Ubud Wana Resort, Artotel Sanur en Anja Jimbaran 4* - Denpasar - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek alle schatten van Indonesië vanuit drie prachtige hotels
  • Verken de weelderige natuur en rijstvelden rond Ubud
  • Relax op het strand van Sanur en profiteer van een massage in Jimbaran
  • Proef op elke bestemming van de regionale specialiteiten

Welkom op ... Bali!

Ubud

Uw reis begint in Ubud, het culturele hart van Bali. Deze charmante stad ligt centraal op het eiland en is omgeven door rijstvelden, een actieve vulkaan en een weelderige vegetatie. Het leven is hier meer dan aangenaam en de locals zijn bezig met hun dagelijkse gebruiken in een sfeer die wordt gekenmerkt door ceremonies en offers. Tussen de elegante cafés, chique boetieks en luxehotels, heeft Ubud zijn authentieke karakter en charme behouden. Hier vindt u tal van artiesten en ambachtslieden, de perfecte plek dus om op zoek te gaan naar een leuk souvenir!

Sanur

Aan een zandstrand van 5 km lang vindt u deze bruisende badplaats. Sanur was het eerste strandresort van het eiland en trekt vandaag nog altijd bezoekers aan die op zoek zijn naar paradijselijke stranden aan rustig water. Dit is een ideaal plekje voor families, maar ook voor wie ervan houdt om een stapje in de wereld te zetten. Van hieruit kunt u makkelijk het kleurrijke Seminyak of het iconische Kuta bezoeken.

Jimbaran

Aan de zuidwestkust van Bali wacht een exclusief gebied bekend om zijn uitstekende vis- en zeevruchtenrestaurants, een bruisende vismarkt en enkele van de mooiste stranden van het eiland! Hier kunt u surfen, duiken, snorkelen en tal van andere watersporten beoefenen. Ook eten en drinken hoort erbij met chique sunset view bars en gastronomische eetgelegenheden. Een paradijs voor al uw zintuigen!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten: 3 nachten in Ubud + 2 nachten in Sanur + 2 nachten in Jimbaran
- 10 nachten: 4 nachten in Ubud + 3 nachten in Sanur + 3 nachten in Jimbaran
- 12 nachten: 4 nachten in Ubud + 4 nachten in Sanur + 4 nachten in Jimbaran
- 14 nachten: 5 nachten in Ubud + 5 nachten in Sanur + 4 nachten in Jimbaran
- 16 nachten: 6 nachten in Ubud + 5 nachten in Sanur + 5 nachten in Jimbaran
- 18 nachten: 7 nachten in Ubud + 5 nachten in Sanur + 6 nachten in Jimbaran

Ubud Wana Resort 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Wifi in het hele resort
Ontdek dit intieme en gezellige adresje midden in de natuur ... Hier wordt de typische Balinese gastvrijheid en tradities gecombineerd met een ontspannende sfeer. Ook de architectuur en inrichting is authentiek met luxueuze materialen zoals exotische houtsoorten, batikstoffen en kunstwerken van plaatselijke artiesten. U logeert in harmonie met de natuurlijke omgeving en geniet van de heerlijke geur van de bloemen in de weelderige tuinen op slechts vijf minuten wandelen van het bekende Monkey Forest.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer met zicht op het zwembad
  • Dagelijks aangevuld mineraalwater
  • Koffie- en theefaciliteiten in de kamer

Standaard Kamer met zicht op het zwembad (32 m²)

Deze tweepersoonskamers bevinden zich op de bovenverdieping of de begane grond en bieden prachtige uitzichten over de rustige omgeving met makkelijke toegang tot het zwembad van het resort. Iedere kamer is voorzien van een typisch Balinese inrichting met natuurlijke marmeren vloeren, airconditioning, een flatscreen TV en een kluis. De eigen badkamer is uitgerust met een douche, een haardroger en badjassen.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
U start uw dagen met een heerlijk ontbijtbuffet in het Rasa Rooftop Restaurant waar u geniet van zowel de plaatselijke als internationale smaken.

In het 
Wana Rasa Restaurant & Lounge neemt u plaats op het gezellige terras met uitzicht op de weelderige natuur terwijl uw smaakpapillen verwend worden met Indonesische specialiteiten die altijd vers klaargemaakt worden en aangevuld met toetsen uit de internationale keuken. De Pool Bar is dan weer de perfecte plek om een smoothie of cocktail te nemen bij het zwembad.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 40% korting in de spa
  • Pendeldienst naar het centrum van Ubud
Kunt u zich de geur van de frangipani bomen al voorstellen, vermengd met de heerlijke aroma's van kokosolie? Laat u verwennen met een typische Balinese massage in de Ahara Spa en ontdek het zelf! Daarna kunt u relaxen bij een van de drie zwembaden of maakt u een wandeling in de mooie tuinen van het hotel. Het yogapaviljoen wordt omringd door de natuur en is dus de perfecte plek om helemaal zen te worden.

Artotel Sanur 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Wifi in het hele hotel
Dompel uzelf onder in een unieke sfeer waar kunst in al zijn vormen centraal staat. Het Artotel Sanur 4* heeft een bijzondere charme met een modern en kleurrijk interieur dat ode brengt aan de artistieke sfeer van het eiland met kunstwerken van plaatselijke artiesten die de ruimtes opfleuren.

Het buitenzwembad kijkt uit op de prachtige omgeving, in het ROCA restaurant worden de smaken van het oosten en westen gecombineerd en in de trendy rooftop bar BART geniet u van een heerlijk drankje. In de spa tenslotte, ontdekt u de typische Balinese massages en schoonheidsbehandelingen.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Studio 30
  • Dagelijks twee flessen mineraalwater in de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten in de kamer

Studio 30 (30 m²)

Ontdek een origineel, eigentijds en uniek design in uw ruime studio die met veel oog voor detail werd ingericht. Uw aandacht wordt direct getrokken daar de grafische muurschilderingen die de ruimte een bijzondere charme geven. Een werkelijk unieke ruimte voor een uniek verblijf!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  •  Ontbijt
Geniet van een heerlijk ontbijt om uw dagen op de beste manier te starten.

Restaurant ROCA is een prachtig designadresje op een trendy houten terras vol met tropische bloemen en planten. Hier geniet u in alle rust van de typische gerechten van Zuidoost-Azië in combinatie met internationale toetsen en innovatieve cocktails. ROCA is 24 uur per dag open, zodat u op elk uur van de dag culinair kunt genieten!

BART is de Bar At the Roof Top, een schitterende bar op het dakterras open van 11.00 tot 23.00 uur elke dag. Hier vindt u alles wat hip en trendy is met op maat gemaakte drankjes die u kunt nemen terwijl u de zonsondergang over de oceaan bewondert ...

Activiteiten

Als u erin slaagt om het prachtige infinity pool op het dakterras te verlaten, kunt u gaan fietsen langs de kust en door het dorpje zelf, de indrukwekkende kunstgalerij van het hotel ontdekken en natuurlijk volledig ontspannen in de Smita Spa ... U gaat 100% ontspannen weer naar huis!

Hotel Anja Jimbaran 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Wifi in het hele hotel
In Hotel Anja Jimbaran 4* wordt u ondergedompeld in een tropische sfeer en ongekend comfort, op slechts enkele stappen van het legendarische Jimbaran Beach! De 37 kamers zijn gezellig en zorgen voor een intiem verblijf in alle privacy. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw vakantie onvergetelijk te maken, zoals de Siesta Spa, Anja Kids Club, een fitness en het fantastische Manja restaurant.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Anja Suite 

Anja Suite (40 m²)

Uw lichte en ruime Anja Suite is een ware oase van rust waar u zich kunt terugtrekken na een dag onder de stralende zon. Hier vindt u een comfortabel bed, een regendouche, een balkon, airconditining en een moderne inrichting met tropische accenten. Perfect om uw reis in schoonheid af te sluiten!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Proef elke ochtend van een lekker ontbijt met een à-la-cartemenu om u de perfecte start van de dag te bezorgen.

In het hotelrestaurant Manja wordt u culinair in de watten gelegd met Indonesische en internationale gerechten. Heeft u geen zin om naar het restaurant te komen? Dan kunt u gewoon vanuit het comfort van uw eigen kamer genieten van het lekkere eten.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 massage van 30 minuten per persoon voor verblijven van 2 of 3 nachten
  • 1 massage van 60 minuten per persoon voor verblijven vanaf 4 nachten (niet cumulatief met de vorige aanbieding)
Het prachtige buitenzwembad zal zeker indruk maken op u, net als de luxueuze Siesta Spa en de volledig uitgeruste fitness.

Start uw dag met enkele baantjes zwemmen, geniet daarna van de zon op het strand en laat u vervolgens verwennen met een heerlijke behandeling. U kunt ook op verkenning gaan in de omgeving en de mooiste stranden en tempels bezoeken. Deze vakantie vergeet u nooit meer!

Extra opties

Ubud, een unieke kijk op de stad - Volledige dag

Extra opties
Een unieke ervaring om de kunst, cultuur en koninklijke geschiedenis van Ubud te ontdekken. Asia World Indonesia nodigt u uit om Ubud, de artistieke hoofdstad van Bali, te ontdekken. Tijdens deze excursiedag ontdekt u de karakteristieke hoogtepunten die de charme van de stad bepalen. Uw gids haalt u op rond 08.00 uur bij uw hotel. Vertrek naar het dorp Singapadu om een ​​traditioneel Balinees huis en de authentieke bouwstijl te bezoeken om de complexiteit ervan te begrijpen. De volgende stop is het Ubud Monkey Forest, de thuisbasis van honderden makaken die de Pura Dalem Agung Padangtegal-tempel (heilige badtempel) bewaken en de tempel die wordt gebruikt voor crematieplechtigheden.

De lunch wordt geserveerd in een typisch restaurant. Na de lunch bezoekt u de tempel Pura Saraswati en zijn unieke architectuur. Deze tempel is opgedragen aan Dewi Saraswati, de godin van de kennis, literatuur en kunst. Vervolgens maakt u een wandeling op de markt van Ubud, waar u handgemaakte producten kunt ontdekken en kopen tegen concurrerende prijzen. Vergeet niet te onderhandelen! De dag eindigt met een bezoek aan het fascinerende ARMA-museum (Agung Rai Museum of Art) om vele werken te bewonderen, zowel traditionele als hedendaagse, van Indonesische en Balinese kunst. 

Vertrek elke dag vanuit uw hotel rond 08.00 uur. Engelstalige gids.
Inbegrepen: lunch (exclusief drankjes), privé-auto, mineraalwater, ingangen van sites, verzekeringen.
Aanbevolen: vrijetijdskleding (bedekte schouders in de tempels), sportschoenen, sandalen, hoed, zonnebrandcrème.
48 uur op voorhand te reserveren.

... verder lezen

Traditionele Kecak dansshow in de Uluwatu Temple - halve dag / 5 uur

Extra opties
Asia World Indonesia nodigt u uit om de Uluwatu-tempel te bezoeken om de mythische zonsondergang te bewonderen. Met de Indische Oceaan op de achtergrond verrijkt u deze ervaring door het bijwonen van een uitvoering van traditionele Kecak-dansen. U zult een unieke ervaring vol natuur en cultuur beleven, eindigend met de uitvoering van traditionele Kecak-dansen.

Uw gids haalt u op rond 15.30 uur bij uw hotel om u naar de Uluwatu-tempel te brengen. Deze tempel kijkt uit over de Indische Oceaan en ligt bovenop een klif van meer dan 100 meter, bevolkt door ondeugende apen, en biedt een spectaculair uitzicht op de omgeving. Om 18.00 uur begint de uitvoering van de Kecak-dansen met de ondergaande zon op de achtergrond. Vergezeld door de zang van 50 mannelijke performers, hervat de dans een episode van het mythologische verhaal van Ramanaya dat het liefdesverhaal vertelt tussen Rama en Shinta.

Vertrek elke dag vanaf uw rond 15.30 uur. Engelstalige gids.
Inbegrepen: transfers, mineraalwater, toegang tot de sites, verzekering
Aanbevolen: vrijetijdskleding (schouders bedekt in de tempels), sportschoenen, sandalen, hoed, zonnebrandcrème.
48 uur op voorhand te reserveren.
Ideaal voor koppels, gezinnen en groepen.

... verder lezen

DE ESSENTIE VAN BALI - VOLLEDIGE DAG

Extra opties
We bieden een dagtour aan om enkele van de beste natuurlijke en culturele attracties in Midden- en Oost-Bali te ontdekken. Voel de essentie van Bali met zijn vele wonderen.

Begin de reis om 8.30 uur bij uw hotel en rijd naar het noordoosten richting Klungkung. De eerste halte is de oude binnenplaats van Kertagosa met unieke plafondschilderingen en geniet vervolgens van een prachtige rit in het Bukit Jambul-gebied met de auto vanuit Besakih, de moedertempel van Bali. Verken dit enorme religieuze monument en ontdek de geschiedenis en rol ervan in het hindoeïsme op Bali en ga terug naar het zuiden met een lunch in een lokaal restaurant in Rendang.

Ga vervolgens naar een plaatselijke koffieplantage om de geheimen van de beroemde Luwak-koffie en Indonesische specerijen te ontdekken. Dit wordt gevolgd door de verkenning van Kehen Tempel, de staatstempel van het Bangli-koninkrijk, waarvan de lange treden naar de prachtig versierde toegangsdeur leiden. Het is een van de mooiste tempels in Bali daterend uit de 11e eeuw.Voordat u terugkeert naar uw hotel, stopt u bij het dorp Penglipuran, bekend om zijn vele traditionele Balinese poorten en unieke, traditionele bouwstijlen.

Vertrek elke dag vanuit uw hotel rond 08.00 uur. Engelstalige gids.
Inbegrepen: lunch (exclusief drankjes), privé-auto, mineraalwater, ingangen van sites, verzekeringen.
Aanbevolen: vrijetijdskleding (bedekte schouders in de tempels), sportschoenen, sandalen, hoed, zonnebrandcrème.
48 uur op voorhand te reserveren.

... verder lezen

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vlucht boekt. Voor alle andere aanbiedingen kunt u indien beschikbaar met bijbetaling een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

Transfers tussen de hotels zijn inclusief voor alle aanbiedingen.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Ligging

Ubud Wana Resort: Jalan Nyuhbojog, Banjar Nyuh Kuning, Desa Mas, 80571 Ubud, Kabupaten Gianyar, Indonesië
Artotel Sanur: Jalan Kusuma Sari No.1, Sanur, Denpasar Sel., Kota Denpasar, Bali 80227, Indonesië
Anja Jimbaran 4*: Jalan Yoga Perkanthi No.02, Jimbaran, Kec. Kuta Sel., Kabupaten Badung, Bali 80361, Indonesië

De afstand tussen de luchthaven van Denpasar en het Ubud Wana Resort bedraagt 36 km.
De afstand tussen het Ubud Wana Resort en het Artotel Sanur bedraagt 27 km.
De afstand tussen het Artotel Sanur en het hotel Anja Jimbaran bedraagt 15 km.
De afstand tussen het hotel Anja Jimbaran en de luchthaven van Denpasar bedraagt 6 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Ubud Wana Resort:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 73
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Dit is een rookvrij hotel. Gelieve hier rekening mee te houden tijdens uw verblijf.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Auto- en fietsverhuur
  • Pendeldienst naar het centrum van Ubud
  • Excursiebalie
  • Valutawissel
  • Wifi
  • Parkeerplaats
  • Vergaderzaal
  • Wasservice
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Wifi
  • Flatscreen LED TV
  • Telefoon
  • Kluis
  • Slaapbank
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Flessenwater
  • Balkon of terras
  • Haardroger
  • Toiletartikelen
  • Badjassen
  • Handdoeken en beddengoed

Activiteiten bij het hotel*:

  • Ahara Spa
  • Massages en behandelingen
  • 3 zwembaden
  • Zitjes met jetstralen
  • Jacuzzi

Alle praktische informatie over het Artotel Sanur:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 89
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Lift
  • Wifi
  • Parkeerplaats
  • Airconditioning
  • Meertalig personeel
  • Conciërgeservice
  • Wasservice
  • Roomservice (24u/24)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • LED TV
  • iPod docking station
  • Wifi
  • Exclusief ARTOTEL-beddengoed
  • Kluis
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Infinity pool
  • Dakterras
  • Smita Spa
  • Kunstgalerij
  • Fietsverhuur

Alle praktische informatie over het Hotel Anja Jimbaran:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
Aantal kamers in het hotel: 37 
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan 
Dit is een rookvrij hotel. Gelieve hier rekening mee te houden tijdens uw verblijf.


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërge
  • Wifi
  • Meertalig personeel
  • Airconditioning
  • Was- en strijkservice (met bijbetaling)
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Kingsize bed
  • Airconditioning
  • Satelliet TV
  • Telefoon
  • Bureau
  • Kluis
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Buitenzwembad
  • Anja Kids Club
  • Fitness
  • Siesta Spa

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ubud Wana Resort, Artotel Sanur en Anja Jimbaran 4*