De Wonderen van Jordanië 4/5* - Amman - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Ontdek de essentie van Jordanië op deze magische reis door de rijke geschiedenis van het land!
 • Geniet van een rondleiding met transfers inbegrepen en ervaar de wonderen van sites zoals Petra, Wadi Rum, Jerash en Amman
 • Tijdens uw verblijf kunt u kiezen tussen 4* of 5* hotels, elk met heerlijke eetgelegenheden

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Jordanië!

Jordanië is een land van betoverende schoonheid en contrasten, rijk aan oude gebouwen, unieke landschappen en culturele ervaringen. Van de vruchtbare Jordaanvallei tot de afgelegen woestijncanions, bezoekers kunnen prachtige woestijnkastelen en Romeinse ruïnes verkennen, vol bewondering kijken naar de spookachtige wildernis van Wadi Rum of baden in het mineraalrijke water van de Dode Zee.

Reisbeschrijving

Aanbieding 1
Programma 1: 7 nachten/ 8 dagen - Tour van zaterdag tot zaterdag

Dag 1: Aankomst - Amman
Dag 2: Amman - Woestijnkastelen - Amman Stadstour
Dag 3: Amman - Pella - Um Qais - Amman
Dag 4: Amman - Jerash - Dode Zee - Amman
Dag 5: Amman - Madaba - Mount Nebo - Kerak - Petra
Dag 6: Volledig dagbezoek aan Petra
Dag 7: Petra - Little Petra - 'Al-Beidha' - Wadi Rum - Amman
Dag 8: Vertrek vanuit Amman

Programma 2: 7 nachten/ 8 dagen - Tour van zondag tot zondag
Dag 1: Aankomst - Amman
Dag 2: Amman - Pella - Um Qais - Amman
Dag 3: Amman - Jerash - Dode Zee - Amman
Dag 4: Amman - Madaba - Mount Nebo - Kerak - Petra
Dag 5: Volledig dagbezoek aan Petra
Dag 6: Petra - Little Petra - 'Al Beidha' - Wadi Rum - Amman
Dag 7: Amman vrije dag van vrije tijd
Dag 8: Vertrek vanuit Amman

Programma 3: 7 nachten/ 8 dagen - Tour van maandag tot maandag
Dag 1: Aankomst - Amman
Dag 2: Amman - Jerash - Dode Zee - Amman
Dag 3: Amman - Madaba - Mount Nebo - Kerak - Petra
Dag 4: Volledig dagbezoek aan Petra
Dag 5: Petra - Little Petra - 'Al Beidha' - Wadi Rum - Amman
Dag 6: Amman vrije dag van vrije tijd
Dag 7: Amman - Woestijnkastelen - Amman Stadstour
Dag 8: Vertrek vanuit Amman

Programma 4: 7 nachten/ 8 dagen - Tour van dinsdag tot dinsdag
Dag 1: Aankomst - Amman
Dag 2: Amman - Madaba - Mount Nebo - Kerak - Petra
Dag 3: Volledig dagbezoek aan Petra
Dag 4: Petra - Little Petra - 'Al Beidha' - Wadi Rum - Amman
Dag 5: Amman vrije dag
Dag 6: Amman - Woestijnkastelen - Amman Stadstour
Dag 7: Amman - Pella - Um Qais - Amman
Dag 8: Vertrek vanuit Amman

Aanbieding 2
Programma 5: 7 nachten/ 8 dagen - Tour zaterdag tot zaterdag - met Wadi Rum-nacht

Dag 1: Aankomst - Amman
Dag 2: Amman - Woestijnkastelen - Amman Stadstour
Dag 3: Amman - Pella - Um Qais - Amman
Dag 4: Amman - Jerash - Dode Zee - Amman
Dag 5: Amman - Madaba - Mount Nebo - Kerak - Petra
Dag 6: Volledig dagbezoek aan Petra - Wadi Rum
Dag 7: Wadi Rum - Dode Zee
Dag 8: Dode Zee - Vertrek vanuit Amman

Uw reisprogramma

Let op: de planning van de dagen op deze reizen zijn hetzelfde, maar de route verandert op basis van de aankomstdatum. Lees hieronder een beschrijving van elk van de vaste dagen van deze tours. In het vak Reisbeschrijving wordt aangegeven in welke volgorde uw boeking wordt uitgevoerd.

Aankomst - Amman
Bij aankomst in Amman geniet u van een transfer naar uw hotel, waar u incheckt en overnacht.
Amman - Woestijnkastelen - Amman Stadstour
Na het ontbijt begint u uw volledige dagtour met een bezoek aan enkele spectaculaire vroeg-islamitische kunstcomplexen: de woestijnkastelen. De woestijnkastelen van Jordanië zijn prachtige voorbeelden van zowel vroeg-islamitische kunst als architectuur. Ze getuigen van een fascinerend tijdperk in de rijke geschiedenis van het land. Hun mooie mozaïeken, fresco's, gravures van steen en stucwerk en illustraties, geïnspireerd door de knappe Perzische en Grieks-Romeinse tradities, vertellen talloze levensverhalen zoals het was in de 8e eeuw. Ze worden kastelen genoemd vanwege hun imposante status, en deze woestijncomplexen dienden eigenlijk voor verschillende doeleinden zoals caravanstations, landbouw- en handelscentra, paviljoens en buitenposten die verre heersers hielpen banden te smeden met lokale bedoeïenen. 
Dit wordt gevolgd door een rondleiding door de moderne hoofdstad van Jordanië, Amman. Amman, vaak de ‘witte stad’ genoemd vanwege de gevel van witte kalkstenen gebouwen en huizen, biedt een verscheidenheid aan historische bezienswaardigheden. Er vinden een aantal renovaties en opgravingen plaats die overblijfselen uit de Neolithische periode hebben onthuld, evenals uit de Hellenistische en late Romeinse tot Arabische islamitische tijdperken. Bezoek de Citadel met vele bouwwerken zoals de Tempel van Hercules, het Umayyad-paleis en een Byzantijnse kerk. Aan de voet van de Citadel ligt het Romeinse theater met 6000 zitplaatsen, een diepe kom die in de heuvel is uitgehouwen en nog steeds wordt gebruikt voor culturele evenementen. Een ander nieuw gerestaureerd theater is de Odeon met 500 zitplaatsen die wordt gebruikt voor concerten. U zult ook een bezoek brengen aan het Jordan Archaeological Museum en het Folklore Museum, gelegen op de twee bovengenoemde locaties, om een verdere glimp van geschiedenis en cultuur te krijgen. Keer terug naar het hotel in Amman voor de overnachting.
Amman - Pella - Um Qais - Amman
Geniet na het ontbijt van een dagbezoek, beginnend met Pella, een van de oudste steden ter wereld en een favoriet van archeologen. Pella is uitzonderlijk rijk aan oudheden, waarvan sommige buitengewoon oud zijn. Naast de opgegraven ruïnes uit de Grieks-Romeinse periode biedt Pella bezoekers de mogelijkheid om de overblijfselen van de Chalcolithische nederzetting uit het 4e millennium voor Christus te zien, het bewijs van ommuurde steden uit de bronzen en ijzertijd, Byzantijnse kerken, vroeg-islamitische woonwijken en een kleine middeleeuwse moskee. Naast Jerash en Amman waren Gadara (nu Um Qais) en Pella (Tabaqit Fahl) ooit steden in Decapolis, en elk heeft unieke elementen. Um Qais is een van de meest briljante oude Grieks-Romeinse steden van Decapolis. Um Qais ligt op een prachtige heuvel met uitzicht op de Jordaanvallei en de Zee van Galilea, en biedt indrukwekkende oude overblijfselen, zoals het prachtige zwarte basalttheater, de basiliek en de aangrenzende binnenplaats bezaaid met mooi gesneden zwarte sarcofagen, de zuilengalerij en een zijstraat bekleed met winkels, een ondergronds mausoleum, twee baden, een nymphaeum, een stadspoort en de vage contouren van wat ooit een gigantisch hippodroom was. Overnachting in een hotel in Amman.
Amman - Jerash - Dode Zee - Amman
Geniet na het ontbijt van een volledig dagbezoek aan Jerash, ‘de parel van het noorden’ - een van de grootste en best bewaarde bezienswaardigheden van de Romeinse architectuur ter wereld buiten Italië. De oude stad Jerash staat op de tweede plaats na Petra op de lijst van favoriete bestemmingen in Jordanië en wordt al meer dan 6500 jaar bewoond door verschillende bevolkingsgroepen doorheen de geschiedenis. De stad kende een gouden eeuw onder Romeinse heerschappij en de site wordt nu algemeen erkend als een van de best bewaarde Romeinse provinciale steden ter wereld. Jerash, eeuwenlang verborgen in zand voordat hij werd opgegraven en gerestaureerd in de afgelopen 70 jaar, onthult een mooi voorbeeld van de grote, formele provinciale Romeinse stedenbouw die in het Midden-Oosten wordt gevonden, bestaande uit geplaveide straten en zuilen, tempels op de heuveltoppen, knappe theaters, ruime openbare pleinen en pleinen, baden, fonteinen en stadsmuren afgewerkt met torens en poorten. Ga verder naar de Dode Zee, een van de meest spectaculaire natuurlijke en spirituele landschappen ter wereld en het laagste punt op aarde. Zonder twijfel de meest verbazingwekkende plek ter wereld, de Jordan Rift Valley is een dramatisch, prachtig landschap, dat aan de Dode Zee meer dan 400 meter onder zeeniveau ligt. Een aantal rivieren monden in deze enorme strook water uit, waaronder de rivier de Jordaan. Zodra de wateren de Dode Zee bereiken kunnen ze nergens heen, dus verdampen ze en laten een dichte, rijke, cocktail van zouten en mineralen achter die de industrie, landbouw en medicijnen van enkele van de beste producten voorzien. De Dode Zee wordt geflankeerd door bergen in het oosten en de glooiende heuvels van Jeruzalem in het westen, waardoor het een bijna andere wereldse schoonheid heeft. Hoewel het nu dunbevolkt en rustig is, wordt aangenomen dat het gebied de thuisbasis is geweest van vijf bijbelse steden: Sodom, Gomorrah, Adman, Zebouin en Zoar (Bela). Keer terug naar het hotel in Amman voor de overnachting.
Amman - Madaba - Neboberg - Kerak - Petra
Na het ontbijt rijdt u over de 2000 jaar oude Koningsweg; de oude weg die in de Bijbel wordt genoemd en die prehistorische dorpen uit het stenen tijdperk en bijbelse steden met elkaar verbindt. Stop bij Madaba, 30 km ten zuiden van Amman. Bezoek de belangrijkste attractie van de stad, de Grieks-orthodoxe kerk van Sint Joris, waar de beroemde Byzantijnse mozaïekkaart uit de 6e eeuw van het Heilige Land en andere bijbelse vindplaatsen is gevonden. Ga door naar de Neboberg, bekend als de begraafplaats van de profeet Mozes. De berg, die tot 840 meter hoogte is op sommige punten, biedt een spectaculair uitzicht op het Heilige Land. Blijf de Koningsweg volgen om aan Kerak te komen, het prachtige kruisvaarderskasteel gebouwd in de 12e eeuw na Christus, gelegen op een heuveltop ongeveer 1000 meter boven zeeniveau en aan drie kanten omringd door een vallei. Kerak wordt al sinds de ijzertijd bewoond en was een belangrijke stad voor de Moabieten. Ga naar Petra voor de overnachting.
Volledig dagbezoek aan Petra
Geniet na het ontbijt van een volledige dag bezoek aan de "Roze Stad" Petra - een schat van de antieke wereld.  In 2012 werd het 200e jaar van de herontdekking van de oude Nabateese stad Petra gevierd en werd onlangs uitgeroepen tot een van de zeven wereldwonderen. Het is zonder twijfel de meest waardevolle schat en de grootste toeristische attractie van Jordanië. In 1985 werd Petra aangewezen als Unesco werelderfgoed. Begin uw bezoek met een wandeling of een korte rit te paard vanaf de hoofdingang van Petra naar de ingang van de oude stad door de "Siq", een smalle kloof van 1210 meter lang. Als u het einde van de Siq bereikt, komt langzaam het eerste en grootste monument van Petra in beeld - dit is het beroemde Schatkistmonument "Al Khazneh". Petra is een buitengewone en unieke plaats die meer dan 2000 jaar geleden door de Arabische Nabateeërs werd gebouwd. De Nabateeërs sneden hun monumentale graven, paleizen, tempels en schatkamers uit de natuurlijke roze stenen en zandstenen van de woestijn. Petra was een belangrijk kruispunt voor zijde, specerijen en andere handelsroutes die de oosterse wereld met die van het westen verbond. Verwen uzelf en laat onze professionele Engelstalige gids u door de architecturale en spirituele wonderen van deze majestueuze plek leiden en elk detail uitleggen. Geniet van een overnachting in een hotel in Petra.
Petra - Little Petra - 'Al-Beidha' - Wadi Rum - Amman
Na het ontbijt rijdt u slechts 10 minuten naar Little Petra, ‘Al-Beidha’, een belangrijke buitenwijk van de stad Petra. U komt de site binnen via een smalle kloof genaamd Siq al-Barid, de "koude Siq". De naam verwijst naar de omstandigheid dat de hoge muren voorkomen dat zonlicht de canyon binnendringt en opwarmt. De Siq is 350 meter lang met drie bredere gebieden binnenin. Er wordt aangenomen dat Little Petra een belangrijke buitenwijk van Petra was, het in- en uitstappunt voor de handelsroutes naar het noorden en noordwesten. Hier arriveerden de karavanen van de Negev, Gaza, Jeruzalem, Egypte en de Middellandse Zeekust, rustten ze uit en voerden ze handel. Net als in Petra waren gebouwen uitgehouwen uit zandsteen, gebruikt als woningen, opslagplaatsen en graven, met waterkanalen en reservoirs. In een van de gebouwen vindt u de overblijfselen van geschilderde fresco's met vogels, druiven en bloemen, die dateren uit de eerste eeuw na Christus. Ga verder naar Wadi Rum, de uitgestrekte en echoënde woestijn van Jordanië, voor een rit met een 4x4 Jeep. Verbluffend in zijn natuurlijke schoonheid, belichaamt Wadi Rum de romantiek van de woestijn. Met zijn "maanlandschap" van oude valleien en torenhoge zandstenen bergen die uit het zand oprijzen, is Wadi Rum ook de thuisbasis van verschillende bedoeïenenstammen die in verspreide kampen in het hele gebied wonen. Klimmers worden vooral aangetrokken door Wadi Rum vanwege de steile kliffen van graniet en zandsteen, terwijl wandelaars genieten van de enorme lege ruimtes. Wadi Rum is waarschijnlijk het best bekend vanwege zijn connectie met de enigmatische Britse officier T.E. Lawrence, die hier was gevestigd tijdens de Grote Arabische Opstand van 1917-1918. Veel van Lawrence of Arabia van David Lean werd gefilmd in Wadi Rum. Overnachting in Amman.
Amman vrije dag
Geniet na het ontbijt van een vrije dag vrije tijd in de magische stad Amman. Overnachting in Amman in uw hotel.
Volledig dagbezoek aan Petra - Wadi Rum
Geniet na het ontbijt van een volledige dag bezoek aan de "Roze Stad" Petra - een schat van de antieke wereld.  In 2012 werd het 200e jaar van de herontdekking van de oude Nabateese stad Petra gevierd en werd onlangs uitgeroepen tot een van de zeven wereldwonderen. Het is zonder twijfel de meest waardevolle schat en de grootste toeristische attractie van Jordanië. In 1985 werd Petra aangewezen als Unesco werelderfgoed. Begin uw bezoek met een wandeling of een korte rit te paard vanaf de hoofdingang van Petra naar de ingang van de oude stad door de "Siq", een smalle kloof van 1210 meter lang. Als u het einde van de Siq bereikt, komt langzaam het eerste en grootste monument van Petra in beeld - dit is het beroemde Schatkistmonument "Al Khazneh". Petra is een buitengewone en unieke plaats die meer dan 2000 jaar geleden door de Arabische Nabateeërs werd gebouwd. De Nabateeërs sneden hun monumentale graven, paleizen, tempels en schatkamers uit de natuurlijke roze stenen en zandstenen van de woestijn. Petra was een belangrijk kruispunt voor zijde, specerijen en andere handelsroutes die de oosterse wereld met die van het westen verbond. Verwen uzelf en laat onze professionele Engelstalige gids u door de architecturale en spirituele wonderen van deze majestueuze plek leiden en elk detail uitleggen. 
Op slechts twee uur rijden ten zuiden van Petra wacht u een unieke ervaring op de meest prachtige plek op aarde. De Wadi Rum van Jordanië een van 's werelds mooiste woestijnen vol prachtige roze zandsteenbergen, kloven en duinen. Een overnachting in Wadi Rum is een ervaring als geen ander! Ervaar de vreugde van het slapen onder de sterren en proef het eten dat de ware vrijgevigheid van de bedoeïenen en lokale gastvrijheid weerspiegelde.
Wadi Rum - Dode Zee
Na het ontbijt sluit u zich aan bij een groep en reist u naar Wadi Rum, de uitgestrekte en echoënde woestijn van Jordanië, voor een rit met een 4x4 Jeep. Verbluffend in zijn natuurlijke schoonheid, belichaamt Wadi Rum de romantiek van de woestijn. Met zijn "maanlandschap" van oude valleien en torenhoge zandstenen bergen die uit het zand oprijzen, is Wadi Rum ook de thuisbasis van verschillende bedoeïenenstammen die in verspreide kampen in het hele gebied wonen. Klimmers worden vooral aangetrokken door Wadi Rum vanwege de steile kliffen van graniet en zandsteen, terwijl wandelaars genieten van de enorme lege ruimtes. Wadi Rum is waarschijnlijk het best bekend vanwege zijn connectie met de enigmatische Britse officier T.E. Lawrence, die hier was gevestigd tijdens de Grote Arabische Opstand van 1917-1918. Veel van Lawrence of Arabia van David Lean werd gefilmd in Wadi Rum. Rijd met de groep over de woestijnweg en geniet van een privéautoreis naar de Dode Zee waar u overnacht in een hotel.
Vertrek vanuit Amman
Na het ontbijt vertrekt u naar de luchthaven van Amman voor uw terugvlucht naar huis.

Uw hotels

Just for you
Speciaal voor u:
 • Gratis verblijf voor kinderen tot 11 jaar die een kamer delen met twee volwassenen
 • Welkomstkit per koppel (2 volwassenen) met 3 Dode Zee-producten
U verblijf in 4* of 5* hotels in Standaard Kamers met maaltijd inbegrepen volgens de reisroute.

Gasten die opteren voor 4* hotels genieten van een Upgrade naar Halfpension (ontbijt en diner geserveerd in het hoofdrestaurant - exclusief drankjes)

Gasten die opteren voor 5* hotels genieten van een ontbijtformule.

4* hotels

Amman: Sulaf Luxury Hotel 4*, Lijam Hotel 4*, Mena Tyche Hotel Amman 4* of Sandy Palace Hotel 4*

Petra
: Petra Panorama Hotel 4* of The Old Village & Resort 4*

Wadi Rum
(alleen met aanbieding 5): Rum Magic Camp

5* hotels

Amman: Le Grand Amman van ACCOR 5* of Landmark Amman Hotel and Conference Centre 5*

Petra
: Hyatt Zaman Hotel & Resort 5* of Mövenpick Nabatean Castle Hotel 5*

Wadi Rum
(alleen met aanbieding 5): Rum Magic Camp

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief volgens de reisroute.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 3°C max : 11°C
Feb
min : 4°C max : 12°C
Mrt
min : 6°C max : 16°C
Apr
min : 10°C max : 21°C
Mei
min : 13°C max : 26°C
Jun
min : 17°C max : 29°C
Jul
min : 19°C max : 31°C
Aug
min : 19°C max : 31°C
Sep
min : 17°C max : 29°C
Okt
min : 14°C max : 26°C
Nov
min : 9°C max : 18°C
Dec
min : 5°C max : 13°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in de vermelde 4* of 5* hotels (uw keuze) 
- Ontbijt (5* hotels) of upgrade naar Halfpension (4* hotels)
- Gratis verblijf voor kinderen tot 11 jaar die een kamer delen met twee volwassenen
- Welkomstkit per koppel (2 volwassenen) met 3 Dode Zee-producten
- Excursies volgens reisroute
- Transfers volgens reisroute

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien - Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. De Wonderen van Jordanië 4/5*