Rondreis van 7 nachten tussen kasba's en oasis - Marrakech - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een rondreis langs de ongerepte Marokkaanse woestijnlandschappen
  • Uw Engelstalige gids zal u tijdens de hele rondreis meer leren over de geschiedenis en de gewoontes van deze fascinerende bestemming
  • Breng de nacht door in een tentenkamp in de woestijn en beleef het avontuur van uw leven

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Marokko !

Denkt u bij het horen van Marokko ook meteen aan een desolate woestijn, duinen en zand? Gelukkig is Marokko veel meer dan dat: prachtige steden met een rijke geschiedenis en weelderige landschappen en mystieke duinen en ravijnen in de woestijn. Bewonder een adembenemende zonsondergang en mijmer onder een prachtige hemel verlicht door heldere sterren en de maan. Marokko betekent pure magie en deze rondreis is de perfecte manier om zijn ongekende charme en meest betoverende schatten te ontdekken. Deze avontuurlijke rondreis van 7 nachten wordt ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring.

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

Rondreis van 7 nachten waarvan 1 nacht in Marrakech, 1 nacht in Ouarzazate , 1 nacht in Boumalne Dades, 1 nacht in Merzouga, 1 nacht in N'Kob en 2 nachten in Marrakech.


Uw reisroute:
Dag 1: Marrakech
Dag 2: Marrakech - Ouarzazate
Dag 3: Ouarzazate - Boumalne Dades
Dag 4: Boumalne Dades - Erfoud - Merzouga
Dag 5: Merzouga - N'kob
Dag 6: N'kob - Ouarzazate - Marrakech
Dag 7: Marrakech
Dag 8: Marrakech - Vertrek

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Marrakech
Bij aankomst op de luchthaven van Marrakech wordt u per transfer naar het hotel gebracht, waar u de rest van de dag vrij heeft om de stad op uw eigen ritme te verkennen. 
Diner en overnachting in Marrakech.

Dag 2: Marrakech - Ouarzazate
Na het ontbijt vertrekt u voor uw avontuur aan de voet van het Atlasgebergte via de bergpas Tizi-n-Tichka die op het hoogste punt wel 2260 meter bereikt, de hoogste bergpas van Noord-Afrika. Onderweg bezoekt u de kasba's van Aït-Ben-Haddou, een stad die werd erkend als Unesco Werelderfgoed. Nadien rijdt u verder naar het hotel in Ouarzazate.
Diner en overnachting in Ouarzazate.
Dag 3: Ouarzazate - Boumalne Dades
Na het ontbijt in het hotel gaat u op weg langs de route van de duizend kasba's (versterkte woning die de typische architectuur van Zuid-Marokko weerspiegelt) via Skour en Kalaat M'gouna. Onderweg houdt u halte bij het dorpje Ait Youl in de vallei van de Dades waar u de lunch neemt (met bijbetaling) en een wandeling kunt maken langs de majesteuze kloven van de Dades. Nadien keert u terug naar Boumalne Dades.
Diner en overnachting in Boumalne Dades.

Dag 4: Boumalne Dades - Erfoud - Merzouga
Na het ontbijt vertrekt u, via Tinjdad, richting Erfoud waar u een werkplaats bezoekt waar men fossielen bewerkt. Na de lunch zet u uw reis voort langs de duinen van Merzouga om aan te komen in het tentenkamp. Na een welkomstthee beklimt u de duinen om een zonsondergang bij te wonen met zicht op Erg Chebbi. 
Diner en overnachting in het tentenkamp in Merzouga.

Apres petit – déjeuner, départ via Tinjdad vers Erfoud, pour une visite de la carierre de marbre fossilisé, après Déjeuner continuation sur les dunes de Merzouga, puis place au sensation forte avec une balade a dos de dromadaire pour rejoindre notre Bivouac, après un thé de bienvenue on grimpe une grande dune pour assister au coucher du soleil avec une vue imprenable sur Erg Chebbi. Diner et logement au Bivouac.

Dag 5: Merzouga - N'kob
Indien u vroeg genoeg opstaat, kunt u een spectaculaire zonsopgang meemaken voor u gaat ontbijten. Nadien wordt u met een bus naar N'kob gebracht. Onderweg stopt u in de stad Rissani, de bakermat van de Alaoui-dynastie en doorkruist u de semi-woestijnachtige regio van Alnif en de stad Tazzarine die rond een oase ligt. Aankomst in het hotel in N'kob.
Diner en overnachting in N'kob.

Dag 6: N'kob - Ouarzazate - Marrakech
We doorkruisen de mooie vallei langs de Draa rivier en steken de bergpas Tizi n-Tinifift over (1660m) om terug te keren naar Ouarzazate. Onderweg stopt u bij verschillende Berberse dorpen waaronder Amerzagane, Agouim en Igherm om nadien terug te komen aan de bergpas van Tizi-n-Tichka en zo verder door te reizen naar Marrakech. 
Diner en overnachting in Marrakech.
Dag 7: Marrakech
Geniet van een vrije dag om de stad en de belangrijkste monumenten te ontdekken en vergeet niet om wat souvenirs te kopen en de vele winkels en markten te bezoeken.
Diner en overnachting in Marrakech.

Dag 8: Marrakech - Vertrek
Na het ontbijt wordt u met een transfer naar de luchthaven van Marrakech gebracht voor uw vlucht huiswaarts. 

Uw hotels

Uw hotels tijdens uw rondreis (of gelijkwaardig):
- MarrakechAyoub Hotel 4*
- Ouarzazate: 
Rose Valley of Ksar Tama Lodge
- Merzouga: 
Tentenkamp
- Boumalne: 
 Hotel du Vieux Chateau du Dades
- N'kob: 
Kasbah Ennakb of Kasbah Imdoukal

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
+
1 Baby

Uw pension

Just for you
Speciaal voor u:
  • Halfpension (exclusief drankjes)
Tijdens uw rondreis in Marokko profiteert u van halfpension (ontbijt en diner; exclusief drankjes).

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Luchthaventransfers zijn inbegrepen wanneer u kiest voor een aanbieding met vlucht. Voor alle andere aanbiedingen kunt u, indien beschikbaar, een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

Belangrijke informatie voor reserveringen zonder vlucht:
Wanneer bij uw aanbieding luchthaventransfer standaard is inbegrepen, of wanneer u de optie 'transfer' bijboekt in de tweede stap van uw reservering, verzoeken wij u binnen 48 uur uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier dat u in uw account vindt. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 7°C max : 18°C
Feb
min : 8°C max : 20°C
Mrt
min : 10°C max : 22°C
Apr
min : 12°C max : 24°C
Mei
min : 15°C max : 28°C
Jun
min : 17°C max : 31°C
Jul
min : 20°C max : 36°C
Aug
min : 20°C max : 36°C
Sep
min : 18°C max : 32°C
Okt
min : 15°C max : 27°C
Nov
min : 10°C max : 21°C
Dec
min : 7°C max : 18°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
Check-in: 14.00 uur
Check-out: 12.00 uur

Inbegrepen in de prijs:
- Rondreis van 7 nachten 
- Overnachting in de vermelde hotels (of gelijkwaardig) volgens het programma
- Halfpension (ontbijt en diner; exclusief drankjes)
- 1 nacht in een tentenkamp
- Engelstalige gids tijdens de hele rondreis
- Transport tijdens de rondreis
- Luchthaventransfers voor aanbiedingen met vlucht

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


NB.
- U heeft een paspoort nodig om Marokko binnen te komen, een ID-kaart voldoet niet.
- In Marokko is het niet toegestaan dat ongehuwde koppels met de Marokkaanse nationaliteit in dezelfde kamer verblijven.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van 7 nachten tussen kasba's en oasis