Hotel Miramare 4* - Amalfikust - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een perfecte locatie met adembenemend uitzicht op de Golf van Sorrento
  • Kies uit meerdere kamers, de ene nog verfijnder dan de andere
  • Kom helemaal tot rust bij het zwembad en op het zonneterras
  • Verken de culturele en natuurlijke attracties van de regio met een van de aangeboden excursies

Uw hotel

Kom en dompel uzelf onder in de charme van de Amalfikust tijdens een verblijf in Hotel Miramare. Laat u verleiden door dit 4* hotel, met zijn unieke ligging op enkele minuten van het historische centrum en de stranden van Sorrento en met een adembenemend uitzicht op de Golf van Sorrento. Het is ook het perfecte startpunt om de kust van Sorrento te ontdekken en onder andere de idyllische baai van Bagni della Regina Giovanna te bereiken.

 

De accommodatie wordt gekenmerkt door een pittoreske omgeving, met de Vesuvius en de Golf van Napels, en een stijlvol interieur. De ene kamers is nog verfijnder dan de andere, persoonlijke service staat hoog in het vaandel en een enorm zonneterras en een prachtig zwembad met een panoramisch uitzicht maken dit hotel af.

 

Gerust op vakantie in Hotel Miramare

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust.
Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer, Superior Kamer met zeezicht en balkon, Classic Kamer met zeezicht of Superior Comfort Kamer met zeezicht en balkon

Standaard Kamer (16 m²)

Comfortabel en modern, de Standaard Kamer verwelkomt u voor een warm verblijf. Maak het u gemakkelijk en doe alsof u thuis bent in deze kamer die is ingericht in mediterrane kleuren.

Maximale kamercapaciteit

Superior Kamer met zeezicht en balkon (25 m²)

Stap uw Superior Kamer met zeezicht en balkon binnen en word ondergedompeld in mediterrane kleuren en een gevoel van ruimte. Versierd met tegels en schilderijen aan de muur, zult u zich op dit plekje al snel thuis voelen.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Classic Kamer met zeezicht (16 m²)

U zult zeker gecharmeerd zijn van deze Classic Kamer met zijn verfijnde en elegante decoratie en dikke gordijnen waarvan de blauwtinten doen denken aan de kleuren van de zee. De kers op de taart is het sublieme uitzicht op de zee!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Superior Comfort Kamer met zeezicht en balkon (25 m²)

Geniet in een unieke setting die een charmant decor en modern comfort combineert. Houten meubels, kwalitatieve materialen en warme kleuren zullen uw Superior Comfort Kamer met zeezicht en balkon een aangename sfeer geven, terwijl uw balkon, met uitzicht op de zee, zorgt voor het ultieme vakantiegevoel.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Start elke dag goed met een stevig ontbijt.

Elke dag start u in de hotelbar met een heerlijk ontbijtbuffet bestaande uit verse producten met een ruime keuze aan croissants, brioches, brood, jam, ontbijtgranen en zuivelproducten. Voor wie niet zo van zoetigheid houdt in de ochtend is er een selectie van vleeswaren en kazen. Al dit lekkers wordt natuurlijk vergezeld van een kopje koffie, cappuccino of thee in verschillende smaakjes.

 

Overdag kunt u genieten van een hapje of drankje in de zon op het terras van de bar.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot de horecagelegenheden. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Tijd voor vakantie! Laat u overweldigen door een gelukzalig gevoel wanneer u bijbruint op het zonneterras of een duik neemt in het zwembad om af te koelen. En dat terwijl u getrakteerd wordt op een panoramisch uitzicht.

 

Verken vanuit het hotel het schiereiland van Sorrento, bekend om de tijdloze schoonheid van de onbeschrijfelijke landschappen, het kristalheldere water, de pittoreske dorpjes en de vele badplaatsen, afgewisseld met mooie stranden en intieme baaien.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde activiteiten en culturele instellingen. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Extra opties

Excursie naar de Amalfikust

Extra opties

Geniet van een adembenemende excursie waarbij u de kust van Amalfi ontdekt: Positano, Amalfi en Ravello.

 

Samen met uw gids zult u een onvergetelijke dag doorbrengen waarbij u geschiedenis van de Amalfikust zult ontdekken. Overdag krijgt u vrije tijd in elke stad en wordt u rondgeleid door onze lokale gids.

 

Slenter door de smalle straatjes van Positano, nip van een espresso in een gezellig café aan het strand of bezoek een van de prachtige kunstgalerijen. Mis de Duomo in Amalfi niet en probeer eens een heerlijk 'Santa Rosa' gebakje. Tijdens uw laatste stop in Ravello bezoekt u de beroemde Villa Rufolo en zijn prachtige tuin die boven de zee hangt. U kunt een van de keramiekfabrieken bezoeken en in de kleine boetiekjes zelfgemaakte limoncello en olijfolie met citroensmaak uit de streek proeven.

... verder lezen

Bezoek aan Pompeï en de Vesuvius

Extra opties

Breng een onvergetelijke dag door met het ontdekken van de archeologische site van Pompeii en de natuurlijke schoonheid van de vulkaan Vesuvius met onze gediplomeerde gids. Dankzij de voorrangsingang vermijdt u de stress van een lange rij en kunt u ongehinderd de ruïnes binnen!

Onze gids neemt u mee op een twee uur durende wandeling langs de ruïnes, waarbij de levensstijl en architectuur van de welvarende Romeinen tot leven worden gewekt. Pompeii is goed bewaard gebleven dankzij de vulkanische as en het puimsteen van de uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus, die de stad versteende en alle infrastructuur spaarde.

Tijdens het tweede deel van de tocht zet de bus u af op een hoogte van 1000 m. Van daaruit kunt u naar de rand van de krater klimmen. De wandeling is aangenaam en het uitzicht vanaf de top is onovertroffen!
 
Praktische informatie:
- Talen: Engels en Italiaans
- Gelieve comfortabele, niet gladde schoenen te dragen: de oppervlakte van de vulkaan Vesuvius is oneffen
- De wandeling tot 1280 m is naar eigen goeddunken
- Draag een hoed om u te beschermen tegen de zon
- Tour niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
 
Inbegrepen:
- Voorrangstoegang tot Pompeii en de Vesuvius
- Professionele lokale gids tijdens de tour en live commentaar aan boord.
- Vervoer heen en terug met een comfortabele minibus met airconditioning
- Headset voor groepen van meer dan 12 passagiers
- Kleine groep van maximaal 29 personen
 
Niet inbegrepen:
- Eten en drinken

 
Green Pass of negatief COVID-19 sneltestresultaat voor toegang tot het Archeologisch Park van Pompeii

Vanaf 6 augustus 2021 kunnen bezoekers het Archeologisch Park van Pompeii alleen betreden op vertoon van de Green Pass of een certificaat van vaccinatie of antigeentest met negatief resultaat, overeenkomstig met het wetsbesluit nr. 105 van 23 juli 2021. De Green Pass COVID-19 is niet vereist voor kinderen jonger dan 12 jaar, die op grond van hun leeftijd niet in de vaccinatiecampagne zijn opgenomen.
De certificering moet aantonen dat u ten minste één vaccin heeft gekregen of negatief heeft gereageerd op een moleculaire of sneltest in de afgelopen 48 uur, of dat u in de afgelopen zes maanden bent behandeld tegen COVID-19.
 
Het Archeologisch Park zal, in samenwerking met de regio Campania - ASL 3 Napels Zuid, vanaf 6 augustus, tijdens de gebruikelijke toegangsuren, een station bij de ingang van Piazza Anfiteatro in werking stellen voor de afname van sneltests met afgifte van het desbetreffende certificaat. Deze dienst, die momenteel op experimentele basis wordt verleend, is gratis voor bezoekers van het terrein.
Om de controle en de toegang tot de site te vergemakkelijken, wordt u verzocht de vereiste documenten bij de hand te hebben.
Het personeel dat belast is met de toegangscontroleprocedures zal de "QR" digitaal verifiëren met de applicatie VerifyC19 (een papieren certificaat wordt ook geaccepteerd) en het identiteitsbewijs van de bezoeker om het eigendom te verifiëren.

Hieronder vindt u de link naar de lijst van apotheken in de hoofdstedelijke stad Napels, die zich houden aan de vrijwillige screeningcampagne https://www.federfarmanapoli.it/asso/index.php/2-uncategorised/1333-farmacie-aderenti-al-protocollo-per-l-effettuazione-dei-test

... verder lezen

Bezoek aan Pompeï

Extra opties

Pompeï is nog steeds erg fascinerend voor de huidige bezoeker. Na de uitbarsting van de vulkaan Vesuvius in 79 na Christus, lag Pompeï honderden jaren begraven en werd het vergeten. De stad staat bovenaan de lijst van wereldwonderen en de opgravingen die zijn begonnen in de 18e eeuw zijn nog steeds aan de gang.

Uw gids neemt u in alle rust mee door de oude straten van Pompeï, waar u baden, forums en villa's ziet die in 80 v. Chr. door welvarende Romeinen werden gebouwd. Bewonder de uitstekend bewaarde fresco's die de muren en vloeren van de villa's sierden.

Ook als uw belangstelling niet bij geschiedenis ligt, is dit een archeologische vindplaats die u zeker zal verwonderen.

De reis van Sorrento naar Pompeii duurt ongeveer 45 minuten.

Terugkeer naar Sorrento in de vroege namiddag.

 

Green Pass of negatief COVID-19 sneltestresultaat voor toegang tot het Archeologisch Park van Pompeii

Vanaf 6 augustus 2021 kunnen bezoekers het Archeologisch Park van Pompeii alleen betreden op vertoon van de Green Pass of een certificaat van vaccinatie of antigeentest met negatief resultaat, overeenkomstig met het wetsbesluit nr. 105 van 23 juli 2021. De Green Pass COVID-19 is niet vereist voor kinderen jonger dan 12 jaar, die op grond van hun leeftijd niet in de vaccinatiecampagne zijn opgenomen.
De certificering moet aantonen dat u ten minste één vaccin heeft gekregen of negatief heeft gereageerd op een moleculaire of sneltest in de afgelopen 48 uur, of dat u in de afgelopen zes maanden bent behandeld tegen COVID-19.
 
Het Archeologisch Park zal, in samenwerking met de regio Campania - ASL 3 Napels Zuid, vanaf 6 augustus, tijdens de gebruikelijke toegangsuren, een station bij de ingang van Piazza Anfiteatro in werking stellen voor de afname van sneltests met afgifte van het desbetreffende certificaat. Deze dienst, die momenteel op experimentele basis wordt verleend, is gratis voor bezoekers van het terrein.
Om de controle en de toegang tot de site te vergemakkelijken, wordt u verzocht de vereiste documenten bij de hand te hebben.
Het personeel dat belast is met de toegangscontroleprocedures zal de "QR" digitaal verifiëren met de applicatie VerifyC19 (een papieren certificaat wordt ook geaccepteerd) en het identiteitsbewijs van de bezoeker om het eigendom te verifiëren.

Hieronder vindt u de link naar de lijst van apotheken in de hoofdstedelijke stad Napels, die zich houden aan de vrijwillige screeningcampagne https://www.federfarmanapoli.it/asso/index.php/2-uncategorised/1333-farmacie-aderenti-al-protocollo-per-l-effettuazione-dei-test

... verder lezen

Minicruise naar Capri en Anacapri

Extra opties

Ontvangst op de ontmoetingsplaats in Sorrento en transfer naar de haven. Stap aan boord van een snelle motorboot en geniet van een panoramische tocht langs de kustlijn. Bij aankomst in Marina Grande begint u de tocht per minibus naar het hoger gelegen deel van het eiland en het kleine stadje Anacpriyour, dat intiemer en ongerepter is. Na de begeleide wandeltocht heeft u vrije tijd om de omgeving te verkennen.

U ontmoet uw gids en reist per bus naar het centrum van het eiland Capri. Slenter door de smalle straatjes rond de beroemde Piazzetta, ga naar het zuiden van het eiland waar u prachtige foto's kunt maken van de Faraglioni-rotsen en mis de kans niet om de prachtige "Tuinen van Augustus" te bezoeken.

 

Tot slot ontmoet u uw gids in Marina Grande en geniet u van een boottocht rond het eiland om de prachtige grotten te bewonderen.

 

Praktische informatie:
- Taal: Engels
- Draag een hoed en neem zonnecrème om u te beschermen tegen de zon
- Tour niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

 

Inbegrepen:
- Live gids voor een wandeltocht over het eiland, inclusief Capri en Anacapri.
- Rondvaart over het eiland per boot
- Transfers per openbare minibus volgens het programma

 

Niet inbegrepen:
- Eten en drinken

... verder lezen

Kookworkshop Napolitaanse keuken

Extra opties

Geniet van een ontspannende dag waarin u de geheimen van de Italiaanse keuken ontdekt. Breng een leuke dag door en leer alle kneepjes van het vak en hoe je een typisch Napolitaanse maaltijd klaarmaakt.

De chef zal recepten delen die al generaties lang worden doorgegeven; proef de intense smaken van traditionele Italiaanse gerechten die met uw eigen handen worden bereid!

U zult verse, natuurlijke en biologische ingrediënten gebruiken.

De bereiding van de gerechten wordt door u gedaan met de hulp van de kok.

Aan het einde van de les, zult u de vruchten van uw "werk" proeven.

Mis de kans niet om indruk te maken op uw familie en vrienden wanneer u weer thuis bent!

... verder lezen

Wandeling op het Pad van de Goden

Extra opties

Verzamelen in Sorrento en transfer naar de ingang van de wandelroute.

Samen met uw wandelgids beklimt u de oude weg die Bomerano (Agerola) verbond met Nocelle (Positano), ook wel bekend als het "Pad van de Goden". Het wordt vandaag de dag beschouwd als een van de mooiste wandelroutes ter wereld en ontleent zijn naam aan de schoonheid van zijn uitzichten.

De route loopt over een afstand van ongeveer 10 km door verschillende dorpen aan de kust van Amalfi; vandaag de dag kunt u nog steeds de overblijfselen van oude boerderijen bewonderen en de plaatselijke herders ontmoeten die met hun muilezels olie en melk naar de dorpen beneden brengen.

Terugkeer naar Sorrento in de vroege namiddag.

... verder lezen

Bezoek van het eiland Capri per boot

Extra opties

Breng een heerlijke dag door op het eiland Capri. Tijdens de boottocht vaart u rond de kust van Sorrento en komt u langs Marciano, Mitigliano en Bagni regina Giovanna.

Aangekomen op Capri passeert u de vuurtoren van Punta Carena, de imposante rotsen van Faraglioni, de Grotta Verde, de Grotte Bianca en de Romeinse villa van keizer Tiberius. Zwem in het blauwe water van de Golf of ontspan aan boord in de zon.

Eenmaal aan wal in Capri, kunt u uw vrije tijd besteden zoals u wilt: Anacapri bezoeken, rondwandelen op de beroemde Piazzetta, winkelen in Via Camerelle of de Grotta Azzurra bezoeken.

... verder lezen

Bezoek aan Positano en Amalfi per boot

Extra opties

U wordt opgehaald van uw hotel en naar de haven van Piano di Sorrento gebracht.

Instappen en vertrek naar Amalfi langs het Sorrento-schiereiland.

Stop in Sorrento: Marciano, Mitigliano en Bagni della Regina Giovanna.

Stop aan de Amalfikust: Isola dei Galli, Nerano, Praiano - Grotta dello Smeraldo (entree niet inbegrepen) - Haven van Positano met een stop van ongeveer 2 uur om de parel van de Amalfikust te verkennen, stop in de haven van Amalfi voor ongeveer 1 uur. 30m. om de oude Maritieme Republiek te bezoeken.

Een bezoek aan de kust van Amalfi: Fjord van Furore. Vertrek van Amalfi naar Sorrento.

Terugkeer naar de haven van Piano di Sorrento en transfer naar het hotel.

... verder lezen

Wandeltour in Sorrento

Extra opties

Sorrento ligt in het zuidwesten van Italië, aan de poort naar de Amalfikust, met een adembenemend uitzicht op de Golf van Napels en de Vesuvius en tegenover het eiland Capri. Sorrento, bijgenaamd de "stad van de zeemeerminnen", is een echte toegangspoort tot het beste wat Italië te bieden heeft.

Een bezoek aan Sorrento is meer dan een bezoek aan een stad! Ontdek het historische centrum van Sorrento met uw gids gedurende twee uur. Begin met een bezoek aan het oude stadscentrum waar de smalle en authentieke straatjes vol verrassingen zitten, ga verder naar de kerk van Sint Franciscus en het middeleeuwse klooster gelegen op 5 minuten lopen van Piazza Tasso.

 

In de "Vallei van de molens" kunt u vanaf de weg naar beneden kijken en de ruïnes van een oude verlaten molen ontdekken, genesteld op de bodem van een ravijn, en tenslotte bezoekt u de Marina Grande, een kleine traditionele vissershaven onder aan de kliffen. Overdag kunt u hier heerlijk zwemmen en zonnen en 's avonds bij zonsondergang is het de perfecte plek om te kijken hoe de vissers hun netten schoonmaken. Er gaat een sfeer en eenvoud uit van deze charmante verborgen haven, zoals er maar weinig andere bestaan.

 

Praktische informatie:
- Taal: Engels
- Duur: 2 uur
- Draag comfortabele schoenen
- Tour is toegankelijk voor rolstoelgebruikers
- Kleine groep

 

Inbegrepen:
-  Professionele lokale gids 

 

Niet inbegrepen:
- Eten en drinken

... verder lezen

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kunt u, indien beschikbaar, in de tweede stap van uw boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van uw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij u in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteert u van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat u de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van uw favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op uw aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Sorrento!

Ontdek de verborgen schatten van Sorrento, in het hartje van de regio Campanië in Italië. Hier wordt de authentieke charme van het zuiden perfect gecombineerd met de culturele rijkdom en een fascinerend verleden. Aan de kust geniet u van een prachtig uitzicht op de majestueuze vulkaan Vesuvius en op de betoverende Golf van Napels.
 
Sorrento staat bekend als de stad van de citroenen. Een bezoekje aan een citroenboomgaard en een terrasje met een glaasje limoncello mogen dan ook niet ontbreken tijdens uw verblijf. Bewonder de Cattedrale dei Santi Filippo e Giacomo, een 14e eeuwse kathedraal met prachtige details, breng de dag door op een strandbedje op een van de steigers in zee of ga (citroen)souvenirs shoppen in de Via Fuoro. Sorrento is tevens de ideale uitvalsbasis voor een tripje naar de Vesuvius en Pompeii en Herculaneum, plaatsen waar de tijd heeft stilgestaan na de bekende uitbarsting van de Vesuvius in het jaar 79.
 
De mediterrane sfeer in Sorrento is ideaal voor een ontspannen verblijf met z’n tweetjes of met de familie. Duik in een levendige stad met vriendelijke inwoners en geniet natuurlijk van een glaasje limoncello in de stad waar deze haar oorsprong vindt!
 
Wie meer van de regio wil ontdekken kan richting de schitterende Amalfikust, op een half uurtje rijden van Sorrento. Ontdek sfeervolle plaatsjes zoals Positano en Amalfi, met kleurrijke huizen die tegen de rotsen lijken te zijn geplakt, bewonder de prachtige tuinen en adembenemende uitzichten bij Villa Rufolo en Villa Cimbrone in Ravello, of wandel over het Sentiero degli Dei, het Pad van de Goden, dat hoog langs de Amalfikust loopt en waar u bij iedere bocht getrakteerd wordt op spectaculaire uitzichten.

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 14:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 3 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Airconditioning
  • Lift
  • Wifi
  • Parkeren (buiten)

Faciliteiten in de kamer:

  • Minibar
  • Kluisje
  • Airconditioning
  • Tv
  • Douche
  • Haardroger
  • Balkon of terras

Restaurants en bars in het hotel:

  • Bar en terras

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Miramare 4*