Classic Sicilië met de huurauto - Catania - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Ontdek alle schatten van Sicilië, een Italiaans pareltje dat u zal betoveren
 • Laat u charmeren door de fascinerende geschiedenis en cultuur 
 • Reis in alle vrijheid dankzij de inbegrepen huurauto
 • Logeer elke avond in een comfortabele kamer in zorgvuldig uitgekozen hotels

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op ... Sicilië!

Laat u inspireren door de wondermooie landschappen van het Italiaanse eiland Sicilië, een pareltje in de Middellandse Ze boordevol geschiedenis en cultuur. Bewonder de ongerepte natuur, de vulkanische landschappen, de unieke kliffen, de hoge bergen en de intens blauwe kleur van de zee. De steden zijn perfect om wat cultuur op te doen en de fantastische architectuur te bewonderen terwijl de paradijselijke stranden uitnodigen om te zonnebaden en alle zorgen te vergeten. Een gevarieerde bestemming die u niet onberoerd zal laten!

Reisbeschrijving

We bieden u de mogelijkheid om Sicilië op uw eigen ritme te leren kennen met een huurauto langs plekken zoals Syracuse met de catacomben van San Giovanni, Ortiga met de kerk van Santa Lucía alla Badia en Scicli met het Castello di Donnafugata waar scènes uit de film Detective Montalbano werden opgenomen. U krijgt de keuze tussen een reis van 7 nachten of 9 nachten om nog meer schatten te ontdekken.

Uw programma in het kort:
7 nachten
- 2 nachten in de regio van Syracuse/Ragusa
- 2 nachten in de regio van Milazzo/Messina 
- 3 nachten in de regio Trapani/Palermo

9 nachten
- 3 nachten in de regio van Syracuse/Ragusa
- 3 nachten in de regio van Milazzo/Messina 
- 3 nachten in de regio Trapani/Palermo

... verder lezen

Uw reisprogramma van 7 nachten

Dag 1: Aankomst in Catania
Aankomst op de luchthaven van Catania waar u de huurauto ophaalt om richting Syracuse te rijden.

Dag 2: Syracuse - Ortigia - Noto
Aanraders in deze regio zijn:
- Syracuse: San Giovanni en het Heiligdom van Madonna delle Lacrime (Heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Tears)
- Ortigia: Kerk van Santa Lucia alla Badia, waar het schilderij De begrafenis van de heilige Lucia (in het Italiaans: Il Seppellimento di Santa Lucia) van Caravaggio te zien is.

Dag 3: Taormina en de Etna vulkaan
Breng vandaag een bezoek aan de stad Taormina en bekijk de majestueuze Etna vulkaan. Avontuurlijke reizigers kunnen de vulkaan beklimmen

Dag 4: Lipari en Vulcano of Panarea en Stromboli
Bezoek het vulkanisch eiland Lipari of het kleinste bewoonde eiland Panarea en de prachtige vulkanische landschappen van het eiland Stromboli.
Dag 5: Cefalù
Cefalù is een bijzonder charmant kuststadje met kleurrijke huisje en een pittoreske haven.

Dag 6: Palermo en Monreale (bij een verblijf in de regio van Palermo) of Egadische Eilanden (bij een verblijf in de regio van Trapani)

Dag 7: Segesta en Zingaro natuurreservaat
Bezoek de oude Hellenistische stad Segesta en de fantastische natuurlijke regio van het Zinagaro natuurreservaat.

Dag 8: Palermo - Vertrek
Vandaag brengt u de huurauto terug aan de luchthaven van Palermo voor uw vlucht huiswaarts.

Uw reisprogramma van 9 nachten

Dag 1: Aankomst in Catania
Aankomst op de luchthaven van Catania waar u de huurauto ophaalt om richting Syracuse te rijden.

Dag 2: Syracuse - Ortigia - Noto
Aanraders in deze regio zijn:
- Syracuse: San Giovanni en het Heiligdom van Madonna delle Lacrime (Heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Tears)
- Ortigia: Kerk van Santa Lucia alla Badia, waar het schilderij De begrafenis van de heilige Lucia (in het Italiaans: Il Seppellimento di Santa Lucia) van Caravaggio te zien is.

Dag 3: Marzamemi en Vendicari natuurreservaat
Bewonder de pracht van het kleurrijke stadje Marzamemi en de ongerepte natuur van Vendicari.

Dag 4: Taormina en de Etna vulkaan

Breng vandaag een bezoek aan de stad Taormina en bekijk de majestueuze Etna vulkaan. Avontuurlijke reizigers kunnen de vulkaan beklimmen

Dag 5: Lipari en Vulcano
Bezoek het vulkanisch eiland Lipari, een van de Eolische Eilanden ten noordoosten van Sicilië. 
Dag 6: Panarea en Stromboli
Panarea is het kleinste bewoonde eiland van de Eolische of Liparische eilanden. Ook De prachtige vulkanische landschappen van het eiland Stromboli zullen u betoveren.
 
Dag 7: Cefalù
Cefalù is een bijzonder charmant kuststadje met kleurrijke huisje en een pittoreske haven.

Dag 8: Palermo en Monreale (bij een verblijf in de regio van Palermo) of Egadische Eilanden (bij een verblijf in de regio van Trapani)

Dag 9: Segesta en Zingaro natuurreservaat
Bezoek de oude Hellenistische stad Segesta en de fantastische natuurlijke regio van het Zinagaro natuurreservaat.

Dag 10: Palermo - Vertrek
Vandaag brengt u de huurauto terug aan de luchthaven van Palermo voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Elke avond kunt u in alle comfort uitrusten en bijkomen van de avonturen van de dag in hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen om hun kamers, voorzieningen en ligging. U overnacht telkens in een Classic Kamer.

Uw hotel tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
- Syracuse/Raguse: San Giorgio Hotel in Modica of Villa Favorieta in Noto
- Milazzo/Messina: Hotel Eolian in Milazzo of Hotel Terre di Eolo in Patti
- Trapani/Palermo: Room of Andrea in Trapani of Domina Zagarella Sicily in Casteldaccia

NB: Als een van deze hotels niet beschikbaar is, verblijft u in een hotel van een vergelijkbare categorie.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
1 Baby

Uw pension

Just for you
Speciaal voor u:
 • Ontbijt

Bij het ontwaken staat er elke ochtend een lekker ontbijt op u te wachten in het hotel. Optioneel en met bijbetaling kiest u voor halfpension (exclusief drankjes) als u van nog meer gemoedsrust wilt genieten.

NB: Als u gekozen heeft voor het halfpension, kunnen sommige restaurants buiten het hotel liggen omdat de hotels geen restaurant hebben dat het diner aanbiedt. De restaurants liggen in dat geval wel in de buurt van uw hotel.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief, u geniet van een inbegrepen huurauto die u ophaalt bij de luchthaven van Catania bij aankomst en terugbrengt bij de luchthaven van Palermo bij vertrek.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto

Ontdek de schoonheid van Sicilië op uw eigen tempo en zo comfortabel mogelijk met de optionele huurauto. U kunt uw auto ophalen en terugbrengen op de luchthaven.

Categorie B Huurauto – Economy (Fiat Panda of gelijkwaardig)

Openingstijden van de verhuurkantoren:
Palermo APT Punta Raisi: 08.00 - 23.59 uur (autoverhuurbedrijf Holiday Car Rental of Europ Car)
Catania APT Fontanarossa: 08.00 - 23.59 uur (autoverhuurbedrijf Holiday Car Rental of Europ Car)

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 7 of 9 nachten in een Classic Kamer in de vermelde hotels of gelijkwaardig
- Dagelijks ontbijt in het hotel
- Huurauto categorie B (Fiat Panda of gelijkwaardig)

Niet inbegrepen in de prijs:
-  Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting (€ 2,00 per persoon pernacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Details over de huurauto

De prijs is inclusief:
- Onbeperkte kilometers
- 22% btw Luchthavengelden (12% van de huurprijs)
- Verzekering: CDW (schadeverzekering), PAI (inzittendenverkering), en TP (diefstalverzekering) van de volgende risico's: schade aan het voertuig met een aftrekbaar bedrag van € 1.210,00, brand, verzekering en bestuurder voor passagiers, derden en diefstal van het voertuig (in geval van totale of gedeeltelijke diefstal van het voertuig: € 1.710,00 aftrekbaar)

De prijs is exclusief:
Alles wat niet expliciet wordt vermeld in “de prijs is inclusief”
Extra bestuurders
Toeslag voor ophalen van de auto buiten de kantooruren, tussen 00.00 en 08.00 uur
Verkeersovertredingen en brandstof. Hiervoor betaalt u een borgsom bij aankomst met uw creditcard.

De waarborg wordt volledig terugbetaald indien u de auto met een volle tank terugbrengt. Indien u dit niet doet, wordt de brandstoftoeslag en een bedrag van ongeveer € 12,50 voor diensten weerhouden van de terugbetaling.

Vereiste voorwaarden:
De hoofdbestuurder is minimaal 25 jaar en is in het bezit van een type B rijbewijs voor minimaal 1 jaar.
Creditcards worden aanvaard voor de waarborg, (oplaadbare) betaalkaarten worden niet aanvaard).
Er wordt een waarborg gevraagd bij aankomst als garantie. Deze waarborg wordt terugbetaald bij het terugbrengen van de auto (voertuig zonder schade en met volle tank). Zo niet, worden de brandstofkosten en een bedrag van € 12,50 aangerekend.
Soms is het mogelijk voor bestuurders van 21 jaar tot 25 jaar om een auto te huren met een toeslag van ongeveer € 21,00 per dag. Deze toeslag is ter plaatse te betalen.

Gebruiksvoorwaarden:
De maximale wachttijd voor de autohuur is tot middernacht. Na middernacht en als de vlucht van de passagier vertraging heeft, moet u de autoverhuurkantoren op de hoogte brengen en de mogelijke nieuwe aankomsttijd doorgeven.
U brengt het voertuig terug op dezelfde plek als u het hebt opgehaald. Elke vertraging van meer dan 30 minuten resulteert in een toeslag gelijkwaardig aan een huurdag, berekend op basis van de officiële lokale tarieven die de verhuurder toepast. Deze toeslag is ter plaatse te betalen.
Indien een auto van de opgegeven categorie niet beschikbaar is, wordt een auto van een gelijkwaardige of hogere categorie verstrekt.
In het geval dat u geen of gedeeltelijk gebruik maakt van deze dienst, heeft u geen recht op een terugbetaling.

Autoverhuurbedrijven EUROPCAR en HOLIDAY CAR RENTAL aanvaarden uitsluitend de volgende debetkaarten die door bankinstellingen worden geleverd: VISA DEBIT, MASTERCARD DEBIT, V-PAY. Prepaid- en/of elektronische kaarten die tot de bovenstaande circuits behoren en niet gekoppeld zijn aan een bankrekening van de klant, worden niet aanvaard.
De verhuurdienst is niet beschikbaar op de Luchthaven Comiso.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Classic Sicilië met de huurauto