Palm Beach Island Resort & Spa 4* - Lhaviyani Atoll - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kom met ons mee naar een droombestemming tussen witte zandstranden en exotische palmbomen
  • Logeer in een ruime, comfortabele, luxueuze en intieme villa
  • Geniet zonder zorgen met de all-inclusiveformule
  • Spring in het kristalheldere water om de adembenemende onderwaterwereld te bewonderen

Welkom op... de Malediven

Droomt u van verre horizonten? Kom met ons mee naar een klein en uniek stukje paradijs dat al decennialang toeristen van over de hele wereld lokt: de Malediven! Dit pareltje in de Indische Oceaan is een archipel bestaande uit niet minder dan 1199 eilanden, waarvan de meesten onbewoond zijn.

We moeten u niet vertellen dat u hier uitzichten vindt die zo van een ansichtkaart lijken te komen met kristalhelder water een eindeloze witte zandstranden, en dat alles onder een stralende zon. Deze plek heeft ook een uniek ecosysteem en het leven onder het wateroppervlak, is even fascinerend als dat erboven. Dit wordt de reis van uw leven!

Uw hotel

Het Palm Beach Island Resort & Spa 4* ligt op het Lhaviyani-atol en biedt het ideale kader om tot rust te komen tussen fijne zandstranden en palmbomen. Na uw transfer met een watervliegtuig, wordt u hartelijk ontvangen in een tropisch en luxueus kader.

Laat alle zorgen van u afglijden en ontdek de prachtige omgeving, de schitterende faciliteiten en het lekkere eten! Kunt u nog weerstaan?

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar een Sunrise Villa
Uw nachten breng u door in een Sunrise Villa (60 m²). Bij het vallen van de avond wordt uw luxueuze villa gehuld in verschillende tinten geel en oranje waardoor een intieme en gezellige sfeer gecreëerd wordt. De traditionele inrichting met authentieke materialen wordt aangevuld met moderne elementen en faciliteiten. De weelderige badkamer is deels in open lucht, zodat u zich helemaal één voelt met de natuur.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All inclusive
U geniet zonder zorgen terwijl de chefs alles op alles zetten om uw smaakpapillen te verwennen met plaatselijke en internationale smaken. U heeft de keuze tussen het Illaa restaurant, Loabi restaurant of de Ihaa Coffee Shop.

De Feshun Bar is ideaal om een verfrissende pauze in te lassen en een cocktail aan het zwembad neemt u in de Raaveriya Bar. De Thundi Bar tenslotte, biedt een oogverblindend uitzicht op zee en de omgeving terwijl u van uw drankje nipt.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 30% korting op behandelingen in de spa
  • 20% korting op duiken (exclusief materiaal)
Om echt volledig tot rust te komen, moet u richting de Coconut Spa waar u kunt kiezen uit tal van behandelingen en massages. Hier worden enkel producten van de beste kwaliteit gebruikt en technieken uit Azië om al uw spieren te ontspannen. Verder kunt u hier relaxen in de sauna of de jacuzzi.

Daarna springt u in het zwembad of neemt u een zonnebad op het strand. Voor de meer sportieve reiziger zijn er tal van activiteiten, zowel op het land als op het water. En als u onder het wateroppervlak duikt, ontdekt u een hele nieuwe wereld vol kleurrijke vissen, bijzondere koralen en tal van andere zeebewoners. Een ding is zeker: u gaat als herboren weer naar huis!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Trakteer uzelf op een luxe vlucht met Qatar Airways

Een uniek onthaal
Comfort, toegankelijkheid en keuze: deze kwaliteiten zijn de essentie van Hamad International Airport. Het bedrijf is er trots op dat het een comfortabele en gastvrije luchthaven in een uitzonderlijke omgeving kan aanbieden. Op Hamad International Airport draait alles om eenvoud.

De dienstverlening van Al Maha
De Al Maha-diensten bieden verwelkomen reizigers met de gekende Arabische gastvrijheid, ongeacht of ze een aansluitende vlucht hebben of vertrekken of aankomen in de luchthaven. Door de combinatie van deze gastvrijheid en exclusieve privileges zorgt Al Maha voor een persoonlijke service en een verwelkoming dat elke reis aangenamer en vlotter maakt.

Een unieke winkelervaring
Hamad International Airport is de thuisbasis van een van de grootste belastingsvrije zones ter wereld, eigendom van en beheerd door Qatar Duty Free. Een mix van designerwinkels, internationale merken, juweliers, souvenirwinkels en populaire modemerken huisvesten hier een filiaal.

Prijzen die door deze luchtvaartmaatschappij in ontvangst werden genomen:
- Beste Business Class ter wereld door Skytrax in juni 2018
- Beste Business Class stoel door Skytrax in juni 2018
- Door Travellers Choice uitgeroepen tot een van de top 10 beste business class bedrijven in het Midden-Oosten en de wereld
- Beste bedrijf in het Midden-Oosten door APEX

... verder lezen
Business Class
- 1-2-1 configuratie met directe toegang tot de gangen vanaf elke zitplaats
- Stoel om te vormen tot een volledig ligbed, 203 cm lang en 76 cm breed.
- Individueel 43 cm scherm met touchscreen-afstandsbediening voor video en muziek op aanvraag
- Service à l’assiette en Signature menu's op sommige vluchten
- Uitstekende wijn- en champagnekaart
- Stroomaansluiting, USB- en iPortaansluitingen
- Comfort kit en nachtkleding op nachtvluchten
- Toegang tot de Premium-lounge aan boord, een ruimte waar u kunt ontspannen en genieten van originele drankjes, heerlijke koffiemelanges en exclusieve menu's
- Al Mourjan-salon gewijd op de luchthaven van Doha
Qsuite
Qatar Airways biedt de Qsuite, de nieuwe stoel van Business Class, aan vanuit Parijs. Qsuite is een nieuw Business Class-concept dat reizigers een flexibele en aanpasbare ruimte biedt.
Deze revolutionaire stoel kan worden omgevormd tot een tweepersoonsbed, of kan vier passagiers die samen reizen laten genieten van een gezellige ruimte om samen te werken of te dineren.
De stoelen vormen een kleine privé suite dankzij een schuifdeur. Het is een werkelijke cocon voor complete privacy.

Bij het boeken kiest voor vlucht vlucht QR274 voor een vlucht met een Qsuite van Amsterdam naar Doha en voorvlucht QR273 voor een vlucht met Qsuite van Doha naar Amsterdam. Op uw vlucht van Doha naar uw eindbestemming kunnen we geen Qsuite of speciale voordelen garanderen.

Opmerking: Om operationele redenen kan het nodig zijn dat het bedrijf het type vliegtuig op het laatste moment moet aanpassen. In dit geval wordt uw vlucht uitgevoerd door een ander bedrijfsvliegtuig en is het Qsuite-product mogelijk niet beschikbaar. U profiteert dus van Business Class.

Een voorproefje...

Het weer

Jan
min : 28°C max : 30°C
Feb
min : 29°C max : 29°C
Mrt
min : 29°C max : 31°C
Apr
min : 30°C max : 30°C
Mei
min : 30°C max : 30°C
Jun
min : 29°C max : 29°C
Jul
min : 28°C max : 30°C
Aug
min : 29°C max : 29°C
Sep
min : 28°C max : 30°C
Okt
min : 28°C max : 30°C
Nov
min : 29°C max : 29°C
Dec
min : 28°C max : 30°C

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 137
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering 32 dagen voor of na vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. 

De all-inclusiveformule omvat:
- Ontbijt, lunch en diner in het buffetrestaurant
- Selectie van plaatselijke alcoholische en niet alcoholische dranken: mineraalwater, frisdrank, bier van het vat, wijn per glas, thee en koffie

Niet inbegrepen:
- Maaltijden in het à-la-carterestaurant
- Roomservice
- Minibar

Het hotel beschikt over:

  • Conciërgedienst
  • Bagageopslag
  • Excursiebureau
  • Wifi
  • Wasservice (met toeslag)

De kamers zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • TV
  • CD/DVD-speler
  • Kluis
  • Minibar
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel:

  • Coconut Spa
  • Jacuzzi
  • Sauna
  • Massages en behandelingen
  • Zwembad
  • Strand
  • Watersporten
  • Tennis
  • Volleybal
  • Voetbal
  • Badminton
  • Basketbal
  • Paddle tennis
  • Squash
  • Tafeltennis
  • Biljart
  • Karaoke
  • Duiken
  • Excursies

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Luchthaventransfers met een watervliegtuig zijn inclusief voor alle aanbiedingen. De afstand tussen de luchthaven van Malé en uw hotel neemt ongeveer 35 minuten in beslag.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Tussenstop Verenigde Staten of Canada: Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een visum nodig.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Palm Beach Island Resort & Spa 4*