Riad Oriental Glory & Spa - Marrakech - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van de intieme sfeer van een authentieke riad met slechts 10 kamers
  • Ontdek de traditionele Marokkaanse cultuur vanuit uw uitzonderlijke accommodatie
  • Laat u verwennen in de spa met hamam en massages om helemaal te ontspannen

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... Marrakech!

Heeft u zin in een romantisch uitstapje op Marokkaanse bodem? Kom met ons mee naar één van de meest betoverende steden van het land, en misschien wel ter wereld: Marrakech! De "Rode Stad" ligt op een indrukwekkende locatie aan de voet van het Atlasgebergte en beschikt over een rijk historisch en cultuur erfgoed. De smaken die u terugvindt in de keuken zijn uniek in de wereld en in de oude medina wordt u meegevoerd naar de tijd van toen. Maar behalve het traditionele gezicht, heeft de stad ook een moderne en innovatieve kant. Een uitzonderlijke plek voor een uitzonderlijke vakantie!

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Late check-out tot 14.00 uur
  • Thee en gebak bij aankomst per persoon per verblijf
Welkom in de fantastische Riad Oriental Glory & Spa! U vindt dit intieme adresje in het hartje van Marrakech met makkelijke bereikbaarheid naar alle bezienswaardigheden. Uw riad is een authentiek Marokkaans huis met een binnenplaats en een combinatie tussen traditionele en moderne elementen. Hier vindt u slechts 10 kamers en geniet u dus van een persoonlijke en lokale sfeer. Neem een heerlijk diner in het restaurant of voel alle spanning verdwijnen in de luxueuze spa. Ideaal voor een complete onderdompeling in de plaatselijke cultuur!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer

Standaard Kamer (18 m²)

De reis gaat verder in uw prachtige en intieme kamer! Hier vindt u een typisch Marokkaanse inrichting met elementen uit de berbercultuur. Kleurrijke accenten en luxueuze stoffen spelen de hoofdrol om u een optimaal comfort te garanderen met alle moderne voorzieningen die u nodig heeft na een dag in de straten van Marrakech.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
1 Baby

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1 diner per persoon per verblijf vanaf 4 nachten
Deze aanbieding is inclusief ontbijt. Optioneel en met toeslag kiest u voor nog meer gemoedsrust met het halfpension (exclusief drankjes). 

Laat u verleiden door de typisch Marokkaanse smaken in het restaurant van uw riad. Kies voor tajine, bastilla of couscous om de authentieke smaken van het land te proeven bij elke hap.

Dankzij deze aanbieding profiteert u van 1 diner per persoon per verblijf vanaf 4 nachten

Activiteiten

Na een dag vol ontdekkingen in de stad, kunt u helemaal tot rust komen in de spa van de riad. Hier wordt een groot aanbod aan massages en behandelingen aangeboden zoals scrubs en wrappings. En in de traditionele hamam voelt u echt alle spanning verdwijnen. In de spa wordt gebruik gemaakt van producten op basis van arganolie om uw huid te voeden. U kunt ook deelnemen aan het Healthy Minds Detos & Yoga programma waar verschillende behandelingen en yogalessen gecombineerd worden.

Extra opties

In het voetspoor van Yves Saint Laurent

Extra opties
Begeleid door een gids en met een voorrangsticket, bezoekt u de Majorelletuin en het Yves Saint Laurent Museum. Beide zijn onmisbaar tijdens uw verblijf in Marrakech!

Uw gids zal u begeleiden naar de Majorelletuin en u het verhaal vertellen van een van de meest betoverende tuinen van Marrakech. Dit kunstwerk was oorspronkelijk in het bezit van de schilder Jacques Majorelle, die het als een werkplaats gebruikte tot Yves Saint Laurent het kocht om zijn inspiratie te bevorderen.

Daarna bezoekt u het Yves Saint Laurent Museum. Dankzij het voorrangsticket verspilt u geen tijd.

Dit museum heeft een permanente expositieruimte van 4000 m². In een decorontwerp van Christophe Martin ontdekt u het werk van een van de grootste modehuizen van de 20e eeuw. Ontworpen als een reis naar het inspirationeel hart van Yves Saint Laurent, kunt u de belangrijkste stukken van zijn collecties bewonderen, zoals het jasje, de Mondriaan-jurk, de smoking en zelfs de Saharan jas.

Praktische informatie:
- Duur: ongeveer 4 uur en 30 minuten
- Vertrek: 9.00 uur, ontmoeting bij de hoofdingang van uw hotel
- Terugkeer: 13.30 uur, aankomst bij de hoofdingang van uw hotel

Inbegrepen:
- Toegang tot de Majorelletuin en het Yves Saint Laurent Museum
- Gids in de Majorelletuin
- Verfrissing op een terrasrestaurant op het Djemaa el Fna-plein
- Voorrangsticket voor het Yves Saint Laurent Museum
- Retourtransport

... verder lezen

Heteluchtballon, hamam en massage

Extra opties
Ontdek Marrakech aan boord van een heteluchtballon en geniet van een unieke ervaring die uitsluitend gereserveerd is voor klanten van Voyage Privé.

's Morgens wordt u vanaf uw hotel met een 4X4 ongeveer 20 kilometer van Marrakech naar uw ontmoetingsplaats gebracht, waar u van een continentaal ontbijt zult genieten voordat u aan boord gaat van een heteluchtballon.

De ervaren piloten nemen u mee voor een ballonvaart, naar een hoogte van 1000 meter op een van de mooiste plekken op aarde om een spectaculaire zonsopgang te bewonderen. Vanuit de lucht zal het contrast tussen de stad en het omringende platteland een adembenemende indruk op u maken.

Vervolgens keert u terug naar de begane grond. Terwijl u nog steeds met uw hoofd in de wolken bent, zult u genieten van een Berbers ontbijt in een traditionele tent, voordat u naar de mooie en ontspannende Lotus Spa gaat in het centrum van de medina.

Verleng dit gevoel van ontsnapping met een bezoek aan het Turkse bad voor een 45-minuten durende peeling, in aanvulling op een ontspannende 30-minuten durende massage.

Inbegrepen:
- Ophalen van en terugbrengen naar uw hotel
- Alle transfers
- Welkomstkoffie, thee en sinaasappelsap
- Typisch Berbers ontbijt
- 1-uur durende vlucht per ballon
- Welkomstcocktail in de Lotus Privilege Spa
- Hamam en lichaamsscrub van 45 minuten
- 30-minuten durende massage

... verder lezen

Berber paden 4X4 tour

Extra opties
Aan de voet van de besneeuwde toppen van de Hoge Atlas, vertrekt u langs Berberse wegen op avontuur om de plaatselijke bevolking te ontmoeten en hun tradities te ontdekken.

Aan boord van uw 4x4 begint deze tour met het oversteken van de vlaktes van Al Haouz. Rijd naar de toppen van de Hoge Atlas tot u de eerste stad van Ouzguita bereikt, op het plateau van Kik. Vervolgens stopt u in het dorp Moulay Brahim voor een prachtig uitzicht over de groene vallei van Ghighya, met zijn kleine beekjes, appelboomgaarden en een woud van torenhoge groene eiken. Vervolgens nodigt een Berberse familie u uit om met een kop verse muntthee op adem te komen in een traditioneel huis. Dit is de perfecte gelegenheid om hun tradities te ontdekken en een typisch huis, gebouwd in steen en klei op de hellingen van de berg, te zien.

Op weg naar Ourika kunt u zich verwonderen aan de spectaculaire vergezichten op de berg Toubkal en de Oukaimeden, voordat u aankomt op uw lunchplek nabij de Hoge Atlas. Vanaf de afdaling door de Ourika-vallei, zal de laatste etappe door de Berberregio een bezoek aan het dorp Setti Fatma omvatten, waar u de kans krijgt om een van de wekelijkse souks te verkennen. Breng wat vrije tijd door met uw voeten in het water van de vallei, struin langs de terrassen van botanische tuinen en inhaleer rijke aroma's van aromatische kruiden. Dit is een uniek avontuur!

Inbegrepen: 
- Bezoek aan de molens in Aghbalou
- Lunch in een restaurant in Ourika
- Muntthee bij een lokaal gezin
- Ophalen van en terugbrengen naar uw hotel

Praktische informatie:
- Duur: ongeveer 8 uur
- Vertrek: 9.00 uur, ontmoeting bij de hoofdingang van uw hotel
- Terugkeer: 17.00 uur, aankomst bij de hoofdingang van uw hotel
- Fooien zijn niet inbegrepen

... verder lezen

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Luchthaventransfers zijn inbegrepen wanneer u kiest voor een aanbieding met vlucht. Voor alle andere aanbiedingen kunt u, indien beschikbaar, een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Wanneer bij uw aanbieding luchthaventransfer standaard is inbegrepen, of wanneer u de optie 'transfer' bijboekt in de tweede stap van uw reservering, verzoeken wij u binnen 48 uur uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier dat u in uw account vindt. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 7°C max : 18°C
Feb
min : 8°C max : 20°C
Mrt
min : 10°C max : 22°C
Apr
min : 12°C max : 24°C
Mei
min : 15°C max : 28°C
Jun
min : 17°C max : 31°C
Jul
min : 20°C max : 36°C
Aug
min : 20°C max : 36°C
Sep
min : 18°C max : 32°C
Okt
min : 15°C max : 27°C
Nov
min : 10°C max : 21°C
Dec
min : 7°C max : 18°C

Ligging

31 Rue Bounouala, 40000, Marrakech, Marokko

De afstand tussen de luchthaven van Marrakech en uw hotel bedraagt 8 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 10
Check-in: 12.00 uur
Late check-out: 14.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting (€ 2,50 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

NB.
- U heeft een paspoort nodig om Marokko binnen te komen, een ID-kaart voldoet niet.
- In Marokko is het niet toegestaan dat ongehuwde koppels met de Marokkaanse nationaliteit in dezelfde kamer verblijven.


Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Receptie
  • Airconditioning
  • Restaurant
  • Terras

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Wifi
  • Telefoon
  • Privébadkamer
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Spa
  • Excursies

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Let op:
- U heeft een paspoort nodig om Marokko binnen te komen, een ID-kaart voldoet niet 
- In Marokko is het niet toegestaan dat ongehuwde koppels met de Marokkaanse nationaliteit in dezelfde kamer verblijven

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Riad Oriental Glory & Spa