Neptune Village Beach Resort & Spa 4* met optionele safari's - Kenia - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis met ons mee naar een van de mooiste stranden ter wereld
  • Zoek sensatie op met tal van watersporten of laat u verwennen in de spa
  • Kies voor aanbieding 1 en bewonder de mooiste wilde dieren in hun natuurlijke omgeving tijdens een onvergetelijke en indrukwekkende safari

De beoordeling van onze klanten

Uw reisopties

Droomt u van een exotisch avontuur?
Liefhebbers van paradijselijke zandstranden en weidse natuurparken met wilde dieren, moeten richting het prachtige Kenia! Combineer complete ontspanning aan het strand van Diani met een avontuurlijke safari op zoek naar magische ontmoetingen met majestueuze dieren zoals giraffen, leeuwen, luipaarden, zebra's, gnoes en nog veel meer.

Laat u verleiden door de schoonheid en veelzijdigheid van dit land. Kenia is een prachtige plek die u nu op unieke wijze kunt ontdekken dankzij deze bijzondere combinatiereis. Dit wordt een reis om nooit meer te vergeten!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
Aanbieding 1: Verblijf in Diani inclusief safari met of zonder vluchten
- 7 nachten: 3 nachten in Diani + 1 nacht safari in Tsavo East Ashnil + 3 nachten in Diani
- 9 nachten: 3 nachten in Diani + 2 nachten safari in Tsavo East Taita Hills + 4 nachten in Diani
- 12 nachten: 4 nachten in Diani + 3 nachten safari in Tsavo East / Amboseli / Salt Lick + 5 nachten in Diani
- 14 nachten: 4 nachten in Diani + 3 nachten safari in Tsavo East / Amboseli / Salt Lick + 7 nachten in Diani

 
Aanbieding 2: Verblijf in Diani met of zonder vluchten


Klaar voor vertrek?

Uw hotel

Het Neptune Village Beach Resort & Spa 4* is een stijlvol resort op zo'n 40 kilometer van de stad Mombasa. Hier wordt u ondergedompeld in de tradities van het land in een resort waar rust, intimiteit en ontspanning centraal staan.

 

Dankzij de accommodatie in individuele bungalows geniet u van alle comfort en privacy. Bewonder de authentieke architectuur die prachtig gecombineerd is met moderne faciliteiten. Comfort verzekerd!

 

Gerust op vakantie in Neptune Village Beach Resort & Spa

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Superior Kamer met toegang tot de tuin

Superior Kamer met toegang tot de tuin (27 M²)

Uw kamer is ruim en elegant en werd ingericht met warme houtsoorten. Deze plek is perfect om volledig te ontspannen in alle comfort. Uw bungalow met terras en directe toegang tot de tuin zal u charmeren met zijn intieme en traditionele sfeer omringd door exotische vegetatie. Met de aanwezige airconditioning bent u verzekerd van een goede nachtrust.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All inclusive
  • Kerst-en/of nieuwjaarsgaladiner bij verblijf op 24/12 en/of 31/12

U geniet zonder zorgen dankzij de all-inclusiveformule in het Neptune Village Beach Resort & Spa.

Karami

Karami, het hoofdrestaurant, serveert ontbijt, lunch en diner met verschillende thema's en gerechten uit de internationale keuken. Tijdens de maaltijden worden er frisdrank, vruchtensap, water, huiswijn, lokaal gebrouwen bier en koffie en thee geserveerd.

 

Bustani

Dit à-la-carterestaurant ligt naast het zwembad en heeft royale snacks en à-la-cartegerechten op het menu staan. U kunt kiezen uit specialiteiten uit de zee zoals kreeft, garnalen en verse vis.

 

Bars

Er zijn twee bars in het resort, de bar Furaha en de poolbar Tempo. Een assortiment aan lokale alcoholische drankjes, verse vruchtensappen, cocktails, bier en frisdranken wordt hier geserveerd tussen 22.00 uur en middernacht.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Tijdens deze vakantie kunt u kiezen uit een waaier aan activiteiten om uw dagen goed te vullen. Wat denkt u van opwindende watersporten of een spelletje tennis? Of misschien wilt u liever aan uw conditie werken in de volledig uitgeruste fitness?

 

Liefhebbers van pure ontspanning kunnen terecht in de spa voor een massage of behandeling, op het strand of bij het mooie zwembad.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Excursie Funzi / Kinazini (volledige dag)

Uw kamer

Ontdek een van de meest onaangeroerde plekjes op aarde en vaar met een dhow, een authentieke boot, naar het eiland Funzi Kinazini. U vertrekt 's ochtends vroeg vanuit het hotel en rijdt naar Bodo, een oud dorpje op ongeveer een uurtje ten zuiden van Mombasa.

 

Na een licht swahili-ontbijt gaat u aan boord de dhow, een authentieke boot. U gaat naar het eiland Funzi en bezoekt een shirazi swahili dorp waar de tijd lijkt stil te staan.

 

Met een kano gaat u over de Ramisi-rivier en ontdekt u een uniek ecosysteem dat beschermd wordt door de mangroven. Hier kijkt u uit naar vogels en misschien wel krokodillen of gigantische hagedissen. Wel vanaf een veilige afstand natuurlijk.

 

De dhow neemt u verder mee naar een zandbank in de Indische Oceaan waar u het water in kan en de onderwaterwereld kunt ontdekken. Rustig relaxen op het strand kan natuurlijk ook. Dan gaat het verder naar Kinazini waar u versteld zal staan van waterschildpadden en reuzenschildpadden. Zo mooi! U geniet van een lekkere barbecue met zeevruchten à la Robinson Crusoe, met krab en kreeft (indien in het seizoen).

 

Na de lunch kunt u wat rusten of het eiland verkennen en dan gaat u terug naar Bodo. uiteindelijk komt u terug aan het hotel voor het diner.

Praktische informatie

- Het is handig om schoenen mee te nemen waarmee u in het water en aan boord kan, ook zwemkleding en zonnebrandcrème zijn zeker aan te raden.

- Alcoholvrije drankjes en water aan boord en in het restaurant zijn inbegrepen. Tijdens deze excursie wordt geen alcohol geserveerd.

... verder lezen

Zeesafari naar het eiland Wasini (volledige dag)

Uw kamer

Ontdek het Kisite-Mpunguti marinepark, beschouwd als het tweede beste marinepark na het Great Barrier Reef in Australië. Hier ontdekt u een gigantische diversiteit en prachtige koraalriffen in het warme water, net als dolfijnen, schildpadden, roggen en tal van andere zeebewoners.

Uw optionele safari's

We bieden u verschillende avontuurlijke safari's aan om op zoek te gaan naar wilde dieren in hun natuurlijke habitat in Nationale Parken zoals Tsavo East, Amboseli, Taita Hills of Salt Lick. Tijdens de safari's verblijft u in een Standaard Kamer op basis van volpension (exclusief drankjes). 

De safari vindt plaats tijdens uw verblijf in het Neptune Village Beach Resort & Spa, de exacte dag wordt meegedeeld bij het inchecken. Voor u op safari gaat, dient u uit te checken en de nodige bagage mee te nemen, maar uw grote koffer kunt u bij de receptie achterlaten. 

Uw reisbeschrijving

Safari Tsavo East - 2 dagen / 1 nacht

Dag 1: Tsavo East

U vertrekt vroeg in de ochtend en rijdt 100 km richting Nairobi voordat u het nationale park van Tsavo East bereikt. U maakt een fotosafari. In Tsavo East zijn vele dieren aanwezig, zoals olifanten, gazellen, giraffen, zebra's en leeuwen. U bezoekt het reservaat van Aruba, een kunstmatige waterpunt die geliefd is bij de olifanten. U geniet vervolgens van uw lunch en checkt in in de lodge. In de namiddag kunt u genieten van de faciliteiten van de lodge, zoals het zwembad. U sluit de dag af met een fotosafari.
Diner en overnachting in Ashnil Lodge of gelijkwaardig.


Dag 2 : Tsavo East - Mombasa
U vertrekt 's ochtends op safari, het beste moment om de dieren te observeren. Na het ontbijt in de lodge vertrekt u weer richting Mombasa.

Safari Tsavo East Taita Hills - 3 dagen / 2 nachten

Dag 1: Tsavo East
U vertrekt vroeg in de ochtend en rijdt 100 km richting Nairobi voordat u het nationale park van Tsavo East bereikt. U maakt een fotosafari. In Tsavo East zijn vele dieren aanwezig, zoals olifanten, gazellen, giraffen, zebra's en leeuwen. U bezoekt het reservaat van Aruba, een kunstmatige waterpunt die geliefd is bij de olifanten. U geniet vervolgens van uw lunch en checkt in in de lodge. In de namiddag kunt u genieten van de faciliteiten van de lodge, zoals het zwembad. U sluit de dag af met een fotosafari.
Diner en overnachting in Ashnil Lodge of gelijkwaardig.


Dag 2 : Tsavo East - Taita Hills

U vertrekt 's ochtends op safari, het beste moment om de dieren te observeren. Na het ontbijt vertrekt u naar Taita Hills. U installeert zich en luncht in de Salt Lick Lodge, gebouwd op palen boven een vijver waar de dieren komen drinken.
Omstreeks 16.00 uur maakt u een tweede safari waarbij u de kans krijgt om de prachtige Taita-heuvels te bewonderen. In het reservaat wonen vele soorten vogels en dieren, waaronder leeuwen, olifanten, giraffen en zebra's.
Terugkeer naar de lodge.
 
Voor het diner krijgt u de mogelijkheid om deel te nemen aan een avondsafari van een uur. U kunt dan nachtdieren observeren en de avondsfeer en -geluiden van de Afrikaanse jungle beleven.
Diner en overnachting in het Salt Lick Lodge of gelijkwaardig


Dag 3 : Taita Hills - Mombasa

U vertrekt vroeg in de ochtend naar het reservaat voor een laatste safari, waarna u weer naar Mombasa gaat. U komt op tijd aan in uw hotel voor de lunch.

Safari Tsavo East / Amboseli / Salt Lick Safari - 4 dagen / 3 nachten

Dag 1: Mombassa - Tsavo East
U wordt bij uw hotel of de luchthaven opgehaald en vertrekt richting Tsavo East National Park. U rijdt langs het prachtige landschap van de Taita Hills. Uw safari start hier ... Welkom in Afrika!
U checkt in en luncht in de lodge. Na de lunch krijgt u wat vrije tijd om te relaxen of te zwemmen. Vervolgens vertrekt u op safari, vanaf het moment dat het licht ideaal wordt om foto's te nemen tot zonsondergang.
Diner en overnachting in Ashnil Lodge of gelijkwaardig.


Dag 2: Tsavo East - Amboseli

Na het ontbijt gaat u naar het Amboseli National Park. Als het weer het toelaat, heeft u een prachtig zicht op de Kilimanjaro berg. U komt aan in het Camp waar u geniet van een lunch.
Amboseli staat bekend om zijn grote populatie olifanten. U zult er vaak vele tot de knieën in het modderige water zien staan. Maar er zijn ook heel wat andere diersoorten, zoals jachtluipaarden, buffalo's, giraffen, gazellen en veel meer. Na de middag geniet u van een fotosafari in dit park.

Diner (exclusief drankjes) en overnachting in Amboseli Sentrim Camp (of gelijkwaardig).

Dag 3: Amboseli - Taita Hills

Na een safari in de vroege ochtend en uw ontbijt vertrekt u richting de Taita Hills. U komt op uw bestemming aan net voor de lunch. In de namiddag maakt u een rit door het reservaat van Taita Hills. U keert terug naar de lodge bij zonsondergang. Voor het diner is er nog een safari voorzien, zodat u de kans krijgt om de wilde dieren tijdens hun avondritueel te bewonderen.

Diner en overnachting in de Salt Lick Lodge (of gelijkwaardig).

Dag 4: Taita Hills - Mombasa
Na het ontbijt geniet u nog van een laatste ochtendsafari in het reservaat. Vervolgens luncht u in de lodge of krijgt u een picknick mee voor onderweg, waarna u uitcheckt en weer richting Mombasa vertrekt.

 

Belangrijke opmerkingen:

- De volgorde van de safari's kan aangepast worden volgens de weersomstandigheden. Als de vermelde lodges niet beschikbaar zijn, logeert u in een accommodatie van dezelfde categorie. 
- De toegangsprijs voor de nationale parken kan op elk moment gewijzigd worden (zonder berichtgeving vooraf). U wordt zo snel mogelijk op de hoogte gebracht van een eventuele verhoging.
- De datum van uw safari wordt u meegedeeld bij het inchecken in het hotel. Voor u op safari vertrekt, dient u uit te checken en uw bagage mee te nemen. U kunt een kleine tas meenemen voor de safari en uw grote koffer achterlaten bij de receptie.
- Het vervoer naar het vertrekpunt van de safari is telkens met de bus, de safari's zelf vinden plaats in een minibus van maximaal 8 personen (chauffeur + 7 passagiers) met een tweetalige chauffeur/gids (Frans- en Engelstalig).
- De fooien voor de gids zijn niet inbegrepen, voorzie ongeveer 4 tot 5 euro per dag per persoon.

Uw accommodatie tijdens de safari's

Uw lodges

Maximale kamercapaciteit

Na een intensieve safaridag wilt u vast uitrusten en ontspannen op een comfortabele plek. Daarom hebben wij voor u telkens een Standaard Kamer gereserveerd in zorgvuldig uitgekozen lodges of authentieke kampen.

 

Uw lodges:

- Tsavo East: Ashnil Lodge (of gelijkwaardig)

- Taita Hills: Salt Lick Lodge (of gelijkwaardig)

- Amboseli: Amboseli Sentrim Camp (of gelijkwaardig)

 

Maximale kamercapaciteit: 3 volwassenen of 2 volwassenen + 1 kind

 

Gerust op vakantie in Kenia

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. De accommodaties respecteren de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw pension

Tijdens de safari's verblijft u op basis van volpension (exclusief drankjes).

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Uw bestemming

Welkom in ... Kenia!

Wilt u de avonturier in u laten ontwaken? Reis dan met ons mee naar Kenia!

 

Kenia is een land vol verrassingen en laat u kennis maken met de verscheidenheid van Afrika. De diversiteit van de landschappen, de fameuze Big Five en het warme welkom van de bevolking zijn maar een kleine greep uit wat u te wachten staat.

 

Hier kunt u genieten van de zon, lekker eten, ontspannen aan de witte zandstranden van Diani Beach en vooral ... uw ogen uitkijken tijdens een avontuurlijke safari als echte ontdekkingsreiziger! Tsavo, Amboseli of Masai Mara zijn de favoriete schuilplaatsen van de lokale wilde dieren. In deze ruige en ongerepte natuur maakt u kennis met zebra's, leeuwen, cheeta's en buffels in hun natuurlijke habitat.

 

Er zijn maar weinig landen die zo'n unieke reiservaring bieden als Kenia!

Ligging

Diani Beach Diani Beach, Kenia

De afstand tussen de luchthaven van Mombasa en het hotel bedraagt ongeveer 50 km.

Ligging (safari)

Amboseli, Kenia

Meer details ...

Neptune Village Beach Resort & Spa - All Inclusive

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 165

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Medische service
  • Parkeren (buiten)
  • Kinderopvang

Faciliteiten in de kamer:

  • Tv
  • Airconditioning
  • Koelkast
  • Kluisje
  • Balkon of terras
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Haardroger

Restaurants en bars in het hotel:

  • Hoofdrestaurant Karamu
  • Restaurant Bustani
  • Bar Furaha
  • Poolbar Tempo

Activiteiten bij het hotel:

  • Kinderclub
  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)
  • Winkel
  • Spa
  • Tennisbaan
  • Buitenzwembad
  • Nachtclub
  • Jacuzzi
  • Hamam

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Safari in Tsavo

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Inbegrepen in de prijs:

NEPTUNE VILLAGE BEACH RESORT & SPA:

  • Upgrade naar Superior Kamer met toegang tot de tuin
  • All inclusive
  • Kerst-en/of nieuwjaarsgaladiner bij verblijf op 24/12 en/of 31/12

TIJDENS DE SAFARI:

  • Standaard Kamer in de lodges (of gelijkwaardig)
  • Volpension (exclusief drankjes)
  • Transport in een minibus met open dak (maximaal 7 personen) met Frans- of Engelstalige chauffeur-gids
  • Toegangsprijzen voor de nationale parken
  • Luchthaventransfers inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht

 

Niet inbegrepen in de prijs:

  • Niet inbegrepen in de prijs:
  • Niet vermelde maaltijden en drankjes
  • Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
  • Optionele excursies
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Verzekeringen (optioneel)
  • Alle andere, niet vermelde diensten

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.


We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Neptune Village Beach Resort & Spa 4* met optionele safari's