De wonderen van Jordanië met verblijf in 4* of 5* hotels - Jordanië - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de geheimen van het fascinerende Jordanië onder begeleiding van een Engelstalige gids
  • Pak onderweg uw koffers uit in comfortabele, zorgvuldig geselecteerde hotels
  • Laat u aangenaam verrassen door de talrijke indrukwekkende culturele en natuurlijke bezienswaardigheden die deze regio voor u in petto heeft
  • Beleef een onvergetelijke ervaring tijdens een 4x4-tocht in de woestijn

De beoordeling van onze klanten

Uw reisprogramma

Tijdens deze rondreis van 7 nachten ontdekt u de schatten van Jordanië: het sublieme Petra, de woestijn van Wadi Rum en de Dode Zee ... U kunt rekenen op een onvergetelijke reis boordevol culturele ontdekkingen!

 

Uw tour met overnachtingen in 4* hotels OF in 5* hotels:


- Aanbieding 1: 8 dagen/7 nachten in 4* hotels
- Aanbieding 2: 8 dagen/7 nachten in 5* hotels 

Uw reisroute (aankomst en vertrek op vrijdag): 
Dag 1: Aankomst in Amman
Dag 2: Vrije dag in Amman
Dag 3: Amman, woestijnkastelen
Dag 4: Jerash, Ajloun 
Dag 5: Irak El Amir - Dode Zee - Amman
Dag 6: Koningsroute, Madaba, Nebo, Kerak, Petra
Dag 7: Petra, Wadi Rum
Dag 8: Vertrek uit Amman

 

Uw reisroute (aankomst en vertrek op zaterdag): 
Dag 1: Aankomst in Amman
Dag 2: Amman, woestijnkastelen
Dag 3: Jerash, Ajloun 
Dag 4: Irak El Amir - Dode Zee - Amman
Dag 5: Koningsroute, Madaba, Nebo, Kerak, Petra
Dag 6: Petra, Wadi Rum
Dag 7: Wadi Rum, Amman
Dag 8: Vertrek uit Amman

 

Uw reisroute voor (aankomst en vertrek op zondag)
Dag 1: Aankomst in Amman
Dag 2: Jerash, Ajloun
Dag 3: Irak El Amir, Dode Zee
Dag 4: Koningsroute, Madaba, Nebo, Kerak, Petra
Dag 5: Petra, Wadi Rum
Dag 6: Wadi Rum, Amman
Dag 7: Vrije dag in Amman
Dag 8: Vertrek uit Amman

 

Uw reisroute voor (aankomst en vertrek op maandag)
Dag 1: Aankomst in Amman
Dag 2: Irak El Amir, Dode Zee
Dag 3: Koningsroute, Madaba, Nebo, Kerak, Petra
Dag 4: Petra, Wadi Rum
Dag 5: Wadi Rum, Amman
Dag 6: Vrije dag in Amman
Dag 7: Woestijnkastelen
Dag 8: Vertrek uit Amman

 

Uw reisroute voor (aankomst en vertrek op dinsdag)
Dag 1: Aankomst in Amman
Dag 2: Koningsroute, Madaba, Nebo, Kerak, Petra
Dag 3: Petra, Wadi Rum
Dag 4: Wadi Rum, Amman
Dag 5: Vrije dag in Amman
Dag 6: Woestijnkastelen
Dag 7: Jerash, Ajloun
Dag 8: Vertrek uit Amman

 

Uw reisroute (aankomst en vertrek op woensdag): 
Dag 1: Aankomst in Amman
Dag 2: Petra, Wadi Rum
Dag 3: Wadi Rum, Amman 
Dag 4: Vrije dag in Amman
Dag 5: Amman, woestijnkastelen
Dag 6: Jerash, Ajloun
Dag 7: Irak El Amir - Dode Zee - Amman
Dag 8: Vertrek uit Amman

  

Klaar voor vertrek?

... verder lezen

Uw reisbeschrijving

Amman en de omliggende regio

Vrije dag in Amman

Geniet na het ontbijt van een vrije dag om op eigen tempo Amman te gaan verkennen.

 

Diner en overnachting in het hotel.

 

Amman, Woestijnkastelen

Na het ontbijt vertrekt u naar de Woestijnkastelen. Het eerste kasteel is Qasr Al-Kharaneh, gelegen op 55 km van Amman. Het is waarschijnlijk de enige die een militaire functie had, zoals de architectuur doet vermoeden. Voor sommige geleerden suggereert de grootte van de stallen echter een karavanserai. Qasr Amra ligt 26 km ten zuidwesten van Azraq, aan de hoofdweg. Het ligt op een eiland dat zich heeft gevormd in de bedding van een wadi die bijna altijd droog staat. Dit kleine, goed bewaarde kasteel heeft strakke lijnen en afgeronde contouren, zijn blonde steen gaat op in de woestijnhitte. Qasr Amra werd aan het begin van de 8e eeuw gebouwd door kalief Walid I, een groot liefhebber van onder andere de jacht en de dichtkunst. Qasr Al Azraq werd in 1927 zwaar getroffen door een aardbeving, maar het kasteel is prachtig bewaard gebleven. De inscriptie boven de hoofdingang dateert de renovatie in de 13e eeuw, toen waarschijnlijk de moskee in het midden van de binnenplaats werd gebouwd.

 

Terugkeer naar Amman voor een bezoek aan de hoofdstad van het Hasjemitische koninkrijk. Tussen de oostelijke woestijn en de Jordaanvallei herbergt Amman een goed miljoen inwoners. De stad, die volledig uit beige witte kalksteen is opgetrokken, is een samenraapsel van roomkleurige kubussen, verguld door de zon. Vanaf de top van de citadel mag u het prachtige uitzicht over de benedenstad niet missen.

 

Maar voordat u naar beneden gaat, is een bezoek aan het Archeologisch Museum, de Tempel van Hercules en het Umayyad Paleis een must. Daarna een korte rondleiding door de benedenstad, waar een prachtig Grieks-Romeins theater bewaard is gebleven, dat plaats biedt aan ongeveer zesduizend toeschouwers. 

 

Diner en overnachting in het hotel.

Jerash, Ajloun

's Ochtends vertrekt u richting de oude stad Jerash of Gerasa op ongeveer 45 km van Amman. Het is de op één na grootste site in Jordanië, na Petra. De stad wordt beschouwd als een van de best bewaarde Romeinse provinciesteden in het Nabije Oosten. De stad is eeuwenlang onder het zand verborgen geweest voordat hij werd ontdekt. De renovatie nam zo'n 70 jaar in beslag. Jerash is de belichaming van de Romeinse stadsplanning, uitgebreid en formeel, en is verfraaid met geplaveide straten met zuilengangen, enorme tempels, prachtige theaters, ruime openbare pleinen, baden, fonteinen en muren doorboord met torens en poorten.

 

Na de lunch gaan we verder naar Ajlouncette. De stad heeft een zeer indrukwekkend fort (Qal'at al Rabad). Het ligt op de top van een berg en werd in de 12e eeuw, ten tijde van Saladin gebouwd om het gebied te verdedigen en de plaatselijke ijzermijnen te controleren. Daarnaast zorgde het fort ervoor dat de kruisvaarders de oversteek naar Jeruzalem zouden maken.

 

Vanaf de top hebt u een prachtig uitzicht over de Jordaanvallei. Daarna keert u terug naar Amman.

 

Diner en overnachting in het hotel.

... verder lezen

Koningsroute

Koningsroute, Madaba, Nebo, Kerak, Petra

Vertrek naar de Koningsroute. Bezoek aan Madaba, de stad van de mozaïeken. Zowel in kerken als in huizen bewijzen hun hoge techniciteit en artistieke waarde dat dit Byzantijnse bisdom, dat 14 kerken telde, een buitengewone school van mozaïekkunstenaars herbergde.

 

In de kerk van Sint Joris in Madaba kunt u de "Kaart van Palestina" bewonderen, die in 1898 tijdens de bouw van de kerk werd opgegraven. Dit mozaïek, daterend uit het midden van de 6e eeuw en nauwelijks gewijzigd, geeft een beeld van de geografie van het Byzantijnse Nabije Oosten. Het had oorspronkelijk afmetingen van 25 bij 5 meter en bestond uit twee miljoen tesserae.

 

Vervolgens zult u Mount Nebo ontdekken, 10 km ten noordwesten van Madaba.

 

"En Mozes ging van de vlakten van Moab naar de top van de berg Nebo, naar Pisgah, die tegenover Jericho ligt ... Toen zei de Heer tot hem: Dit is het land, dat ik Abraham, Izaäk en Jakob beloofd heb, en dat ik aan uw nageslacht geven zal. Ik heb je toegestaan het met je eigen ogen te zien, maar je zult niet verder gaan. En zo kwam Mozes, de knecht van God, om te sterven in het land Moab, naar het woord van de Here. (Deuteronomium, 34:1, 4-5)."


Mount Nebo, de vermoedelijke plaats van het graf van Mozes, rijst op tot een hoogte van 840 m. Vanaf het begin van de christelijke jaartelling werd het een universeel bedevaartsoord.

 

Ga verder naar het fort van Kerak. De Wadi Kerak, een vallei onder de stad, was een van de belangrijkste routes naar Palestina. Het was in het jaar 1115 dat Baldwin I de heerlijkheid Montreal stichtte. Foulque le Jeune d'Anjou, baron van Frankrijk en derde Frankische vorst van het koninkrijk van Jeruzalem (1131-1144), vertrouwde dit leengoed toe aan zijn hofknecht Payen le Bouteiller, die in 1142 het fort van Kerak bouwde en er zijn residentie van maakte.

 

In 1176 kreeg Renaud de Châtillon, ex-leenheer van Antiochië, het na zijn tweede huwelijk. Pas na de kruisvaardersramp van Hattin (1187), toen Jeruzalem door de moslims werd veroverd en Renaud werd terechtgesteld, viel Kerak in 1189. Maar Saladin moest het fort, dat door de weduwe van Renaud werd verdedigd, meer dan een jaar belegeren voordat het uiteindelijk opgaf. Verder naar Petra via de woestijnweg.

 

Diner en overnachting in het hotel.

... verder lezen

Petra en Wadi Rum

Petra, Wadi Rum

Vertrek voor een volledige dag tour door Petra.

 

De roze stad "Petra", "de steen" in het Grieks, is afgeleid van het Aramese toponiem "RQM", uitgesproken als r "rekem" of "Rak mou", wat "tweekleurig" betekent. Geologie ligt inderdaad aan de oorsprong van de rode stad, geheel uitgehouwen in een zachte zandsteen. De mens, die hier al zo'n tienduizend jaar aanwezig is, voltooide de aanleg van de site tussen de 3e eeuw v. Chr. en de 2e eeuw n. Chr. In totaal zijn er bijna 800 monumenten, voornamelijk graven, verspreid over 100 km2 van Petra. Het achtste wereldwonder, door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed, is de beroemdste bezienswaardigheid in Jordanië en in het Midden-Oosten.

 

U steekt de Siq over, een smalle en lange breuklijn veroorzaakt door een prehistorische aardbeving. Aan het einde van de Siq verschijnt plotseling het meest majestueuze monument van Petra, "Al Khazneh" of de "Schat" met zijn Grieks-Romeinse versiering.

 

Buiten de Schatkamer zijn er honderden gebeeldhouwde gebouwen, tempels, Koninklijke graven, huizen, grafkamers, feestzalen, baden, monumentale trappen, gewelfde deuropeningen, geplaveide straten en bovenal het Romeinse theater met ongeveer 3000 zitplaatsen. U steekt de Romeinse Cardo over en bezoekt de Qasr El Bint, de enige tempel die nog overeind staat en in goede staat van onderhoud verkeert.

 

In de namiddag gaat u richting de Mount El Deir of het klooster (optioneel), en geniet u van wat vrije tijd.

 

Op slechts 2 uur rijden ten zuiden van Petra, beleeft u een unieke ervaring op de mooiste plek ter wereld. Wadi Rum is een van de mooiste woestijnen ter wereld, gevuld met prachtige roze zandstenen bergen, ravijnen en duinen. De "overnachting"-ervaring van Wadi Rum is anders dan alle andere! U kunt er slapen onder de sterrenhemel en proeven van voedsel dat een weerspiegeling is van echte Bedoeïene vrijgevigheid en lokale gastvrijheid.

 

Overnachting in het hotel.

 

Wadi Rum

Ontbijt in het hotel. Als Petra het resultaat is van mensenwerk gecombineerd met dat van de natuur, dan hebben de kliffen, pieken en valleien van Wadi Rum hun "serene schoonheid" en "overweldigende grootsheid", in de woorden van T. E. Lawrence, alleen aan zichzelf te danken.

 

Wadi Rum is "uitgestrekt, galmend en getekend door de aanwezigheid van het goddelijke" op zo'n manier dat "alleen landschappen in de droom van een kind deze grootsheid en stilte hebben". Deze desolate plek was inderdaad een van de hoogtepunten van de Grote Arabische Opstand, die door regisseur David Lean werd uitvergroot in een van de indrukwekkendste scènes van zijn Lawrence of Arabia.

 

Geniet van een rit in een "lokale" 4X4 pick-up door de woestijn gedurende ongeveer anderhalf uur.

 

Diner en overnachting in het hotel

Iraq El Amir, Dode Zee

Irak El Amir, Dode Zee
Ontbijt in het hotel en vertrek naar het westen van Amman, naar Irak El Amir en zijn kasteel uit de Hellenistische periode Qasr El Abed (2de eeuw v. Chr.). Dit verbazingwekkende gebouw is geïnspireerd op de Griekse en Oosterse architectuur en lijkt op een Romeins paleis.

 

Rit naar de Dode Zee voor een onvergetelijke ervaring. Het bijzondere klimaat maakt het tot een uitzonderlijke badplaats. De Grieken noemden het het "Asfaltmeer", de Moslims het "Stinkende Meer", de Hebreeërs de "Zee van Zout" of de "Zee van Lot". De Dode Zee is 75 km lang en 15 km breed en beslaat een oppervlakte van 920 km2, dat is bijna twee keer zo groot als het Meer van Genève. De maximale diepte van de Dode Zee is 399 m. Het laagste niveau ligt dus 410 m onder de zeespiegel en vormt zo het laagste punt op aarde. Terugkeer naar Amman.


Diner en overnachting in het hotel.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Uw accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer in 4* of 5* hotels (of gelijkwaardig)
  • Halfpension (exclusief drankjes)
  • Lunch tijdens de bezoeken volgens het programma
  • Diner (exclusief drankjes) in een lokaal restaurant in Amman
  • Engelstalige gids op de dagen met excursies
  • Excursie van 1,5 uur per 4x4 in de Wadi Rum-woestijn
  • Entreegelden voor de bezienswaardigheden volgens het programma
  • Voertuig met airconditioning tijdens de tour met wifi, een mobiele telefoon (plaatselijke oproepen) en een fles water per persoon
  • Onthaal en assistentie op de luchthaven van Amman

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens uw rondreis hebben wij voor u 4 of 5* hotels (afhankelijk van de aanbieding) geselecteerd, speciaal gekozen omwille van hun comfort en/of ligging. U pakt er uw koffers uit in een Standaard Kamer.

 

Uw 4* hotels tijdens de rondreis:
- Amman: Samawer by Wynndham 4* of Tellal Madena 4* (of gelijkwaardig)
- Petra: Petra Panorama Hotel 4* of Petra Palace Hotel 4* (of gelijkwaardig)

 

Uw 5* hotels tijdens de rondreis:
- Amman: Movenpick 5* of Landmark Hotel 5* (of gelijkwaardig)
- Petra: Old Village 5* of Movennpick Nabatean Castle 5* (of gelijkwaardig)

 

Gerust op vakantie
Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. De geselecteerde hotels respecteren de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw pension

Voor een ontspannende tour geniet u van een verblijf in halfpension (exclusief drankjes).

Op bepaalde dagen volgens de verschillende programma's geniet u ook van lunch (exclusief drankjes).

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis
We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief voor alle aanbiedingen.

Uw bestemming

Welkom in ... Jordanië!

Bent u een avonturier in hart en ziel?


Jordanië zal u zeker en vast betoveren! Dit majestueuze land bestaat voor een groot deel uit woestijn en barst van de natuurlijke en culturele schatten. Laat u verbazen door het weelderige Petra, een van de zeven wereldwonderen, door de opwindende hoofdstad Amman of het mooie Jerash, een echte parel uit de Romeinse tijd.
Stap in de voetsporen van Lawrence of Arabia in de Wadi Rum woestijn en word een klein beetje stil bij de onmetelijke zandvlakte onder uw voeten … En om uw verblijf helemaal af te maken, kunt u een duik nemen in de Dode Zee, een fenomeen uniek in de wereld! Pak snel uw koffers!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in 4 of 5* hotels (of gelijkwaardig), volgens de gekozen aanbieding
- Halfpension (exclusief drankjes)
- Lunches (exclusief drankjes) op bepaalde dagen zoals vermeld in de verschillende programma's
- Engelssprekende gids tijdens de excursies
- Entreegelden voor de bezienswaardigheden volgens het programma
- Traditionele degustatie (halve dag)
- Tour per 4X4 Jeep (1,5 uur) in Wadi Rum
- Transport in modern voertuig met airconditioning
- Welkom en assistentie bij aankomst
- Luchthaventransfers inbegrepen
 
 
Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.


We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De wonderen van Jordanië met verblijf in 4* of 5* hotels