Groepsrondreis van 7 nachten langs de Golf van Napels - Amalfikust - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek een van de mooiste mediterrane kusten aan de Golf van Napels
  • Bezoek pittoreske eilandjes met prachtige uitzichten als Capri en Ischia
  • Laat je verwennen in de talrijke thermale baden en spa's
  • Logeer in een comfortabel hotel dat met veel zorg werd uitgekozen

De beoordeling van onze klanten

Reisprogramma

Met lekker eten, een intrigerende geschiedenis, ongerepte natuur en adembenemende uitzichten, is de Golf van Napels een absolute droombestemming!

 

Vaar rond het charmante Ischia waar tal van thermale baden uitnodigen tot pure ontspanning, breng een bezoek aan Capri met z'n indrukwekkende kliffen en ga richting het pittoreske Procida waar pastelkleurige huisjes de geplaveide straatjes sieren.

 

Reisroute van 7 nachten / 8 dagen:

Dag 1: Napels - Ischia

Dag 2: Bezoek aan Ischia met de boot

Dag 3: Ischia - Capri

Dag 4: Ischia - optionele excursie naar Pompeï (met bijbetaling)

Dag 5: Thermen Nymphs of Nitrodi

Dag 6: Ischia - optionele excursie naar Positano en Amalfi (met bijbetaling)

Dag 7: Procida

Dag 8: Ischia - Napels

 

Klaar voor vertrek?

Reisbeschrijving

Dag 1: Napels - Ischia

Aankomst op de luchthaven van Napels en transfer naar Ischia, het grootste eiland in de Golf van Napels. Ischia is bekend om z'n natuurlijke warmwaterbronnen en beschikt over tal van thermale wellnesscentra en spa's.

 

Diner (exclusief drankjes) en overnachting in het hotel.

 

DAG 2: BEZOEK AAN ISCHIA MET DE BOOT

Ontbijt in het hotel. Vandaag vertrek je op verkenning langs de prachtige kust van het eiland met de boot. Ontdek de mooiste stranden, pittoreske dorpjes, adembenemende uitzichten en ongerepte natuur.

Transfers tussen het hotel en de haven van Ischia en terug zijn inbegrepen.

 

Belangrijk: De boottocht is beschikbaar tussen 15 april en 15 oktober (ongeveer). Op andere datums en in geval van ongunstige weersomstandigheden, wordt de boottocht vervangen door een bustour over het eiland.

 

Diner (exclusief drankjes) en overnachting in het hotel.

Dag 3: Ischia - Capri

Na het ontbijt vertrek je op een minicruise naar Capri. U geniet van een transfer naar de haven waar je aan boord stapt van een snelle motorboot en geniet van een panoramische tocht langs de kustlijn. Bij aankomst in Marina Grande kun je starten met een ontdekkingstocht van het eiland.

We raden je aan om de "Villa San Michele" te bezoeken, gebouwd door arts en schrijver Axel Munthe. Tijdens de opgravingen werden ruïnes uit de Augustus-periode gevonden, prachtig versierd, wat het bestaan ​​van een weelderige Romeinse residentie aantoont. Vandaag is de villa een majestueus gebouw, omgeven door een grote en prachtige tuin.

 

Je kunt ook de stoeltjeslift nemen naar de top van de Monte Solaro, 589 meter boven de zeespiegel, waar je een prachtig uitzicht krijgt over het eiland, de Vesuvius, de Golf van Napels en Sorrento.

 

Maak een wandeling door de tuinen van Augustus, met uitzicht op Faraglioni, Via Krupp, Marina Piccola en de Certosa di San Giacomo. Geniet van een echte Italiaanse espresso of ga winkelen, om daarna een boottocht te maken naar de Blauwe grot of andere grotten in de omgeving.

 

Vertrek in de haven van Ischia: 9.20 uur - 1 uur varen naar Capri

Terugkeer: 16.30 - 17.00 uur

Transfers tussen het hotel en de haven van Ischia en terug zijn inbegrepen.

 

Belangrijk: de vermelde bezoeken of bijkomende excursies (zoals grotten) zijn niet inbegrepen en met bijbetaling ter plaatse.

 

Diner (exclusief drankjes) en overnachting in het hotel.

 

DAG 4: ISCHIA - OPTIONELE EXCURSIE NAAR POMPEI

Na het ontbijt in het hotel heb je de mogelijkheid om een van de meest fascinerende plekken in de omgeving te bezoeken: Pompeï! Bij aankomst in deze magische, bedolven stad, word je onmiddellijk ondergedompeld in de rijke geschiedenis van deze plek.

 

De stad staat bovenaan de lijst van wereldwonderen en de opgravingen zijn begonnen in de 18e eeuw en zijn nog steeds aan de gang. Je gids neemt je in alle rust mee door de oude straten van Pompeï , waar je baden, forums en villa's ziet die in 80 v. Chr. door welvarende Romeinen werden gebouwd. Bewonder de uitstekend bewaarde fresco's die de muren en vloeren van de villa's sierden.

 

Belangrijk: de excursie naar Pompeï is niet inbegrepen, maar optioneel en met bijbetaling te boeken in de tweede stap van het boekingsproces.

 

Diner (exclusief drankjes) en overnachting in het hotel.

Dag 5: Thermen Nymphs of Nitrodi

Ontbijt in het hotel en transfer naar de natuurlijke thermen "Nymphs of Nitrodi", waar je de kans hebt om helemaal tot rust te komen. Geniet van het helende water van natuurlijke bronnen en ontdek dit belangrijke, historische kuuroord dat al sinds de oudheid bekend en is opgedragen aan Apollo en de Nitrodi-nimfen.

 

Naast baden met thermaal water, vind je hier ook douches, fonteinen en zonnige terrassen. Probeer eens een moddermasker voor het gezicht en geniet ... Na ongeveer 2 uur keer je terug naar het hotel. 

 

Diner (exclusief drankjes) en overnachting in het hotel.

 

DAG 6: ISCHIA - OPTIONELE EXCURSIE NAAR POSITANO EN AMALFI

Na het ontbijt in het hotel raden we je aan om nog meer prachtige plekjes in de omgeving te ontdekken met een optionele excursie naar Positano en Amalfi.

 

Kuier door de smalle straatjes van Positano met z'n pastelkleurige huisjes, nip van een espresso in een gezellig café aan het strand, ontspan op het Spiaggia Grande of bezoek een van de prachtige kunstgaleries. Ook de kathedraal van Amalfi met zijn prachtige klooster en een heerlijk "Santa Rosa" gebakje mag je zeker niet missen. Deze stad ligt bovenop een heuvel en biedt een adembenemend uitzicht.

 

Op het afgesproken tijdstip keer je terug naar de haven om opnieuw aan boord te gaan en richting Amalfi te varen, ooit de zetel van de machtige maritieme republiek met dezelfde naam en een van de oudste papierproductiecentra in Europa. Vanaf de zee kun je de prachtige villa's bewonderen die op de steile helling liggen. Eenmaal van boord kun je een wandeling maken door het centrum en stoppen om te genieten van een glas traditionele Amalfi-limoncello. Bezoek zeker de kathedraal van Sant'Andrea, in Arabisch-Normandische stijl. Op het afgesproken tijdstip keer je terug naar de haven om terug naar Ischia te varen.

 

Vertrek in de haven van Ischia: 9.20 uur - 2 uur varen

Tijd in Positano: 2 uur

Tijd in Amalfi: 2 uur

 

Transfer van hotel naar de haven van Ischia en terug inbegrepen. 

 

Diner (exclusief drankjes) en overnachting in het hotel.

Dag 7: Procida

Na het ontbijt in het hotel heb je de kans om Procida in alle rust en op je eigen tempo te verkennen. Dit kleurrijke eilandje werd uitgeroepen tot Italiaanse hoofdstad van de cultuur van 2022. Je reist via draagvleugelboot vanaf de haven van Ischia naar het mysterieuze Procida.

 

Verken de geplaveide straatjes met citroenbomen, bezoek Terra Murata, het oudste dorpje van het eiland, met z'n kasteel en gevangenis. Houd halt bij de marina van Corricella of wandel door de haven van Marina Grande in Sent'cò. Na uw ontdekkingstocht keer je terug naar Ischia.

 

Diner (exclusief drankjes) en overnachting in het hotel.

 

DAG 8: ISCHIA - NAPELS

Na een laatste ontbijt in het hotel, neem je de ferry terug naar het vasteland en geniet je van een transfer naar de luchthaven van Napels. Met een koffer vol onvergetelijke herinneringen maak je zich klaar voor je vlucht huiswaarts.

Belangrijke informatie over de tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer in 4* hotels
  • Halfpension (exclusief drankjes)
  • Ferragosto galadiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 15/08
  • 1 typische proeverij in Procida met 'lingua di bue', gebak en cappuccino (per persoon, per verblijf)
  • Ischia boottour met retourtransfers naar de haven
  • Toegang tot de thermen 'Nymphs of Nitrodi' met 1 gezichtsmasker en retourtransfers (per persoon, per verblijf)
  • Ticket voor de draagvleugelboot van Ischia naar Procida en terug met retourtransfers naar de haven van Ischia
  • Ticket voor de draagvleugelboot van Ischia naar Capri en terug met retourtransfers naar de haven van Ischia
  • Ontschepingskosten op Capri

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens de reis logeer je in een Standaard Kamer in Hotel Hermitage & Spa, of in een gelijkwaardig 4* hotel dat met veel zorg door ons werd uitgekozen.

 

Het hotel beschikt hoe dan ook over schitterende voorzieningen en een uitstekende ligging om je een verblijf in alle comfort te garanderen! 

 

De naam van het hotel word je zeven dagen voor vertrek meegedeeld.

 

Word je niet graag verrast? Dan kun je met bijbetaling ook onmiddellijk een keuze maken uit een van de volgende hotels:

 

Hotel Grazia alla Scannella 4*


Indien je kiest voor dit volledig gerenoveerd hotel verblijf je in een authentiek paradijselijk hoekje met uitzicht op zee. Dit hotel met 66 kamers, allen met balkon, is ingericht in een sobere elegante en mediterrane stijl. Neem een verfrissende duik in het buitenzwembad, ga voor een moment van ontspanning naar de gloednieuwe spa of kies voor een deugddoende massage. Bovendien doet het hotel er alles aan om het milieu en zijn hulpbronnen te beschermen. Zo is het uitgerust met zonnepanelen voor waterverwarming, is er een oplaadstation voor elektrische voertuigen, evenals e-bikes die je kan huren om erop uit te trekken en de omgeving te verkennen.

 

Hotel Punta Imperatore 4*

 

Hotel Punta Imperatore ligt in de pittoreske baai van Citara, op slechts enkele passen van de kust. Het hotel heeft een adembenemend uitzicht en biedt een perfect uitkijkpunt om de spectaculaire zonsondergangen van Forio te bewonderen. Er zijn duik- en snorkelfaciliteiten in het beschermde zeegebied dat bekend staat als het "Koninkrijk van Neptunus". De prachtige tuinen en grote terrassen bieden een volledig veilige omgeving waar je de stekker uit het stopcontact kunt trekken en kunt genieten van een moment van rust. En last but not least... je geniet van een toegang tot een geïoniseerd buitenzwembad met masserende waterstralen.

 

Heb je al gekozen?

 

Eten & drinken

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes).

Optionele excursies

Bezoek aan Pompeii

Optionele excursies

Pompeii is nog steeds erg fascinerend voor de huidige bezoeker. Na de uitbarsting van de vulkaan Vesuvius in 79 na Christus, lag Pompeii honderden jaren begraven en werd het vergeten. De stad staat bovenaan de lijst van wereldwonderen en de opgravingen zijn begonnen in de 18e eeuw en zijn nog steeds aan de gang. 

Ook als je belangstelling niet bij geschiedenis ligt, is dit een archeologische vindplaats die je zeker zal verwonderen.

Positano en minicruise langs de Amalfikust

Optionele excursies

Ontdek het prachtige Positano voordat je langs de kust van Amalfi vaart tijdens een minicruise!

Ontdekking van Napels

Optionele excursies

Gun jezelf een dag Dolce Vite door te genieten van een vrije dag in Napels waar je de stad en de ondergrondse catacomben gaat verkennen. 

 

Extra opties

Kookles op Ischia

Extra opties

Laat je betoveren door de culinaire traditie van het groene eiland! Door het verhaal van een kok, geboren en getogen op het platteland en de zee van Ischia, ontdek je alle geheimen van de heerlijke lokale keuken die zijn wortels heeft in de Campania traditie van Napels, Amalfi kust en heel Zuid-Italië! Het wordt een leuke ervaring waarmee je veel leuke trucjes leert om thuis met je vrienden na te doen!

Vervoer & transport

Je vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Je bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Je transfers

De luchthaventransfers zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

De transfers gebeuren met een ferry op de eerste en laatste dag tussen de luchthaven van Napels en het hotel.

Bestemming

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Groepsrondreis van 7 nachten langs de Golf van Napels