Neptune Village Beach Resort & Spa 4* met optionele safari's - Diani - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis met ons mee naar een van de mooiste stranden ter wereld
  • Zoek sensatie op met tal van watersporten of laat u verwennen in de spa
  • Maak uw vakantie helemaal af met een inbegrepen excursie
  • Kies voor aanbieding 2 en bewonder de mooiste wilde dieren in hun natuurlijke omgeving tijdens een onvergetelijke en indrukwekkende safari

Welkom in ... Kenia!

Droomt u van een exotisch avontuur?
Liefhebbers van paradijselijke zandstranden en weidse natuurparken met wilde dieren, moeten richting het prachtige Kenia! Combineer complete ontspanning aan het strand van Diani met een avontuurlijke safari op zoek naar magische ontmoetingen met majestueuze dieren zoals giraffen, leeuwen, luipaarden, zebra's, gnoes en nog veel meer.

Laat u verleiden door de schoonheid en veelzijdigheid van dit land. Kenia is een prachtige plek die u nu op unieke wijze kunt ontdekken dankzij deze bijzondere combinatiereis. Dit wordt een een reis om nooit meer te vergeten!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
Aanbieding 1: Verblijf in Diani
Aanbieding 2: Verblijf in Diani inclusief safari
- 7 nachten: 6 nachten in Diani en 1 nacht safari in Tsavo East
- 8 nachten: 6 nachten in Diani en 2 nachten safari in Shimba Hills / Ngutuni / Taita Hills
- 10 nachten: 8 nachten in Diani en 2 nachten safari in Shimba Hills / Ngutuni / Taita Hills
- 12 nachten: 9 nachten in Diani en 3 nachten safari in Tsavo East / Amboseli / Salt Lick 

Klaar voor vertrek?

Uw hotel

Het Neptune Village Beach Resort & Spa 4* is een stijlvol resort op zo'n 40 kilometer van de stad Mombasa. Hier wordt u ondergedompeld in de tradities van het land in een resort waar rust, intimiteit en ontspanning centraal staan. 

Dankzij de accommodatie in individuele bungalows geniet u van alle comfort en privacy. Bewonder de authentieke architectuur die prachtig gecombineerd is met moderne faciliteiten. Comfort verzekerd!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Garden Kamer 

Superior Garden Kamer (27 m²)

Uw kamer is ruim, elegant en ingericht met warme houtsoorten en perfect om volledig te ontspannen in alle comfort. Uw eigen privébungalow zal u charmeren met zijn intieme en traditionele sfeer omringd door exotische vegetatie. Met de aanwezige airconditioning en klamboe bent u verzekerd van een goede nachtrust.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All inclusive
  • Toegang tot de restaurants van het Neptune Paradise Beach Resort & Spa 
U geniet zonder zorgen dankzij de all-inclusiveformule in het Neptune Village Beach Resort & Spa. 

Karami

Karami, het hoofdrestaurant, serveert het ontbijt, lunch en diner met verschillende thema's en gerechten uit de internationale keuken. Tijdens de maaltijden wordt er frisdrank, vruchtensap, water, huiswijn, lokaal gebrouwen bier en koffie en thee geserveerd.

Bustani
Dit à-la-carterestaurant ligt naast het zwembad en serveert royale snacks en menu's à la carte. U kunt kiezen uit specialiteiten zoals kreeft, garnalen en verse vis. 

Bars
Er zijn twee bars in het resort aanwezig, de hoofdbar Furaha en de poolbar Tembo. Een assortiment aan lokale alcoholische drankjes, verse vruchtensappen, cocktails, bier en frisdranken wordt hier geserveerd tussen 22.00 uur en middernacht. 

Inbegrepen bij uw all-inclusiveformule:
- Welkomstdrankje
- Ontbijt-, lunch- en dinerbuffet in het hoofdrestaurant
- Frisdrank, koffie, thee en snacks tussen 10.00 en 18.00 uur in de bar, de bar voor een snelle hap en aan het zwembad.

Bij deze aanbieding profiteert u ook van het "dine around"-concept, waarbij u in de drie à-la-carterestaurants kunt eten:
- Italiaans restaurant, Neptune Paradise Beach Resort & Spa
- Indisch restaurant, Neptune Village Beach Resort & Spa
- Visrestaurant, Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa (sommige gerechten met bijbetaling)

Activiteiten

Tijdens deze vakantie kunt u kiezen uit een waaier aan activiteiten om uw dagen goed te vullen. Wat denkt u van een opwindende watersport of een spelletje tennis? Of misschien wilt u aan uw conditie werken in de volledig uitgeruste fitness.

Liefhebbers van pure ontspanning kunnen terecht bij de spa voor een massage of behandeling, op het strand of bij het mooie zwembad.

Uw optionele safari

Afhankelijk van de gekozen optie, bieden we u verschillende avontuurlijke safari's aan om op zoek te gaan naar wilde dieren in hun natuurlijke habitat in Nationale Parken zoals Tsavo East, Amboseli, Ngutini of Shimba Hills. Tijdens de safari verblijft u in een Standaard Kamer op basis van volpension (exclusief drankjes). 

De safari vindt plaats tijdens uw verblijf in het Neptune Village Beach Resort & Spa, de exacte dag wordt meegedeeld bij het inchecken. Voor u op safari gaat, dient u uit te checken en de nodige bagage mee te nemen, maar uw grote koffer kunt u bij de receptie achterlaten. 

Safari Tsavo East - 2 dagen / 1 nacht

Dag 1: Diani / Tsavo East (245 km/4 uur)
Na het ontbijt in het resort verlaat u Diani om richting het Tsavo East Nationaal Park te vertrekken. U maakt al een eerste safari in de omgeving rond de lodge om vervolgens de lunch te nemen in de lodge zelf. Na een korte siësta vertrekt u opnieuw op safari tot zonsondergang. 
Diner en overnachting in de 
Sentrim Tsavo Lodge of gelijkwaardig.

Dag 2: Tsavo East / Diani (245 km/4 uur)
In de vroege ochtend gaat u nogmaals het park in om de prachtige vegetatie en wilde dieren te bewonderen. Vervolgens keert u terug naar de lodge voor het ontbijt en vertrekt u terug naar Diani.

Safari Shimba Hills / Ngutuni / Taita Hills - 3 dagen / 2 nachten

Dag 1: Diani / Shimba Hills National Reserve (60 km/1 uur)
Na het ontbijt vertrekt u naar het Shimba Hills National Reserve, op 45 km van het strand van Diani. Vandaag zult u het op één na grootste tropische bos in dit kustgebied met rijke flora en fauna ontdekken. Het reservaat huisvest een grote populatie olifanten en in de dichte bossen wonen een aantal zeldzame diersoorten zoals de zandantilope. Na aankomst begint de safari en ontdekt u de Sheldrick watervallen. U vervolgt uw safaritocht en geniet daarna van een late lunch in de Green Safari Lodge. De middag is gewijd aan ontspanning in de lodge.
Diner (exclusief drankjes) en overnachting in Green Safari Lodge (of gelijkwaardig).

Dag 2: Shimba Hills National Reserve / Ngutuni & Taita Hills (245 km/4 uur)
Na het ontbijt reist u Taita Hills waar u het zich gemakkelijk maakt in de Sarova Saltlick Lodge, gelegen in het hart van een natuurlijk heiligdom grenzend aan het Tsavo Nationaal Park. De Sarova Saltlick Lodge is gebouwd op verhoogde platforms en is voorzien van moderne gemakken. Daarom biedt deze accommodatie een ideale uitvalsbasis met een zeer uniek uitzicht op de omliggende natuur. U luncht in de lodge en vertrekt daarna op safari. Voor het diner gaat u op avondsafari; zo krijgt u de kans om ook de dieren 's avonds in hun natuurlijke habitat te zien.
Diner (exclusief drankjes) en overnachting in Sarova Saltlick Lodge (of gelijkwaardig).

Dag 3: Taita Hills / Mombasa (245 km/5 uur)
Na een ochtendsafari geniet u van het ontbijt in uw lodge. Na het ontbijt gaat u nogmaals op pad voor een safari, gevolgd door een lunch in de Ngutuni Lodge. Na de lunch zult u terugkeren naar Mombasa.

Safari Tsavo East / Amboseli / Salt Lick Safari - 4 dagen / 3 nachten

Dag 1: Mombassa - Tsavo East (245 km/4 uur)
Na een vroeg ontbijt wordt u van uw hotel opgehaald en vertrekt u richting Tsavo East National Park. Wanneer u het park inrijdt, opent de chauffeur het dak van uw busje zodat u kunt genieten van het uitzicht met de haren in de wind - letterlijk!

Tsavo is het grootste nationale park in Kenia en opgesplitst in Tsavo East en Tsavo West door middel van de weg die er tussen loopt. U komt aan bij uw lodge, net op tijd voor een rustige lunch en pauze, waarna u verder het park in trekt.
Diner (exclusief drankjes) en overnachting in Ashnil Aruba Lodge (of gelijkwaardig).

Dag 2: Tsavo East - Amboseli (315km / 5 uur)
Na het ontbijtg aat u naar het Amboseli National Park. Als het weer het toelaat, heeft u een prachtig zicht op de Kilimanjaro berg. U rijdt door de poort en geniet van prachtige zichten tot u aankomt. Na lunch en een korte pauze in het zwembad vertrekt u weer voor een rit door het nationale park.
Diner (exclusief drankjes) en overnachting in Amboseli Sentrim Camp (of gelijkwaardig).

Dag 3: Amboseli - Taita Hills Game Sanctuary (250km / 4 uur)

Na een safari in de vroege ochtend en uw ontbijt vertrekt u richting de Taita Hills. U komt op uw bestemming aan net voor de lunch. In de namiddag maakt u een rit door het sanctuarium. U keert terug naar de lodge bij zonsondergang. Voor het diner maakt u een rit, zo krijgt u de kans de wilde dieren tijdens hun avondritueel te bewonderen.
Diner (exclusief drankjes) en overnachting in de Sarova Saltlick Lodge (of gelijkwaardig).

Dag 4: Taita Hills - Diani Beach (290 km/5 uur)
Na het ontbijt geniet u nog van een laatste ochtendsafari in het sanctuarium. Vervolgens luncht u in de lodge, waarna u weer richting Diani Beach vertrekt.

De volgorde van de safari's kan aangepast worden volgens de weersomstandigheden. Als de vermelde lodges niet beschikbaar zijn, logeert u in accommodatie van dezelfde categorie. 
De entreeprijs voor de nationale parken kan op elk moment gewijzigd worden (zonder verwittiging). U wordt zo snel mogelijk op de hoogte gebracht van een eventuele verhoging.
De datum van uw safari wordt u meegedeeld bij het inchecken in het hotel. Voor u op safari vertrekt, dient u uit te checken en uw bagage mee te nemen. U kunt een kleine tas voorzien voor de safari en uw grote koffer achterlaten bij de receptie.
De transfers naar het vertrekpunt van de safari is inbegrepen met de bus, de safari's zelf vinden plaats in een minibus van maximum 8 personen (chauffeur + 7 passagiers) met een tweetalige chauffeur/gids (Frans- en Engelstalig).
De fooien voor de gids zijn niet inbegrepen, voorzie ongeveer 4 tot 5 euro per dag per persoon.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Extra opties

Excursie van 1 dag Funzi / Kinazini

Extra opties
Ontdek een van de meest onaangeroerde plekjes op aarde en vaar met een dhow, een authentieke boot, naar het eiland Funzi Kinazini. U vertrekt 's ochtends vroeg vanuit het hotel en rijdt naar Bodo, een oud dorpje op ongeveer een uurtje ten zuiden van Mombasa. Na een licht swahili-ontbijt gaat u aan boord de dhow, een authentieke boot. U gaat naar het eiland Funzi en bezoekt een shirazi swahili dorp waar de tijd lijkt stil te staan.
Met een kano gaat u over de Ramisi-rivier en ontdekt u een uniek ecosysteem dat beschermd wordt door de mangroven. Hier kijkt u uit naar vogels en misschien wel krokodillen of gigantische hagedissen. Wel vanop een veilige afstand.
De dhow neemt u verder mee naar een zandbank in de Indische oceaan waar u het water in kan en de onderwaterwereld kunt ontdekken. U lekker op het strand vleien kan natuurlijk ook. Dan gaat het verder naar Kinazini waar u versteld zal staan van waterschildpadden en reuzenschildpadden. Zo mooi! U geniet van een lekkere barbecue met zeevruchten à la Robinson Crusoe, met krab en kreeft (indien in het seizoen).
Na de lunch kunt u wat rusten of het eiland verkennen en dan gaat u terug naar Bodo. uiteindelijk komt u terug aan het hotel voor het diner.

Het is handig om schoenen mee te nemen waarmee u in het water en aan boord kan, ook zwemkledij en zonnecrème zijn zeker aan te raden.
Niet alcoholische drankjes en water aan boord en in het restaurant zijn inbegrepen. Tijdens deze excursie wordt geen alcohol geserveerd.

Zeesafari naar het eiland Wasini

Extra opties
Ontdek het Kisite-Mpunguti marinepark, beschouwd als het tweede beste marinepark na het Great Barrier Reef in Australië. Hier ontdekt u een gigantische diversiteit en prachtige koraalriffen in het warme water, net als dolfijnen, schildpadden, roggen en tal van andere zeebewoners. U brengt het bezoek aan het Ksite eiland en ontdekt de betoverende onderwaterwereld met marinebiologen en PADI duikinstructeurs.

Het programma:
- Transfer naar de Shimoni pier om 8.30u
- Instappen in de dhow (typische Arabische boot) en ontvangst met koffie, thee en koekjes
- Informatiesessie
- Spotten van dolfijnen onderweg naar het Ksite Nationaal Marinepark
- Duiken en/ of snorkelen
- Transfer naar een privéwoning voor een vismaaltijd, vergezeld van bier, wijn, frisdrank en citroengras thee
- Mogelijk bezoek aan de Shimoni Slave Caves (met toeslag van 400 KES)

Inbegrepen:
- Snorkel- en duikmateriaal
- Frisdrank, mineraalwater en fruit aan boord van de dhow

Zelf meebrengen:
- Handdoeken
- Zonnebrandcrème
- Waterbestendige sandalen
- Zonnebril 
- Hoed of pet
- Zwemkleding 
- Fototoestel

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Opmerking: Als naar Mombasa reist via Nairobi, dient u uw bagage op de luchthaven van Nairobi op te halen en deze inc te hecken voor uw vlucht naar Mombasa

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 32°C
Feb
min : 24°C max : 32°C
Mrt
min : 24°C max : 33°C
Apr
min : 24°C max : 31°C
Mei
min : 23°C max : 29°C
Jun
min : 21°C max : 29°C
Jul
min : 20°C max : 28°C
Aug
min : 20°C max : 28°C
Sep
min : 21°C max : 29°C
Okt
min : 22°C max : 30°C
Nov
min : 23°C max : 31°C
Dec
min : 23°C max : 32°C

Ligging

Diani Beach Road, Galu-Kinondo BeachGalu Beach 80400, Kenia

De afstand tussen de luchthaven van Mombasa en uw hotel bedraagt 50 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 165
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Voor u op safari vertrekt, dient u uit te checken.
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Bagageopslag
  • Dagelijkse schoonmaakdienst
  • Excursiebureau
  • Valutawissel
  • Wekdienst
  • Televisieruimte
  • Vergader- en feestzaal
  • Fax- en kopieermachine
  • Souvenirwinkel
  • Kinderopvang
  • Was- en strijkservice
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Flatscreen TV
  • Telefoon
  • Klamboe
  • Waterkoker
  • Uitzicht op de tuin
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Sauna
  • Massages
  • Tennisbaan
  • Vissen
  • Biljart
  • Tafeltennis
  • Darts
  • Surfen
  • Duiken
  • Watersporten
  • Speeltuin voor kinderen
  • Animatieteam
  • Avondentertainment
  • Kinderclub
  • Discotheek

Details over de optionele safari

Alle praktische informatie over de safari:
- De safari is niet toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in de vermelde accommodatie of gelijkwaardig
- Volpension (exclusief drankjes)
- Transport in een minibus met open dak (maximaal 7 personen) met Franstalige/Engelstalige chauffeur-gids
- Gegarandeerde zitplaats aan het raam
- Entreeprijzen voor de nationale parken
- Alle transfers tijdens de safari's
- 1 flesje water van 500 ml per safari per persoon

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Neptune Village Beach Resort & Spa 4* met optionele safari's