Ontdekking van Japan in 3* of 4* - Tokyo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek steden zoals Tokyo Kanazawa, Kyoto en meer tijdens deze complete rondreis door het land van de rijzende zon
  • Leer meer over de unieke cultuur en de prachtige architectuur van dit land
  • Bewonder de natuur met onder andere Mount Fuji en de Japanse Alpen
  • Maak uw keuze tussen 3* en 4* hotels en breng een nacht door in een traditionele ryokan

Welkom in ... Japan!

Tokyo

Welkom in ... Japan!
Tokyo is één van 's werelds meest geavanceerde hoofdsteden. Deze stad van contrasten is beroemd om haar moderniteit, neonverlichting en torenhoge wolkenkrabbers. Maar het is ook de thuisbasis van uitgestrekte parken, vredige heiligdommen en tempels met liefdevol onderhouden tuinen.
Ondanks de opvallende manga-popcultuur, kenmerkende mode en hoogtechnologische trends, heeft de stad veel authentiek erfgoed. Shinto-heiligdommen en boeddhistische tempels staan naast wolkenkrabbers als een herinnering aan een meer traditionele periode. In het hart van het bruisende centrum ligt het serene keizerlijk paleis, het huis van de heersende keizer die een tastbare link vormt naar het historische verleden van de stad.

Achter de winkels, het entertainment en de commerciële centra vindt u schilderachtige houten huizen, privétuinen met zorgvuldig geknipte bonsaiboompjes en de rust van de Hamarikyu-tuinen. Ontdek de fascinerende en uitzonderlijke cultuur van Japan, waar oude en moderne werelden samenvloeien.

Hakone

Welkom in ... Japan!
Ten zuiden van Mount Fuji en ten westen van Tokyo vindt u een rustige plek omgeven door de indrukwekkende hellingen van Mount Fuji. Een rode torii, een traditionele Japanse poort, duidt de toegang aan tot deze hemelse plek waar het eenvoudig is om rust te vinden en de stress van het dagelijks leven te vergeten. En dat alles met de besneeuwde piek van de majestueuze berg op de achtergrond.

Takayama

Welkom in ... Japan!
Dit stadje is een waar eerbetoon aan het traditionele Japan met houten huizen op de zachte hellingen. Hier vindt u heiligdommen uit de Meijiperiode en schrijnen op de heuvels, allemaal elementen die bijdragen tot de onweerstaanbare charme van dit plekje uit de 17e eeuw.

Kanazawa

Welkom in ... Japan!
Met een betoverend verleden en een prachtige ligging in de Japanse Alpen, is Kanazawa een historische parel van het land. Hier vindt u één van de mooiste Japanse tuinen, de Kenroku-en tuin, een kasteeltuin uit de 17e eeuw.
Ontdek de voorliefde voor de traditionele kunsten, handgeschilderd lakwerk, keramiek en souvenirs bezet met bladgoud. Hier kunt u ook de geisha's aan het werk zien, de authentieke theehuizen ontdekken en een traditionele markt bezoeken.

Kyoto

Welkom in ... Japan!
Als u op zoek bent naar het oude Japan op z'n best, is Kyoto een must: rustige tuinen, sublieme tempels en kleurrijke heiligdommen in overvloed. Terwijl de rest van Japan het moderne leven heeft omarmd, houdt Kyoto nog steeds de tradities in stand.
Maak een wandeling door de wijk Nishijin en aanschouw hoe de oudere inwoners uit de machiya (traditionele herenhuizen) komen om water op hun terras te gieten. Als u door een oude shōtengai (winkelstraat) loopt, kunt u de typische speciaalzaken bewonderen die alles verkopen van tofu, tot vis, thee en stoffen.

Osaka

Welkom in ... Japan!
Verken deze Japanse stad en geniet van de levendige wijken Namba en Dotombori. Proef de lokale smaken in een izakaya, een Japanse bar-restaurant! Geniet van de lokale specialiteiten: okonomiyaki, hartige koolpannenkoekjes of takoyaki, kleine deegballetjes met octopus. Vervolg uw avontuur met een reis naar Osaka Castle Park met zijn 300 Yoshino-kersenbomen of de Shi-Tennoji tempel, de oudste tempel in Japan

Reisbeschrijving

We bieden u verschillende mogelijkheden voor uw reis:
- 8 nachten/10 dagen: Basic Japan Tour - Tokyo, Hakone-Mount Fuji, Kyoto
- 10 nachten/12 dagen: Essential Japan Tour - 1 extra nacht in Takayama en 1 in Kanazawa
- 12 nachten/14 dagen: Essential Japan Tour - 1 extra nacht in Takayama en 1 in Kyoto
- 14 nachten/16 dagen: Full Japan Tour - 2 extra nachten in Tokyo

Uw programma voor 8 nachten ziet er als volgt uit*:
Dag 1: Vlucht naar Tokyo
Dag 2, 3, 4 en 5: Tokyo
Dag 6: Hakone-Mount Fuji
Dag 7, 8 en 9: Kyoto
Dag 10: Osaka - Vertrek

Uw programma voor 10 nachten ziet er als volgt uit:
Dag 1: Vlucht naar Tokyo
Dag 2, 3, 4 en 5: Tokyo
Dag 6: Hakone-Mount Fuji
Dag 7: Takayama - Japanse Alpen
Dag 8: Kanazawa
Dag 9, 10 en 11: Kyoto
Dag 12: Osaka - Vertrek

Uw programma voor 12 nachten ziet er als volgt uit*:
Dag 1: Vlucht naar Tokyo
Dag 2, 3, 4 en 5: Tokyo
Dag 6: Hakone-Mount Fuji
Dag 7: Takayama - Japanse Alpen
Dag 8: Takayama - Japanse Alpen
Dag 9: Kanazawa
Dag 10, 11, 12 en 13: Kyoto
Dag 14: Osaka - Vertrek

Uw programma voor 14 nachten ziet er als volgt uit*:
Dag 1: Vlucht naar Tokyo
Dag 2, 3, 4, 5, 6 en 7: Tokyo
Dag 8: Hakone-Mount Fuji
Dag 9: Takayama - Japanse Alpen
Dag 10: Takayama - Japanse Alpen
Dag 11: Kanazawa
Dag 12, 13, 14 en 15: Kyoto
Dag 16: Osaka - Vertrek

*NB. Het is mogelijk dat een aantal stappen in uw programma van plaats veranderen. U wordt hierover geïnformeerd wanneer u uw minigids ontvangt.

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 Japan Rail Pass (met uitzondering voor de rondreis in 8 nachten, waarbij u profiteert van inbegrepen treintickets)
  • 1 minigids met details over uw etappes, dienstregelingen en de belangrijkste toeristische trekpleisters
  • Assistentie ter plaatse

Programma voor de Basic Japan Tour

Dag 1: Vlucht naar Tokyo

Dag 2-5: Tokyo
Aankomst in Tokyo en gedeelde transfer naar uw hotel waar u kunt bijkomen van uw lange vlucht. Bij aankomst op de luchthaven, of in één van de treinstations in Tokyo, kunt u uw Japan Rail Pass gaan halen waarmee u toegang krijgt tot een uitgebreid netwerk om u makkelijk en snel te verplaatsen in het hele land (geldig vanaf dag 3).

Gebruik deze dagen om de Japanse hoofdstad te ontdekken. Onze suggesties:
Begin uw avontuur bij de Meiji-Jingū schrijn om vervolgens door de voetgangerszone in Takeshita Dori te slenteren, bekend om haar  talrijke kleine en authentieke winkeltjes. Als u fan bent van indrukwekkende architectuur, moet u over de Omotesando boulevard wandelen om vervolgens te gaan shoppen in de Shibuya wijk, waar u de laatste nieuwste mode van het land te zien krijgt. 

De traditionele Asakusa en Uone wijken zijn de perfecte plekken om de typische cultuur te leren kennen, hier vindt u ook de prachtige Sensō-ji tempel en het Sumida park. De Yanaka wijk wordt ook het 'oude Tokyo' genoemd met de unieke sfeer van een dorp in de stad. Liefhebbers van technologie en nieuwe elektronische gadgets, moeten zeker richting de Akihabara wijk, waar u naast de gekste videogames ook manga's en cosplay vindt. U valt van de ene verbazing in de andere in deze bijzondere stad!
Dag 6: Tokyo - Hakone-Mount Fuji
Vandaag neemt u de trein (shinkansen, Japanse hogesnelheidstrein) van Tokyo naar Odawara om van daaruit de plaatselijke trein te nemen naar Hakone-Mount Fuji. Mis zeker het Gora-koen park niet, het Chokoku-no-mori openluchtmuseum, het Hakone en Narukawa Art Museum, het Hakone-jinja heiligdom en nog veel meer. De majestueuze Mount Fuji vormt de betoverende achtergrond tijdens al uw ontdekkingen.
U geniet van een traditioneel diner en een overnachting in een ryokan, een typisch Japans huis.
Dag 7-9: Kyoto
Neem de trein richting de oude hoofdstad Kyoto en breng uw dagen door met het ontdekken van alle pareltjes. Bovendien geniet u dankzij deze aanbieding van een inbegrepen avondtour in het Geisha district en een tour van een volledige dag met gids in de stad.

Onze suggesties
Kyoto wordt niet voor niets de culturele hoofdstad van Japan genoemd en laat u zeker niet onverschillig. Hier ontdekt u de unieke cultuur, het rijke verleden van het land en de prachtige architectuur. We stellen voor om uw dag te starten met een rustgevende wandeling in de indrukwekkende Arashiyama bamboetuin en een bezoek aan de Tenryu-ji tempel, om vervolgens richting het Gion district te wandelen waar de geisha's leven. Breng ook een bezoekje aan de Nishiki markt waar u alle unieke en verse ingrediënten uit de Japanse keuken kunt vinden.

Verlaat Kyoto niet zonder een bezoek te brengen aan de Fushimi Inari-taisha schrijn met haar duizenden rode torii (poorten) midden in het bos. Kuier door de Higashiyama wijk richting de bekende Kiyomizu-dera tempel, het Maruyama-koen park of de Chion-in tempel. Iets meer naar het noorden ontdekt u de prachtige Nanzen-ji tempel. Mis zeker het Gouden Paviljoen niet van de Kinkaku-ji tempel, een Unesco Werelderfgoedsite.

Dag 10: Osaka - Vertrek
Vandaag neemt u de trein richting de luchthaven van Osaka waar u zich klaarmaakt voor uw vlucht huiswaarts.

Programma voor de Essential Japan Tour

Dag 1 tot 6: Identiek als bij het programma voor de Basic Japan tour.

Dag 7: Takayama
Na het ontbijt in uw hotel in Hakone-Mount Fuji neemt u de trein richting Takayama (inbegrepen in de Japan Rail Pass).
Dit kleine stadje wordt volledig omringd door bergen en heeft behalve adembenemende uitzichten, ook een fascinerende cultuur en geschiedenis. Bewonder zeker de ambachtslieden die op meesterlijke wijze hout bewerken.

Onze suggesties:
- De Sanmachi-suji wijk met zijn uitzonderlijke woningen, traditionele eetkraampjes en sake-distilleerderijen
- Kokubun-ji, de oudste tempel van Takayama
- De oude woningen van de kooplieden: Yoshijima-ke, Kusakabe Mingeikan
- Takayama Jinya, de oude gouverneurswoning en zetel van de plaatselijke regering

Dag 8: Kanazawa
Laat u charmeren door de unieke charme van Kanazawa met zijn karaktervolle straatjes, zijn kasteel, de Japanse tuin Kenroku-en, één van de mooiste tuinen in Japan, en nog veel meer. Deze stad is ook bekend om zijn handwerklieden met luxueuze zijden kimono’s, handgemaakt keramiek en Wajima lakwerk. De regio van Gokayama bestaat uit verschillende authentieke dorpjes met huizen met rieten daken, waarvan Shirakawago het bekendste is. Ogimachi is dan weer bekend om zijn prachtige musea, kunst en artiesten. Als u ervoor kiest om deze streek te bezoeken, wordt u ondergedompeld in een bijzondere wereld en ontdekt u de mooiste landschappen in de Japanse Alpen.

Dag 9-11: Kyoto
Identiek als dag 7-9 bij het programma voor de Basic Japan Tour

Dag 12: Osaka- Vertrek
Vandaag neemt u de trein richting de luchthaven van Osaka waar u zich klaarmaakt voor uw vlucht huiswaarts.

Als u kiest voor het programma van 12 nachten/14 dagen, verblijft u 1 extra nacht in Takayama (dag 8) en 1 extra nacht in Kyoto (dag 13). 

Programma voor de Full Japan Tour

Dag 1 tot 8: Tokyo en Hakone-Mount Fuiji
Identiek als bij het programma voor de Basic Japan Tour, maar met 2 extra nachten in Tokyo.

Dag 9 en 10: Takayama - Japanse Alpen
Zelfde programma als op dag 7 en 8 bij het programma van 12 nachten

Dag 11: Kanazawa

Dag 12- 15: Kyoto

Dag 16: Osaka - Vertrek

Uw hotels

Voor uw overnachtingen krijgt u de keuze tussen 3* of 4* hotels, zodat u elke avond in alle rust kunt relaxen na een bewogen dag. Deze adresjes werden met veel zorg door ons uitgekozen om hun ligging, voorzieningen en comfort. U logeert telkens in een Standaard Kamer.

Uw 3* hotels tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
- Tokyo: B Akasaka Mitsuke Hotel
- Hakone: Ryokan Ichinoyu Shinkan Hotel 
- Takayama: Country Hotel Takayama
- Kanazawa: MyStays Kanazawa Premier
- Kyoto: Hokke Kyoto Hotel
Uw 4* hotels tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
- Tokyo: Metropolitan Tokyo Ikebukuro
- Hakone: Yoshiike Ryokan
- Kanazawa: Nikko Kanazawa Hotel 
- Takayama: Hotel Wat Hotel & Spa Hida Takayama
- Kyoto: New Miyako Hotel

Uw pension

Tijdens deze rondreis geniet u van een ontbijt in Kanazawa, Takayama en Hakone en een traditioneel diner in de ryokan in Hakone. 

Voor uw andere maaltijden bent u vrij om de heerlijke Japanse gastronomie te ontdekken. Ga op zoek naar de beste restaurants op elke bestemming en proef zeker van het heerlijke streetfood aan de talloze eetkraampjes. Kies voor verse vis, rijst, algen, sesam, rauwe groenten, subtiele sausjes, sushi, sashimi, ramen (noedelsoep), soba (boekweitnoedels), nabe, tempura en zoveel meer ... Een waar paradijs voor de smaakpapillen!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Japan Rail Pass

Een Japan Rail Pass voor 7 dagen voor uw verplaatsingen met de shinkansen en andere treinen tussen de verschillende steden tijdens deze rondreis is inbegrepen (met uitzondering voor de rondreis in 8 nachten, waarbij u profiteert van inbegrepen treintickets).

De trajecten die niet inbegrepen zijn in de Japan Rail Pass zijn voor uw rekening, net als de transfers van een naar het station.

Wat is de Japan Rail Pass? 
De Japan Rail Pass is een kaart die buitenlandse reizigers de kans geeft om Japan in alle vrijheid te bezoeken met de trein. U kunt onbeperkt gebruik maken van het treinnetwerk gedurende 7 opeenvolgende dagen op de treinen van Japan Railways (JR) in het hele land. U haalt uw pass bij aankomst op in een bureau van JR (zie lijst van kantoren in uw reisinformatie), u dient uw paspoort voor te leggen, een formulier in te vullen en kiest de begindatum van uw pass. Eens uw pass geactiveerd is, is hij geldig voor 7. Met uw Japan Rail Pass in de hand, hoeft u enkel naar het station te gaan, uw pass te tonen aan de controleur bij het binnenkomen en aan boord van de trein te stappen.
In de meeste treinen in Japan gaat u vrij zitten waar u wilt, als u op voorhand een zitplaats wenst te reserveren (op de shinkansen bijvoorbeeld), kunt u dat doen aan een balie met supplement. 

Niet inbegrepen in de Japan Rail Pass:  
- Verplaatsingen met de metro en bus in Tokyo en Kyoto (te betalen met een prepaid transportkaart, optioneel bij te boeken)
- Trajecten op privénetwerken (niet van JR)  
- Shinkansen Nozomi en Mizuho 

... verder lezen

Extra opties

Onbeperkte pocket-wifi

Extra opties

In Japan is gratis wifi-toegang zeldzaam. Door een pocket-wifi te huren heeft u altijd en overal toegang tot een snelle internetverbinding voor de hele duur van uw verblijf. Het lichte gewicht en de grote autonomie zorgen ervoor dat u in alle comfort kunt surfen, e-mailen en sociale media updaten op elk type toestel (laptop, smartphone, tablet...). Ook kunt u meerdere toestellen tegelijk gebruiken.

U haalt de pocket-wifi op in de luchthaven bij aankomst of in het hotel in Tokyo.

Prepaid city transport card met ¥1500

Extra opties
Deze chipkaart geeft u toegang tot het grootste deel van het stedelijke openbare vervoer (metro, trein, bus) in Japan. Er staat al 1500 yen op de kaart, zodat u onmiddellijk kunt vertrekken. De prijs van elk traject wordt automatisch afgetrokken bij elke reis. U kunt de kaart makkelijk opladen in elk station. De kaart is als het ware een vorm van elektronisch geld waarmee u ook kleine aankopen kunt betalen in de supermarkt, frisdrankautomaten enzovoort. De kaart is 10 jaar geldig, dus u kunt hem opnieuw gebruiken bij uw volgende bezoek. Of u kunt hem terugbrengen in het station voor vertrek om de borgsom van 500 yen terug te vorderen.

De kaart is niet overdraagbaar, 1 kaart per persoon.

Onthaal op de luchthaven van Tokyo

Extra opties
Tokyo is een grote en soms ietwat overweldigende stad. Als u deze optie bijboekt, staat er u iemand op te wachten bij aankomst om u te vergezellen naar het hotel en bij uw eerste stappen in de stad. Uw begeleider helpt u op de luchthaven voorbij de douane en geeft u nuttige raad en tips die u kunt gebruiken tijdens de rest van de reis.


Het transport voor de begeleider is niet inbegrepen en ter plaatse te regelen (ongeveer €25 vanaf de Narita luchthaven of €9 vanaf de Haneda luchthaven).

Hakone - Mount Fuji - Onsen (baden) privé in de kamer

Extra opties
Zoals alle traditionele accommodaties in Japan, heeft de voorgestelde ryokan op Hakone Mount Fuji een gemengd Japans (Onsen) bad. Dankzij deze optie heeft u baden in uw kamer tot uw beschikking. Aanbevolen voor gemengde koppels, gezinnen, bescheiden mensen of met zichtbare tatoeages. Gelimiteerd beschikbaar.

Traditionele Theeceremonie

Extra opties
Afspraak in een klein theehuis in de wijk Gion voor een traditionele theeceremonie in een kleine groep, een echt symbool van de Japanse cultuur.

Inbegrepen: demonstratie in het Engels

Gids voor een dag in Tokyo

Extra opties
Profiteer van de diensten van een gids voor een dag om de Japanse hoofdstad te ontdekken.
Bezoek het Meiji-jingu schrijn in een bosrijke omgeving in het centrum van Tokyo om daarna naar Harajuku te gaan, de moderne modewijk. Ook een bezoek aan Shinjuku en zijn mooie tuin mag niet ontbreken, om te eindigen bij het overheidsgebouw met een prachtig uitzicht op de stad.

Uw gids komt u halen bij het hotel om 9 uur voor een ontdekking van de stad tot 17 uur. De maaltijden, het transport en entreeprijzen zijn niet inbegrepen en dienen ter plaatse betaald te worden (voor u en uw gids).

Avondwandeling door het geisha district in Kyoto

Extra opties
Dompel uzelf onder in de unieke cultuur van Japan tijdens een avondwandeling door de Gion wijk in Kyoto, de plek waar de geisha wonen en u hun prachtige verschijning kunt bewonderen.

Gids voor een dag in Kyoto

Extra opties
Profiteer van de diensten van een gids voor een dag om de oude Japanse hoofdstad te ontdekken.
Bezoek aan het Nijo kasteel, de eerste residentie van shogun Tokugawa, uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed, de Kinkaku-ji tempel (Gouden Paviljoen) en de Ginkiku-ji tempel (Zilveren Paviljoen), eveneens Unesco Werelderfgoed. Bovendien maakt u een wandeling in de traditionele Gion wijk

Uw gids komt u halen bij het hotel om 9 uur voor een ontdekking van Kyoto tot 17 uur. De maaltijden, het transport en entreeprijzen zijn niet inbegrepen en dienen ter plaatse betaald te worden (voor u en uw gids).

Kanazawa - begeleide privé-uitje (halve dag)

Extra opties
Geniet van een begeleide privé-uitje om deze traditionele stad buiten de gebaande paden te ontdekken. Bezienswaardigheden: buurten van geisha en samurai, kasteel, Japanse tuin, museum voor moderne kunst of vismarkt.
Ofwel ochtend (9.00 -13.00 uur) of in de middag (13.00 -17.00 uur). uw gids neemt 3 weken van tevoren contact met u op om het programma en uw gewenste uitje te bespreken. De prijs van de dag is exclusief transport en eventuele entrees waar u en uw partner voor dienen te betalen.

DisneySea

Extra opties
Maak een betoverend mooie dag mee in Tokyo's DisneySea. In dit park dat vaak gezien wordt als het mooiste Disneypark ter wereld, zult u oog in oog komen te staan met uw (jeugd)helden, genieten van spectaculaire shows en een adrenalineboost krijgen van de indrukwekkende attracties die u er aan zult treffen.

Let op: In de zeldzame gevallen waarin er geen tickets beschikbaar zijn voor DisneySea Tokyo, zullen deze vervangen worden met tickets voor DisneyLand Tokyo. U zult hierover tijdig geïnformeerd worden mocht dit het geval zijn.

Het weer

Jan
min : 1°C max : 10°C
Feb
min : 2°C max : 10°C
Mrt
min : 4°C max : 13°C
Apr
min : 10°C max : 18°C
Mei
min : 15°C max : 23°C
Jun
min : 19°C max : 25°C
Jul
min : 22°C max : 29°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 20°C max : 27°C
Okt
min : 14°C max : 21°C
Nov
min : 9°C max : 17°C
Dec
min : 4°C max : 12°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Inchecken om 15.00 uur en uitchecken om 12.00 uur

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in 3* of 4* hotels volgens het programma
- 1 nacht in een traditionele ryokan in Hakone
- Maaltijden volgens het programma (ontbijt in Kanazawa, Takayama en Hakone, diner in Hakone)
- Japan Rail Pass (met uitzondering voor de rondreis in 8 nachten, waarbij u profiteert van inbegrepen treintickets)
- 1 minigids met details over uw etappes, dienstregelingen en de belangrijkste toeristische trekpleisters
- Assistentie ter plaatse
- Alle transfers inbegrepen (groepstransfers)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Openbaar vervoer in de staden
- Optionele en voorgestelde excursies en bezoeken
- Nier vermelde maaltijden of dranken
- Toeslag voor speciale verzoeken tijdens de maaltijden
- Entreeprijzen, bezoeken en gidsen tijdens de vrije tijd
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Verzekeringen (optioneel)
- Toeslag voor feestdagen (indien van toepassing)

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdekking van Japan in 3* of 4*