7-nachten Tour door spectaculaire valleien, meren en rivierbronnen - Marrakech - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek een ander facet van Marokko, tussen uitgestrekte vlaktes en natuurschoon
  • Word sprakeloos door de schoonheid van de watervallen van Ouzoud, tussen de Midden Atlas en de Hoge Atlas
  • Leer meer over de cultuur en het vakmanschap van het land tijdens een rondleiding door de keizerlijke stad Fez
  • Laat u verrassen door Ouarzazate, het decor van vele films aan de poort van de Sahara woestijn

De beoordeling van onze klanten

Uw reisprogramma

De dorre Sahara woestijn, lange zandstranden, de Hoge Atlas, souks en historische steden komen in gedachten wanneer men aan het landschap van Marokko denkt. Wij nodigen u uit om een andere kant van dit prachtige land te ontdekken tijdens deze rondreis van 7 nachten / 8 dagen. Bezoek prachtige nationale parken en bewonder de vele watervallen en meren van het land.


Uw reisprogramma:

Dag 1: Aankomst in Marrakech
Dag 2: Marrakech - Asni - Kik Plateau en Takerkoust Meer
Dag 3: Marrakech - Imi N'Ifri - Meer van Bin El Ouidane - Ouzoud
Dag 4: Ouzoud - Benimellal - Aioun Oum Rabia - Azrou - Ifrane
Dag 5: Ifrane - Imouzzer Kinder - Fez - Sefrou
Dag 6: Ifrane - Midelt - Rich - Imilchil - Tinghir
Dag 7: Tinghir - Boumal n Dades - Ourazazate - Ait benhaddou - Marrakech
Dag 8: Vertrek vanuit Marrakech

Uw reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst in Marrakech

Ontmoet onze luchthaven assistentie bij het verlaten van de luchthaven terminal & prive-transfer naar uw Riad.

 

Overnachting in het hotel. 

Dag 2: Marrakech - Asni - Kik Plateau en Takerkoust Meer

Ontbijt & lunch (exclusief drankjes)

Vandaag wordt een uitzonderlijke tocht naar de Hoge Atlas plateaus en het meer van Takerkoust - 70 km van Marrakech.

Eerst, de asfaltweg om de vlaktes van Marrakech te verlaten. Kleine dorpjes, olijfplantages en groene vegetatie leidden naar de Ghighaya Vallei. Opmerkelijk groen land - om het pittoreske Berberdorpje Sidi Fares te ontdekken - omringd door olijf-, vijgen-, walnootbomen, kweepeer-, pruimen-, appel- en amandelplantages. Op een hoogte van 1800M, is het uitzicht prachtig - en de besneeuwde achtergrond van de toppen van de Atlas. Afdaling naar de Ourika vallei, gedomineerd door de Hoge Atlas keten met een prachtig panorama van het Toubkal massief.

Aankomst in het dorp Sti Fatma; met een aangenaam klimaat, omringd door landbouwvelden en olijfgaarden, boomgaarden, amandelbomen en kersenbomen, is de weg die de vallei doorkruist bochtig en klimmend. De natuur is weelderig en overvloedig in de lente na het regenseizoen met zijn heldere rode aarde en terracotta kleuren, de lucht is koeler naarmate u hoger komt (een verschil van 15 Graden kan worden gevoeld in de zomer) door een opeenvolging van adembenemende panoramische uitzichten.

 

Setti Fatma is in feite een pittoresk Berberdorp, doorkruist door een oued die in zijn hoogte 7 watervallen herbergt. De 1e van de watervallen is slechts 30 minuten lopen via een rotsachtig pad en kleine waterstroompjes. Een kleine vijver aan de voet van de waterval dient de lokale bevolking tijdens de hete zomermaanden om af te koelen na de beklimming. Lunch (exclusief drankjes) zal worden geserveerd in een lokaal restaurant.

 

Overnachting in het hotel. 

... verder lezen

Dag 3: Marrakech - Imi N'Ifri - Meer van Bin El Ouidane - Ouzoud

Ontbijt & diner (exclusief drankjes)

Ontbijt in de riad en vertrek om 08.30 uur uit Marrakech naar de beroemde watervallen van Ouzoud en het meer van Bin El Ouidane. Uw chauffeur, zeer goed opgeleid, zal u meenemen om de magie van de Atlas te ontdekken, langs de Al Haouz vlakten & Tanante heuvels.

De eerste stop is bij een natuurlijke brug in Imi N'Ifri - het panoramische uitzicht over de Tisslit vallei (wat in het Berbers 'de bruid' betekent). Een natuurlijke boog dient als brug over Assif Tisslit. Dankzij zijn landschap is deze plaats een geomorfologische bezienswaardigheid, uniek voor Marokko, waar vele vogels hun toevlucht zoeken.

 

Ga verder naar de beroemde watervallen van Ouzoud; misschien ontmoet u er de Magot apen, te midden van de olijfboomgaarden. Er gaat niets boven een wandeling om op uw eigen tempo de watervallen te vinden. Vlak voordat u aan de trap begint, zult u een eerste glimp opvangen van de watervallen. U bevindt zich voor een prachtig panoramisch uitzicht en dit is de plek voor die speciale foto om te delen met uw vrienden & familie.

 

Dan, een ontspannend moment bij een meer, in de centrale Atlas, tussen de rivier El Abid en de Assif Ahanesal, waar kristalhelder water de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Bin El Ouidane - deze drie woorden betekenen letterlijk 'tussen de rivieren'... neem de tijd om te genieten van een smakelijke lunch, de specialiteit van de streek. Aankomst in Benimellal en bezoek de bronnen Ain Aserdoune. Check-in bij uw hotel. 

 

Overnachting in het hotel.

... verder lezen

Dag 4: Ouzoud - Benimellal - Aioun Oum Rabia - Azrou - Ifrane

Ontbijt & diner (exclusief drankjes)

Ontbijt in het hotel. U verlaat Beni Mellal in de richting van Azrou en Ifrane en rijdt door een aangenaam landschap aan de voet van de berg Tassemit, die doorkruist wordt door de kleine rivier Dai. Natuurliefhebbers zullen genieten van het uitzicht op de omringende bergen en ontdekken talrijke grotten en afgronden die het genot zijn van speleologen en archeologen.

Eerste stop voor een verfrissing chez Fatima op het terras van een café boven het meer van lhansali. Daarna komt u aan bij Oum Rabii, een van de meest dramatische watervallen van Marokko, maar waarschijnlijk een van de minder bezochte watervallen van het land. De rivier stroomt door de plaatselijke nederzetting, langs houten huizen en restaurants aan de oever van de rivier. Kleinere watervallen langs de rivier dragen bij aan de schoonheid. Kleine bronnen en watervallen stromen over de roodbruine rotsen, met kleine groene planten die een contrast vormen met de kleuren van de rotsen en het water. Hier is gelegenheid om te genieten van een vers gekookte tajine met groenten (niet inbegrepen, ter plaatse te betalen).

 

Vervolgens gaat u verder door het Khenifra Nationaal Park, ook wel bekend als het Aguelmame Azigza Nationaal Park, waar een grote verscheidenheid aan flora en fauna te vinden is. Het is vooral bekend om zijn twee grote en prachtige meren: Het meer van Aguelmame Sidi Ali en het meer van Aguelmame Aziza. Het park trekt relatief weinig lokale bezoekers. Laatste stop vandaag in Azrou, een charmant stadje verscholen in de heuvels van het Midden Atlas gebergte, op bijna 1.200 meter hoogte, het is een geweldige plek om aan de hitte te ontsnappen. Hier kunt u een korte pauze inlassen en een wandeling maken om het nabijgelegen cederbos van de Atlas te verkennen, het thuis van de berberaap. Hoewel hun aantal laag is, zult u gemakkelijk een paar apen langs de kant van de weg kunnen zien. Aankomst in de Bensmin vallei in Ifrane en check in bij uw hotel.

 

Overnachting in het hotel. 

... verder lezen

Dag 5: Ifrane - Imouzzer Kinder - Fez - Sefrou

Ontbijt & lunch (exclusief drankjes)

Vandaag gaan we weg van de rust van het landschap in Ifrane naar de drukte van Fes. de perfecte plaats voor een korte pauze. UNESCO werelderfgoed en een van de meest bereisde keizerlijke steden van Marokko. Marokkaanse reizigers bezoeken Fes om de historische schatten en de haute cuisine van het Fassi-erfgoed te ontdekken.  U begint uw rondleiding langs de souks en ambachtelijke tradities in de medina, Fès El Bali. 

Elke souk wordt weerspiegeld in de waarde van de verkochte artikelen.  De makers en verkopers zijn gegroepeerd naar gelang de producten die zij aanbieden, en elk type ambacht heeft zijn eigen straat of een deel van de straat die gecentreerd is rond de kissaria.  Verken het koninklijk paleis en de vele interessante wijken waaronder de Mellah (Joodse wijk).  Voor de lunch eten we in de medina in een van de goede Marokkaanse paleis-restaurants die een extravaganza aan mezas (kleine bordjes eten) serveren die gebruikelijk zijn in de Fassis tradities. Na de lunch verlaten we Fes voor Sefrou.

 

We houden halt in Bhalil een merkwaardig dorp dat een bezoek waard is omwille van zijn troglodieten huizen die in de schilderachtige bergwand zijn ingebouwd en in pasteltinten van roze, geel en blauw zijn opgetrokken. De grotwoningen dateren uit de 4e eeuw en werden honderden jaren lang bewoond door herders en gebruikt als opslagruimte voor schapen en vee. Geniet van een kopje thee met Kassem en zijn familie. 

 

Vervolgens panoramische stops van de stadswallen en bruggen van Sefrou.  Eindig uw reis vandaag in het "Zwitserland van Marokko", Ifrane.  Neem uw pauze in het meer van Dayet Aoua, een groot meer dat een verscheidenheid aan activiteiten biedt en een schilderachtig uitzicht op de torenhoge bergen. Het kraakheldere water weerspiegelt betoverend de taferelen rondom het water. Of u nu in een waterfiets stapt, te paard rond het meer rijdt of een wandeling maakt langs het waterlichaam, u bent zeker van een aangename verfrissing. Neem ook wat brood mee om de vriendelijke eenden te voeren!

 

Overnachting in het hotel.

... verder lezen

Dag 6: Ifrane - Midelt - Rich - Imilchil - Tinghir

Ontbijt & diner (exclusief drankjes)

Na het ontbijt in het hotel vertrekt u vanuit Ifrane naar Midelt, Imilchil en Tinghir.

Tijdens deze reis zult u een glimp opvangen van zowel het Midden Atlas als het Hoger Atlas gebergte. Neem de juiste camera mee om vandaag prachtige foto's te maken!

Na een paar dagen tussen het vruchtbare Eden van Ifrane en het hectische gebied van Fes te hebben doorgebracht, gaan we op weg naar het dorre achterland over kronkelige wegen door Midelt, het landschap biedt een aantal adembenemende uitzichten, vooral van de "Jbel Ayachi", die uit het niets lijkt op te rijzen.

 

Bovenop de weg komen we uiteindelijk bij een actieve Berbergemeenschap waar u wordt toegezwaaid en verwelkomd in een bedoeïenentent door de plaatselijke nomaden. Het gebeurt niet elke dag dat ze de kans krijgen om met buitenlanders om te gaan, en hun verlegenheid zal u vertellen dat er niet veel mensen op regelmatige basis op bezoek komen.

 

Later bereikt u de streek van Ait Hididou, waar een veelheid aan inheemse culturen zich al eeuwenlang vermengt. Tenslotte zullen we ons in een vredig paradijs rond het meer van Tislit bevinden. Dit land staat bekend om vele mythen, waaronder het jaarlijkse Imilchil-festival, waarbij het huwelijk wordt gevierd van paren die elkaar nog maar net hebben ontmoet op de dag van deze ceremonie. Voor de stammen van Ait Hdidou wordt het verhaal van Romeo en Julia niet alleen beschouwd als een mythische tragedie, maar ook als een geschiedenisverhaal van twee echte geliefden uit het verleden van de streek. Er wordt zelfs gezegd dat de rivieren Tislit en Isli gevuld zijn met de tranen van de oude inheemse geliefden.

 

Geniet van uw lunch in het kamp met uitzicht op het meer. Vervolgens dalen we af naar de Todgha Gorges; dit is een reeks van rivierkloven in het oostelijke deel van het Hoge Atlasgebergte, waar een 300 meter diepe breuk de oranje kalksteen splitst in een diepe ravijn op sommige punten net breed genoeg voor een kristalheldere rivier en wandelaars in één rij om zich erdoor te wringen. Vervolg de weg naar Tinerhir langs groene palmbomen en Berberdorpjes. Check-in in het hotel. 

 

Overnachting in het hotel. 

... verder lezen

Dag 7: Tinghir - Boumal n Dades - Ourazazate - Ait benhaddou - Marrakech

Ontbijt & lunch (exclusief drankjes)

Ontbijt in het hotel. Vertrek vanuit Tinghir naar Ouarzazate, Ait Benhaddou en Marrakech.

 

Vandaag ontdekken we de weg van duizend Kasbahs en genieten we van een prachtig woestijnlandschap door de Dades Vallei tussen de Hoge Atlas en het Anti-Atlas gebergte. De rit is spectaculair, met honderden Kasbahs langs de route, kronkelend door Berberdorpen, palmbossen, en met het uitgestrekte Jebel Saghro maanlandschap in het zuiden. De Dades-vallei heeft een wild landschap, met sneeuw aan de ene kant en halfwoestijn aan de andere. De woeste grootsheid en onaardse stilte kan alleen geëvenaard worden door de Grand Canyon.


Eerste stop in Kalaa Megouna, wat "Vallei van de Rozen" betekent en de stad zelf is genoemd naar de nabijgelegen berg Mgoun. De omliggende stad is letterlijk bedekt met rozen. Een roze tapijt zo ver het oog reikt tekent het verder bruine landschap. De volgende halte is Ouarzazate. Ooit was Ouarzazate de ideale plaats voor de handel tussen de Hoge Atlas en de Sahara woestijn. Mensen uit de Atlas-, Draa- en Dadesvallei ontmoetten elkaar in de Taourirt Kasbah om goederen en nieuws uit te wisselen. Vandaag zijn filmmakers en -ploegen hier de laatste jaren massaal naartoe getrokken om kaskrakers als Game of Thrones, Gladiator, Kingdom of Heaven, Prince of Persia, The Sands of Time, Body of Lies, The Mummy, Babel, Spy Games en vele andere films in en rond deze woestijnstad te filmen.

 

Verder naar Ait Benhaddou. Lunchpauze hier (inbegrepen). Maak vervolgens een korte wandeling in de Ounila vallei om de Ksar Ait Benhaddou te bezoeken. De ksar is een voornamelijk collectieve groep van woningen. Binnen de verdedigingsmuren, die versterkt worden door hoektorens en doorboord zijn met een keetpoort, staan de huizen opeengepakt - sommige bescheiden, andere lijken op kleine stadskastelen met hun hoge hoektorens en hun met motieven in baksteen versierde bovengedeelten - maar er zijn ook gebouwen en gemeenschapsruimten. De laatste stap tijdens deze tour gaat via de route van Marokko's oude zout karavaan weg naar de zoutmijnen en het voormalige paleis van de Glaoui familie die eigenaar was van deze mijnen. Terugkeer naar Marrakech en inchecken in het hotel.

 

Overnachting in het hotel.

... verder lezen

Dag 8: Vertrek vanuit Marrakech

Ontbijt

Na het ontbijt, vertrek naar de luchthaven van Marrakech.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken 
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd. 

Uw accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie overeenkomstig het programma
  • Pension overeenkomstig het programma
  • Lokale gids in Fez
  • Engelssprekende chauffeur
  • Entreegeld voor Kasbah van de Pacha Elglaoui Telouet
  • Luchthaventransfers inbegrepen

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

U verblijft in Standaard Kamers in  zorgvuldig geselecteerde hotels of riads (of vergelijkbaar).

 

Uw hotels:

in Marrakech: Riad Jardin des Rêves (of gelijkwaardig)

in Ouzoud : Hotel Velsatis (of gelijkwaardig)

in Ifrane : Hotel Rise in Valley (of gelijkwaardig)

in Tinghir : Kasbah Tomboctou (of gelijkwaardig)

 

Gerust op rondreis

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. De hotels respecteren de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van de hotels.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw pension

U geniet tijdens uw rondreis van het pension overeenkomstig het programma. 

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Kies voor extra opties

Berber paden 4x4 tour

Kies voor extra opties

Aan de voet van de besneeuwde toppen van de Hoge Atlas, vertrekt u langs Berberse wegen op avontuur om de plaatselijke bevolking te ontmoeten en hun tradities te ontdekken.


Aan boord van uw 4x4 begint deze tour met het oversteken van de vlaktes van Al Haouz. Rijd naar de toppen van de Hoge Atlas tot u de eerste stad van Ouzguita bereikt, op het plateau van Kik. Vervolgens stopt u in het dorp Moulay Brahim voor een prachtig uitzicht over de groene vallei van Ghighya, met zijn kleine beekjes, appelboomgaarden en een woud van torenhoge groene eiken. Vervolgens nodigt een Berberse familie u uit om met een kop verse muntthee op adem te komen in een traditioneel huis. Dit is de perfecte gelegenheid om hun tradities te ontdekken en een typisch huis, gebouwd in steen en klei op de hellingen van de berg, te zien.

Op weg naar Ourika kunt u zich verwonderen aan de spectaculaire vergezichten op de berg Toubkal en de Oukaimeden, voordat u aankomt op uw lunchplek nabij de Hoge Atlas. Vanaf de afdaling door de Ourika-vallei, zal de laatste etappe door de Berberregio een bezoek aan het dorp Setti Fatma omvatten, waar u de kans krijgt om een van de wekelijkse souks te verkennen. Breng wat vrije tijd door met uw voeten in het water van de vallei, struin langs de terrassen van botanische tuinen en inhaleer rijke aroma's van aromatische kruiden. Dit is een uniek avontuur!

 

Inbegrepen:
- Bezoek aan de molens in Aghbalou
- Lunch in een restaurant in Ourika
- Muntthee bij een lokaal gezin
- Ophalen van en terugbrengen naar uw hotel

Praktische informatie:
- Duur: ongeveer 8 uur
- Vertrek: 9.00 uur, ontmoeting bij de hoofdingang van uw hotel
- Terugkeer: 17.00 uur, aankomst bij de hoofdingang van uw hotel
- Fooien zijn niet inbegrepen

... verder lezen

In de voetsporen van Yves Saint Laurent

Kies voor extra opties

Begeleid door een gids en met een voorrangsticket, bezoekt u de Majorelletuin en het Yves Saint Laurent Museum. Beide zijn onmisbaar tijdens uw verblijf in Marrakech!

Uw gids zal u begeleiden naar de Majorelletuin en u het verhaal vertellen van een van de meest betoverende tuinen van Marrakech. Dit kunstwerk was oorspronkelijk in het bezit van de schilder Jacques Majorelle, die het als een werkplaats gebruikte tot Yves Saint Laurent het kocht om zijn inspiratie te bevorderen.

Daarna bezoekt u het Yves Saint Laurent Museum. Dankzij het voorrangsticket verspilt u geen tijd. Dit museum heeft een permanente expositieruimte van 4000 m². In een decorontwerp van Christophe Martin ontdekt u het werk van een van de grootste modehuizen van de 20e eeuw. Ontworpen als een reis naar het inspirationeel hart van Yves Saint Laurent, kunt u de belangrijkste stukken van zijn collecties bewonderen, zoals het jasje, de Mondriaan-jurk, de smoking en zelfs de Saharan jas.

 

Praktische informatie:
- Duur: ongeveer 4 uur en 30 minuten
- Vertrek: 9.00 uur, ontmoeting bij de hoofdingang van uw hotel
- Terugkeer: 13.30 uur, aankomst bij de hoofdingang van uw hotel

Inbegrepen:
- Toegang tot de Majorelletuin en het Yves Saint Laurent Museum
- Gids in de Majorelletuin
- Verfrissing op een terrasrestaurant op het Djemaa el Fna-plein
- Voorrangsticket voor het Yves Saint Laurent Museum
- Retourtransport

... verder lezen

Exclusief voor Voyage Privé: Heteluchtballon, hammam en massage

Kies voor extra opties

Ontdek Marrakech aan boord van een heteluchtballon en geniet van een unieke ervaring die uitsluitend gereserveerd is voor klanten van Voyage Privé.

's Morgens wordt u vanaf uw hotel met een 4X4 ongeveer 20 kilometer van Marrakech naar uw ontmoetingsplaats gebracht, waar u van een continentaal ontbijt zult genieten voordat u aan boord gaat van een heteluchtballon.

De ervaren piloten nemen u mee voor een ballonvaart, naar een hoogte van 1000 meter op een van de mooiste plekken op aarde om een spectaculaire zonsopgang te bewonderen. Vanuit de lucht zal het contrast tussen de stad en het omringende platteland een adembenemende indruk op u maken.

Vervolgens keert u terug naar de begane grond. Terwijl u nog steeds met uw hoofd in de wolken bent, zult u genieten van een Berbers ontbijt in een traditionele tent, voordat u naar de mooie en ontspannende Lotus Spa gaat in het centrum van de medina.

Verleng dit gevoel van ontsnapping met een bezoek aan het Turkse bad voor een 45-minuten durende peeling, in aanvulling op een ontspannende 30-minuten durende massage.

 

Inbegrepen:
- Ophalen van en terugbrengen naar uw hotel
- Alle transfers
- Welkomstkoffie, thee en sinaasappelsap
- Typisch Berbers ontbijt
- 1-uur durende vlucht per ballon
- Welkomstcocktail in de Lotus Privilege Spa
- Hammam en lichaamsscrub van 45 minuten
- 30-minuten durende massage

... verder lezen

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief voor alle aanbiedingen.

Uw bestemming

Marokko

“Het pittoreske is overal. Bij elke stap wachten panorama’s die twintig generaties schilders zouden inspireren.”
De reis van Eugène Delacroix naar Marokko veranderde zijn manier van schilderen voor altijd. En hij is niet de enige die wordt aangetrokken door dit sublieme land met duizenden kleuren …
Marokko is een plek van contrasten, tussen traditie en moderniteit laat dit land u vast niet onberoerd. Neem de tijd om door de schitterende medina’s te wandelen van Marrakech, Fez of de sublieme blauwe stad Chefchaouen, om de talrijke schatten en het rijke erfgoed van elke plek te ontdekken. Of misschien bent u wel te vinden voor een onvergetelijke ervaring op de majestueuze pieken van het Atlasgebergte.
U zult niet alleen gecharmeerd worden door de culturele pareltjes van Marokko, maar ook door de adembenemende panorama’s, de vriendelijke bevolking en de lekkere smaken. Elke etappe biedt een andere lekkernij: tajine, muntthee, gebakjes met de zoete geur van oranjebloesems of een Proust madeleine … Ervaar zelf de betovering van Marokko!

Het weer

Jan
min : 7°C max : 18°C
Feb
min : 8°C max : 20°C
Mrt
min : 10°C max : 22°C
Apr
min : 12°C max : 24°C
Mei
min : 15°C max : 28°C
Jun
min : 17°C max : 31°C
Jul
min : 20°C max : 36°C
Aug
min : 20°C max : 36°C
Sep
min : 18°C max : 32°C
Okt
min : 15°C max : 27°C
Nov
min : 10°C max : 21°C
Dec
min : 7°C max : 18°C

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs
- Accommodatie overeenkomstig het programma
- Pension overeenkomstig het programma
- Lokale gids in Fez
- Engelssprekende chauffeur
- Entreegeld voor Kasbah van de Pacha Elglaoui Telouet
- Luchthaventransfers inbegrepen

 

Niet inbegrepen in de prijs
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.


We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. 7-nachten Tour door spectaculaire valleien, meren en rivierbronnen