Caravan Serai 4* - Marrakech - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontspan in een hotel dat traditie en verfijning combineert
  • Ontspan aan de rand van het zwembad en duik daarna de stad in
  • Verblijf in een ruime, gezellige en volledig uitgeruste suite
  • Laat je verleiden door de Marokkaanse schoonheidsrituelen in de spa

De beoordeling van onze klanten

Caravan Serai 4*

Caravan Serai 4* is een luxe hotel vlak bij Marrakech, op slechts 20 minuten van het beroemde Jamaa El Fna-plein. Het heeft een typisch Midden-Oosterse stijl, met een elegante tuin waar je kunt ontspannen en een zwembad gelegen op de binnenplaats.

 

In vroegere tijden werd het hotel gebruikt als ontmoetingsplaats voor kooplieden en reizigers, zoals te zien is aan de interieurs en exterieurs die gebouwd zijn met karakteristieke materialen en die niet zullen nalaten indruk op je te maken met hun prachtige details. In het hotel vind je een restaurant waar brunch wordt geserveerd, en er is ook een volledig uitgeruste spa.

 

Houd rekening met de volgende feestdagen:
 
- Ramadan: ongeveer 10 maart t/m 9 april 2024
- Suikerfeest (Eid al-Fitr): ongeveer 9 t/m 11 april 2024
- Bedevaart naar Mekka (Hadj): 14 t/m 19 juni 2024
- Arafa: 15-16 juni 2024
- Offerfeest (Eid al-Adha): ongeveer 16 t/m 20 juni 2024
 

**Tijdens deze feestdagen kan het zijn dat er geen alcoholische drankjes geserveerd worden tussen zonsopgang en zonsondergang. Houd er rekening mee dat bepaalde restaurants, bars, activiteiten en winkels (gedeeltelijk) gesloten zijn gedurende de dag**

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Suite

Superior Suite (80 m²)

Elke Superior Suite heeft een subtiele en typisch Marokkaanse inrichting. Ze zijn comfortabel en volledig uitgerust en bieden je het comfort en de rust die je nodig hebt om ten volle van je verblijf te genieten.

 

Stap binnen en bewonder de finesse van het lokale vakmanschap in het gebeitelde houtwerk aan het plafond of de ruwe schoonheid van de tadelakt in de badkamer. Zet je koffers neer en laat je overweldigen door een gevoel van absolute rust!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1x diner (exclusief drankjes) bij een verblijf vanaf 5 nachten (per persoon, per verblijf)

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Geniet van de heerlijke smaken van de authentieke Marokkaanse gerechten in een uitzonderlijke omgeving. Het restaurant van het hotel biedt gastronomische lekkernijen. Twee open haarden creëren een warme, huiselijke sfeer zodat je kunt ontspannen en genieten van je maaltijd. Er is een ruime keuze aan gerechten, waaronder: birouats, keftas, rundvlees, kop, lam tajines, geurige couscous, gevulde vis en nog meer. Speciale Marokkaanse zoete lekkernijen zoals msemen en baghrir worden vers bereid.

 

**Tijdens de Ramadan kan het zijn dat er geen alcoholische drankjes geserveerd worden tussen zonsopgang en zonsondergang. Houd er rekening mee dat bepaalde restaurants en bars (gedeeltelijk) gesloten kunnen zijn gedurende de dag.**

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x massage van 30 minuten voor 2 personen bij een verblijf vanaf 3 nachten

Het hotel heeft een spa waar je kunt ontspannen in jacuzzi's of kunt genieten van lichaamsbehandelingen met natuurlijke producten. De Caravan Serai biedt ook een grote verscheidenheid aan sportieve activiteiten in de open lucht, waaronder Quad Bike tochten. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de verschillende golfbanen die worden aangeboden door het hotel.

 

**Tijdens de Ramadan kan het zijn dat bepaalde activiteiten en winkels (gedeeltelijk) gesloten zijn gedurende de dag.**

Extra opties

Diner en folkloristische show "Chez Ali Fantasia Show"

Extra opties

Beleef een onvergetelijke avond met diner en show! Ga mee naar de Ali Fantasia Show en laat je betoveren door folkloregroepen die je zullen vermaken met een wervelende show van buikdanseressen, vuurvreters, vliegende tapijten en goochelaars.

Dagtocht langs de Kasbah Route (met lunch)

Extra opties

Vertrek voor een dagtocht door het Hoge Atlasgebergte naar een ongerepte streek waar je traditionele Berberdorpen en kasba's (versterkte burchten) kunt ontdekken.

Marokkaanse kookworkshop en bezoek aan een lokale markt

Extra opties

Ben je een enthousiaste kok of nieuwsgierig naar de gastronomische cultuur van Marokko? Doe dan mee aan een kookworkshop en bereid Marokkaanse specialiteiten met verse ingrediënten die je op een lokale markt koopt. Ontdek de wereld van specerijen en aroma's terwijl je leert hoe je smaken die bekend zijn over de hele wereld met elkaar in balans brengt!

Dagtocht naar Ouarzazate (lunch inbegrepen)

Extra opties

Reis naar de "Poort naar de Sahara" en ontdek een adembenemend landschap met kashba's en palmbossen. Dankzij je gids leer je alle geheimen kennen van deze regio met zijn rijke natuurlijke en culturele erfgoed.

Dagtocht naar Marrakech en lunch met Tajine

Extra opties

Slenter door de souks van de medina en koop handwerk om mee naar huis te nemen, bewonder de beroemde monumenten terwijl je gids je over het kleurrijke verleden van de stad vertelt en doe nieuwe energie op tijdens een heerlijke lunch in een Marokkaans restaurant in riad-stijl.

Halve dag in de Ourika-vallei

Extra opties

De Ourika-vallei is populair bij Marokkanen die de hitte of de drukte van Marrakech willen ontvluchten. Het is een weelderige oase aan de voet van het indrukwekkende Atlasgebergte. Verlaat de stad en verken de groene dorpjes, boomgaarden en vegetatie van de regio.

Exclusief voor Voyage Privé: Luchtballonvaart, hamam en massage

Extra opties

Speciaal voor jou als klant van Voyage Privé, kan je genieten van een unieke ervaring aan boord van een heteluchtballon! Geniet van een 1 uur durende vlucht over Marrakech en het Marokkaanse landschap om daarna te ontspannen met een wellness-sessie in een hamam.

In het spoor van Yves Saint Laurent

Extra opties

Bezoek onder leiding van een gids en voorzien van een ticket een van de must-sees van Marrakech: de Majorelletuinen en het Yves Saint Laurent Museum.

De gids neemt je mee door de Majorelletuinen en vertelt je het verhaal van een van de meest betoverende tuinen van Marrakech. Dit meesterwerk was oorspronkelijk eigendom van de schilder Jacques Majorelle, die er zijn atelier van maakte, voordat Yves Saint Laurent het kocht en het als inspiratiebron gebruikte. Daarna kun je dankzij je ticket in een mum van tijd het Yves Saint Laurent Museum bezoeken. Dit museum heeft een permanente tentoonstellingsruimte van 4.000 m². In een scenografie, ontworpen door Christophe Martin, ontdek je het werk van een van de grootste couturiers van de 20e eeuw. Opgezet als een reis naar het hart van Yves Saint Laurents inspiraties, kun je de meesterwerken van zijn collecties bewonderen, zoals de caban, de Mondriaanjurk, het dinerjasje en de saharienne.

Berber paden 4x4 tour

Extra opties

Aan de voet van de besneeuwde toppen van de Hoge Atlas, vertrek je langs Berberse wegen op avontuur om de plaatselijke bevolking te ontmoeten en hun tradities te ontdekken.

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Privétransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Marrakech!

"Er zijn maar weinig steden in de wereld die je betoveren met dezelfde kracht en magie als Marrakech.”

 

Net als Pierre Bergé zijn veel kunstenaars verliefd geworden op deze boeiende stad. Een levendige medina, traditionele ambachten en riads met een uitzonderlijke architectuur ... Marrakech laat niemand onverschillig. De "Parel van het Zuiden" is een kleurrijke stad van waaruit Yves Saint-Laurent inspiratie haalde om zijn mooiste collecties te creëren.

 

De Rode Stad belooft unieke momenten op elke straathoek. Dwaal door de wirwar van straatjes in de souks, ontdek de unieke sfeer op het beroemde Djemaa el Fna-plein na zonsondergang en proef van de overheerlijke gastronomie. Vergeet ook de Majorelle-tuinen en de Koutoubia-moskee niet. Bereid je voor op een magische ervaring in Marrakech!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 17

Check-in: 12:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 3,50 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.


Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Let op:

- Je hebt een paspoort nodig om Marokko binnen te komen, een ID-kaart voldoet niet.
- In Marokko is het niet toegestaan dat ongehuwde koppels met de Marokkaanse nationaliteit in dezelfde kamer verblijven.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • 24-uursreceptie

Faciliteiten in de kamer:

  • Balkon of terras
  • Airconditioning
  • Tv
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant
  • Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Hammam

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Caravan Serai 4*