- Montaione - Tot -70% | Voyage Privé

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Omarm het typische Italiaanse dolce vita tijdens een verblijf in Hotel Il Castelfalfi 5* . Dit fantastische adresje biedt een uitzonderlijk uitzicht op de omringende valleien en het Toscaanse platteland. Hier kunt u uw batterijen helemaal opladen in een gezellige inrichting met natuurtinten en moderne voorzieningen . Ook aan ecologie is aandacht besteed: het hout en de stenen die gebruikt worden zijn allemaal van plaatselijke oorsprong en dragen bij tot de traditionele sfeer van het hotel.

Uw pension

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met ontbijt . Optioneel en met bijbetaling kunt u ook kiezen voor halfpension (exclusief drankjes). Het halfpensions omvat ontbijt en een 3-gangendiner exclusief drankjes in La Via del Sale. Maak van uw Toscaanse vakantie gebruik om de heerlijke gastronomie te ontdekken! Dat kan in Hotel Il Castelfalfi waar u het lekkerste uit de Italiaanse keuken wordt aangeboden. Afspraak in restaurant La Via del Sale of Trattoria il Rosmarina om nieuwe smaken te ontdekken met plaatselijke ingrediënten, vergezeld van zorgvuldig geselecteerde wijnen. Tijdens uw maaltijd kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de omgeving. Het hotel beschikt ook over een chique Ecrù Bar waar lekkere gebakjes, thee, koffie of zelfs een cocktail worden aangeboden binnen of buiten op het zonnige terras.

Activiteiten

Op vakantie wilt u volledig ontspannen... Afspraak in de spa van het hotel waar u heerlijk in de watten word gelegd met tal van massages, behandelingen en voorzieningen zoals een sauna en binnenzwembad. Sportievelingen kunnen zich uitleven op de golfbaan of tennisbaan. U zult zich geen moment vervelen in Hotel Il Castelfalfi!

Ligging

Loc. Castelfalfi, Montaione, Italië

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 120

Check-in: 15:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn toegestaan. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen.

Faciliteiten in het hotel:

 • Conciërgedienst
 • 24-uursreceptie
 • Bagageopslag
 • Wifi

Activiteiten bij het hotel:

 • Buitenzwembad
 • Binnenzwembad
 • Fitness
 • Golf
 • Spa
 • Tennisbaan

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.>

Formaliteiten

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.


Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.