Venus Sea Garden 4* en Terre di Eolo 4* - Catania - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontspan in ideaal gelegen 4* hotels
  • Verblijf op twee verschillende plaatsen om ten volle van Sicilië te genieten
  • Dompel uzelf onder in een natuurlijke omgeving met uitzicht op de Eolische eilanden 
  • Ontspan in de tuin op het dak of in het buitenzwembad, afhankelijk van het seizoen

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Welkom op... Sicilië

Is een reis naar een fascinerend en adembenemend eiland iets voor u? 
Vlieg met ons mee naar het grootste eiland in de Middellandse Zee! Welkom op Sicilië, een eiland doordrenkt van geschiedenis en voorzien van een sterke identiteit. Trek erop uit en ontdek het contrasterende landschap: bergen, vlaktes, stranden, baaien en de indrukwekkende Etna! Het maakt niet uit of uw voorkeur uitgaat naar ruïnes, historische monumenten of ongerepte natuur... Sicilië heeft het allemaal! Klaar voor vertrek?

Catania

Dankzij de talrijke winkels en de hartelijke inwoners wordt Catania ook wel eens liefkozend "Zuid-Milaan" genoemd.
Het is nauw verbonden met de Etna en wordt gekenmerkt door de verschillende culturen die er hun sporen hebben nagelaten. Een mild klimaat, een ongerepte natuur en mediterrane culturen... Hier is het heerlijk vertoeven!

Messina

Messina is een havenstad in het noordoosten van Sicilië. Breng zeker een bezoekje aan de kathedraal, gekend om zijn astronomische klok. De kathedraal zelf is gebouwd in Normandische stijl, maar het portaal is opvallend gotisch. Neem uitgebreid de tijd om de glas-in-loodramen uit de 15e eeuw te bewonderen!

De stad heeft ook prachtige marmeren fonteinen met mythologische taferelen, zoals de fontein van Orion, met zijn gegraveerde inscripties, en de fontein van Neptunus (Zeus in het Grieks), de god van de zee die voor de Sicilianen een enorm belangrijke betekenis heeft.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk: 7, 10 of 14 nachten.
Uw gedetailleerd reisprogramma wordt u na de reservering meegedeeld.

Venus Sea Garden Resort 4*

Het Venus Sea Garden Resort 4* wordt omringd door een weelderig groene tuin met een panoramisch uitzicht op zee. Hier vindt u 2 zwembaden om een frisse duik te nemen, eentje voor volwassenen en eentje voor kinderen. Op het prachtige terras kunt u van de zon genieten op een comfortabel ligbed.


Het restaurant biedt dan weer de kans om uw smaakpapillen te verwennen met traditionele Siciliaanse gerechten, allemaal ter plekke gemaakt met verse streekproducten.

Uw kamer

U verblijft in een Classic Kamer.

Deze volledig uitgeruste kamer is een ideale combinatie tussen modern comfort en een traditionele mediterrane stijl. Om gemakkelijker met het thuisfront te communiceren, biedt deze kamer wifi.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
1 Baby

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Optioneel en met bijbetaling, kunt u in de tweede stap van de reservering kiezen voor een verblijf in halfpension (exclusief drankjes).

Het dagelijkse ontbijt in het hotel bestaat uit een selectie aan Italiaanse en internationale specialiteiten, die geserveerd worden in de tuin op het terras op de eerste verdieping. Een ideale start van de dag met prachtig uitzicht op zee!



La Conchiglia Restaurant brengt de traditionele Italiaanse en Siciliaanse keuken op uw bord. Alle gerechten worden hier vers gemaakt, inclusief huisgemaakte pasta en brood! Er is ook een gevarieerde wijnkaart beschikbaar.

De bar is dan weer ideaal voor een lichte snack, thee en traditionele Siciliaanse gebakjes, net als moderne en innovatieve cocktails.

Bij het zwembad kunt u genieten van fruit, snacks en koele drankjes!

Activiteiten

Na het ontbijt kunt u een verfrissende duik nemen in het zwembad gevolgd door een zonnebad. 's Avonds droomt u op het terras weg bij een adembenemende zonsondergang boven de Middellandse Zee!

Terri di Eolo 4*

Ten noordoosten van Messina, met uitzicht op de Eolische Eilanden, ontdekt u het schitterende Hotel Terre di Eolo 4*. Dit hotel ligt bovenop een heuvel, is omringd door olijfbomen en ligt op slechts 900 meter van het strand van Mongiove. Deze gerenoveerde rustieke hoeve uit de jaren 1900 straalt ongeëvenaarde klasse uit. Dit is een plek waar moderniteit en authenticiteit elkaar ontmoeten
Dankzij de ligging in het noorden van het eiland, kunt u makkelijk op verkenning naar toeristische bezienswaardigheden zoals de haven van Marina di Patti, de fantastische grotten van Mongiove en het idyllische Lipari. Al is een middagje onder de zon bij het panoramische terras van het zwembad of een avondje in de romantische olijfgaard ook verleidelijk...

Uw kamer

U verblijft in een Classic Kamer.

Speciaal voor u: een fles wijn in de kamer bij aankomst

Welkom in uw oase van rust. De mooie kamers zijn elegant en modern ingericht met comfortabel meubilair en rustgevende kleuren zoals wit en beige. Geniet van de gezellige sfeer en het ongekende comfort na een dag vol ontdekkingen op het eiland. 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
1 Baby

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Optioneel en met bijbetaling, kunt u in de tweede stap van de reservering kiezen voor een verblijf in halfpension (exclusief drankjes).

In het hotel kunt u ervoor kiezen om uw maaltijden binnen in het gezellige restaurant te nemen of buiten op het terras. Proef van de overheerlijke streekgerechten, vergezeld van Italiaanse wijnen van topkwaliteit. Verse pasta met knapperige groenten en daarna een glaasje limoncello... Loopt het water u al in de mond?

Activiteiten

Speciaal voor u: 
- 15% korting op spabehandelingen
- 15% korting op de excursie "Lipari & Vulcano" naar de Eolische eilanden

Ontdek de weelderige tropische tuinen van het hotel met een prachtig uitzicht over de Eolische Eilanden. Of wat dacht u van een duik in het prachtige buitenzwembad voordat u richting het strand van Mongiove trekt om te ontspannen aan het kristalheldere water of op verkenning te gaan door de schitterende grotten? Of ga op excursie! 

Voor nog meer comfort kunt u zichzelf trakteren op een moment van pure ontspanning in de gloednieuwe spa van het hotel. Op uw programma: een sessie in de hamam, sauna of jacuzzi of relaxen in de ontspanningsruimte.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto

Ontdek de regio dankzij uw inbegrepen huurauto tijdens uw verblijf. Uw huurauto dient u op te halen en terug te brengen bij de luchthaven van Catania.

Ligging

Venus Sea Garden 4*: Via Pantelleria 22 - Contrada Monte Amara, Italië
Terre di Eolo 4*: SS113, 98066 Patti ME, Italië

De afstand tussen de luchthaven van Catania en het Venus Sea Garden bedraagt 34 km.
De afstand tussen de luchthaven van Catania en het Terre di Eolo bedraagt 155 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Venus Sea Garden Resort:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 66
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Buiten parkeren
  • Wasservice
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Satelliet TV
  • Bureau
  • Telefoon
  • Wifi
  • Kluis
  • Minibar
  • 2 terrassen met tuinmeubilair
  • Privébadkamer
  • Haardroger
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • 2 zwembaden (waarvan 1 kinderbad)
  • Zonneterras
  • Amfitheater

Alle praktische informatie over het Terre di Eolo:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 48
Check-in: 15.00u
Check-out: 10.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Parking
  • Meertalig personeel
  • Airconditioning
  • Kluis

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Balkon
  • Bureau
  • Gratis wifi
  • Airconditioning
  • Minibar
  • Kluis voor laptop
  • Wekdienst
  • Badkamer met douche
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Buitenzwembad
  • Tuin op het dak
  • Pendeldienst naar het strand

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Venus Sea Garden 4* en Terre di Eolo 4*