen
Ontbijt in het hotel en vertrek met de auto voor een bezoek aan Tirta Gangga, wat "water van de Ganges" betekent. Dit heilige waterpaleis werd in het begin van de 20e eeuw gebouwd door de laatste koning van Karangasem en beschikt over talrijke decoratieve vijvers, fonteinen, weelderige vegetatie en natuurlijke poelen. Wandel door het park van het prachtige tempelcomplex en dompel uzelf onder in de ontspannen sfeer. Bezoek het Taman Ujung waterpaleis, dat oorspronkelijk in 1919 werd gebouwd. Hoewel het grotendeels werd verwoest tijdens een vulkaanuitbarsting in 1963, is het grootste deel van het paleis sindsdien gerestaureerd.

De dag eindigt met een ontdekking van het dorp Tenganan waar de Bali Aga leeft, de eerste bewoners van het eiland, die hun tradities nog altijd in ere houden. Hier wordt geweven, wanden gemaakt en nog veel meer. De lunch ter plaatse is niet inbegrepen. Terugkeer naar Sidemen in de late namiddag.
Overnachting in Sidemen.
Dag 8: Sidemen - Seminyak
Ontbijt en vrije ochtend om van het hotel te genieten (geen voertuig of gids beschikbaar). Rond 12:00 uur vertrekt uw transfer van Sidemen naar Seminyak. Inchecken in het hotel en de rest van de dag vrij. Lunch en diner op eigen gelegenheid.
Overnachting in Seminyak.

Dag 9: Seminyak 
Vandaag heeft u een vrije dag om heerlijk te relaxen op het strand of gebruik te maken van de voorzieningen van het hotel (geen gids of vervoer inbegrepen).
Overnachting in Seminyak.

Dag 10: Seminyak - Labuan Bajo
Ontbijt in het hotel en transfer naar het vliegveld voor uw vlucht naar Labuan Bajo, een stad op het puntje van het eiland Flores. Ontmoeting met de lokale Engels sprekende gids en privétransfer naar het hotel (tijden kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd). Check-in in het hotel en de rest van de dag vrij. Lunch en diner op eigen gelegenheid.
Overnachting in Labuan 
Bajo.

Dag 11: Labuan Bajo - Rinca - Komodo - Labuan Bajo
Ontbijt in het hotel en vroeg vertrek voor een boottocht van een hele dag naar het legendarische Komodo National Park. Het park werd in 1980 opgericht om de Komodovaraan, de grootste hagedis ter wereld, te beschermen en is ook een UNESCO-werelderfgoedplaats geworden omdat het een van de rijkste mariene biodiversiteit op aarde bevat.. Stap aan boord van een lokale gemotoriseerde boot naar Rinca, een klein eiland in de buurt van Komodo. Het eiland is beroemd om zijn populatie Komodovaranen, wilde zwijnen, buffels en vogels te bewonderen in hun natuurlijke omgeving. U vaart verder naar het eiland Komodo en geniet van een lunch op de boot. Op het eiland trekt u naar Banunggulung door spectaculaire landschappen en ongewone planten en dieren. Voordat u Komodo verlaat, kunt u zwemmen of snorkelen in Pink Beach. Deze ongerepte baai heeft ongelooflijk helder water en een overvloed aan koraal en onderwaterleven die het een van de beste plekken ter wereld maken om te snorkelen. Terugkeer naar Labuan Bajo per boot en diner op eigen gelegenheid in een lokaal restaurant of hotel.
Overnachting in Labuan Bajo.

*Cruise tijden zijn indicatief omdat ze kunnen worden beïnvloed door lokale weers- en wateromstandigheden zoals wind, stromingen en getijden - de volgorde van de bezoeken kan ter plaatse worden gewijzigd door de kapitein, afhankelijk van de cruisecondities op de dag van de excursie. Wandel- en/of snorkeltijd kan worden verkort, afhankelijk van ongunstige vaaromstandigheden.
Dag 12: Labuan Bajo - Denpasar - Seminyak
Ontbijt in het hotel en rest van de ochtend vrij. In de namiddag wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht terug naar Bali. Op Denpasar Airport wordt u verwelkomd door een Engelssprekende gids en naar uw hotel gebracht.
Overnachting in Seminyak.

Dag 13 en 14: Seminyak
Geniet van twee vrije dagen om heerlijk te relaxen op het strand of gebruik te maken van de voorzieningen van het hotel (geen gids of vervoer inbegrepen).
Overnachting in Seminyak.


Dag 15: Seminyak - Vertrek
Na een laatste ontbijt op Balinese bodem wordt u naar de luchthaven van Denpasar gebracht (uitchecken voor 12.00 uur) waar u zich klaarmaakt voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Tijdens uw rondreis hebben we comfortabele kamers in uitstekende hotels voor u uitgezocht op ideale locaties, zodat u elke avond zeker bent van een welverdiende nachtrust.

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
Ubud: Hotel Best Western Premier Ubud 4* in een Deluxe Kamer
Lovina: Hotel Kelapa Beach Lovina 4* in een Deluxe Kamer
Sidemen: Hotel Teras Bali 3*superior in een Standaard Kamer
Labuan Bajo/Komodo: Hotel Bintang Flores 4* in een Deluxe Kamer 
Seminyak: Hotel Maison at C Boutique Hotel & Spa Seminyak 4* in Deluxe Garden View Kamer

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens uw rondreis in het magische Bali profiteert u van maaltijden volgens het programma.

Voor de rest van uw maaltijden bent u vrij om de Balinese gerechten uit te proberen die voornamelijk bestaan uit rijst. Laat u verrassen door de uitstekende kruidenmengelingen en unieke smaken van de Balinese keuken. 

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 31°C
Mrt
min : 23°C max : 31°C
Apr
min : 23°C max : 31°C
Mei
min : 23°C max : 31°C
Jun
min : 22°C max : 31°C
Jul
min : 21°C max : 31°C
Aug
min : 21°C max : 31°C
Sep
min : 22°C max : 32°C
Okt
min : 23°C max : 32°C
Nov
min : 24°C max : 32°C
Dec
min : 23°C max : 31°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie volgens het programma
- Maaltijden volgens het programma
- Bezoeken en toegangsprijzen volgens het programma
- Engelstalige gids tijdens de excursies
- Lokale Ranger tijdens wandelingen in Rinca en Komodo 
- Mineraalwater aan boord van het voertuig tijdens transfers en excursies 
- Transfers volgens het programma in een voertuig met airconditioning
- Binnenlandse vlucht Bali - Komodo 
- Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ondek het prachtige Bali en het fotogenieke Komodo