De 3 parels van Japan - Tokyo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de bruisende metropool Tokyo en de eeuwenoude tempels van Kyoto
  • Laat u verbazen door de magische contrasten tussen oud en nieuw in Hakone
  • Geniet van een complete onderdompeling in de plaatselijke cultuur en de prachtige natuur
  • Proef zeker van de overheerlijke Japanse keuken

Welkom in... Japan

Ga met ons mee op een ware verwenningsreis voor zintuigen en geest in een uitzonderlijk land. 
Japan, het land van de rijzende zon, is de bakermat van een fascinerende en complexe cultuur, een mix van beheerste verfijndheid en menselijke weelde, een plek waar eeuwenoude tradities bestaan naast moderniteit. Dit bijzondere land heeft een unieke ziel en sfeer die u niet onberoerd laat. 

Bewonder de fascinerende steden, adembenemende landschappen, eeuwenoude tempels en de subtiele balans tussen heden en verleden die overal te voelen is. Dit wordt ongetwijfeld een reis om nooit meer te vergeten!

Reisbeschrijving

Wilt u het dagelijkse leven van de Japanners ontdekken? Dit is wat u zult ervaren tijdens deze ontdekkingsreis van 8, 10 of 12 nachten door de drie belangrijkste steden van Japan!
Ga van Tokyo naar Kyoto via Hakone en beleef een onvergetelijk avontuur op uw eigen tempo zonder zorgen dankzij de gereserveerde transfers van de luchthaven naar uw hotel en geboekte treinen tussen Tokyo, Hakone en Kyoto!

En voor absoluut comfort tijdens uw reis maakt u ook gebruik van een bagagetransfer tussen Tokyo en Kyoto. Zo kunt u optimaal genieten van Hakone zonder uw zware koffers met enkel een kleine rugzak.

Bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden van Japan en organiseer uw dagen zoals u wilt. Geniet van lokale specialiteiten, sightseeing, ontspannende baden, creatieve workshops of karaoke-avonden. Om uw dagen zo goed mogelijk te plannen krijgt u bij aankomst een ​​pocket wifi zodat u op ieder moment uw reistijden kunt controleren en uw dagen goed kunt organiseren.

Bovendien krijgt u de keuze tussen 3* of 4* hotels voor uw overnachtingen in alle comfort.

Uw programma voor 8 nachten ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Tokyo
Dag 2-3: Tokyo
Dag 4: Tokyo - Hakone
Dag 5: Hakone - Kyoto
Dag 6-8: Kyoto
Dag 9: Kyoto- Vertrek

Uw programma voor 10 nachten ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Tokyo
Dag 2-4: Tokyo
Dag 5: Tokyo - Hakone
Dag 6: Hakone - Kyoto
Dag 7-10: Kyoto
Dag 11: Kyoto- Vertrek

Uw programma voor 12 nachten ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Tokyo
Dag 2-5: Tokyo
Dag 6: Tokyo - Hakone
Dag 7: Hakone - Kyoto
Dag 8-12: Kyoto
Dag 13: Kyoto- Vertrek

Tokyo

Tokyo is één van 's werelds meest geavanceerde hoofdsteden. Deze stad van contrasten is beroemd om zijn moderniteit, neonverlichting en torenhoge wolkenkrabbers. Maar het is ook de thuisbasis van uitgestrekte parken, vredige heiligdommen en tempels met liefdevol onderhouden tuinen.
Ondanks de opvallende manga-popcultuur, kenmerkende mode en hoogtechnologische trends, heeft de stad een authentiek erfgoed. Shinto-heiligdommen en boeddhistische tempels staan naast wolkenkrabbers als een herinnering aan een meer traditionele periode. In het hart van het bruisende centrum ligt het serene keizerlijk paleis, het huis van de heersende keizer die een tastbare link vormt naar het historische verleden van de stad.

Achter de winkels, het entertainment en de commerciële centra vindt u schilderachtige houten huizen, privétuinen met zorgvuldig geknipte bonsaiboompjes en de rust van de Hamarikyu-tuinen. Ontdek de fascinerende en uitzonderlijke cultuur van Japan, waar oude en moderne werelden samenvloeien.

Hakone

Ten zuiden van Mount Fuji en ten westen van Tokyo vindt u een rustige plek omgeven door de indrukwekkende hellingen van deze majestueuze berg. Een rode torii, een traditionele Japanse poort, duidt de toegang aan tot deze hemelse plek waar het eenvoudig is om rust te vinden en de stress van het dagelijks leven te vergeten. En dat alles met de besneeuwde piek van de majestueuze Mount Fuji op de achtergrond!

Kyoto

Als u op zoek bent naar het oude Japan op z'n best, is Kyoto een must: rustige tuinen, sublieme tempels en kleurrijke heiligdommen in overvloed. Terwijl de rest van Japan het moderne leven heeft omarmd, houdt Kyoto nog steeds de tradities in stand. 
Maak een wandeling door de wijk Nishijin en aanschouw hoe de oudere inwoners uit de machiya (traditionele herenhuizen) komen om water op hun terras te gieten. Als u door een oude shōtengai (winkelstraat) loopt, kunt u de typische speciaalzaken bewonderen die alles verkopen van tofu, tot vis, thee en stoffen.

Uw hotels

Als u een stad bezoekt, is de locatie van uw hotel erg belangrijk. Daarom hebben we voor u in iedere stad comfortabele hotels uitgezocht, stuk voor stuk uitstekend gelegen, zodat u de Japanse cultuur optimaal kunt ontdekken. 
U overnacht in een Standaard Kamer in comfortabele 3* of 4* hotels in Tokyo en Kyoto. In Hakone overnacht u in een typisch Japanse Ryokan.

Uw 3* hotels tijdens de reis zijn (of gelijkwaardig):
- Tokyo: Hotel Villa Fontaine Jimbocho Tokyo
- Hakone: Ichinoyu Honkan Ryokan 
- Kyoto: Hotel Excellence Enmachi Ekimae
Uw 4* hotels tijdens de reis zijn (of gelijkwaardig):
- Tokyo: Villa Fontaine Tamachi
- Hakone: Hakone Pax Yoshino 
- Kyoto: Kyoto Tokyu Hotel 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt. Tijdens uw verblijf in Hakone, geniet u van een traditioneel diner in uw ryokan.

Proef de vele gerechten die worden geserveerd door Japanse vrouwen gekleed in kimono voor een totale onderdompeling van de cultuur. Op die manier krijgt u de kans om de plaatselijke keuken ten volle te ontdekken met onder andere verse vis, rijst, verse groenten, sushi, vlees en fantastische sauzen. De Japanse keuken is gevarieerd en gezond. Proef zeker van enkele lokale specialiteiten zoals gyoza (gevulde dumplings), Japanse pizza of okonomiyakisyakitoris (vleesbrochette), udons (Japanse noedels), Japanse noedelsoep en natuurlijk typische thee.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en de hotels zijn inclusief. Ook de Hakone Free Pass is inbegrepen zodat u de trein kunt nemen van Tokyo naar Hakone en de trein van Hakone naar Kyoto is ook inbegrepen in deze aanbieding.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Onbeperkte pocket wifi

Extra opties

In Japan is gratis wifi-toegang zeldzaam. Door een pocket-wifi te huren heeft u altijd en overal toegang tot een snelle internetverbinding voor de hele duur van uw verblijf. Het lichte gewicht en de grote autonomie zorgen ervoor dat u in alle comfort kunt surfen, e-mailen en sociale media updaten op elk type toestel (laptop, smartphone, tablet...). Ook kunt u meerdere toestellen tegelijk gebruiken.

U haalt de pocket-wifi op in de luchthaven bij aankomst of in het hotel in Tokyo.

Bezoek en winkelen in Tokyo (vanaf 1 maart 2019)

Extra opties
Tijdens dit stadsbezoek ontdekt u de iconische bezienswaardigheden van de stad. Uw tour begint bij het Kokyo Keizerlijk paleis waar u de prachtige Japanse architectuur kunt bewonderen en heerlijk wandelen door de tuinen. Vervolgens gaat het naar de wijk Asakusa met zijn Senso-ji tempel en de Kaminair-mon poort. Daarna gaat de tour door naar de Tokyo Sky Tree, de Asahi Beer Hall, Ryogoku Kokugikan, Bakuro-cho, Nihon-bashi, Yaesu, Ginza en het Kabuki-sa theater. Ook een bezoek aan de Tsukiji vismarkt en een kleine cruise in de baai van Tokio staan op het programma, de perfecte gelegenheid om de Rainbow Bridge te bewonderen. Vrije tijd voor de lunch (niet inbegrepen). Op de terugweg kunt u kiezen om te stoppen bij Aqua City Odaiba, Ginza, Tokyo Tower, Shibuya, Harajuku of Shinjuku om te gaan shoppen.

Inbegrepen: transport per bus, Engelstalige gids en entreegelden

Gids voor een dag in Tokyo

Extra opties
Profiteer van de diensten van een gids voor een dag om de Japanse hoofdstad te ontdekken.
Bezoek het Meiji-jingu schrijn in een bosrijke omgeving in het centrum van Tokyo om daarna naar Harajuku te gaan, de moderne modewijk. Ook een bezoek aan Shinjuku en zijn mooie tuin mag niet ontbreken, om te eindigen bij het overheidsgebouw met een prachtig uitzicht op de stad.

Uw gids komt u halen bij het hotel om 9 uur voor een ontdekking van de stad tot 17 uur. De maaltijden, het transport en entreeprijzen zijn niet inbegrepen en dienen ter plaatse betaald te worden (voor u en uw gids).

Workshop sushi maken in Tokyo

Extra opties
Kort voor de lunch ontdekt u alle geheimen van het maken van sushi met onder andere nigiri, inaki, hosomaki en California roll. Maak zelf uw favoriete combinaties en proef van uw eigen creaties, vergezeld van lekkere misosoep.

Van 13.30 tot 16.30u
Les in het Engels

Excursie naar Nikko (vanaf Tokyo)

Extra opties
Deze excursie vertrekt vanuit Tokio en laat u kennismaken met het prachtige Nikko. Hier ontdekt u het Toshogu schrijn, de Kegon waterval en het Chuzenji meer. U leert zowel het culturele als het natuurlijke erfgoed van Nikko kennen. 

De excursie duur ongeveer 4 uur
Inbegrepen: transport per minibus, Engelstalige gids, lunch

Excursie naar Kamakura - The Great Buddha

Extra opties
Vertrek vanaf Tokyo om de bekende Kotokuin tempel te bezoeken waar het standbeeld van de "Grote Boeddha" te vinden is. U bezoekt ook het Tsuruoka Hachimangu heiligdom, neemt een pauze met groene Japanse thee en bezoekt de bamboetuin van de Hokoku-ji tempel.

Inbegrepen: Engelstalige gids, transport met de bus, lunch, entreeprijzen

Gids voor een dag in Kyoto

Profiteer van de diensten van een gids voor een dag om de oude Japanse hoofdstad te ontdekken.
Bezoek aan het Nijo kasteel, de eerste residentie van shogun Tokugawa, uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed, de Kinkaku-ji tempel (Gouden Paviljoen) en de Ginkiku-ji tempel (Zilveren Paviljoen), eveneens Unesco Werelderfgoed. Bovendien maakt u een wandeling in de traditionele Gion wijk

Uw gids komt u halen bij het hotel om 9 uur voor een ontdekking van Kyoto tot 17 uur. De maaltijden, het transport en entreeprijzen zijn niet inbegrepen en dienen ter plaatse betaald te worden (voor u en uw gids).

Traditionele theeceremonie

Extra opties
Afspraak in een klein theehuis in de wijk Gion voor een traditionele theeceremonie in een kleine groep, een echt symbool van de Japanse cultuur.

Inbegrepen: demonstratie in het Engels

Maiko dinerspektakel in Kyoto (vanaf 1 april 2019)

Extra opties
Dompel uzelf onder in de traditionele sfeer van de stad tijdens een traditioneel diner met prachtig geklede maiko.

Beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 1 april tot 30 mei 2019 en van 1 oktober tot 31 oktober 2019.
Beschikbaar op woensdag en vrijdag van 1 juni tot 28 september 2018. 

Inbegrepen: diner (exclusief dranken) en transfer met de bus

Excursie naar Nara (vanaf Kyoto)

Extra opties
U vertrek 's morgens vanuit Kyoto naar Nara om de bekende Todaiji tempel te bezoeken, het hertenkamp en de Kofukuji tempel. De meeste bezoeken gebeuren te voet (ongeveer 4 tot 5 km wandelen).

Inbegrepen: trein heen en terugreis, entreeprijzen, Engelstalige gids

Het weer

Jan
min : 1°C max : 10°C
Feb
min : 2°C max : 10°C
Mrt
min : 4°C max : 13°C
Apr
min : 10°C max : 18°C
Mei
min : 15°C max : 23°C
Jun
min : 19°C max : 25°C
Jul
min : 22°C max : 29°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 20°C max : 27°C
Okt
min : 14°C max : 21°C
Nov
min : 9°C max : 17°C
Dec
min : 4°C max : 12°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 8, 10 of 12 nachten in 3* of 4* hotels (uw keuze)
- Ontbijt
- Traditioneel diner in een ryokan
- Luchthaventransfers
- Hakone Free Pass van Tokyo naar Hakone
- Trein van Hakone naar Kyoto
- Bagagetransport van Tokyo naar Kyoto
- 7GB pocket wifi

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Toeslag voor speciale verzoeken tijdens de maaltijden  
- Fooien en persoonlijke uitgaven   
- Luchthavenbelastingen  
- Niet vermelde excursies of entreeprijzen  
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De 3 parels van Japan