Seafari Explorer Cruise & Filitheyo Island Resort 4* - Male - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vertrek op een cruise van 7 nachten en ontdek een stukje paradijs op aarde
  • De Malediven is een van de meest adembenemende duiklocaties ter wereld met kleurrijke koraalriffen 
  • Geniet van het exotische uitzicht op de oceaan en de dramatische zonsondergangen over de Indische Oceaan vanuit het Filitheyo Island Resort - het enige resort op de ongerepte Faafu-atol.

Welkom op... de Malediven

Bent u op zoek naar het paradijs? De archipel van de Malediven bestaat uit 1190 kleine eilandjes verspreid over de Indische Oceaan. De Malediven staan erom bekend de ideale plek te zijn voor duikliefhebbers. Maar dit is ook een paradijselijke plek indien u houdt van natuur, tropische warmte en de schoonheid van deze eilandengroep! Oh, en hadden we de romantiek al genoemd?

De eilandjes worden omringd door koraalrif en al snorkelend ontdekt u de prachtige onderzeese wereld in het ondiepe water. Er zijn meer dan 200 vissoorten te bewonderen! Geniet van de zon, het droomstrand, de palmbomen en de bijzondere sfeer. Laat u verwennen in dit fantastische resort waar al uw dromen waar worden...

Bereid u voor op een onvergetelijk avontuur!

Reisbeschrijving

Aanbieding 1: Cruise van 7 nachten

OF

Aanbieding 2: Maldives Cruise & Filitheyo Island Resort 4*
9 nachten: 7 nachten cruise + 2 nachten op Filitheyo Island Resort
10 nachten: 7 nachten cruise + 3 nachten in Filitheyo Island Resort
11 nachten: 7 nachten cruise + 4 nachten op Filitheyo Island Resort
12 nachten: 7 nachten cruise + 5 nachten op Filitheyo Island Resort

Uw cruiseship

De grootste troef van de Malediven zijn ongetwijfeld de parelwitte zandstranden en de azuurblauwe Indische Oceaan. Geniet 7 nachten van de schoonheid van het turquoise water en ontdek de mooiste landschappen van de Malediven. Vaar van atol naar atol en neem de mooiste foto's. Dit wordt een reis om nooit te vergeten!

U overnacht in een Standaardcabine op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner in het hoofdrestaurant - inclusief thee, koffie en water).

Bij uw aankomst op Malé Airport wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger bij de uitgang van de terminal met een bordje van Seafari Explorer. Een auto brengt u naar een speedboot die u naar uw cruiseschip brengt.

De cruise- en wateractiviteiten beginnen de dag na uw aankomst. De eerste dag is gewijd aan de ontvangst van passagiers.

Vervolgens vaart u naar het oosten of zuiden op zoek naar manta's en prachtige koraallandschappen. U passeert verschillende snorkelplekken, zodat u de onderwaterflora en -fauna kunt ontdekken en bewonderen. Een unieke ervaring, zowel overdag als 's nachts! Kijk goed rond, u heeft misschien het geluk om de mythische en ongevaarlijke walvishaai te spotten! 

Tijdens uw reis op het water ontdekt u de charme van het lokale leven van een bewoond eiland op de Malediven (bezoek aan de markt, een wandeling in de straten, winkelen ...). U neemt ook deel aan een barbecuefestijn op het strand, bereid door uw chef-kok. Dagelijks kunt u twee uur snorkelen onder begeleiding van instructeurs en ontmoet u snappers, murenen of rifhaaien, walvishaaien, mantaroggen, schildpadden, inktvissen, enz...

U kunt kiezen uit verschillende activiteiten en excursies die u ter plekke kunt betalen: vissen aan boord van een dhoni (traditionele boot) of diepzeeduiken.

Uw verblijf eindigt de ochtend van de laatste dag met aankomst van de boot tussen 7.00 en 8.00 uur, na het ontbijt.

Uw hotel

Welkom in het Filitheyo Island Resort 4*, het enige resort op het bijzondere eiland Faafu Atoll. Dit is een natuurlijk tropisch eiland omgeven door prachtige exotische vegetatie en een kleurrijk koraalrif. 

Dit resort heeft een overloopzwembad, een wellnesscenter en een duikcentrum, waar u professionele lessen kunt volgen. Verder kunt u windsurfen, kanoën en volleyballen op het strand. Spring op een boot om de andere eilanden te ontdekken... Of heeft u liever een romantisch diner voor twee onder de sterren? Dit is een prachtige bestemming voor iedereen die even aan het paradijs wil proeven...

Uw kamer

U verblijft in een Superior Villa of een Water Villa.

Superior Villa (95 m²)

De Superior Villa's liggen direct aan het strand (95m²). Ze hebben een kingsize bed of twee enkele bedden, een privéterras met ligbed en een badkamer met buitendouche. Heerlijk genieten! 

Water Villa (146 m²)

De Water Villa's (146m²) zijn gebouwd op palen, en liggen boven de kristalblauwe lagune. U heeft een eigen veranda met een schommel en ligbed. Ook heeft u een ruime badkamer met een whirlpool bad.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief volpension. 
Speciaal voor u: indien u de feestdagen doorbrengt in het Filitheyo Island Resort 4*, is het kerst- en/of nieuwjaarsdiner inbegrepen voor elke overnachting op 24/12 en/of 31/12.

Uw dagen op de Malediven worden gekleurd door een volpensionformule, waarbij u kan beginnen met een heerlijk ontbijt, de dag kan voortzetten met een luchtige lunch en kan afsluiten met een verrukkelijk diner, inbegrepen in dit aanbod (uitgezonderd dranken). Optioneel en tegen bijbetaling kunt u ook kiezen voor de all-inclusiveformule.

De volgende restaurants/bars van het hotel verwelkomen u:
Main Restaurant - buffetten met internationale gerechten, ontbijt, lunch en diner.
Sunset Restaurant & Bar - op de punt van het eiland met verse sappen, drankjes en lichte snacks.
Filitheyo Bar - Voor al uw drankjes, met de voeten in het water!

Activiteiten

Speciaal voor u: 30 minuten massage per persoon  

De spa van het hotel ligt in het hart van het eiland en is omgeven door tropische vegetatie. Hoort u de vogeltjes al fluiten? U heeft dankzij de grote ramen uitzicht op de natuur en u kunt ervoor kiezen in de schaduw buiten behandeld te worden voor de ultieme rust! Bovendien profiteert u van een gratis massage van 30 minuten per persoon!

Het meertalige personeel van Werner Lau Diving Center staat tot uw beschikking om u mee te nemen op een onderzeese reis. Ontdek roggen, schildpadden, haaien en talloze vissen zonder te veel andere groepen duikers tegen te komen. Ook kunt u vele riffen, schipwrakken en grotten vol koraal ontdekken!

Neem alvast een kijkje

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 31°C
Mrt
min : 26°C max : 32°C
Apr
min : 27°C max : 33°C
Mei
min : 27°C max : 33°C
Jun
min : 26°C max : 31°C
Jul
min : 25°C max : 30°C
Aug
min : 25°C max : 30°C
Sep
min : 25°C max : 30°C
Okt
min : 25°C max : 30°C
Nov
min : 24°C max : 30°C
Dec
min : 23°C max : 30°C

Ligging

Faafu Atoll20188

De afstand tussen de luchthaven van Male en uw hotel bedraagt 117 km.

Details over de reis

Alle praktische informatie over de cruise: 
- Lengte: 41 meter 
- Aantal cabines: 12  
- De cruise is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
- Huisdieren zijn niet toegestaan 

Inbegrepen in de prijs: 
- Overnachting in een Standaard Cabine 
- Volpension (exclusief drankjes) 
- Transfers luchthaven/boot/hotel/luchthaven 
- Bijstand ter plaatse 
- Bezoeken en snorkelexcursies zoals voorzien in het programma 

Niet inbegrepen in de prijs: 
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden 
- Persoonlijke uitgaven 
- Bezoeken en alle optionele excursies 
- Fooien voor de bemanning (aanbevolen $ 60 per passagier)
- Wifi in de cabine ($ 10 per cruise)
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt 

De boot beschikt over:

  • Solarium op het hoofddek
  • Zonnedek met bar en ligstoelen
  • Hoofddek met salon, bar en restaurant
  • Salon en eetkamer met bar, boeken en televisie
  • Wifi

De cabines zijn uitgerust met:

  • Privébadkamer en wc
  • Bedlinnen en zeep
  • Hand- en strandhanddoeken
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Smart TV
  • 220V type G-stopcontacten (adapter aanbevolen)

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in:  15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Gratis wifi
  • Winkels
  • Wasserette
  • Schoonmaakservice
  • Meertalig personeel
  • Reishulp
  • Butlerservice (enkel Lagoon & Beach)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Satelliet TV
  • Telefoon
  • Koffie-en theeservice
  • Minibar
  • Terras
  • Kluis
  • Badkamer met douche of bad
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Spa
  • Restaurant
  • Bars
  • Catamaran
  • Volleybal
  • Tafeltennis
  • Bibliotheek
  • Fitnessruimte
  • Biljart

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw cruise
Om seizoens-, technische of veiligheidsredenen kunnen bepaalde activiteiten zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. De volgorde van de tussenstops kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Seafari Explorer Cruise & Filitheyo Island Resort 4*