Hotel Oly 4* - Rome - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • U verblijft in een rustige buurt, ideaal om te ontspannen na een drukke dag vol ontdekkingen in de stad
  • Bewonder het prachtig gerenoveerde hotel
  • Proef van de heerlijke Italiaanse gastronomie in het hotel
  • En ook... Gooi een geldstuk in de Trevifontein en doe een wens, of neem een foto voor het Colosseum

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Rome

Kom de geschiedenis ontdekken van de eeuwige stad!
Het betoverende, magische en bruisende Rome zal u weten te charmeren. Laat u verrassen door zijn fonteinen, kerken en monumenten. Ontdek een stad waar het verleden en heden hand in hand gaan. Slenter over de geplaveide straatjes, bewonder de prachtige architectuur, snuister in de kleine ambachtelijke winkeltjes en geniet van de eerlijke Italiaanse keuken.
Van het Vaticaan tot aan de Trevifontein, langs het Colosseum, de Palatijn heuvel en het Villa Borghese park.... Hier beleeft u een onvergetelijke vakantie!

Uw hotel

Om volop van uw verblijf in Rome te genieten, kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om vroeg aan te komen en van een late check-out tot 16h.

Het Hotel Oly 4* is ideaal gelegen vlakbij het centrum van de stad. Dankzij de gratis shuttledienst van het hotel bent u op enkele minuten aan de Sint-Paulus basiliek, waar ook een metrostation richting het centrum is.
Het hotel is helemaal gerenoveerd en ingericht in een moderne en elegante stijl. U voelt zich helemaal thuis in deze rustige buurt die de ideale uitvalsbasis vormt om de Italiaanse hoofdstad te ontdekken.

Omdat kleine details het verschil maken, kunt u gratis parkeren bij het hotel en ontvangt u een fles wijn bij aankomst.

Uw kamer

Omdat uw nachtrust belangrijk is, hebben we voor u een upgrade naar een Executive Kamer geregeld.

Er is aan alles gedacht om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken: comfortabele bedden, rustgevende kleuren, een stijlvolle inrichting en moderne faciliteiten garanderen een onvergetelijk verblijf.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Om uw dagen in Rome goed te beginnen, hebben we voor u de formule op basis van ontbijt gekozen.
Bovendien geniet u van 20% korting in het restaurant 'Pomodoro & Mozarella', gelegen op 5 minuten van het hotel.

Het restaurant van het hotel brengt een eerlijke en verfijnde keuken met lokale specialiteiten, authentieke Italiaanse gerechten met creatieve en moderne toetsen.

Voorrangsticket voor de Sixtijnse Kapel en het Vaticaan

Uw hotel
Bezoek de Sixtijnse Kapel en de Vaticaanse musea met een voorrangsticket zodat u niet in de rij hoeft te wachten (met Engelstalige gids, elke dag behalve zondag). 
U kunt de Sixtijnse Kapel binnen voor de officiële opening en dus voor de grote massa om daarna het Vaticaan in alle rust te bezoeken.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Het weer

Jan
min : 3°C max : 12°C
Feb
min : 4°C max : 13°C
Mrt
min : 6°C max : 15°C
Apr
min : 8°C max : 17°C
Mei
min : 12°C max : 22°C
Jun
min : 16°C max : 25°C
Jul
min : 18°C max : 28°C
Aug
min : 19°C max : 28°C
Sep
min : 16°C max : 26°C
Okt
min : 13°C max : 21°C
Nov
min : 7°C max : 16°C
Dec
min : 5°C max : 13°C

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in:  13u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting (€6 per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

Het hotel is uitgerust met:

  • 24h receptie
  • Bagage service
  • Wisselkantoor
  • Wasserij en stomerij

De kamers zijn uitgerust met:

  • Gratis wifi
  • Gratis fles water
  • Airconditioning
  • Televisie

Activiteiten bij het hotel:

  • Gratis pendeldienst naar de Sint-Paulus basiliek

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. De afstand tussen de luchthaven van Rome en uw hotel bedraagt 24 km.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Nederlandse burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Rijksoverheid Nederland.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Oly 4*