Rondreis van 10 tot 14 nachten door Japan - Japan - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de vele facetten van Japan in 10, 12 of 14 nachten
  • Verdwaal tussen wolkenkrabbers en kersenbloesems in Tokio
  • Geniet van diverse natuurlijke landschappen en een unieke cultuur
  • Maak kennis met de Japanse tradities door te zwemmen in een onsen of een theeceremonie bij te wonen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Ik was onder de indruk hoe echt de Japanse reputatie is van een land dat traditie en moderniteit feilloos verbindt. Vooral in Osaka voelde ik de moderne, bruisende kant in de straat Dotonbori, terwijl ik een veel traditionelere kant ontdekte in de straten van Gions in Kyoto. Ik vond het ook heerlijk om in Nara te slapen en aan het eind van de dag in mijn eentje van de stad te kunnen genieten.

Eléonore

Reisprogramma

Ga mee op een rondreis van 10, 12 of 14 nachten door Japan en ontdek een verrassende en fascinerende cultuur, een gastvrije bevolking, adembenemende landschappen en weelderige tempels.

 

Het avontuur gaat in ieder geval langs drie grote steden: Tokio, de megalopolis; Kyoto, de oude hoofdstad en Osaka, de hoofdstad van de gastronomie. Kies je voor de langere rondreizen, dan bezoek je bijzondere plekken als Himeji en Hiroshima.

 

Reisroutes:

Rondreis van 10 nachten:
Dag 1: Aankomst in Osaka
Dag 2: Osaka
Dag 3: Osaka - Nara
Dag 4: Nara - Kyoto
Dag 5-7: Kyoto
Dag 8: Kyoto - Tokio
Dag 9-10: Tokio
Dag 11: Vertrek naar huis

 

Rondreis van 12 nachten:
Dag 1: Aankomst in Osaka
Dag 2: Osaka
Dag 3: Osaka - Himeji
Dag 4: Himeji - Nara
Dag 5: Nara - Kyoto
Dag 6-8: Kyoto
Dag 9: Kyoto - Tokio
Dag 10-12: Tokio
Dag 13: Vertrek naar huis

 

Rondreis van 14 nachten:
Dag 1: Aankomst in Osaka
Dag 2: Osaka
Dag 3: Osaka - Himeji
Dag 4: Himeji - Hiroshima
Dag 5: Hiroshima
Dag 6: Hiroshima - Nara
Dag 7: Nara - Kyoto
Dag 8-10: Kyoto
Dag 11: Kyoto - Tokio
Dag 12-14: Tokio
Dag 15: Vertrek naar huis

 

Reisbeschrijving

Kyoto

De historische stad Kyoto is de perfecte belichaming van het traditionele Japan: vredige tempels, prachtige tuinen, kleurrijke schrijnen en geisha's die zich naar geheime verbindingen spoeden.


Er wordt gezegd dat Kyoto meer dan 1000 boeddhistische tempels heeft. Sommige zijn ware meesterwerken van religieuze architectuur, van de oogverblindende pracht van Kinkaku-ji (het beroemde Gouden Paviljoen) tot de immensiteit van Higashi Hongan-ji. De tempeltuinen behoren tot de mooiste ter wereld, van de schitterende Zen Ryōan-ji tot het uitbundige mos- en bloemrijke paradijs van Saihō-ji.


En hoe zit het met de Shinto heiligdommen, odes aan het Japanse geloof? De belangrijkste, de Fushimi-Inari-Taisha, heeft een reeks prachtige rode torii (schrijnportieken) op de berghelling.
Weinig steden van deze omvang bieden zo'n verscheidenheid aan uitstekende restaurants. Maak uw weg door het volledige scala van de Japanse keuken, van de extreme verfijning van kaiseki (Japanse haute cuisine) tot de meer populaire geroosterde gerechten zoals rāmen.

Osaka en Himeji

Osaka, een van de grootste steden van Japan, is een fascinerende bestemming. Ontdek deze prachtige moderne megapolis waar eeuwenoude tradities voortleven en waar je dicht bij de natuur kunt komen.


Gelegen aan de monding van de Yodo rivier, die uitmondt in de baai van Osaka, heeft de stad een netwerk van kanalen die de bruisende straten doorkruisen. De stad is zowel een oude stad als een moderne metropool en is er trots op dat binnen haar muren het Bunraku poppentheater is ontstaan.


Osaka Bay is een opkomend centrum geworden voor de meest avant-gardistische stadsattracties en trekt een stroom bezoekers aan. De opening van Universal Studios JapanTM in maart 2001, een themapark dat de opwinding van Hollywood nabootst, heeft de vele attracties van het gebied vergroot.


Als je maar één plaats zou kunnen bezoeken, moet het Osaka Castle zijn, ooit de belangrijkste van Japan, gebouwd in 1586 door Toyotomi Hideyoshi. Aan het einde ervan staat de Temmangu Shrine, gewijd aan Michizane Sugawara, een beroemde geleerde. Als je op zoek bent naar vertier of winkelen, mag je de wijken Umeda en Namba niet missen.

 

Osaka Amazing Pass

Deze pas biedt je eenmalig toegang tot elke attractie. De pas wordt geactiveerd bij de eerste attractie en is de rest van de dag geldig. Begin dus 's ochtends vroeg, zodat je er optimaal gebruik van kunt maken. Je hebt toegang tot meer dan 40 niet te missen attracties, waaronder het kasteel, de Tsutenkaku-toren en Legoland.
Naast de attracties en de vele kortingen die je krijgt, kun je ook onbeperkt gebruik maken van het openbaar vervoer in de stad (metro, trein, tram en bus).

 

Himeji (alleen rondreis van 12 en 14 nachten) is een waar juweel van het Land van de Rijzende Zon. Bewonder de tempels en traditionele kastelen, zoals het kasteel van de Witte Reiger, of de weelderige, zorgvuldig aangelegde tuinen van dit prachtige stuk land.
 
Onze suggesties:
- Himeji Kasteel
- Koko-en Tuinen
- Engyo-ji, een boeddhistische tempel gelegen in de bergen
- De Shoshazan kabelbaan

Hiroshima en Nara

Als symbool van de kracht en vasthoudendheid van het hele Japanse volk werd Hiroshima (alleen rondleiding van 14 nachten) volledig herbouwd na de atoombom, die het volledig met de grond gelijk maakte. Desondanks zijn er nog overblijfselen, symbolisch voor wat er gebeurd is, zoals het Genbaku Dome gebouw.

 

De must-sees:
● Hiroshima Peace Memorial Park en Museum
● De vredesmonumenten (de koepel, het gedenkteken van de jonge Sadako Sasaki, een van de vele slachtoffers van de straling)
● Het beroemde kasteel van Hiroshima
● Itsukushima-jinja Shrine en zijn wereldberoemde, zeer gefotografeerde grote torii
● Folklore Museum (Egami House)
● Senjôkaku Shinto tempel en zijn pagode
 
 
Let op: de grote torii van Miyajima wordt voor onbepaalde tijd gerenoveerd.
 
In Nara, de eerste hoofdstad van Japan, word je verwelkomd door de plaatselijke herten. Breng een bezoek aan de Kofuku-ji tempel en zijn weelderige pagode, en Todai-ji, de tempel van de stad die je niet mag missen met zijn imposante Boeddhabeeld.
Ga verder naar het Kasuga-taisha heiligdom langs een magisch pad met honderden stenen lantaarns. Als je nog puf hebt, kun je de berg Wakasuka beklimmen voor een prachtig uitzicht over de omgeving. Loop ook nog door de oude wijk Nara-machi om de mooie houten huizen te bewonderen die je terugvoeren naar de Edo-periode.
 
Wandeling in Nara
Je verkent het historische centrum met veel fascinerende monumenten, waaronder een boeddhistische piramide die overeenkomsten vertoont met de Mayatempels! Bezoek het huis van een lokale koopman, geniet van een buitengewoon panoramisch uitzicht over de stad, ontdek Nara Park met zijn beroemde bewoners: de herten, die in Japan als goddelijke boodschappers worden beschouwd! Je maakt ook kennis met de spirituele kant van Japan bij de Kasuga Taisha Shrine en de Todaiji Tempel, beide UNESCO Werelderfgoederen.
Tot slot geniet je van een traditionele, Japanse driegangenmaaltijd en een drankje.

Tokio

Uitgestrekt, buitenproportioneel, overbevolkt - de grootste metropool ter wereld heeft het allemaal.


Maar daar gaat het niet om. Tokio is geen abstracte entiteit, maar een identiteit die telkens opnieuw moet worden gedefinieerd wanneer men door een van zijn vele centra "wandelt". En overal vibreert Tokio met de energie van zijn inwoners om hun stad te maken en te ontmaskeren, alsof zij er alles aan doen om de hoofdstad van Japan voortdurend alert te houden.


Je zult versteld staan van de combinatie van traditie en modernisme. Verlies jezelf in de typische tuinen om de kersenbloesems in de lente te zien en kijk omhoog om de gebouwen majestueus om je heen te zien oprijzen.


Met tempels, tuinen, een zakendistrict en winkelcentra word je overweldigd door alle bedrijvigheid.

 

Tsukiji Market Food tour in Tokio

Ga terug in de tijd en leer meer over de fascinerende geschiedenis van Tsukiji, ooit de grootste vismarkt ter wereld. Je gids wacht je op buiten bij station Tsukiji en neemt je mee naar spirituele monumenten tijdens een ontspannen wandeling door de historische marktstraten. Proef lokale zeevruchten, ontdek het gerecht "donburi" en geniet van een adembenemend panoramisch uitzicht.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie volgens programma in Standaard of Superior hotels (afhankelijk van je keuze)
  • Ontbijt
  • Tsukiji Market Food tour in Tokio
  • Wandeling in Nara
  • Osaka Amazing Pass
  • Pocket wifi

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens de rondreis overnacht je in de volgende, speciaal voor jou geselecteerde hotels (of gelijkwaardig):

 

Standaard hotels:

- Osaka: Hearton Nishi-Umeda of Wing International Select Osaka Umeda

- Himeji: Wing International Himeji of Comfort Hotel Himeji

- Hiroshima: Apa Hotel Hiroshima Ekimae Ohashi of Sotetsu Fresa Inn Hiroshima

- Nara: Apa Hotel Kintetsu-Nara Ekimae of Centurion Classic Nara

- Kyoto: Hearton Hotel Kyoto of Hotel Gimmond

- Tokio: Agora Place Asakusa of Sotetsu Fresa Inn Higashi Sjinjuku

 

Superior hotels:

- Osaka: Namba Oriental Hotel of Ana Crowne Plaza Osaka

- Himeji: Monterey Himeji of Daiwa Roynet Himeji

- Hiroshima: Ana Crowne Plaza Hiroshima of Oriental Hotel Hiroshima

- Nara: Nikko Nara of Piazza Hotel Nara

- Kyoto: Oriental Hotel Kyoto Rokujo of Almont Hotel Kyoto

- Tokio: Monterey La Soeur Ginza of Hotel East21 Tokyo

 

Opmerkingen:

- Houd er rekening mee dat tweepersoonskamers in westerse hotels standaard 2 aparte bedden hebben (twin kamer).

- In Japan, een dichtbevolkt land waar alles klein is, zijn de 3*-hotels van zeer goede kwaliteit, maar de kamers vaak vrij klein. Voor meer ruimte en comfort kun je beter kiezen voor 4*-hotels.

- In het geval van een groepsreservering (> 5 personen) is het mogelijk dat niet alle leden van de groep in hetzelfde hotel kunnen worden ondergebracht. Het doel is echter wel om zo dicht mogelijk bij elkaar te verblijven.

Eten & drinken

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Optionele excursies

Excursie naar Kamakura

Optionele excursies

Breng een bezoek aan Kamakura, de stad die in de middeleeuwen het politieke hard van Japan was. Je gids vertelt je alles wat je wil weten!

Retour treinticket vaanf Tokio inbegrepen.

Theeceremonie in kimono - Kyoto

Optionele excursies

Proef heerlijke matcha-thee in een authentiek theehuis gekleed in echte kimono om de ervaring compleet te maken. Ook je haar wordt op de juiste manier vormgegeven.

Sushiworkshop

Optionele excursies

Een van de bekendste lekkernijen van Japan is toch wel "sushi". Leer stap voor stap hoe je ze zelf kunt bereiden met tips voor thuis (zodat je indruk kunt maken op je vrienden...). Uiteraard mag je ze na afloop ook proeven!

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Voor een zorgeloos verblijf vanaf het moment van aankomst, geniet je van gedeelde transfers heen en terug.

 

Japan Rail Pass inbegrepen:

- 7 dagen voor de rondreizen van 10 en 12 nachten

- 14 dagen voor de rondreis van 14 nachten

De Japan Rail is geldig voor:

- De meeste lijnen van de JR group

- Hogesnelheidstreinen (Shinkansen): Hikari, Kodama en Sakura (m.u.v. Nozomi en  Mizuho)

- Haruka-lijn (luchthaven Osaka)

- Shuttle Miajima - Miyajimaguchi

Metrokaart 72 uur Tokio

Osaka Amazing Pass

- Onbeperkt gebruik van openbaar vervoer (metro, trein, tram en bus) in Osaka tijdens de geldigheid van de pas

Bestemming

Welkom in... Japan!

Ga je mee naar het veelzijdige Japan? Een land met een duizendjarige traditie voor de cultuurliefhebbers, een betoverend landschap voor wie een passie heeft voor wandelen en een paradijs vol technologie en de nieuwste snufjes voor nerds. Japan is de ideale bestemming voor iedereen!

 

De moderne en trendy hoofdstad Tokyo zal je verleiden met een bos van wolkenkrabbers in de wijk Shinjuku of met het keizerlijke paleis Kokyo. Ook als je van de natuur houdt, valt er heel wat te beleven in en rond Tokyo! Beklim de befaamde Fuji-berg, ga tijdens de lente wandelen in een van de parken waar je de prachtige kersenbloesems kunt bewonderen of ontspan in een Japanse onsen, de typische natuurlijke thermale bronnen.

 

Japan is rijk aan cultuur, maar staat ook bekend om zijn traditionele herbergen, de ryokan, maar uiteraard ook om de unieke gastronomie. Bezoek de talrijke musea en kunstgalerijen, woon een fascinerende robotvoorstelling bij, geniet van de overheerlijke sushi en proef van de befaamde sake. Er is zoveel te beleven in Japan dat je op het einde van je reis helemaal herboren huiswaarts keert!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van 10 tot 14 nachten door Japan