Ontdekking van Sri Lanka en Adaaran Select Hudhuranfushi 4* - Male - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak kennis met 2 spectaculaire vakantiebestemmingen: Sri Lanka en de Malediven
  • Ontdek alle niet te missen plekjes in Sri Lanka waar u geniet van een rondreis van 5 nachten
  • Eindig op de paradijselijke stranden van de Malediven voor een all-invakantie
  • Proef in beide landen van de plaatselijke en aromatische gastronomie

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Sri Lanka en de Malediven

Kom met ons mee om de talrijke schatten van Sri Lanka te ontdekken!
De eeuwenoude cultuur, tradities en spiritualiteit worden perfect gecombineerd met moderniteit en technologie. Met zijn heerlijke kruiden en specerijen is de Sri Lankaanse keuken één van de meest veelzijdige ter wereld en is dit tropische eiland de perfecte bestemming voor foodies. Maar dat is nog niet alles, ook wie op zoek is naar de meest adembenemende uitzichten, weelderige jungle, eindeloze rijstvelden en idyllische stranden, moet richting de "Traan van India"!

Voor het tweede deel van uw reis nemen we u mee naar de paradijselijke stranden van de Malediven. Hier kunt u relaxen met uitzicht op het kristalheldere water van de Indische Oceaan en duikt u de magische onderwaterwereld in op zoek naar de kleurrijke bewoners. Wij hebben het paradijs op aarde gevonden!

Reisbeschrijving

Uw korte rondreis in Sri Lanka van 5 nachten neemt u mee naar alle hoogtepunten van het land met zowel bruisende steden, prachtige tempels, weelderige natuur en theeplantages. Daarna kiest u zelf hoeveel dagen u wilt doorbrengen in de paradijselijke Malediven.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 9 nachten waarvan 5 nachten in Sri Lanka en 4 nachten in de Malediven
- 11 nachten waarvan 5 nachten in Sri Lanka en 6 nachten in de Malediven
- 13 nachten waarvan 5 nachten in Sri Lanka en 8 nachten in de Malediven

Dag 1: Colombo - Negombo
Aankomst op de luchthaven van Colombo waar u wordt opgewacht door uw chauffeur voor uw transfer naar Negombo. In deze authentieke plek aan zee kunt u de typische manier van vissen leren kennen die al eeuwenlang gebruikt wordt.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 2: Negombo - Pinnawala - Kandy
Na het ontbijt in het hotel verlaat u de kust om richting Kandy te rijden door weelderige landschappen vol ongerepte natuur. Onderweg stopt u in het Pinnawala Elephant Orphanage waar u de majestueuze olifanten kunt ontmoeten.

Na de lunch zet u de tocht verder naar Kandy waar u eerst een fabriek bezoekt waar batikstoffen gemaakt worden en daarna het edelstenenmuseum. Via de plaatselijke markt komt u bij de bekende Tempel van de Tand waar het heilige relikwie, een echte tand van Boeddha, bewaard wordt. De dag eindigt met een traditioneel dansspektakel.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 3: Kandy 
Ontbijt in het hotel gevolgd door een bezoek aan de Royal Botanical Gardens van Peradeniya (optioneel bezoek) of als u dat wenst een excursie naar Nuwara Eliya om een theeplantage te bezoeken (optioneel bezoek). Bij uw terugkeer naar Kandy heeft u tijd voor een rustige wandeling rond het meer.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 4: Kandy - Matale - Dambulla
Na het ontbijt gaat u richting Matale waar u de kruidentuin bezoekt en u de typische kruiden ontdekt die gebruikt worden in de Sri Lankaanse keuken, maar ook in de geneeskunde en de cosmetica. Bovendien geniet u van een relaxmoment tijdens een massage van hoofd en schouders voor de lunch.

Daarna is het tijd voor een bezoek aan de Gouden Tempel van Dambulla, een indrukwekkend grottencomplex met fascinerende muurschilderingen en prachtige beelden. U ontdekt zelf waarom deze site geklasseerd is als Unesco Werelderfgoed.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 5: Dambulla - Sigiriya - Habarana - Dambulla
Ontbijt in het hotel en bezoek aan de bekende Leeuwenrots van Sigiriya. Na een beklimming naar de top van de rots, kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de omgeving die gedomineerd wordt door weelderige bossen en typische dorpjes.

Daarna is het tijd voor een ontdekking van het Sri Lankaanse platteland waar u een plaatselijke dorp bezoekt en een ritje maakt met een ossenkar en tuktuk. U krijgt het dagelijkse leven van de locals te zien en kunt proeven van de authentieke keuken.

De dag eindigt met een 4x4 safari in het Minneriya Nationaal Park om wilde olifanten te observeren. Dit unieke natuurgebied van 8890 hectare ligt tussen Habarana en Polonnaruwa en bevat een grote variatie aan fauna en flora met meer dan 100 diersoorten. Het reservoir dat hier gebouwd werd in de 3e eeuw wordt nog altijd gebruikt door de dieren om zich te baden en te drinken en is de perfecte plek om de luipaarden, olifanten en meer te observeren tijdens het droge seizoen.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 6: Dambulla - Malediven
Na een laatste ontbijt op Sri Lankaanse bodem gaat het naar de luchthaven waar u de vlucht naar de Malediven neemt. U geniet van een transfer naar het hotel met een speedboot.
Diner en overnachting in het hotel.

U kunt kiezen voor een verblijf van 4, 6 of 8 nachten in het hotel Adaaran Select Hudhuranfushi 4*.

Uw hotels

Op elke bestemming hebben we een comfortabel hotel voor u uitgekozen zodat u na de avonturen van de dag zeker bent van een welverdiende nachtrust.

Uw hotels zijn (of gelijkwaardig):
- Negombo: Hotel Amagi Aria
- Regio van Kandy: Thilanka Hotel 
- Regio van Dambulla/Sigiriya/Habarana: Fresco Water Villa

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief volpension (exclusief dranken).

In de Sri Lankaanse keuken vindt u veel invloeden uit uiteenlopende plekken zoals Noord- en Zuid-India, Perzië, Maleisië, Nederland en Portugal. Rijst wordt dagelijks gegeten, terwijl de pittige curry's de favoriete gerechten zijn voor lunch en diner. Vis curry is een bijzondere specialiteit. Ontdek het allemaal!

Uw strandverlenging in hotel Adaaran Select Hudhuranfushi 4*

Dit fenomenaal resort is omgeven door het kristalheldere water van de Indische Oceaan, hagelwitte zandstranden en tropische palmen. Ideaal voor wie op zoek is naar rust, privacy en ontspanning!

Het complex is maar liefst 33 hectare groot en biedt eenweelderige tropische natuur, villa's met rieten daken en natuurlijke houten steigers.

Met een ruime keuze aan eetgelegenheden, een spa met mooie tuinen en verschillende excursiemogelijkheden, wordt dit echt de perfecte afsluiter van uw vakantie!

Uw kamer

U verblijft in een Garden Villa of Beach Villa

Garden Villa

Deze volledig uitgeruste villa is modern en kleurrijk ingericht en biedt makkelijke toegang tot alle faciliteiten van het hotel. Ontdek de eigentijdse voorzieningen zoals airconditioning, een TV, minibar en mooie badkamer die ervoor zorgen dat u niets tekort komt tijdens uw verblijf.

Beach Villa

Wat verwacht u van een kamer met de naam Beach Villa? Een prachtig uitzicht op zee, directe toegang tot het strand en een stijlvolle, moderne inrichting? Dat is exact wat u opwacht bij het binnenstappen in deze volledig uitgerust ruimte. Ook hier vindt u airconditioning, een TV en elegant meubilair. 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Bij deze aanbieding profiteert u van de all-inclusiveformule.

Hotel Adaaran Select Huduranfushi biedt een complete gastronomische ervaring in 2 restaurants en 4 bars. Voor zowel het ontbijt, de lunch als het diner wachten rijkelijke buffetten met nationale en internationale gerechten in het hoofdrestaurant en in de verschillende bars kunt u terecht voor een drankje onder de stralende zon of een exotische cocktail om de dag af te sluiten.

Activiteiten

Geniet van een waaier aan behandelingen in de Chavana Spa die beschikt over 4 dubbele behandelkamers met buitendouche en een bad, manicure- en pedicurestations en nog veel meer.

Andere faciliteiten zijn squash- en tennisbanen, een fitness en een duikcentrumGeniet ook van het privéstrand en het zwembad van het hotel!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en de hotels zijn inclusief, zowel in Sri Lanka als in de Malediven.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 31°C
Mrt
min : 26°C max : 32°C
Apr
min : 27°C max : 33°C
Mei
min : 27°C max : 33°C
Jun
min : 26°C max : 31°C
Jul
min : 25°C max : 30°C
Aug
min : 25°C max : 30°C
Sep
min : 25°C max : 30°C
Okt
min : 25°C max : 30°C
Nov
min : 24°C max : 30°C
Dec
min : 23°C max : 30°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in een Standaard Kamer in de vermelde 4* hotels of gelijkwaardig
- Volpension (exclusief dranken) vanaf het diner op dag 1 tot het ontbijt op dag 6
- Bezoeken en excursies volgens het programma
- Transport in een privévoertuig met airconditioning en Engelstalige gids 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Excursies en bezoeken tijdens de vrije tijd
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Vistumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Details over uw strandverblijf

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
Aantal kamers in het hotel: 165 
Check-in: 14.00u 
Check-out: 12.00u 
Huisdieren zijn niet toegestaan 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Speciale annuleringsvoorwaarden: Bij annulering minder dan 30 dagen voor aankomst wordt 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening gebracht.

De all-inclusiveformule omvat:
- Ontbijt buffet geserveerd van 07.30 - 10.30u 
- Lunchbuffet geserveerd van 12.30 - 14.30u 
- Dinerbuffet geserveerd van 19.30 - 21.30u 
- Aperitiefbuffet in de Hiyala Bar van 10.30u tot 11.30u en van 23.00u tot middernacht
- Biscuit & Cookie buffet in de Hiyala Bar van 16.00u tot 17.00u

Dranken:
- Spirits (Whisky / Brandy / Gin / Vodka / Rum) per glas 
- Huiswijn (rood / wit) per glas 
- Bier 
- Fruitsap: mango, ananas, passievrucht, sinaasappel
- Mineraalwater
- Koffie en thee 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Meertalig personeel
  • Excursiebureau
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Bagageopslag
  • Conciërgeservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Kluis
  • Minibar (met toeslag)
  • TV
  • Telefoon
  • Koffie- en theefaciliteiten

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Privéstrand
  • Fitness
  • Tennisbaan
  • Badminton
  • Tafeltennis
  • Beachvolley
  • Spa
  • Massages

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdekking van Sri Lanka en Adaaran Select Hudhuranfushi 4*