- Florence - Tot -70% | Voyage Privé

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

C-Hotels Club 4* ligt op slechts 10 minuten van de iconische Duomo, in het hart van het historische centrum van Florence. Uw hotel is omringd door monumenten, kerken en gebouwen met buitengewone schoonheid. Alle meest interessante en suggestieve locaties van de stad liggen op korte afstand en lopen door kleine straatjes vol charme en mysterie. Het moderne hotel heeft een trendy inrichting, maar er heerst ook een knusse, gezellige sfeer. Er is geen restaurant, dus het ontbijt wordt in uw kamer geserveerd! Voor een drankje kunt u terecht in de hippe lounge bar. En om u op gepaste wijze welkom te heten, geniet u van een lekker welkomstdrankje bij aankomst!

Uw pension

U geniet elke ochtend van een lekker ontbijt.Bovendien ontvangt u 10% korting in de bar!Er is geen restaurant in het hotel, dus wordt uw ontbijt elke ochtend naar uw kamer gebracht. Voor de andere maaltijden heeft u keuze genoeg in de prachtige stad Florence! Mis zeker de lekkere pizza, tal van pastagerechten en de echte Florentijnse steak niet. En als een echte Italiaan nipt u van een heerlijke espresso op een gezellig terrasje.Voor een lekker drankje kunt u terecht in de hippe lounge bar.

Liefhebbers van kunst en geschiedenis, opgelet! Kom op ontdekking in de bakermat van de renaissance voor een onvergetelijke culturele citytrip. Florence, de hoofdstad van Toscane, is een van de mooiste Italiaanse steden barstensvol adembenemende monumenten en gebouwen. Bezoek het majestueuze Piazza della Signoria, bewonder De Geboorte van Venus van Botticelli in het Palazzo degli Uffizi en ga daarna richting de bekende Duomo kathedraal. Voor een moment van rust is de Giardino delle rose, ofwel de Rozentuin die een prachtig uitzicht biedt op de stad, de perfecte plek. Kom zelf de bijzondere sfeer van Florence ervaren!

Ligging

Via Santa Caterina da Siena, 11,, Florence, Italië

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.


Aantal kamers in het hotel: 62

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Formaliteiten

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.


Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Florence - Tot -70% | Voyage Privé