Safari in Kenia vanuit het Serena Beach Resort & Spa 5* - Nairobi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Voel de kracht en grootsheid van de natuur in zijn puurste vorm in het prachtige Kenia.
  • Beleef een unieke reis en bezoek impressionante plekken zoals het Amboseli National Park, Tsavo West National Park en de stranden van Mombassa
  • Ga op zoek naar wilde dieren tijdens de onvergetelijke safari's 
  • Kies voor een verblijf van 7, 10 of 14 nachten

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Kenia

Vanuit Nairobi, de hoofdstad van Kenia, via het Amboseli National Park, de Shetani lavavelden en het Tsavo West National Park richting de kust van Mombassa.
Kenia is een land vol magie en wilde natuur met een unieke fauna en flora. Dit land staat bekend als de bakermat van de mensheid, van het leven.
Deze onvergetelijke reis zal u voor altijd in uw hart dragen!

Uw reisroute

Dag 1 - Nairobi
Aankomst in Nairobi en transfer naar het hotel. Rest van de dag om te rusten. Accommodatie in het Nairobi Serena Hotel.

Dag 2 - Nairobi - Amboseli National Park (250 km / 4 uur)
Na het ontbijt vertrekt u richting het Amboseli National Park. Bij aankomst word de lunch geserveerd in de lodge. U kunt even op adem komen of een duik nemen in het zwembad, daarna maakt u een wandeling in het nationale park bij zonsondergang. Accommodatie in de Amboseli Serena Safari Lodge op basis van volpension.
Dag 3 - Amboseli National Park - Tsavo West National Park (200 km / 3 uur)
Vertrek vroeg in de ochtend voor een excursie in het park, gevolgd door het ontbijt in de lodge. Vervolgens vertrekt u richting Tsavo West. Tijdens deze 3 uur durende rit passeert u voorbij de spectaculaire lavavelden van Shetani. Een kronkelende weg brengt u naar het Tsavo West National Park, één van de grootste nationale parken van Kenia.
Accommodatie in de Kilaguni Serena Safari Lodge op basis van volpension.
Dag 4 - Tsavo West - Mombassa (330 km / 5u)
Na het ontbijt vertrekt u richting de noordkust, waar u in het hotel aan het strand verwacht wordt na de middag. Check-in in het Serena Beach Village Hotel in een Standaard Village Kamer op basis van halfpension.

Dag van vertrek (dag 8, 11 of 15) - Serena Beach Hotel - Moi International Airport
Check-out om 10: 00u. Transfer naar Moi International Airport voor de terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Nairobi
- Nairobi Serena Hotel
Formule op basis van ontbijt

Amboseli National Park
- Amboseli Serena Safari Lodge
In volpension: overnachting met ontbijt, lunch en diner

Tsavo West National Park
- Serena Safari Lodge
In volpension: overnachting met ontbijt, lunch en diner

Mombassa
- Serena Beach Hotel
In halfpension: overnachting met ontbijt en diner

Belangrijke informatie

Bagage en voertuigen
Passagiers mogen alleen rugzakken of zachte tassen meenemen op safari. Alle passagiers moeten een paspoort meenemen.

Vanwege de beperkte bagageruimte in voertuigen zijn koffers niet geschikt voor roadsafari's. We raden aan zachte bagage of rugzakken mee te nemen van niet meer dan 15 kg en niet groter dan 65x46 cm. Overbagage kan worden gegegevn aan de vertegenwoordiger. Het zal worden teruggegeven bij terugkeer van de safari. U kunt een extra toeslag voor extra bagage moeten betalen.

Vaccinaties
Het is uw verantwoordelijkheid om voor de juiste vaccinaties te zorgen indien noodzakelijk.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Het weer

Jan
min : 11°C max : 25°C
Feb
min : 11°C max : 26°C
Mrt
min : 12°C max : 26°C
Apr
min : 14°C max : 24°C
Mei
min : 13°C max : 23°C
Jun
min : 11°C max : 22°C
Jul
min : 9°C max : 21°C
Aug
min : 10°C max : 22°C
Sep
min : 10°C max : 24°C
Okt
min : 12°C max : 25°C
Nov
min : 13°C max : 23°C
Dec
min : 12°C max : 23°C

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 164
Check-in: 14u 
Check-out: 11u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Nederlandse burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Rijksoverheid Nederland.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Hou er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Safari in Kenia vanuit het Serena Beach Resort & Spa 5*