Reis rond de wereld in 15 nachten in 4 en 5* hotels - Tokyo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een formidabele reis rond de wereld, van San Francisco naar Honolulu, Sydney en Tokyo
  • Pak uw koffers uit in comfortabele en gunstig gelegen hotels
  • Kies in Sydney en Tokyo uit een van de aangeboden excursies
  • Beleef een zorgeloze vakantie dankzij de inbegrepen vluchten

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... San Francisco, Honolulu, Sydney en Tokyo

Wie droomt er nu niet van een reis rond de wereld?
Val als een blok voor deze kant-en-klare aanbieding, waarbij u verblijft in zorgvuldig geselecteerde 4 en 5* hotels en 4 verschillende steden op 3 continenten bezoekt. Ontdek architecturale wonderen, maak kennis met intrigerende bevolkingsgroepen en creëer onvergetelijke herinneringen... Volg de gids!

Uw reis rond de wereld ziet er als volgt uit:
- 14 nachten: 3 nachten in San Francisco + 3 nachten in Honolulu + 4 nachten in Sydney + 4 nachten in Tokyo

Klaar voor vertrek?

San Francisco

Welkom in... San Francisco, Honolulu, Sydney en Tokyo
Voor het eerste deel van uw reis nemen we u mee naar de uiterste grens van Californië, naar een allesbehalve gewone stad: San Francisco, een heus icoon van de Amerikaanse cultuur. Val als een blok voor de charme van deze stad, met zijn ellenlange straten met Victoriaanse huizen, 50 heuvels en bekende kabelbanen.

Honolulu

Welkom in... San Francisco, Honolulu, Sydney en Tokyo
Honolulu is een fenomenaal stukje paradijs op aarde! Neem uitgebreid de tijd om dit prachtige Amerikaanse eiland, gekend om zijn bruisend nachtleven, restaurants van wereldklasse, perfecte stranden en rustige baaien, te verkennen. Wandel over de legendarische stranden van Waikiki, bezoek het Polynesian Cultural Center en duik in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog bij het historische USS Arizona Memorial.

Sydney

Welkom in... San Francisco, Honolulu, Sydney en Tokyo
Een wereldberoemde baai, droomstranden en een overvloed aan winkels, restaurants en feestlocaties maken Sydney tot een van de belangrijkste steden van Australië. Het uitbundige en gewaagde Sydney is een onweerstaanbare stad met prachtige surfstranden, het operagebouw, openbare tuinen en eilanden met ongerepte baaien en oevers.

De Sydney Bay Bridge, bijgenaamd de "coathanger", is een niet te missen plek in de stad. Spring op uw fiets en rij over deze enorme structuur die de baai overspant. Dierenliefhebbers kunnen terecht in Taronga Zoo waar meer dan 2.900 exotische en lokale dieren, waaronder gorilla's, tijgers, luipaarden, chimpansees, giraffen, kangoeroes en koala's, op u wachten.

Tokyo

Uw laatste bestemming is Tokyo, een intrigerende stad waar traditie en moderniteit moeiteloos in elkaar overvloeien. Dompel uzelf onder in het verleden van Edo met een bezoek aan de Ryogoku-wijk, droom over kleurrijke kersenbomen, ontdek de nieuwste trends in Harajuku, kuier door de steegjes van Kagurazaka, woon een sumoworstelwedstrijd bij en bewonder de lichtjes van Shinjuku en Mount Fuji in de verte... 
Deze voortdurend veranderende stad biedt voor ieder wat wils!

Hilton San Francisco Union Square 4* in San Francisco

Welkom in het prachtige Hilton San Francisco Union Square 4*! Vanaf de 46e verdieping geniet u van een panoramisch uitzicht over de stad. Dit is de ideale uitvalsbasis voor iedereen die deze magnifieke stad wat beter wilt leren kennen. Profiteer van de uitstekende hotelfaciliteiten en beleef een onvergetelijke citytrip!


Uw kamer

U verblijft in een Classic Kamer (25 m²). Een modern interieur en grote lichte ruimtes... Dit mag u verwachten van uw kamer in het Hilton San Francisco Union Square. De schrijftafel met ergonomische stoel en het meubilair in elegante tinten maken het plaatje compleet!
De maximale kamercapaciteit is 2 personen.
Een verblijf in een eenpersoonskamer is niet mogelijk.

Uw pension
Deze aanbieding is geen pension inbegrepen. Verwen uw zintuigen met heerlijke drankjes en gerechten in de verschillende bars en restaurants van het hotel. In Cityscape geniet u van een panoramisch uitzicht over de stad met een verfrissend drankje in de hand. Ontdek in Herb 'n Kitchen een nieuw concept van een informeel restaurant dat seizoensgebonden gerechten serveert, gecombineerd met een gastronomische markt en gezellige zitplaatsen. Start de dag met een uitgebreid internationaal ontbijt in Poached. Dit is de perfecte plek om voldoende energie op te doen voordat u de stad induikt! In de stijlvolle en moderne Lobby Bar kunt u nieuwe mensen leren kennen onder het genot van een vers bereide martini. Heerlijk genieten! Dineer in Urban Tavern Dinner & Bar tussen kunstwerken en geniet van gerechten geïnspireerd op de lokale keuken, vergezeld van een lekker wijntje uit de regio.

Activiteiten
In dit schitterende hotel geniet u van onberispelijke Hilton-faciliteiten. Neem een sportieve pauze in de fitness of ga tijdens de warme zomermaanden voor een verfrissende duik in het zwembad alvorens uw voorraad vitamine D aan te vullen onder de warme Californische zon.

Speciaal voor u: inclusief 16.45% toeristenbelasting

The Royal Hawaiian Resort - A luxury Collection Resort 5* in Honolulu

Uw hotel
The Royal Hawaiian 5*
bestaat al sinds 1927! Het is een historisch hotel met een spectaculaire ligging aan het beroemde strand van Waikiki. Gasten van dit voortreffelijke luxe hotel kunnen profiteren van talrijke water- en strandactiviteiten, van parasailen tot catamarancruises, surfen en snorkelen... Er is zoveel te doen!
Dit hotel beschikt over een brede waaier aan bars en eetgelegenheden en is de perfecte plek om te genieten van continentale klassiekers en moderne Hawaiiaanse gerechten, stuk voor stuk met een prachtig uitzicht op het strand! En dat is nog niet alles... Dankzij het 'Stay at One, Dine at All!'-programma kunt u ook terecht in de restaurants en bars van het Starwood Waikiki Resorts!

Uw kamer
U verblijft in een Classic Kamer. Deze charmante kamers combineren moeiteloos comfort met traditionele elegantie in een vorstelijke stijl. In een rustig en idyllisch kader profiteert u van een scala aan voorzieningen voor een ontspannen verblijf, waaronder toiletartikelen van Malie Organics en een LCD TV.
De maximale kamercapaciteit is 2 personen.
Een verblijf in een eenpersoonskamer is niet mogelijk.

Uw pension
Bij deze aanbieding is geen pension inbegrepen. In de Mai Tai Bar dineert u onder de sterren in een afgelegen cabana aan het strand of neem bij zonsondergang plaats in de bar terwijl u geniet van een biologische cocktail. Het Azure Restaurant & Bar serveert de lekkerste visgerechten op het eiland met zicht op de oceaan! Het stijlvolle Surf Lana aan het strand biedt een meer informele dinerervaring. Er worden lichte ontbijt- en lunchmenu's geserveerd, met typisch Amerikaanse gerechten en lokale specialiteiten. Op zoek naar een snack? Dan is de Royal Hawaiian Bakery iets voor u! Proef van een stukje heerlijk bananenbrood of val als een blok voor de vers gebakken desserts... Loopt het water u al in de mond? Geniet van een unieke ervaring tijdens een dinershow in Aha'Aina Luau, de enige in Waikiki! U kunt er elke maandag- en donderdagavond terecht... Een absolute aanrader!

Activiteiten
Voor een ontspannend moment gaat u naar de Abhasa Spa, waar u kunt kiezen uit een brede waaier van behandelingen en massages. Dit rustig gelegen heiligdom heeft een eigen spa-tuin met een tropische en weelderige begroeiing. U kiest er uit lokale massagespecialiteiten, bodywraps, nagel- en haarbehandelingen. Als alternatief kunt u ook ontspannen in het Malulani-zwembad of in het heldere water van de oceaan.

Speciaal voor u: inclusief 14.96% toeristenbelasting

Rydges World Square 4* in Sydney

Tijdens uw verblijf in Sydney, logeert u in het Rydges World Square 4* (lokale normen) of een vergelijkbaar hotel. Dit prachtige 4* hotel biedt een kwalitatieve dienstverlening in een stijlvol kader. U zult vooral de warme sfeer en het moderne comfort van uw hotel op prijs stellen. Het Rydges World Square is ideaal gelegen in het zakelijke district, dicht bij bars, restaurants, musea en parken!

Uw kamer
In Sydney neemt u uw intrek in een Deluxe Split King Kamer (28 m²). 
Deze volledig uitgeruste kamer biedt alle comfort voor een heerlijke nachtrust. U beschikt er onder andere over een ruime badkamer met een grote badkuip en een aparte douche. 

Uw pension
Bij deze aanbieding is geen pension inbegrepen. Het hotel biedt optioneel en met bijbetaling een uitgebreid ontbijt aan met een grote keuze aan warme en koude gerechten. Boek zeker ook eens een tafeltje in het restaurant Sphere, een van de meest hippe restaurants van de stad. U proeft er van overheerlijke gerechten en pizza's bereid in de houtoven. 
Voor een verkwikkende pauze kunt u terecht in de Cidery Bar & Kitchen, een bar met een industriële stijl waar u verschillende soorten bier, wijn en cocktails kunt bestellen.

Activiteiten
Zowel Chinatown, Cockle Bay Wharf en Opera House bevinden zich op wandelafstand, zodat u eenvoudig de meest belangrijke bezienswaardigheden van de stad kunt bezoeken. Als u ook op vakantie in vorm wilt blijven, kunt u uzelf verwennen met een sportsessie in de fitness van het hotel.

Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro 4* in Tokyo

In Tokyo logeert u in het Metropolitan Tokyo Ikebukuro 4* (lokale normen) of in een gelijkwaardig hotel. Dit schitterend 4* hotel is een oase van luxe en comfort in het kloppende hart van de bruisende metropool Tokyo. Dankzij de gunstige ligging vlak bij het trein- en metrostation van Ikebukoro, bereikt u eenvoudig alle commerciële en culturele bezienswaardigheden!

Uw kamer
Zet uw koffers neer in een mooie Standaard Kamer (20 m²) en voel u meteen thuis!
Deze ruime, warme en met sobere kleuren ingerichte kamer is de ideale plek om opnieuw tot rust te komen na een intense dag vol ontdekkingen. 
De maximale kamercapaciteit is 2 personen.
Een verblijf in een eenpersoonskamer is niet mogelijk.

Uw pension
Neem een optimale start van de dag dankzij het inbegrepen ontbijt.
Proef van verschillende wereldgerechten in een van de verschillende hotelrestaurants: van Japans tot Chinees en Italiaans... Hier is het allemaal mogelijk! Bovendien zijn er ook enkele bars waar u terecht kunt voor een vers bereide cocktail of een heerlijk glaasje wijn.

Activiteiten
De kans dat u zich verveelt in Tokyo is zo goed als nihil! Voor een welverdiende ontspannende of sportieve pauze kunt u terecht in het schoonheidscentrum of in de fitness van uw hotel. Veel plezier!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Extra informatie voor vluchten of tussenstop in Verenigde Staten of Canada
Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een ETA of ESTA-visum nodig.


... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling transfers bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties in Sydney

Sightseeing tour Sydney

Extra opties in Sydney
Bezoek de historische wijk Rocks en ontdek de geschiedenis van de eerste veroordeelden. Geniet van een prachtig uitzicht op het Opera House en de Harbour Bridge. Bewonder het winkelcentrum van de stad, het Queen Victoria-gebouw en de Sydney Tower. Bezoek trendy Oxford Street en steek Paddington over met zijn rijtjeshuizen voordat u aankomt bij de Stille Oceaan. Bewonder de prachtige kliffen langs Tamarama en Bronte. Vervolg het beroemde Bondi Beach en bezoek de promenade langs de zee en neem de tijd om te genieten van een kopje koffie of een verfrissend drankje (eigen kosten). Terugkeer terug naar Sydney via Double Bay, Kings Cross en Mrs. Macquarie's Point voor een magisch uitzicht op de haven voordat u terugkeert naar het centrum.

Deluxe excursie naar de Blue Mountains

Extra opties in Sydney
De Blue Mountains zijn een prachtig natuurgebied in het hart van een unieke werelderfgoedregio. De eerste stop in de ochtend is op Euroka Clearing aan de voet van de Blue Mountains voor Morning Tea. Volg de weg naar de Blue Mountains via de snelweg. Bezoek een van de vele verbazingwekkende perspectieven van de Jamison Valleymet prachtige uitzichten. Ga dan verder naar Eaglehawk Lookout om de beroemde Three Sisters te zien en leer de legendes achter deze beroemde rotsformatie. Ga naar uw lunchplek in het Hydro Majestic Hotel, een informele plek met een prachtig uitzicht en geniet van een 2-gangen lunch (drankjes zijn voor uw rekening). De middag wordt besteed aan het bezoeken van een selectie uitkijkposten. Het uitzicht op Govett's Leap is een van de beroemdste uitkijkposten van Australië. De laatste stop is de charmante botanische tuin Mt Tomah, waar u kunt stoppen om te genieten van een panoramisch uitzicht en een glas mousserende wijn of sinaasappelsap voordat u terugkeert naar uw hotel.

Sydney cruise met lokale lunch

Extra opties in Sydney
Stap aan boord van een sensationele Sydney Cruise in Campbell's Cove Pontoon, Circular Quay en begin uw cruise met een lokale lunch. Uw gastheer zal de rijke geschiedenis van Sydney Harbour en zijn vooroevers delen wanneer u Sydney Harbour Bridge, het Sydney Opera House en de baaien van Sydney Harbour ontdekt. Geniet van activiteiten zoals zwemmen, kajakken en vissen, of leun achterover en ontspan op de strandstoel.

Opmerking: een 3-gangen BBQ-lunch met lokale bieren en regionale wijnen is inbegrepen. De cruise eindigt om 16.30 uur in Campbell's Cove. Excursie mogelijk op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag.

Extra opties in Tokyo

Huur van een pocket wifi tijdens uw verblijf

Extra opties in Tokyo
In het land van de rijzende zon is gratis wifi nog steeds zeldzaam. Een Pocket Wifi huren in Japan is ideaal als u tijdens uw verblijf op zoek bent naar snelle en onbeperkte internettoegang.
Het lichte gewicht en de lange levensduur van de batterij garanderen u toegang tot het internet waar u ook bent en op elk type apparaat (iPhone, Android-smartphone, laptop ...). Verschillende apparaten kunnen tegelijkertijd op een pocket wifi worden aangesloten.

Verwelkoming op de luchthaven van Tokyo

Extra opties in Tokyo
Tokyo is een enorme stad en kan soms wat overweldigend overkomen. Indien u kiest voor deze optie, bereikt u zonder zorgen uw accommodatie en krijgt u een eerste begeleide introductie tot deze duizelingwekkende stad.
Onze begeleider zal u ontmoeten bij de douane-uitgang op de luchthaven en u naar uw hotel brengen. Hij kan u ook tips geven die waardevol kunnen zijn voor de rest van uw verblijf!

Het transport van uw begeleider is niet inbegrepen en dient ter plaatse geregeld te worden (ongeveer €25 vanaf Narita en €9 vanaf Haneda).
Engelstalige begeleider.

Stadsgids Tokyo

Extra opties in Tokyo
Deze stadsgids is een ideale aanrader indien u Tokyo bezoekt!
Indien u voor deze optie kiest, krijgt u deze gids (in het Frans) ongeveer 20 dagen voor uw vertrek samen met uw reisdagboek toegestuurd. 
Verzendkosten inbegrepen.

Privé stadstour in Tokyo (volledige dag)

Extra opties in Tokyo
Profiteer van de diensten van een gids om de moderne Japanse hoofdstad te verkennen!
U kunt bijvoorbeeld het Meiji-jingu-heiligdom, de modewijk Harajuku en Shingjuku bezoeken en het adembenemende uitzicht op de stad vanaf het Government Building bewonderen.


Uw gids haalt u op bij uw hotel om 9.00u en brengt u terug rond 17.00u. 
In het tarief zijn uw maaltijden, transport en eventuele toegangskosten voor uzelf en uw gids niet inbegrepen.
Engelstalige gids.

Het weer

Jan
min : 1°C max : 10°C
Feb
min : 2°C max : 10°C
Mrt
min : 4°C max : 13°C
Apr
min : 10°C max : 18°C
Mei
min : 15°C max : 23°C
Jun
min : 19°C max : 25°C
Jul
min : 22°C max : 29°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 20°C max : 27°C
Okt
min : 14°C max : 21°C
Nov
min : 9°C max : 17°C
Dec
min : 4°C max : 12°C

Ligging

Hilton San Francisco Union Square: 333 O'Farrell St, San Francisco, CA 94102, Verenigde Staten
The Royal Hawaiian: 2259 Kalakaua Ave, Honolulu, HI 96815, Verenigde Staten
Rydges World Square: 389 Pitt St, Sydney NSW 2000, Australië
Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro: Chome-6-1 Nishiikebukuro, Toshima, Tokyo 171-8505, Japan

Details over uw rondreis

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie volgens het reisprogramma (of vergelijkbaar)
- Geen pension in San Francisco, Honolulu en Sydney
- Ontbijt in Tokio
- Inclusief 16.45% toeristenbelasting in San Francisco
- Inclusief 14.96% toeristenbelasting in Honolulu
- Vluchten van San Francisco naar Honolulu, van Honolulu naar Sydney en van Sydney naar Tokio

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet-vermelde maaltijden en drankjes
- Optionele verzekeringen
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Andere kamercategorieën
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Details over uw hotel in San Francisco:

Alle praktische informatie over het Hilton San Francisco Union Square:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 164
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Parking
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Excursiebalie
  • Haardroger
  • Telefoon
  • Balkon
  • Badjassen

Details over uw hotel in Honolulu:

Alle praktische informatie over The Royal Hawaiian:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 494
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Roomservice 24u/24
  • Conciërgeservice
  • 24-uursreceptie
  • Strand
  • Yogalessen
  • Spa
  • Wifi (met toeslag)
  • Kranten
  • Televisie
  • Tweepersoonsbed of eenpersoonsbedden
  • Airconditioning
  • Welkomstpakket in de badkamer

Details over uw hotel in Sydney:

Alle praktische informatie over het Rydges World Square Hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 494
Check-in: 14.00 uur
Check-out: 11.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitness
  • 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden
  • Welkomstpakket in de badkamer

Details over uw hotel in Tokio:

Alle praktische informatie over het Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 11.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Drankautomaat
  • Restaurants
  • Bar
  • Wifi
  • Haardroger
  • Minibar
  • Welkomstpakket in de badkamer
  • Airconditioning

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Reis rond de wereld in 15 nachten in 4 en 5* hotels