Combinatie Neptune Beach en Neptune Village 4* met safari - Mombasa - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek twee kleinschalige hotels die traditie en hedendaagse luxe perfect combineren
  • Kom tot rust op het prachtige zilveren zandstrand van Bamburi 
  • Geniet van een vakantie zonder zorgen dankzij de all inclusive formule in beide hotels
  • En ook... Bewonder wilde dieren in hun natuurlijke habitat tijdens een uitzonderlijke safari

Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... Kenia

Droomt u van een exotisch avontuur? Liefhebbers van paradijselijke zandstranden en weidse natuurparken met wilde dieren, moeten richting het prachtige Kenia! Combineer complete ontspanning aan het strand van Diani met een avontuurlijke safari op zoek naar magische ontmoetingen met majestueuze dieren zoals giraffen, leeuwen, luipaarden, zebra's, gnoes en nog veel meer.

Laat u verleiden door de schoonheid en veelzijdigheid van dit land. Kenia is een prachtig land dat u nu op unieke wijze kunt ontdekken dankzij deze bijzondere combinatiereis. Het zal een een reis worden om nooit meer te vergeten!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten waarvan 3 nachten in het Neptune Beach Resort, 1 nacht safari in Tsavo East en 3 nachten in het Neptune Village Beach Resort Diani
- 8 nachten waarvan 3 nachten in het Neptune Beach Resort, 2 nachten safari in Tsavo East/Salt Lick en 3 nachten in het Neptune Village Beach Resort Diani
 - 9 nachten waarvan 3 nachten in het Neptune Beach Resort, 3 nachten safari in Tsavo East/Salt Lick en 3 nachten in het Neptune Village Beach Resort Diani
- 10 nachten waarvan 3 nachten in het Neptune Beach Resort, 2 nachten safari in Tsavo East/Salt Lick en 5 nachten in het Neptune Village Beach Resort Diani
- 12 nachten waarvan 3 nachten in het Neptune Beach Resort, 2 nachten safari in Tsavo East en 7 nachten in het Neptune Village Beach Resort Diani
12 nachten waarvan 3 nachten in het Neptune Beach Resort, 3 nachten safari in Tsavo East/Salt Lick en 6 nachten in het Neptune Village Beach Resort Diani
14 nachten waarvan 3 nachten in het Neptune Beach Resort, 3 nachten safari in Tsavo East/Salt Lick en 8 nachten in het Neptune Village Beach Resort Diani
- 14 nachten waarvan 3 nachten in het Neptune Beach Resort, 1 nacht safari in Mara Rianta (met binnenlandse vlucht) en 10 nachten in het Neptune Village Beach Resort Diani

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Neptune Beach Resort 4*

Het fantastische Neptune Beach Resort 4* ligt aan het prachtige zandstrand van Bamburi. Dit elegante en stijlvolle resort ligt op 14 kilometer van Mobasa en biedt de perfecte combinatie van moderne luxe en traditionele elementen. Hier wordt u getrakteerd op een warm onthaal in een gemoedelijke sfeer voor een vakantie die in het teken staat van ontspanning en comfort.
Tijdens uw verblijf in dit schitterende resort, komt u tot rust in uw moderne Standaard Kamer (27 m²). De lichte en ruime kamers zijn ingericht met warme kleuren, comfortabel meubilair en moderne faciliteiten. Geniet met volle teugen van de intimiteit en de stilte midden in de weelderige natuur.

Neptune Village Beach Resort Diani 4*

Het Neptune Village Beach Resort is een klassevol 4*-etablissement op zo'n 40 kilometer van Mombasa. Hier wordt u ondergedompeld in de tradities van het land in een resort waar rust, intimiteit en ontspanning centraal staan. Dankzij de accommodatie in individuele bungalows geniet u van alle comfort en privacy. Bewonder de authentieke architectuur die prachtig gecombineerd is met moderne faciliteiten.
Hier verblijft u in een prachtige Superior Garden Kamer (27 m²). Ruim, elegant en ingericht met warme houtsoorten, geniet u van volledige ontspanning in deze comfortabele en hedendaagse kamer. Uw eigen privébungalow zal u charmeren met zijn intieme en traditionele sfeer omringd door exotische vegetatie.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

LET OP: de minimumleeftijd van kinderen voor deze reis is 5 jaar.

Uw pension en restaurants

U kunt zeker zijn van een verblijf zonder zorgen dankzij de all-inclusiveformule tijdens uw verblijf in de resorts en volpension (exclusief drankjes) tijdens de safari.

Neptune Beach Resort
Het resort beschikt over een eetruimte waar u alle maaltijden kunt nemen in buffetvorm. U vindt een ruime keuze aan internationale specialiteiten en er worden regelmatig thema-avonden georganiseerd. In de bar kunt u genieten van een heerlijk drankje in een gezellig kader.

Neptune Village Beach Resort Diani
Het Karami restaurant is de belangrijkste plek waar u gastronomisch kunt genieten, zowel tijdens het ontbijt, de lunch als het diner. Als u zin hebt in een à la carte maaltijd, moet u richting het Bustani restaurant. Voor een drankje tenslotte, moet u in de gezellige en elegante bar zijn.

Activiteiten

In het Neptune Beach Resort kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan activiteiten en faciliteiten, zoals een prachtig zwembad met apart kinderbad. Misschien bent u wel te vinden voor een spelletje tennis, beachvolley, biljart of darts? Voor wie nog meer sportmogelijkheden zoekt, is er een golfbaan en karting vlakbij. Zowel overdag als 's avonds kunt u in het resort genieten van animatie, optredens, muziek en shows.

In het Neptune Village Beach Resort moet u zeker de watersporten uitproberen of kunt u een spelletje tennis spelen. En echte sportievelingen kunnen terecht in de volledig uitgeruste fitnessruimte. Wie zich liever wilt ontspannen, moet zeker richting de spa voor een welverdiende massage.

Uw safari

Afhankelijk van de gekozen optie, bieden we u verschillende avontuurlijke safari's aan om op zoek te gaan naar wilde dieren in hun natuurlijke habitat. Tijdens de safari verblijft u in een Standaard Kamer op basis van volpension (exclusief dranken).

Tevens geniet u van enkele extraatjes:
- Een flesje water per persoon per dag tijdens de safari
- Transfers met een minibus met Engelstalige chauffeur/gids
- Een gegarandeerde zitplaats aan het raam tijdens de safari
- Entreeprijzen en overheidsbelastingen inbegrepen

De safari vindt plaats tijdens uw verblijf in het Neptune Beach Resort, de exacte dag wordt meegedeeld bij het inchecken. U dient uit te checken en de nodige bagage mee te nemen. Indien u na de safari onmiddellijk verdergaat naar het Neptune Village Beach Resort Diani, moet u alle bagage meenemen op safari.

Safari Masai Mara - 2 dagen / 1 nacht

Uw safari
In het zuidwesten van Kenia vindt u één van de mooiste reservaten van Afrika: Masai Mara. Het gebied is maar liefst 1700 km2 groot en bestaat uit weidse grasvlakten, afgewisseld met acaciasavanne en rivierbos. U kunt genieten van adembenemende uitzichten (zoals in de film 'Out of Africa') en van de talrijke wilde dieren, waaronder de Big Five: buffels, neushoorns, olifanten, leeuwen en luipaarden. In juli en augustus kunt u hier getuige zijn van de Grote Trek.

Dag 1: Vlucht van Mombasa naar Masai Mara (2,5 uur)
U vertrekt van het hotel naar de luchthaven van Mombasa voor uw binnenlandse vlucht naar Masai Mara. Bij aankomdt wordt u direct naar het natuurreservaat Masai Mara gebracht. U verblijft in een luxueuse tent in het kamp Mara Rianta Luxury. In de namiddag gaat u op safari in het noordelijke gedeelte van de Mara Conservancy.
Diner en overnachting in het Mara Rianta Luxury.

Dag 2: Vlucht terug naar Mombasa
Vroege ochtendsafari gevolgd door een uitgebreid ontbijt en vrije tijd in het kamp. Na de lunch vertrekt u richting de luchthaven voor de vlucht terug naar Mombasa.

Safari Tsavo East / Salt Lick - 3 dagen/2 nacht

Uw safari
De Taita Hills: een indrukwekkende bergketen gelegen in het hart van Tsavo Park. Dit is een must-see voor natuurliefhebbers.

Dag 1: Diani - Tsavo East (245km/14u)
Na het ontbijt in Diani vertrekt u richting het Tsavo East National Park.
Na de safari lunch in de lodge.
De middag is gewijd aan ontspanning, waarna u weer op safari gaat, tot zonsondergang.
Diner en overnachting bij Ashnil Aruba Lodge.

Dag 2: Tsavo East - Taita Hills (60km/1u)
Ochtendsafari gevolgd door ontbijt voor u vertrekt naar de Taita Hills, waar u luncht in de Taita Hills Lodge.
Van 16u tot 18u safari in de Taita Hills.
Diner en overnachting in Sarova Salt Lick Lodge.

Dag 3: Taita Hills - Diani
Ochtendsafari, ontbijt en terugkeer naar uw hotel in Diani.

Safari Tsavo East - 2 dagen/1 nacht

Uw safari
Het Tsavo Nationaal Park is zo immens, dat het onderverdeeld wordt in het Tsavo West en het Tsavo East. Samen vormen ze het grootste nationale park ter wereld en beslaan ze zo'n 4% van de totale oppervlakte van Kenia. In verschillende landschappen die gaan van droge graslanden tot moerassen en vruchtbare rivieren, ontdekt u in het Tsavo East Nationaal Park prachtige kuddes olifanten, buffels, zebra's en nog veel meer...

Dag 1 : Diani / Tsavo East (245km/4u)
Na het ontbijt in het resort verlaat u Diani om richting het Tsavo East Nationaal Park te vertrekken. U maakt al een eerste safari in de omgeving rond de lodge om vervolgens de lunch te nemen in de lodge zelf. Na een korte siësta vertrekt u opnieuw op safari tot zonsondergang. 
Diner en overnachting in de 
Sentrim Tsavo Lodge of gelijkwaardig.

Dag 2 : Tsavo East / Diani (245km/4u)
In de vroege ochtend gaat u nogmaals het park in om de prachtige vegetatie en wilde dieren te bewonderen. Vervolgens keert u terug naar de lodge voor het ontbijt en vertrekt u terug naar Diani, de aankomst is voorzien in de late namiddag.

Safari Tsavo East / Amboseli / Taita Hills - 4 dagen/ 3nachten

Uw safari
Het Amboseli National Park is één van de oudste en meest bezochte nationale parken van het land en beslaat een oppervlakte van zo'n 392 km². De grootste troef is ongetwijfeld de majestueuze Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika die zijn schaduw werpt over deze prachtige omgeving. In het park leven zo'n 700 olifanten, een erg grote populatie die de kans om enkele exemplaren te spotten groot maakt. Daarnaast kunt u ook nijlpaarden, buffels, watervogels, wrattenzwijnen en verschillende apensoorten te zien krijgen.

Dag 1 : Diani / Tsavo East (245km/4u)
Ontbijt in het resort en vertrek richting het Tsavo East Nationaal Park. Bij aankomst maakt u onmiddellijk een safari met een minibus waarvan het dak geopend kan worden. Vervolgens gaat het richting de lodge waar u de lunch neemt en wat kunt ontspannen. In de namiddag maakt u nog een rit door het park tot zonsondergang.
Diner en overnachting in de Ashnil Aruba Lodge of gelijkwaardig.

Dag 2 : Tsavo East / Amboseli (315km/5u)
Na het ontbijt vertrekt u richting het Amboseli Nationaal Park met op de achtergrond de Kilimanjaro. U checkt in en neemt de lunch in het Amboseli Sentrim Camp. Na een moment van rust in de logde of een frisse duik in het zwembad, kunt u genieten van een safari en keert u bij zonsondergang terug naar de lodge.
Diner en overnachting in het Amboseli Sentrim Camp of gelijkwaardig.

Dag 3 : Amboseli / Taita Hills Game Sanctuary (250km/4u)
Vandaag staat u vroeg op om voor het ontbijt nog een safari te kunnen maken. Nadien vertrekt u naar Taita Hills waar u geniet van de lunch in de Sarova Taita Hills Lodge. In de namiddag krijgt u de kans om de mooiste foto's te nemen tijdens een safari en keert u terug naar de lodge voor het diner. Vanavond gaat u na het diner nog op zoek naar het fascinerende nachtleven in het park tijdens een laatavondsafari.
Overnachting in de Sarova Saltlick Lodge of gelijkwaardig.

Dag 4 : Taita Hills / Diani Beach (290km/5u)
Na het ontbijt maakt u nog een laatste safari en neemt u de lunch in de lodge voor u terugkeert naar Diani.

De volgorde van de bezoeken en de overnachtingen zijn aan veranderingen onderhevig. Accommodatie wordt voorzien in de beschreven lodges of gelijkwaardig.
De entreeprijzen voor de parken kunnen op elk moment gewijzigd worden, u wordt zo snel mogelijk op de hoogte gebracht bij een verhoging.
De safari's vinden plaats in een minibus voor maximaal 8 personen met een Engelstalige chauffeur. 
Fooien zijn niet inbegrepen.
De safari's zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 5 jaar.

Uw inbegrepen excursie

Tour van een halve dag door Mombasa

Uw inbegrepen excursie
De oudste stad van Kenia beschikt over een rijk historisch verleden dat u kunt ontdekken tijdens dit bezoek. Wandel door de oude stad met zijn pittoreske straatjes, hou halte bij het Fort Jesus (entreeprijs niet inbegrepen) en bezoek de plaatselijke markt met verse groenten, fruit en kruiden. U sluit de voormiddag af met een bezoek aan het ambachtelijke centrum voor houtsnijwerk van de Akamba stam.
Terugkeer naar het hotel voor de lunch.

Extra opties

Marinesafari met lunch

Extra opties
Ontdek de bijzondere zeebewoners tijdens een marinesafari naar het Wasini eiland. Ontdek de rijkdom van de onderwaterwereld tijdens het snorkelen.

Lunch inbegrepen.
Excursie beschikbaar vanaf 15 juli 2017.

Het weer

Jan
min : 23°C max : 32°C
Feb
min : 24°C max : 32°C
Mrt
min : 24°C max : 33°C
Apr
min : 23°C max : 31°C
Mei
min : 21°C max : 29°C
Jun
min : 20°C max : 28°C
Jul
min : 20°C max : 28°C
Aug
min : 20°C max : 28°C
Sep
min : 21°C max : 29°C
Okt
min : 22°C max : 30°C
Nov
min : 23°C max : 31°C
Dec
min : 23°C max : 32°C

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over het Neptune Beach Resort: 
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 78
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Check-out moet gebeuren voordat u vertrekt op safari.

Alle praktische informatie over het Neptune Village Beach Resort:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 165
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

 Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamers:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het Neptune Beach Resort beschikt over:

  • Gratis wifi
  • Televisieruimte
  • Souvenirwinkel
  • Schoonheidssalon
  • Businesscentrum
  • Parking
  • Bibliotheek
  • Kinderopvang
  • Medische dienst

Het Neptune Village Beach Resort beschikt over:

  • Roomservice
  • Wisselkantoor
  • Excursiebalie
  • Bagagedienst
  • Televisieruimte
  • Vergaderzaal
  • Kinderopvang
  • Wasserij en stomerij
  • Souvenirwinkels


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


De kamers van het Neptune Beach Resort zijn uitgerust met:

  • Satelliet televisie
  • Telefoon
  • Minibar
  • Wifi
  • Kluis (met bijbetaling)
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Klamboe
  • Balkon
  • Badkamer met douche en toilet
  • Haardroger

De kamers van het Neptune Village Beach Resort zijn uitgerust met:

  • Flatscreen televisie
  • Telefoon
  • Uitzicht op de tuin
  • Waterkoker
  • Klamboe
  • Badkamer
  • Haardroger

Activiteiten bij het Neptune Beach Resort:

  • Zwembad
  • Kinderbad
  • Mini Club
  • Disco avonden
  • Tafeltennis
  • Darts
  • Biljart
  • Tennis
  • Volleybal
  • Animatie

Activiteiten bij het Neptume Village Beach Resort:

  • Buitenzwembad
  • Tennisbaan
  • Biljart
  • Tafeltennis
  • Watersporten
  • Duiken
  • Spa
  • Sauna
  • Massages
  • Animatie
  • Kinderclub

De all-inclusiveformule bestaat uit:
- Welkomstdrankje
- Ontbijt, lunch en diner in het hoofdrestaurant in buffetvorm
- Water, frisdrank, thee en koffie plaatselijke wijn en bier tijdens de maaltijden
- Alcoholische en niet-alcoholische dranken aan de bar

Internationale dranken en flessen water zijn niet inbegrepen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inbegrepen. De reistijd tussen de luchthaven van Mombasa en het Neptune Beach Resort bedraagt ongeveer 50 minuten en tussen het Neptune Village Beach Resort en de luchthaven van Mombasa ongeveer 1.45u.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Combinatie Neptune Beach en Neptune Village 4* met safari