Safari in Kenia met verlenging aan het strand - Nairobi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de prachtige natuur van Kenia en bezoek drie van de grootste nationale wildparken
  • Verblijf in luxe tentenkampen langs de weg, met een prachtig uitzicht in een mooie omgeving
  • Kom tot rust na uw avontuur met een 4 of 7 nachten halfpension verblijf in de Fumba Beach Lodge

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in Kenia

De Masai Mara: De Masai Mara staat bekend als een van Afrika's grootste wildreservaten, gelegen in het zuidwesten van Kenia. Het is beroemd om zijn overvloed aan grote katten - leeuwen, luipaarden en cheetahs - de Grote Wildebeest Migratie en zijn talloze zebra's. 

Maak kennis met de lokale Maasai mensen, bekend om hun opvallende gewoontes en kleding, en ontdek een andere manier van leven. Wanneer u een tocht maakt, ervaart u wat veel mensen alleen maar kunnen dromen in een mensenleven - dagen doorbrengen zij aan zij met enkele van de grootste leden van het dierenrijk, in hun natuurlijke habitat.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Reisbeschrijving


Dag 1 Nairobi
Bij aankomst in Nairobi, wordt u opgehaald en overgebracht naar het Safari Park Hotel. U bent vrij in de namiddag.

Overnachting in het Safari Park Hotel in een kamer met ontbijt.

Dag 2 Nairobi - Masai Mara National Reserve (280Km/5u)
U verlaat Nairobi na het ontbijt, en reist in de richting van de vruchtbare hooglanden van Kenia en daalt af langs de kloof via een weg gebouwd door Italiaanse krijgsgevangenen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Onderweg kunt u de sfeervolle kapel zien gebouwd aan de voet van de helling.

U rijdt voorbij het indrukwekkende Longonot aarde satelliet-station terwijl u via de vallei naar Narok gaat; u reist voorbij aren van tarwe en gerst, vóóraleer u de Masai Mara tijdig bereikt voor een heerlijke lunch. Na de lunch geniet u van uw eerste tocht, en keert u terug naar de lodge als de zon ondergaat.

Overnachting in Mara Sopa Lodge op basis van volpension.

Dag 3  Masai Mara National Reserve
Na een vroeg ontbijt vertrekt voor een ochtend tocht en keert u terug naar het kamp halverwege de ochtend. Na de lunch, en misschien een siësta, gaat u weer op pad en bezoekt u het Masai Village. Daarna keert u terug naar de lodge wanneer de zon ondergaat. (Het is mogelijk om 's ochtends vroeg een optionele Balloon Safari vooraf te reserveren mits supplement).

Overnachting in Mara Sopa Lodge op basis van volpension.

Dag 4 Masai Mara - Lake Nakuru (315kms / 5h)
U verlaat de Masai Mara na het ontbijt, en reist doorheen de 'graanschuur' van Kenia, waar aren van tarwe en gerst strooisel het landschap overheerst terwijl u noordelijk gaat richting Narok, het hoofdkwartier van het district van dit deel van het Maasailand. Nu reist u over de uitgestrekte vlaktes op de vloer van de Rift Valley, en kunt u kuddes giraffen en Gazelles waarnemen terwijl u richting Mai –Mahiu gaat, alvorens aan te komen aan het Nakuru Meer rond het middaguur.  

Eenmaal in het park, is er veel te zien op weg naar de lodge. Na de lunch en een siesta, is er een namiddagtocht, waarna u terugkeert naar de lodge als de zon ondergaat. Het nationale park, bekend om zijn vogels, biedt een mogelijkheid om flamingo's te bewonderen. Het is ook de thuisbasis van Black and White neushoorns, evenals de bedreigde Rothschild Giraffe.

Overnachting in Lake Nakuru Sopa Lodge op basis van volpension.

Dag 5    Lake Nakuru - Amboseli National Park (405Kms / 6h)
Na een vroeg ontbijt, gaat u verder naar Lake Naivasha voor een boottocht. U verlaat de Rift Valley, en gaat op naar Nairobi voor een vroege lunch (of picknick lunch afhankelijk van de toestand van de wegen) en reist verder in zuidelijke richting naar Amboseli, waar u aankomt bij de lodge in de late namiddag.

Overnachting in Amboseli Sopa Lodge op basis van volpension.

Dag 6   Amboseli National Park
Na het ontbijt vertrekt u voor een volledige dagtocht; en geniet u van een warme picknick lunch. U keert terug naar de lodge rond 16:00u, waardoor u de tijd heeft om te ontspannen in uw kamer of lounge, of zelfs een snelle duik in het zwembad kan nemen voor het diner.

Overnachting in Amboseli Sopa Lodge op basis van volpension.

Dag 7:    Amboseli - Nairobi - Zanzibar (250 km / 4 uur )
Na een vroeg ontbijt, geniet u voor de laatste keer van het uitzicht op de majestueuze berg Kilimanjaro en verlaat u Amboseli. Vanaf hier gaat u noordwaarts over de prachtige en schijnbaar nooit eindigende Athi Plains, en komt u aan in Kenia's bruisende hoofdstad Nairobi rond de middag. Eenmaal in de stad, wordt u naar de luchthaven van Nairobi gebracht voor uw vlucht naar Zanzibar (geboekt door Pollmans) + overgebracht naar de Fumba Beach Lodge voor 6 nachten in een kamer met uitzicht op de tuin op basis van halfpension.

Dag 11 en 13 Vertrek
Check out en transfer naar de luchthaven van Zanzibar voor uw terugvlucht naar huis.

Uw hotels

Nairobi: Safari Park Hotel met ontbijt. 

Het Safari Park Hotel biedt een oase van rust in het centrum van Nairobi. Het hotel combineert stijlvol de elegante Afrikaanse architectuur met een uiterst luxe accommodatie; spuitend water in de prachtig aangelegde tuinen met een binnenlands strand en met een ruime keuze aan internationale restaurants. 

Het Safari Park Hotel & Casino omvat 50 are van prachtig aangelegde tuinen voorzien van een breed scala aan inheemse bomen, en biedt een verrassende reeks van vogels en vlinders.
Masai Mara National Reserve: Mara Sopa Lodge op basis van volpension. 

Hoog gelegen op de hellingen van de Oloolaimutia Hills, was het Masai Mara Sopa Lodge een van de eerste safari lodges in de Maasai Mara Game Reserve, een reden waarom de tuinen en bomen zo weelderig en volwassen zijn. Alle gebouwen volgen het ontwerp van traditionele Afrikaanse ronde huizen met kegelvormige daken. Deze volgen de lijn van de heuvels en worden vergezeld door indrukwekkende grote openbare gebouwen en het zwembad in het centrum.
Lake Nakuru: Lake Nakuru Sopa Lodge op basis van volpension. 

De lodge ligt op een heuvelrug die de westelijke grens van Afrika's Great Rift Valley vormt, en biedt een spectaculair uitzicht over de uitgestrektheid van Afrika. 

De lodge kijkt ook uit op Lake Nakuru en het omringende National Park, een waar paradijs voor vogelaars en liefhebbers van de natuur.
Amboseli National Park: Amboseli Sopa Lodge op basis van volpension. 

De lodge ligt aan de voet van de Kilimanjaro, die met bijna zesduizend meter de hoogste en meest beroemde besneeuwde berg van Afrika is. Het domein beschikt over 200 are privaat terrein en heeft een eigen rustieke charme,. Alle vormen van wilde dieren leven nog steeds in overvloed in deze woestijn, die helemaal doorloopt tot het Amboseli National Park, op slechts twintig minuten rijden. Terwijl het park meer dan zeshonderd soorten vogels behoudt evenals een groot aantal zeldzame en prachtige flora en fauna, is dit ook de thuisbasis van de Maasai mensen, misschien wel 's werelds meest gerenommeerde Afrikaanse stam.

Fumba Beach: Fumba Beach Lodge op basis van halfpension. 

Fumba Beach Lodge is een kleinschalig, rustig toevluchtsoord gevestigd op een van de meest afgelegen stranden van Zanzibar. Met slechts 26 vrijstaande ruime huisjes, is de essentie van Fumba Beach Lodge privacy, ruimte, rust, natuur en aandacht voor detail. 

Fumba Beach Lodge biedt goed ontworpen elegantie, met een vriendelijke eerste klas service. Op 30 minuten van de hoofdstad van Zanzibar, in Stone Town, is de lodge ver weg van alle drukke toeristische gebieden. 

Alle kamers zijn prive gelegen op loopafstand van de belangrijkste gebouwen. Elke kamer heeft een king size tweepersoonsbed, koffie / thee faciliteiten, muskietennetten, kluis in de kamer, bibliotheek in de kamer, bureaus, ventilatoren, topkwaliteit beddengoed en dekbedden voor de occasionele kille nachten.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
Meet and greet diensten in de luchthaven van aankomst
Transfers in safari minibus of mini coach op gedeelde basis 
Alle transport en ritten op safari worden uitgevoerd in een 4x4 voertuig met pop-up dak (maximaal 7 personen) met een Engelssprekende chauffeur-gids op gedeelde basis 
Zitplaatsen aan het raam
Maaltijden en accommodatie zoals gespecificeerd 
Alle park kosten en overheidsbelastingen 
½ liter fles mineraalwater per persoon per dag tijdens de rit
Binnenlandse vlucht Nairobi / Zanzibar 
Transfers en accommodatie in Zanzibar zoals gespecificeerd

Niet inbegrepen in de prijs:
Visa en internationale vluchtenLuchthaven belasting (klanten betalen direct)
Chauffeur-gids fooien
Drank
Restaurant tips
Boodschappendienst
Persoonlijke uitstappen
Bagage
Medische verzekering
Telefoonrekening
Wasserij
Alle items van persoonlijke aard
Ballon Safari

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inbegrepen volgens reisbeschrijving.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Nederlandse burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Rijksoverheid Nederland.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Hou er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Safari in Kenia met verlenging aan het strand