Pinewood Beach Resort & Spa 4* met optionele safari - Ukunda - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Overnacht in een prachtig hotel aan het strand van Diani
  • U verblijft in een comfortabele kamer met halfpension
  • Ontdek de mooiste natuurparken tijdens fenomenale excursies
  • Bewonder de dieren, een van de redenen waarom u naar Kenia reist!

Welkom in ... Kenia!

Bent u op zoek naar een exotisch avontuur? U kunt helemaal ontspannen op het witte zandstrand aan de Indische Oceaan en om het beste uit uw verblijf te halen vertrekt u 3 dagen op safari! Aan u de jungle en de wilde dieren! Vergeet dus vooral uw fototoestel niet mee te nemen!

Kenia heeft een oppervlakte van ongeveer 582.646 km² waarvan 13.400 km² water is. De hoogste berg in het land is de Mount Kenya (5199 meter), de op één na hoogste berg van Afrika na de Kilimanjaro in Tanzania. Prachtige landschappen dus voor een perfecte reis! Gaat u mee op avontuur?

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
Aanbieding 1: Pinewood Beach Resort & safari
- 7 nachten: 6 nachten in het Pinewood Beach Resort & Spa + 1 nacht safari in Tsavo East 
- 9 nachten: 6 nachten in het Pinewood Beach Resort & Spa + 3 nachten safari in Tsavo East/Amboseli/Taita Hills 
- 10 nachten: 8 nachten in het Pinewood Beach Resort & Spa +2 nachten safari in Shimba Hills/Ngutuni
- 12 nachten: 9 nachten in het Pinewood Beach Resort & Spa + 3 nachten safari in Tsavo East/Amboseli/Taita Hills

Aanbieding 2: Pinewood Beach Resort

Uw hotel

Op het uiterste zuidpunt van het prachtige Diani beach ligt het Pinewood Village Beach Resort, op 49 km van het centrum van Mombasa. In Likony neemt u een boot om bij het hotel te komen.

De natuurlijke schoonheid van de omliggende omgeving van dit boetiekhotel is prachtig. Het is romantisch en uniek, direct aan de kust van de Indische Oceaan. Het personeel is tevens zeer attent en servicegericht. Kom met ons mee en beleef onvergetelijke momenten!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer (45 m²)
De kamers zijn elegant en modern ingericht en gelegen op de eerste verdieping. Elke kamer heeft een eigen terras.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
+
1 Baby

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension
Deze aanbieding is inclusief halfpension. Optioneel en tegen bijbetaling kunt u ook kiezen voor volpension.

De maaltijden worden steeds als buffet geserveerd zodat u rustig kan uitkiezen wat u graag zou willen proeven. Tijdens de avondmaaltijd wordt er steeds rond een ander thema gewerkt (Chinees, Swahili, barbecue,...). Voor de lunch kunt u genieten van uw maaltijd op het strand indien u dit wenst.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x 30 minuten massage per kamer per verblijf
Zonnebaden, een duik nemen in het zwembad, een ontspannende massage of rustige momenten doorbrengen in de lounge - dit hotel biedt de ideale locatie voor rust en ontspanning. Als u op zoek bent naar iets actiever, ga dan naar de fitness of ga kitesurfen!

Uw optionele safari

Afhankelijk van de gekozen optie, bieden we u verschillende avontuurlijke safari's aan om op zoek te gaan naar wilde dieren in hun natuurlijke habitat. Tijdens de safari verblijft u in een Standaard Kamer op basis van volpension (exclusief drankjes).

Tevens geniet u van enkele extraatjes:
- Transfers met een minibus met Engelstalige of Franstalige chauffeur/gids
- Een gegarandeerde zitplaats aan het raam tijdens de safari
- Entreeprijzen en overheidsbelastingen inbegrepen

De safari vindt plaats tijdens uw verblijf in het Pinewood Beach Resort & Spa, de exacte dag wordt meegedeeld bij het inchecken. Voor u op safari gaat, dient u uit te checken en de nodige bagage mee te nemen. 

Tsavo East - 2 dagen / 1 nacht

Uw optionele safari
Het Tsavo Nationaal Park is zo immens, dat het onderverdeeld wordt in het Tsavo West en het Tsavo East. Samen vormen ze het grootste nationale park ter wereld en beslaan ze zo'n 4% van de totale oppervlakte van Kenia. In verschillende landschappen die gaan van droge graslanden tot moerassen en vruchtbare rivieren, ontdekt u in het Tsavo East Nationaal Park prachtige kuddes olifanten, buffels, zebra's en nog veel meer...

Dag 1: Diani / Tsavo East (245km/4u)
Na het ontbijt in het resort verlaat u Diani om richting het Tsavo East Nationaal Park te vertrekken. U maakt al een eerste safari in de omgeving rond de lodge om vervolgens de lunch te nemen in de lodge zelf. Na een korte siësta vertrekt u opnieuw op safari tot zonsondergang. 
Diner en overnachting in de Sentrim Tsavo Lodge of gelijkwaardig.

Dag 2: Tsavo East / Diani (245km/4u)
In de vroege ochtend gaat u nogmaals het park in om de prachtige vegetatie en wilde dieren te bewonderen. Vervolgens keert u terug naar de lodge voor het ontbijt en vertrekt u terug naar Diani, de aankomst is voorzien in de late namiddag.

Safari Shimba Hills / Ngutuni / Taita Hills - 3 dagen / 2 nachten

Uw optionele safari
De Shimba Hills National Reserve ligt op slechts 33 km van Mombasa en bestaat uit zowel savannes als dichte tropische bossen, allemaal met een uitzonderlijk uitzicht op de Indische Oceaan. Shimba Hills is een natuurlijk en vredig paradijs, gemakkelijk bereikbaar vanaf de kust van Mombasa.

Taita Hills is een indrukwekkende bergketen in het hart van Tsavo Park, Taita Hills is zeker een must see voor natuur- en natuurliefhebbers!

Dag 1: Diani / Shimba Hills National Reserve (60km/1u)
Na het ontbijt vertrekt u naar het Shimba Hills National Reserve. Vandaag zult u het op één na grootste tropische bos in dit kustgebied met rijke flora en fauna ontdekken. Het reservaat huisvest een grote populatie olifanten en in de dichte bossen wonen een aantal zeldzame diersoorten zoals de zandantilope. Na aankomst begint de safari en ontdekt u de Sheldrick watervallen. U vervolgt uw safaritocht en geniet daarna van een late lunch in de Green Safari Lodge. De middag is gewijd aan ontspanning in de lodge.
Diner en overnachting in Green Safari Lodge.

Dag 2: Shimba Hills National Reserve / Ngutuni & Taita Hills (245km/4u)
Na het ontbijt reis u naar u naar het heiligdover u zich naar Taita Hills, waar u het zich gemakkelijk maakt in Sarova Saltlick Lodge, gelegen in het hart van een natuurlijk heiligdom grenzend aan het Tsavo Nationaal Park. De Sarova Saltlick Lodge is gebouwd op verhoogde platforms en is voorzien van moderne gemakken. Daarom biedt deze accommodatie een ideale uitvalsbasis met een zeer uniek uitzicht op de omliggende natuur.
Diner en overnachting in Sarova Saltlick Lodge.

Dag 3: Taita Hills / Diani (290km/4u)
Na een ochtendsafari geniet u van het ontbijt in uw lodge. Na het ontbijt gaat u nogmaals op pad voor een safari, gevolgd door een lunch in de Taita Hills Lodge. Na de lunch zult u terugkeren naar Diani, waar u rond het begin van de avond weer aankomt.

Safari Tsavo East / Amboseli / Taita Hills - 4 dagen / 3 nachten

Uw optionele safari
Het Amboseli National Park is één van de oudste en meest bezochte nationale parken van het land en beslaat een oppervlakte van zo'n 392 km². De grootste troef is ongetwijfeld de majestueuze Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika die zijn schaduw werpt over deze prachtige omgeving. In het park leven zo'n 700 olifanten, een erg grote populatie die de kans om enkele exemplaren te spotten groot maakt. Daarnaast kunt u ook nijlpaarden, buffels, watervogels, wrattenzwijnen en verschillende apensoorten te zien krijgen.

Dag 1: Diani / Tsavo East (245km/4u)
Ontbijt in het resort en vertrek richting het Tsavo East Nationaal Park. Bij aankomst maakt u onmiddellijk een safari met een minibus waarvan het dak geopend kan worden. Vervolgens gaat het richting de lodge waar u de lunch neemt en wat kunt ontspannen. In de namiddag maakt u nog een rit door het park tot zonsondergang.
Diner en overnachting in de Ashnil Aruba Lodge of gelijkwaardig.

Dag 2: Tsavo East / Amboseli (315km/5u)
Na het ontbijt vertrekt u richting het Amboseli Nationaal Park met op de achtergrond de Kilimanjaro. U checkt in en neemt de lunch in het Amboseli Sentrim Camp. Na een moment van rust in de logde of een frisse duik in het zwembad, kunt u genieten van een safari en keert u bij zonsondergang terug naar de lodge. 
Diner en overnachting in het Amboseli Sentrim Camp of gelijkwaardig.

Dag 3: Amboseli / Taita Hills Game Sanctuary (250km/4u)
Vandaag staat u vroeg op om voor het ontbijt nog een safari te kunnen maken. Nadien vertrekt u naar Taita Hills waar u geniet van de lunch in de Sarova Taita Hills Lodge. In de namiddag krijgt u de kans om de mooiste foto's te nemen tijdens een safari en keert u terug naar de lodge voor het diner. Vanavond gaat u na het diner nog op zoek naar het fascinerende nachtleven in het park tijdens een laatavondsafari.
Overnachting in de Sarova Saltlick Lodge of gelijkwaardig.

Dag 4: Taita Hills / Diani Beach (290km/5u) of Mombasa
Na het ontbijt maakt u nog een laatste safari en neemt u de lunch in de lodge voor u terugkeert naar Diani.

Uw inbegrepen excursie

Tour door Mombasa - 1/2 dag

Uw inbegrepen excursie
De oudste stad van Kenia beschikt over een rijk historisch verleden dat u kunt ontdekken tijdens dit bezoek. Wandel door de oude stad met zijn pittoreske straatjes, hou halte bij het Fort Jesus (entreeprijs niet inbegrepen) en bezoek de plaatselijke markt met verse groenten, fruit en kruiden. U sluit de voormiddag af met een bezoek aan het ambachtelijke centrum voor houtsnijwerk van de Akamba stam. Terugkeer naar het hotel voor de lunch.

Optionele excursies

Marinesafari met lunch - 1 dag

Optionele excursies
Ontdek de bijzondere zeebewoners tijdens een marinesafari naar het Wasini eiland. Ontdek de rijkdom van de onderwaterwereld tijdens het snorkelen. Lunch inbegrepen.  

Deze excursie is niet beschikbaar in de maanden mei en juni. Wanneer u deze excursie boekt, wordt u op de hoogte gehouden over de dag waarop de excursie plaats zal vinden.

Funzi Kinazini Excursie van 1 dag Funzi / Kinazini

Optionele excursies
Ontdek een van de meest onaangeroerde plekjes op aarde en vaar met een dhow, een authentieke boot, naar het eiland Funzi Kinazini. U vertrekt 's ochtends vroeg vanuit het hotel en rijdt naar Bodo, een oud dorpje op ongeveer een uurtje ten zuiden van Mombasa. Na een licht swahili-ontbijt gaat u aan boord de dhow, een authentieke boot. U gaat naar het eiland Funzi en bezoekt een shirazi swahili dorp waar de tijd lijkt stil te staan. Met een kano gaat u over de Ramisi-rivier en ontdekt u een uniek ecosysteem dat beschermd wordt door de mangroven. Hier kijkt u uit naar vogels en misschien wel krokodillen of gigantische hagedissen. Wel vanop een veilige afstand.
De dhow neemt u verder mee naar een zandbank in de Indische oceaan waar u het water in kan en de onderwaterwereld kunt ontdekken. U lekker op het strand vleien kan natuurlijk ook. Dan gaat het verder naar Kinazini waar u versteld zal staan van waterschildpadden en reuzeschildpadden. Zo mooi! U geniet van een lekkere barbecue met zeevruchten à la Robinson Crusoe, met krab en kreeft (indien in het seizoen).
Na de lunch kunt u wat rusten of het eiland verkennen en dan gaat u terug naar Bodo. uiteindelijk komt u terug aan het hotel voor het diner. 

Het is handig om schoenen mee te nemen waarmee u in het water en aan boord kan, ook zwemkledij en zonnecrème zijn zeker aan te raden. 
Niet alcoholische drankjes en water aan boord en in het restaurant zijn inbegrepen. Tijdesn deze excursie wordt geen alcohol geserveerd. 

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Het weer

Jan
min : 23°C max : 32°C
Feb
min : 24°C max : 32°C
Mrt
min : 24°C max : 33°C
Apr
min : 24°C max : 31°C
Mei
min : 23°C max : 29°C
Jun
min : 21°C max : 29°C
Jul
min : 20°C max : 28°C
Aug
min : 20°C max : 28°C
Sep
min : 21°C max : 29°C
Okt
min : 22°C max : 30°C
Nov
min : 23°C max : 31°C
Dec
min : 23°C max : 32°C

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 58
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering van de safari binnen de 14 dagen voor vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. Voor overigee annuleringen zijn de algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over:

  • Receptie
  • Roomservice
  • Wasservice
  • Telefoon
  • Internettoegang
  • Televisiezaal
  • Bibliotheek

De kamers zijn uitgerust met:

  • Balkon
  • Telefoon
  • Ventilator
  • Airconditioning
  • Thee/koffie
  • Minibar
  • Internettoegang
  • Haardroger
  • Kluisje

Activiteiten bij het hotel:

  • Amani fitness
  • Tennis
  • Squash
  • Tafeltennis
  • Strandspelen
  • Zwembad
  • Bubbelbad
  • Privéstrand

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.  

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.  

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Hou er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Pinewood Beach Resort & Spa 4* met optionele safari