Jordanië in alle vrijheid met optionele overnachting in Wadi Rum en aan de Dode Zee - Amman - Tot -70% | Voyage Privé

Schrijf u gratis in

Schrijf u gratis in

Bespaar tot 70% op Europese stedentrips, rondreizen & exotische droomvakanties

of
Al lid? Log in
Meer dan 7,3 miljoen mensen hebben ons hun vakantie al toevertrouwd! Exclusieve voordelen voor onze leden
Exceptionele reizen voor de beste prijzen
Onze klantenservice staat voor u klaar

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de essentie van Jordanië tijdens een spectaculaire rondreis
  • Snuif de unieke sfeer op in Petra, door Unesco erkend als werelderfgoed
  • Kies voor een optionele verlenging naar Wadi Rum en de Dode Zee
  • Verwen uw smaakpapillen met overheerlijke lokale specialiteiten

Welkom in ... Jordanië!

Jordanië is een land van uitzonderlijke schoonheid en contrasten, met tal van historische sites, een uniek landschap en culturele belevenissen. Van de vruchtbare Jordaanvallei tot aan de dorre woestijn... Het landschap is enorm veelzijdig! U kunt Romeinse ruïnes bezoeken, de magie voelen in Wadi Rum of in het mineraalrijke water van de Dode Zee baden.

De hoofdstad, Amman, is een fascinerende stad waar moderne commerciële centra zij aan zij staan met traditionele cafés en ambachtelijke werkplaatsen. De oude stad Jerash wordt zelfs erkend als een van de best bewaarde Romeinse provinciesteden ter wereld, en de kastelen in de woestijn zijn prachtige voorbeelden van de vroege islamitische kunst en architectuur.

Petra, de rotsstad, is een unieke bezienswaardigheid waar woningen door de Nabateeërs uit de rotsen zijn uitgehouwen. Dit is zonder twijfel de meest bekende toeristische attractie van het land! Op minder dan een uur rijden vindt u Wadi Rum, het meest uitgestrekte en mooiste woestijnlandschap van het land, met monolithische bergen (jabal) en een charmant Bedoeïenendorp.

Reisbeschrijving

We hebben werkelijk aan alles gedacht om uw reis gemakkelijker te maken: een selectie van 4* hotels, een Engelstalige gids tijdens uw bezoeken, transfers en ontbijt.

Met overnachtingen in Amman en Petra, en bezoeken aan de Dode Zee, Wadi Rum en de Kings Highway, is uw ontdekking van de belangrijkste bezienswaardigheden die Jordanië te bieden heeft, compleet.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- Aanbieding 1: Rondreis door Jordanië in 7 nachten, van zaterdag tot zaterdag of van zondag tot zondag (5 nachten in Amman & 2 nachten in Petra)
- Aanbieding 2: Rondreis Jordanië in 7 nachten met overnachting in Wadi Rum en aan de Dode Zee, van zaterdag tot zaterdag (5 nachten in Amman & 2 nachten in Petra)

Aanbieding 1A: Rondreis door Jordanië van zaterdag tot zaterdag
Dag 1: Aankomst in Amman
Dag 2: Amman - Woestijnkastelen - Amman
Dag 3: Amman - Pella - Um Qais - Amman
Dag 4: Amman - Jerash - Dode Zee - Amman
Dag 5: Amman - Kings Highway - Madaba - Mount Nebo - Kerak - Petra
Dag 6: Petra
Dag 7: Petra - Little Petra - Wadi Rum - Amman
Dag 8: Vertrek uit Amman

Aanbieding 1B: Rondreis door Jordanië van zondag tot zondag
Dag 1: Aankomst in Amman
Dag 2: Amman - Pella - Um Qais - Amman
Dag 3: Amman - Jerash - Dode Zee - Amman
Dag 4: Amman - Kings Highway - Madaba - Mount Nebo - Kerak - Petra
Dag 5: Petra
Dag 6: Petra - Little Petra - Wadi Rum - Amman 
Dag 7: Vrije dag in Amman
Dag 8: Vertrek uit Amman

Aanbieding 2: Rondreis door Jordanië met verlenging naar de Dode Zee, van zaterdag tot zaterdag
Dag 1: Aankomst in Amman
Dag 2: Amman - Woestijnkastelen - Amman
Dag 3: Amman - Pella - Um Qais - Amman
Dag 4: Amman - Jerash - Dode Zee - Amman
Dag 5: Amman - Kings Highway - Madaba - Mount Nebo - Kerak - Petra
Dag 6: Petra - Wadi Rum
Dag 7: Wadi Rum - Dode Zee
Dag 8: Dode Zee - Vertrek uit Amman 

Elk van de vaste dagen van deze tours zijn hetzelfde, maar de route verandert naargelang de aankomstdag en de duur van het verblijf. 
Hieronder vindt u een beschrijving van elk van de vaste dagen die deze tours volgen. De vermelde reisroutes hierboven geven meer informatie over het exacte verloop van uw rondreis. 

Uw reisprogramma in 7 nachten

Indien u kiest voor aanbieding 1A met vertrek op zaterdag, volgt u onderstaande reisroute.

Indien u kiest voor aanbieding 1B met vertrek op zondag, volgt u onderstaande reisroute tot dag 1, om vervolgens rechtstreeks naar dag 3 over te gaan en af te sluiten met een vrije dag in Amman.

Dag 1: Aankomst in Amman
Bij aankomst in de Jordaanse hoofdstad Amman, wordt u naar uw hotel gebracht. 
Overnachting in uw hotel in Amman.

Dag 2: Amman - woestijnkastelen - Amman
Na het ontbijt begint u uw dagtour met een bezoek aan een aantal spectaculaire vroege islamitische kunstcomplexen: de woestijnkastelen. Deze zijn prachtige voorbeelden van zowel vroege islamitische kunst als architectuur. Ze zijn het bewijs van een fascinerend tijdperk in de rijke geschiedenis van het land. Hun fijne mozaïeken, fresco's, steen- en stucwerk, houtsnijwerk en illustraties vertellen talloze verhalen over het leven zoals het was in de 8e eeuw. Deze woestijncomplexen, zo genoemd omwille van hun indrukwekkende grootte, hadden verschillende doelen zoals caravanstations, landbouw- en handelscentra, toevluchtspaviljoens en buitenposten die verre heersers hielpen om banden te smeden met lokale bedoeïenen. 

Vervolgens krijgt u een rondleiding door de moderne hoofdstad van Jordanië, Amman. Amman, ook wel de 'witte stad' genoemd vanwege de witte kalkstenen gebouwen en huizen, biedt een verscheidenheid aan historische bezienswaardigheden. Er vinden een aantal renovaties en opgravingen plaats die overblijfselen hebben onthuld uit de Neolithische periode, maar ook uit de Hellenistische en laat-Romeinse tot Arabische Islamitische Middeleeuwen. Bezoek de Citadel met vele gebouwen zoals de Tempel van Hercules, het Omajjadenpaleis en een Byzantijnse kerk. Aan de voet van de Citadel ligt het Romeinse theater met 6000 zitplaatsen. Dit is een diepe kom die in de heuvel is gehouwen en nog steeds wordt gebruikt voor culturele evenementen. Een ander pas gerestaureerd theater is het Odeon met 500 zitplaatsen dat wordt gebruikt voor concerten. U brengt ook een bezoek aan het Jordan Archaeological Museum en het Folklore Museum, gevestigd binnen de bovengenoemde twee locaties, om een ​​verdere glimp van de lokale geschiedenis en cultuur te krijgen. Overnachting in uw hotel in Amman.
Dag 3: Amman - Pella - Um Qais - Amman
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan Pella, een van de oudste steden ter wereld en een favoriet van archeologen. Pella is uitzonderlijk rijk aan oudheden, waarvan sommige buitengewoon oud zijn. Naast de opgegraven ruïnes uit de Grieks-Romeinse periode, biedt Pella bezoekers de mogelijkheid om de overblijfselen van de Chalcolithische nederzetting te zien vanaf het 4e millennium voor Christus. Getuigen hiervan zijn ommuurde steden uit de Bronstijd en de IJzertijd, Byzantijnse kerken, vroege islamitische woonwijken en een kleine middeleeuwse moskee. Naast Jerash en Amman waren Gadara (nu Um Qais) en Pella (Tabaqit Fahl) ooit steden in Decapolis, en elk beschikt over een unieke aantrekkingskracht. Um Qais is een van de meest briljante oude Grieks-Romeinse steden van de Dekapolis en ligt op een prachtige heuvel met uitzicht op de Jordaanvallei en de Zee van Galilea. Het heeft indrukwekkende oude overblijfselen, zoals het prachtige zwarte basalttheater, de basiliek en de aangrenzende binnenplaats bezaaid met mooi gesneden zwarte sarcofagen, de hoofdstraat en een zijstraat vol met winkels, een ondergronds mausoleum, twee baden, een nymphaeum, een stadspoort en de vage contouren van wat een enorme hippodroom was. Overnachting in uw hotel in Amman.

Dag 4: Amman - Jerash - Dode Zee - Amman 

Na het ontbijt kunt u een bezoek brengen aan Jerash, 'het juweel van het noorden'. Het is een van de grootste en best bewaarde sites van de Romeinse architectuur buiten Italië. De oude stad Jerash heeft een ononderbroken keten van menselijke bewoning die meer dan 6.500 jaar oud is. De gouden eeuw van de stad kwam onder Romeinse overheersing en de plaats wordt nu algemeen erkend als een van de best bewaarde Romeinse provinciesteden ter wereld. Jerash was gedurende eeuwen verscholen in zand voordat de stad de afgelopen 70 jaar werd opgegraven en gerestaureerd. Het is een mooi voorbeeld van de grootse, formele provinciale Romeinse stedebouw kenmerkend voor het hele Midden-Oosten, bestaande uit geplaveide en met zuilen omzoomde straten, torenhoge tempels op de heuvel, knappe theaters, ruime openbare pleinen en pleinen, baden, fonteinen en stadsmuren met torens en poorten. 

Vervolgens reist u door naar de Dode Zee, een van de meest spectaculaire natuurlijke en spirituele landschappen ter wereld en het laagste punt op aarde. De Jordaanse riftvallei is een dramatisch en mooi landschap, dat naast de Dode Zee meer dan 400 meter onder de zeespiegel ligt. Dit uitgestrekte water wordt gevoed door enkele inkomende rivieren, waaronder de Jordaan. Zodra de rivieren de Dode Zee bereiken, zijn ze afgesloten en kunnen ze nergens heen. Ze verdampen en laten een dichte, rijke cocktail van zouten en mineralen achter die de industrie, landbouw en medicijnen van enkele van zijn beste producten voorziet. De Dode Zee wordt geflankeerd door bergen in het oosten en de glooiende heuvels van Jeruzalem in het westen, waardoor het een bijna buitenaardse schoonheid heeft. Hoewel het nu dunbevolkt en rustig is, wordt aangenomen dat het gebied de thuisbasis is van vijf Bijbelse steden: Sodom, Gomorrah, Adman, Zebouin en Zoar (Bela). Overnachting in uw hotel in Amman.

Dag 5: Amman – Kings Highway – Madaba –Mount Nébo – Kerak – Petra
Na het ontbijt rijdt u langs de 2000 jaar oude Kings Highway; de oude weg die in de Bijbel wordt genoemd en die prehistorische dorpen van het stenen tijdperk en bijbelse steden verbindt. U maakt een tussenstop bij Madaba, 'The City of Mosaics', 30 km ten zuiden van Amman. Hier bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad, de Grieks-orthodoxe kerk van St. George, waar de beroemde 6e-eeuwse Byzantijnse mozaïekkaart van het Heilige Land en andere bijbelse vindplaatsen te bewonderen zijn. 

Uw volgende stop is Mt. Nebo, bekend als de begraafplaats van de profeet Mozes. De berg, 840 meter hoog, biedt een spectaculair uitzicht op het Heilige Land. Vervolgens rijdt u verder via de Kings Highway, die prehistorische dorpen van het stenen tijdperk met elkaar verbindt, en bijbelse steden, om uiteindelijk bij Kerak te komen, het prachtige kruisvaarderskasteel uit de 12e eeuw na Christus, gelegen op een heuveltop op ongeveer 1000 meter boven de zeespiegel en aan drie zijden omgeven door een dal. Kerak is al zeker sinds de ijzertijd bewoond en was een belangrijke stad voor de Moabieten. Overnachting in uw hotel in Petra.

Dag 6: Bezoek aan Petra
Na het ontbijt kunt u een dag lang een bezoek brengen aan de "Rozenrode stad" van Petra, een indrukwekkende schat van de antieke wereld. In 2012 werd het 200e jaar van haar herontdekking gevierd en onlangs werd deze stad uitgeroepen als een van de zeven wereldwonderen. Het is zonder twijfel de meest gekende en bezochte bestemming in Jordanië. In 1985 werd Petra erkend als Unesco werelderfgoed. Begin uw bezoek met een wandeling of een korte paardrit van de hoofdingang van Petra naar de ingang van de oude stad via de "Siq", een 1210 meter lange smalle kloof. Als u het einde van de Siq bereikt, komt het eerste en grootste monument van Petra langzaam in zicht; dit is het beroemde monument van de Schatkist "Al Khazneh". Petra is een buitengewone en unieke plaats die meer dan 2000 jaar geleden door de Arabische Nabatean werd gebouwd. De Nabatean hebben hun monumentale graftomben, paleizen, tempels en schatten uit de natuurlijke roze stenen en zandstenen uit de woestijn uitgehouwen. Petra was een belangrijk knooppunt voor de zijde-, kruiden- en andere handelsroutes die de Oosterse wereld met die van het Westen verbonden. Trakteer uzelf en laat onze professionele gids u door de architecturale en spirituele wonderen van deze majestueuze plek leiden, waarin elk detail wordt uitgelegd. Overnachting in uw hotel in Petra.

Dag 7: Petra - Little Petra - Wadi Rum - Amman
Na het ontbijt rijdt u in slechts 10 minuten naar Little Petra, 'Al-Beidha', een belangrijke buitenwijk van de stad Petra. U betreedt de site via een smalle kloof genaamd Siq al-Barid, de "koude Siq". De naam verwijst naar de hoge muren die voorkomen dat zonlicht de kloof binnendringt en opwarmt. De Siq is 350 meter lang met binnenin drie bredere gebieden. Men gelooft dat Little Petra een belangrijke voorstad van Petra was, als het begin- en eindpunt voor de handelsroutes naar het noorden en noordwesten. Hier kwamen de karavanen uit de Negev, Gaza, Jeruzalem, Egypte en de Middellandse Zeekust aan om te rusten en handel te drijven. Net als in Petra waren gebouwen uitgehouwen in de zandsteen, gebruikt als woningen, opslagplaatsen en graven, met waterkanalen en stortbakken. In een van de gebouwen vindt u de overblijfselen van geschilderde fresco's met vogels, druiven en bloemen, die dateren uit de 1e eeuw na Christus. 

Aansluitend gaat u naar Wadi Rum, Jordanië's uitgestrekte en weergalmende woestijn, voor een jeeprit. Adembenemend in zijn natuurlijke schoonheid belichaamt Wadi Rum de romantiek van de woestijn. Met zijn maanlandschap van oude valleien en torenhoge zandstenen bergen die uit het zand oprijzen, is Wadi Rum ook de thuisbasis van verschillende Bedoeïenenstammen die in verspreide kampen in het hele gebied leven. Klimmers voelen zich vooral aangetrokken tot Wadi Rum vanwege de enorme granieten en zandstenen kliffen, terwijl wandelaars genieten van de enorme lege ruimtes. Wadi Rum is waarschijnlijk het meest bekend vanwege de connectie met de enigmatische Britse officier T.E. Lawrence, die hier verbleef tijdens de Grote Arabische Opstand van 1917-18. Een groot stuk van David Lean's Lawrence of Arabia werd gefilmd in Wadi Rum. 
Overnachting in uw hotel in Amman.

Dag 8: Vertrek 
Na het ontbijt vertrekt u naar de luchthaven van Araba voor uw terugvlucht naar huis.

... verder lezen

Uw optionele overnachting in Wadi Rum en aan de Dode Zee

Indien u kiest voor aanbieding 2, met deen overnachting in Wadi Rum en aan de Dode Zee, volgt u de bovenstaande reisroute tot en met dag 5. Vanaf dag 6 volgt u de onderstaande reisbeschrijving.

Dag 6: Petra - Wadi Rum
Na het ontbijt rijdt u in slechts 10 minuten naar Little Petra, 'Al-Beidha', een belangrijke buitenwijk van de stad Petra. U betreedt de site via een smalle kloof genaamd Siq al-Barid, de "koude Siq". De naam verwijst naar de hoge muren die voorkomen dat zonlicht de kloof binnendringt en opwarmt. De Siq is 350 meter lang met binnenin drie bredere gebieden. Men gelooft dat Little Petra een belangrijke voorstad van Petra was, als het begin- en eindpunt voor de handelsroutes naar het noorden en noordwesten. Hier kwamen de karavanen uit de Negev, Gaza, Jeruzalem, Egypte en de Middellandse Zeekust aan om te rusten en handel te drijven. Net als in Petra waren gebouwen uitgehouwen in de zandsteen, gebruikt als woningen, opslagplaatsen en graven, met waterkanalen en stortbakken. In een van de gebouwen vindt u de overblijfselen van geschilderde fresco's met vogels, druiven en bloemen, die dateren uit de 1e eeuw na Christus. 

Aansluitend gaat u naar Wadi Rum, Jordanië's uitgestrekte en weergalmende woestijn. Adembenemend in zijn natuurlijke schoonheid belichaamt Wadi Rum de romantiek van de woestijn. Met zijn maanlandschap van oude valleien en torenhoge zandstenen bergen die uit het zand oprijzen, is Wadi Rum ook de thuisbasis van verschillende Bedoeïenenstammen die in verspreide kampen in het hele gebied leven. Klimmers voelen zich vooral aangetrokken tot Wadi Rum vanwege de enorme granieten en zandstenen kliffen, terwijl wandelaars genieten van de enorme lege ruimtes. Wadi Rum is waarschijnlijk het meest bekend vanwege de connectie met de enigmatische Britse officier T.E. Lawrence, die hier verbleef tijdens de Grote Arabische Opstand van 1917-18. Een groot stuk van David Lean's Lawrence of Arabia werd gefilmd in Wadi Rum. Speciaal dinerarrangement en ervaring met overnachting in het Bedoeïenenkamp.

Dag 7: Wadi Rum - Dode Zee
Vandaag bezoekt u Wadi Rum, de grootste en meest uitgestrekte woestijn van het land, voor een jeeprit. Hier waant u zich in een maanlandschap, of zelfs op mars (de film The Marian werd hier opgenomen). Het adembenemende landschap met impressionante zandsteenformaties zal u betoveren. In Wadi Rum wonen nog verschillende Bedouinstammen en voor rotsklimmers is dit een waar paradijs. Daarna gaat u door naar de Dode Zee. Hier vindt u een adembenemende natuurlijke schoonheid, eeuwenoude geschiedenis en moderne faciliteiten om u te laten verwennen. Overnachting aan de Dode Zee.

Dag 8: Vertrek
Na het ontbijt vertrekt u naar de luchthaven van Araba voor uw terugvlucht naar huis.

Uw hotels

Om uw reis nog mooier te maken, hebben we gezorgd voor de beste 4* hotels en een elegant kamp, waar u in een Standaard Kamer zal verblijven.

Uw 4* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Amman: Lijam Hotel, MenaTayche of Sadeen Hotel 
- Petra: Petra Panorama Hotel, Old Village Resort of Petra Palace Hotel
- Wadi Rum: Wadi Rum Magic Camp of Privé Bedoeïenenkamp 
- Dode Zee: Grand East Hotel of Ramada

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Bij deze aanbieding profiteert u van een inbegrepen ontbijt.

Optioneel en met bijbetaling kunt u ook kiezen voor halfpension (ontbijt en diner geserveerd in het hoofdrestaurant, exclusief drankjes). Laat u verleiden door de beroemde hummus, lamsvlees en andere heerlijke lokale specialiteiten. 

Uw inbegrepen excursie

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel en tussen de hotels zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 3°C max : 11°C
Feb
min : 4°C max : 12°C
Mrt
min : 6°C max : 16°C
Apr
min : 10°C max : 21°C
Mei
min : 13°C max : 26°C
Jun
min : 17°C max : 29°C
Jul
min : 19°C max : 31°C
Aug
min : 19°C max : 31°C
Sep
min : 17°C max : 29°C
Okt
min : 14°C max : 26°C
Nov
min : 9°C max : 18°C
Dec
min : 5°C max : 13°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in 4* hotels
- Ontbijt 
- Excursies en entreeprijzen volgens het reisprogramma
- Engelstalige gids tijdens de excursies
- Jeeprit van 90 minuten in Wadi Rum
-Verwelkoming en assistentie bij aankomst op de luchthaven
- Transfers volgens het reisprogramma met voertuigen met airconditioning
- Luchthaventransfers en transfers tussen de hotels
- Fles water in de bus tijdens de bezoeken
- Een draagbare telefoon in de bus voor noodoproepen binnen Jordanië
- Wifi en hygiënekits in het voertuig

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes 
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies 
- Persoonlijke uitgaven en fooien 
- Visumkosten 
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Jordanië in alle vrijheid met optionele overnachting in Wadi Rum en aan de Dode Zee