Palazzo Leopoldo Dimora Storica & SPA 4* - Toscane - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek rust en ontspanning in het midden van de Toscaanse natuur
  • Laat u omver blazen door de charme van deze 19e-eeuwse villa
  • Bezoek de omliggende steden of rijd door de wijngaarden met een fiets, te paard of met een vespa
  • Ga naar de wellness voor hydrotherapie of een verdiende spabehandeling

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Parkeerplaats

Palazzo Leopoldo 4* is een prachtige 19e-eeuwse villa in het historische centrum van Radda in Chianti. Bent u gefascineerd door geschiedenis en tradities, dan is het Palazoo Leopoldo een ideale bestemming voor u! Dit gebouw waar romantiek, charme en elegantie samenkomen biedt alle comforten van haar moderne equivalent, maar bezit net wat meer sfeer en gezelligheid.

Verblijf in een charmante middeleeuwse villa met kamers en ruime suites die uitzicht geven op de prachtige omgeving, warm op bij de antieke openhaarden en bewonder de prachtige fresco's voor het slapengaan.

Het Palazzo Leopoldo is ook een goede uitvalsbasis voor al uw actviteiten in de regio! Breng een bezoek aan Firenze en Sienna, rijd door de immense wijngaarden, ga kooklessen volgen of maak excursies met de fiets of te paard. Vraag enkele tips aan de receptie en zij zullen u met veel plezier bijstaan. Maar u kunt natuurlijk ook relaxen in het hotel dankzij het geweldige wellnesscentrum.

U hoort het al ... Het Palazzo Leopoldo heeft wat voor iedereen, grijp deze kans nu en geniet van uw romantisch weekendje weg!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer

Superior Kamer (25 m²)

De Superior Kamers zijn elegant, ruim en licht. Ze zijn ingericht met stijl en beschikken over een originele terracotta vloer, en sommige kamers beschikken over zichtbare balkenplafonds.

 

Geniet van een goede nachtrust en wordt wakker met de frisse lucht van de Toscaanse natuur in uw neus ... Een betere vakantie-setting kan niet!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Deze aanbieding is inclusief verblijf met ontbijt.

Ontbijt

Om uw dagen op de beste manier te beginnen wordt er elke dag een ontbijt geserveerd. Hier vindt u een groot assortiment aan huisgemaakte zoetige lekkerheden, maar ook charcuterie en kazen, spek met eieren, verschillende soorten jam, brood en ontbijtgranen. U kunt ook kiezen voor yoghurt met vers fruit en genieten van vers vruchtensap, een goede espresso of lekkere cappuccino.

 

Met dit ontbijt komt u niets tekort en bent u klaar voor een leuke dag in Toscane!

 

La Perla del Palazzo

Hier kunt u lekkere streekgebonden lekkernijen en gerechten proeven: huisgemaakte pasta met een lekkere saus en seizoensgebonden groenten. Maar u kunt ook kiezen voor een goed stuk vlees of vis op een lekkere manier bereid. Vergeet als laatste het dessert niet ... Smul van huisgemaakte traditionele toetjes zoals de typische tiramisu!

 

Uw hele maaltijd gaat vergezeld van een lekkere wijn. Vraag de sommelier om tips en kies een passende fles uit de grote wijnkelder.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x toegang tot het verwarmde hydromassagebad (45 min) per persoon per dag (te reserveren)
  • 1x toegang tot de fitnessruimte per persoon per dag (ter reserveren)

Binnenzwembad

Het verwarmde binnenzwembad met hydromassage-stralen is de ideale plaats om wat rust te zoeken. Het zwembad bevindt zich in een oude kelder van het gebouw met een prachtig gewelfd plafond. Alles werd volledig gerestaureerd en natuurlijk voorzien van alle comfort en moderne faciliteiten.

 

Het is mogelijk om uw rustgevende momenten hier door te brengen met een lekkere kruidenthee, vers bereid door het personeel. Dit is een unieke kans om even los te komen van alledaagse zorgen.

 

Jacuzzi

Er zijn twee jacuzzi's in openlucht beschikbaar. Beleef enkele momenten van ontspanning en geniet van de gunstige effecten van een hydromassage. Hydrotherapie gebruikt namelijk water om de zelfherstellende mechanismen van het lichaam te (re)activeren. De combinatie van water, warmte en lucht verlicht spierspanning, stress en angst. Bovendien wordt het genezingsprocess van verschillende ziekten bevorderd.

 

Spa

De spa is een warm toevluchtsoord voor iedereen die het nodig heeft. In de Palazzo Leopoldo Private Spa kunt u gebruik maken van de jacuzzi, de sauna en een ruimte om te ontspannen met lekkere kruidenthee. Trakteer uzelf op een welzijnsmoment in totale privacy.

*Beschikbaar met reservering

 

Spa Vignavecchia

In de Vignavecchia spa kunt u ontspannen in de sauna, het Turks stoombad met chromotherapie en in het Kneipp-bad met waterstralen op verschillende temperaturen, deze hydrotherapiebehandeling bevordert de bloedsomloop. Er zijn nog verschillende andere hydroptherapiebehandelingen waar u van kunt genieten.

 

Voor degenen die nog iets meer willen is er een ruim aanbod aan massages beschikbaar. Laat u adviseren door een van de medewerkers en kies een van de talrijke behandelingen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke producten zorgvuldig geselecteerd door het personeel.

Uw reis

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Toscane!

Welkom in de bakermat van de renaissance! We stellen je een uitzonderlijke reis voor in een regio met een wonderbaarlijke schoonheid. Firenze, de hoofdstad van Toscane, werd uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed en is bekend om haar musea, monumenten, architectuur en de lekkerste keuken van het land!

 

Neem vervolgens de ‘via’-wegen uit de Romeinse tijd tot in Certaldo, een overblijfsel van de Etruskische beschaving, en Volterra, een prachtig bewaarde middeleeuwse stad. Siena is een onvergetelijke stad die een bezoekje meer dan waard is, en het dorpje Bagno Vignoni is dan weer bekend om haar warmwaterbronnen met een helende werking op lichaam en geest.

 

Daarnaast zijn natuurlijk de glooiende heuvels bedekt met wijngaarden, de prachtige valleien en de eindeloze vergezichten een karakteristiek van Toscane ... Kom met ons op ontdekking in deze gevarieerde streek en laat je charmeren door la dolce vita!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.
 
Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Wasservice
  • Parkeren (buiten)

Faciliteiten in de kamer:

  • Tv
  • Kluisje
  • Minibar
  • Airconditioning
  • Haardroger
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • Ontbijtruimte
  • La Perla del Palazzo

Activiteiten bij het hotel:

  • Sauna
  • Spa
  • Binnenzwembad
  • Hammam
  • Fitnessruimte

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Palazzo Leopoldo Dimora Storica & SPA 4*