Rondreis door Jordanië met optionele verlenging aan de Dode Zee - Jordanië - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de wonderen van Jordanië met een professionele gids
  • Beleef de unieke magie van Petra, UNESCO-werelderfgoed
  • Kies voor een verblijf in 4* of 5* hotels voor een reis die perfect is aangepast aan uw wensen
  • Sluit uw vakantie ontspannen af met een optionele verlenging aan de Dode Zee

De beoordeling van onze klanten

Uw reisprogramma

Laat u gedurende 8 dagen en 7 nachten betoveren door kleuren en geuren die uniek zijn in de wereld. Tijdens deze rondreis zult u het voorrecht hebben om door de mooiste streken van Jordanië te reizen!

 

En als u wil, kunt u een verlenging aan de Dode Zee in een 4* of 5* hotel voor 2 nachten toevoegen aan uw rondreis!

 

Mogelijke verblijfsduren:

- 7 nachten: 7 nachten rondreis in 4* of 5* hotels

- 9 nachten: 7 nachten rondreis in 4* of 5* hotels + 2 nachten aan de Dode Zee in 4* of 5* hotels

 

Programma 7 nachten

Dag 1: Aankomst Amman
Dag 2: Amman - Jerash - Amman
Dag 3: Amman - Madaba - Mount Nebo - Kerak - Petra
Dag 4: Petra
Dag 5: Petra - Little Petra - Wadi Rum
Dag 6: Wadi Rum - Amman
Dag 7: Amman - Woestijnkastelen - Dode Zee - Amman
Dag 8: Vertrek vanuit Amman

 

Programma 9 nachten

Dag 1: Aankomst Amman
Dag 2: Amman - Jerash - Amman
Dag 3: Amman - Madaba - Mount Nebo - Kerak - Petra
Dag 4: Petra
Dag 5: Petra - Little Petra - Wadi Rum
Dag 6: Wadi Rum - Amman
Dag 7: Amman - Woestijnkastelen - Dode Zee - Amman
Dag 8: Amman - Dode Zee
Dag 9: Dode Zee
Dag 10: Vertrek vanuit Amman

... verder lezen

Uw reisbeschrijving

Dag 1 - 2: Amman – Jerash – Amman

Dag 1: Amman

Bij aankomst op de luchthaven van Amman wordt u naar het hotel gebracht en heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

 

Overnachting in Amman

 

Dag 2: Amman - Jerash - Amman

Na het ontbijt vertrekken we voor een bezoek aan de oude Romeinse stad Jerash. Na Petra is Jerash het belangrijkste monument in Jordanië. Tegenwoordig wordt het beschouwd als een van de best bewaarde Romeinse steden in het Midden-Oosten. U kunt er door de oude straten straten wandelen, de gigantische zuilen bewonderen, de grote tempels en theaters ontdekken en de (warmwater)bronnen bekijken. Bezoek zeker ook de muren, want die zijn het interessantst om te zien.

In de namiddag keren we terug naar Amman, waar u geniet van een rondleiding door de Jordaanse hoofdstad.

 

Diner en overnachting in Amman

Dag 3 - 4: Amman - Madaba - Mount Nebo - Kerak - Petra

Dag 3: Amman - Madaba - Mount Nebo - Kerak - Petra

Na het ontbijt rijden we over de 2000 jaar oude Kings Highway; de oude weg die in de Bijbel wordt genoemd en die prehistorische dorpen uit het stenen tijdperk en Bijbelse steden met elkaar verbindt. We stoppen in Madaba, 'de stad van de mozaïeken', 30 km ten zuiden van Amman. Bezoek de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad, de Grieks-orthodoxe kerk van St. George, waar de beroemde 6e-eeuwse Byzantijnse mozaïekkaart van het Heilige Land te vinden is.

We gaan verder naar Mount Nebo, bekend als de begraafplaats van de profeet Mozes. Vanop de berg van 840 m heeft u een spectaculair uitzicht op het Heilige Land.

Vervolgens rijden we naar Kerak, waar u het fort kunt bezoeken. De laatste rit van de dag is naar Petra!

 

Diner en overnachting in Petra

 

Dag 4: Petra

Na het ontbijt, heeft u de hele dag om Petra te bezoeken, de wereldberoemde stad uitgehouwen in de rotsen. De oude Nabateinse stad werd onlangs uitgeroepen tot een van de zeven wereldwonderen. Het is zonder twijfel de meest waardevolle schat van Jordanië en de grootste toeristische attractie. In 1985 werd Petra door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed.

Petra is een buitengewone en unieke plaats, die meer dan 2000 jaar geleden door de Arabische Nabateeërs werd gebouwd. De Nabateeërs hakten hun monumentale tombes, paleizen, tempels en schatkamer uit de natuurlijke roze gekleurde rotsen van de woestijn. De stad was een belangrijk knooppunt voor de zijde-, specerijen- en andere handelsroutes dat de oosterse wereld met de westers verbond.

 

Diner en overnachting in Petra

Dag 5 - 6: Petra - Klein Petra - Wadi Rum - Dode Zee - Amman

Dag 5: Petra - Klein Petra - Wadi Rum

Na het ontbijt rijden we in slechts 10 minuten naar Little Petra, om vervolgens koers te zetten richting Wadi Rum. In deze uitgestrekte woestijn van Jordanië maken we  4x4 rit.

Wadi Rum is adembenemend in zijn natuurlijke schoonheid. Het "maanlandschap" van oude valleien en torenhoge zandstenen bergen is de thuisbasis van verschillende bedoeïenenstammen die in verspreide kampen in het gebied leven. Na de woestijnrit, rijden we naar het kamp. De rest van de dag is vrij te besteden.

 

Diner en overnachting in het kamp

 

Dag 6: Wadi Rum - Dode Zee - Amman

Na het ontbijt vertrek we naar de Dode Zee, een van de meest spectaculaire, natuurlijke en spirituele landschappen in de wereld en het laagste punt op aarde (boven water). De Jordan Rift Valley is een indrukwekkend, prachtig landschap, dat bij de Dode Zee meer dan 400 m onder de zeespiegel ligt. Verschillende rivieren, waaronder de Jordaan, monden uit in deze uitgestrekte binnenzee. Zodra het water de Dode Zee bereikt, is het ingesloten door land en kan het nergens heen, zodat het verdampt en een dichte, rijke cocktail van zouten en mineralen achterlaat die de industrie, de landbouw en de geneeskunde voorziet van enkele van haar fijnste producten.

De Dode Zee wordt geflankeerd door bergen in het oosten en de glooiende heuvels van Jeruzalem in het westen, waardoor het een bijna onwereldse schoonheid heeft. Hoewel het nu dunbevolkt en sereen rustig is, wordt aangenomen dat er in het gebied vijf Bijbelse steden hebben gelegen: Sodom, Gomorra, Adman, Zebouin en Zoar (Bela).

Na het bezoek keren we terug naar Amman.

 

Diner en overnachting in Amman

Dag 7 - 8: Ammam

Dag 7: Amman

Geniet van het ontbijt en breng de rest van de dag op eigen gelegenheid door. Verken de stad, ga winkelen of geniet van de faciliteiten van uw hotel.

 

Diner en overnachting in Amman

 

Dag 8: Vertrek vanuit Amman

Na het ontbijt rijden we naar de luchthaven voor uw vertrekvlucht.

Heeft u gekozen voor de optionele verlenging aan de Dode Zee, dan wordt u daarheen gebracht.

Uw optionele verlenging aan de Dode Zee

Verleng uw verblijf in Jordanië door te kiezen voor de aanbieding van 9 nachten en geniet, na uw 4* of 5* rondreis, van een verlenging van 2 nachten aan de Dode Zee.

 

U heeft de keuze om te verblijven in Hotel Ramada 4*Superior (of gelijkwaardig) of in het Crowne Plaza Hotel 5* (of gelijkwaardig), waar u kunt genieten van halfpension (exclusief drankjes).

 

Deze verlenging zal u de gelegenheid geven om de mysteries van de Dode Zee te ontrafelen, terwijl u zich laat verwennen met behandelingen die uw huid weer vitaal maken.

Uw accommodaties tijdens uw tour

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

U verblijft in een Standaard Kamer in een 4* of 5* hotel (afhankelijk van de gekozen aanbieding).

 

Uw 4* hotels tijdens de rondreis:

- Amman : Mena Tyche / Gerasa (of gelijkwaardig)

- Petra : Petra Moon / Tetra Tree (of gelijkwaardig)

- Wadi Rum : Sultana Camp / Magic Camp (of gelijkwaardig)

 

Uw 5* hotels tijdens de rondreis:

- Amman : Regency Palace / Bristol (of gelijkwaardig)

- Petra : Hayat Zaman Petra / Movenpick Nabatean (of gelijkwaardig)

- Wadi Rum : Sultana Camp / Magic Camp (of gelijkwaardig)

Gerust op vakantie in Jordanië

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. De hotels respecteren de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

... verder lezen

Uw pension

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes); u geniet elke dag van ontbijt en diner.

 

Profiteer van uw verblijf in Jordanië om op culinaire wereldreis te gaan en ontdek de lokale smaken! Laat u verleiden door de beroemde hummus, lams ouzi of vlees kobbeh!

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

... verder lezen

Extra opties

Night tour of Petra with transfers - OPTIONAL - ALL OFFERS

Extra opties

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief voor alle aanbiedingen.

Uw bestemming

Welkom in ... Jordanië!

Bent u een avonturier in hart en ziel?


Jordanië zal u zeker en vast betoveren! Dit majestueuze land bestaat voor een groot deel uit woestijn en barst van de natuurlijke en culturele schatten. Laat u verbazen door het weelderige Petra, een van de zeven wereldwonderen, door de opwindende hoofdstad Amman of het mooie Jerash, een echte parel uit de Romeinse tijd.
Stap in de voetsporen van Lawrence of Arabia in de Wadi Rum woestijn en word een klein beetje stil bij de onmetelijke zandvlakte onder uw voeten … En om uw verblijf helemaal af te maken, kunt u een duik nemen in de Dode Zee, een fenomeen uniek in de wereld! Pak snel uw koffers!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Vertrek is gegarandeerd vanaf 2 deelnemers.

 

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Inbegrepen in de prijs:

- Standaard Kamer in een 4* of 5* hotel (of gelijkwaardig), afhankelijk van het gekozen arrangement

- Halfpension (exclusief drankjes)

- Bezoeken en excursies zoals vermeld in het programma

- Professionele gids

- 2 uur durende 4x4 excursie in de Wadi Rum

- Vervoer in een voertuig met airconditioning

- Ontvangst op de luchthaven

- Luchthaventransfers

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.


We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door Jordanië met optionele verlenging aan de Dode Zee