Radisson Blu Azuri 4* & Grand Hyatt Dubai 5* - Mauritius - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een verfijn 4* resort met spa aan een ongerept strand aan de noordoorstkust van het eiland.
  • Proef de pittige, smakelijke Mauritiaanse keuken en geniet daarna van een ontspannen middag bij het zwembad.
  • Ontdek Mauritius, een stukje paradijs op aarde met ongerepte natuur, weelderige landschappen, hagelwitte stranden en adembenemende zonsondergangen.
  • Kies voor aanbieding 2 en start je vakantie in duizelingwekkend Dubai

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op... Mauritius en... in Dubai!

Ontdek Mauritius! Palmbomen, diepblauwe wateren en witte zandstranden maken deel uit van een uitzonderlijke reis naar het hart van de Indische Oceaan.

Droom je van een complete ervaring rijk aan diversiteit? Kies dan voor aanbieding 2 en maak een tussenstop in het moderne, hectische Dubai voordat je doorreist naar Mauritius. Ontdek deze buitengewone stad die alle superlatieven overstijgt met futuristische gebouwen, kunstmatige eilanden, enorme wolkenkrabbers en traditionele souks.

 

Bij deze aanbieding bepaal je zelf de duur van je verblijf:

 

Aanbieding 1: Verblijf op Mauritius

 

Aanbieding 2: Verblijf in Dubai + op Mauritius


- 9 nachten: 2 nachten in Dubai + 7 nachten in Mauritius

- 10 nachten: 3 nachten in Dubai + 7 nachten op Mauritius

- 11 nachten: 4 nachten in Dubai + 7 nachten op Mauritius

- 12 nachten: 4 nachten in Dubai + 8 nachten op Mauritius

- 12 nachten: 2 nachten in Dubai + 10 nachten op Mauritius

- 14 nachten: 4 nachten in Dubai + 10 nachten op Mauritius

Radisson Blu Azuri Resort & Spa 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Langverblijfkorting: Verblijf 8 nachten, betaal er 7 of verblijf 14 nachten, betaal er 12 bij verblijf tussen 07/01/2024 & 13/04/2024
  • Assistentie ter plaatse

Welkom in het Radisson Blu Azuri Resort & Spa 4*. Dit hotel is gelegen in het noordoosten van het eiland. Het is recentelijk gerenoveerd met een moderne inrichting en traditionele details. Dankzij de lichte kleuren hangt er een rustige en aangename sfeer in het hotel. Je profiteert van een unieke ligging aan het strand en in een dorp, voor een onvergetelijk vakantiegevoel. Daarnaast biedt het hotel een groot scala aan activiteiten voor jong en oud!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Premium Kamer met zeezicht
  • Fles wijn op de kamer bij aankomst (niet geldig tussen 22/12/2023 & 07/01/2024)
  • Gratis verblijf en pension voor 2 kinderen onder de 12 jaar die een kamer delen met twee volwassenen

Premium Kamer met zeezicht (49 m²)

Op een steenworp afstand van het strand, met een eigentijdse en rustgevende sfeer, bevindt zich de prachtige Premium Kamer met zeezicht. Laat je meevoeren op het geluid van de golven en droom heerlijk weg. Dankzij de prachtige meubels en beeldschone landschappen  geniet je gegarandeerd van een rustgevende vakantie.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
+
1 Baby

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar All-inclusive
  • 1x diner (inclusief geselecteerde drankjes) in Black Rock Bar & Grill (of gelijkwaardig) per persoon per verblijf (niet geldig tussen 22/12/2023 & 07/01/2024)
  • Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 24/12 en/of 31/12

Dankzij de all-inclusiveformule geniet je van een zorgeloze vakantie in alle rust.

Het Radisson Blu Azuri Resort & Spa beschikt over verschillende restaurants en bars. Le Comptoir is elke dag geopend voor ontbijt, lunch en diner. Hier worden lokale en internationale gerechten geserveerd in buffetvorm. Black Rock Bar & Grill serveert vleesgerechten, tapa's en burgers en is geopend voor lunch en diner. Tussen 11.00 en 23.00 uur kan je hier ook terecht voor een drankje in de bar.

 

The Café is de place to be voor zoetekauwen: hier vind je heerlijk gebak en andere zoete lekkernijen. In het Ocean One Beach Club & Restaurant kan je proeven van visgerechten en lokale specialiteiten aan het strand. Tot slot is de Cyan Pool Bar, gelegen aan het zwembad, de perfecte plek voor een verfrissende cocktail.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 30% korting op spabehandelingen van het standaardmenu (niet geldig tussen 22/12/2023 & 07/01/2024)
  • 1x Green fees inbegrepen bij een spelletje golf (9 holes) per persoon per dag

Om heerlijk te ontspannen kan je terecht in het zwembad van het hotel of op het nabijgelegen strand waar je verschillende watersporten kunt uitproberen zoals zeilen, surfen of stand-up paddleboarden!

 

Laat je zeker ook eens heerlijk verwennen in de prachtige spa van het hotel. Deze oase van welzijn en rust heeft een uitgebreid aanbod van spabehandelingen zoals ayurvedische behandelingen ... Een waar gevoel van geluk!

 

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij The Nine Azuri Golf, waar je tijdens een potje golfen kunt genieten van het uitzicht op rivier Rampart.

Optionele excursies

Helikoptervlucht van 10 minuten

Optionele excursies

Klim aan boord van een Airbus H20 helikopter om een van de mooiste landschappen ter wereld te bewonderen. Vlieg naar de noordelijke stranden en geniet zowel overdag als bij zonsondergang van de mooie lagunes, de Grand Bay en de eilandjes langs de noordkust.

Helikoptervlucht van 25 minuten

Optionele excursies

Vanaf het vliegveld in Le Triolet, vlieg je naar de noordelijke gebieden, waar je de Grand Baie, een vissersdorp en een beroemde badplaats kunt zien. De vlucht gaat verder in de richting van Coin de Mire, een van de eilanden voor de kust van Mauritius die alleen vanuit de lucht kunnen worden bezocht vanwege hun status als natuurpark. Vervolgens nader je het dorp Cap Malheureux, met de beroemde kapel met de rode daken. Vanuit de lucht kan je ook de beschermde vogelkolonies en endemische reptielensoorten observeren.

Het Ile d'Ambre, nog een van de nationale parken van Mauritius, staat ook op het programma. Het was op dit eiland dat het beroemde schip "Saint Géran" vastliep en het decor vormde voor de roman "Paul et Virginie" geschreven door Bernardin de Saint Pierre.

Het laatste deel van de vlucht gaat over het Chateau de Labourdonnais, een schilderachtige plaats.

... verder lezen

Het exotische noorden

Optionele excursies

Deze tocht voert door Cap Malheureux, een klein dorp aan de noordkant van het eiland, dat wordt gedomineerd door een mooie kerk met rode daken en een prachtig uitzicht biedt op Gunner's Quoin en de noordelijke eilanden.

Aquarelle catamaran

Optionele excursies

Deze schitterende catamaranreis brengt u naar het eiland Bliss: de essentie van deze droomcruise langs de westkust. Geniet van de schoonheid van de oceaan, de perfecte luchten en de tinten groen en blauw van de ongerepte lagune terwijl u langs prachtige plekjes vaart.

Zeiltocht langs de oostkust

Optionele excursies

Aan boord van een catamaran vaart u langs de fascinerende oostkust van Mauritius om de wonderen van dit schilderachtige deel van het eiland te ontdekken: de uitgestrekte beschutte lagune, de blauwe en groene tinten van het kristalheldere water en het adembenemende kustlandschap tegen een achtergrond van bergen.
 


Ga lekker zitten en geniet van de zon en de bries op uw gezicht terwijl u langs plaatsen vaart die geschiedenis hebben geschreven op Mauritius, van de aankomstplaats van de eerste Nederlandse kolonisten tot de zeeslag tussen de Franse en Britse zeemacht die het lot van het eiland bepaalde.
 
Inbegrepen:
- Lunch
- Drankjes
- Transfer

Belangrijk!
Gezien de huidige sanitaire situatie is, uit voorzorg, de huur van het snorkelmateriaal NIET meer inbegrepen (tot nader order).

... verder lezen

Islet Escapade Excursie

Optionele excursies

Uw tocht begint aan de zuidoostkust bij Point Jerome, waar u aan boord gaat van een boot die richting het 25 hectare grote natuurreservaat Ils-aux-aigrettes vaart. Dit eiland wordt beheerd door de Mauritian Wildlife Foundation en herbergt inheemse planten en ebbenbossen aan de kust. Observeer zeldzame diersoorten zoals de roze duif, de kleurrijke daggekko en de reuzenschildpad in hun natuurlijke habitat.

De tocht zet zich verder naar Blue Bay en de prachtige witte zandstranden van Two Cocos Island. Na een korte pauze bezoekt u de Follies, 100 jaar geleden gebouwd door de Britse Gouverneur Sir Hesketh Bell, die Britse en Moorse architectuur combineerde met de typische Creoolse stijl.

Geniet daarna van de onderwaterwereld tijdens een snorkelavontuur of boottocht (met een boot met glazen bodem) in het beschermde Blue Bay Park. Na een gevarieerde lunch, begeleid op de tonen van lokale muziek, kunt u het eiland rustig verkennen.

Grand Hyatt Dubai 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Assistentie ter plaatse

Het Grand Hyatt Dubai 5* ligt in de buurt van de levendige Sheikh Zayed Road en valt op door de mooi aangelegde tuinen en binnen- en buitenzwembaden. Het hotel heeft maar liefst 13 restaurants en uitgaansgelegenheden én een bekroonde spa.

 

Dit is de perfecte uitvalsbasis voor al je ontdekkingen in de stad en een oase van rust en luxe waar je niets te kort zult komen. Ontdek een wereld van pracht en grandeur!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Grand Kamer
  • Gratis verblijf voor een kind onder de 12 jaar dat een kamer deelt met twee volwassenen

Grand Kamer (39 m²)

De Grand Kamer is ruim en modern ingericht en biedt een rustige plek om te ontspannen tijdens je verblijf. Je kunt er overdag of 's avonds nieuwe energie opdoen dankzij de rustgevende sfeer en de luxueuze voorzieningen.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 20% korting op eten in drinken in Panini, IZ, Wox en Andiamo
  • Nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 31/12

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

 

Optioneel en met bijbetaling kun je kiezen voor halfpension (ontbijt en lunch of diner, exclusief drankjes) tijdens de tweede stap van het boekingsproces.

Ontdek de uitstekende kwaliteit van de gastronomie in een van de 13 restaurants en bars, waaronder The Collective, Manhattan Grill, Awtar, Peppercrab en iZ. Je kunt kiezen tussen authentieke gerechten, internationale smaken en kunt hierbij genieten van live entertainment met onder meer soul muziek. In de Cooz Bar geniet je van een kleurrijke cocktail onder het genot van jazzmuziek.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 20% korting op spabehandelingen (m.u.v. promoties)

De spa van het hotel, de Ahasees Spa, heeft in 2015 de 'Best Middle East Luxury Hotel Spa' Award gewonnen. Ben je benieuwd waarom? Probeer het zelf uit en trakteer jezelf op een massage of schoonheidsbehandeling.

 

Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de kinderclub. Er worden allerlei leuke, stimulerende activiteiten georganiseerd omtrent sport, koken en muziek. Tijdens de activiteit 'Mermaid session' kunnen ze zich als een echte Ariel of Neptunus verkleden!

 

Verder zijn er vier zwembaden waar je een verfrissende duik kunt nemen, zowel binnen als buiten, en een fitnessruimte om aan je conditie te werken.

 

Om de dag af te sluiten, dans je de hele nacht op oosterse ritmes in de CHIC Club Dubai, gelegen in je hotel!

 

In overeenstemming met de lokale veiligheidsmaatregelen in hotels en zwembaden dienen kinderen steeds onder toezicht van een volwassene te zijn bij het betreden van het zwemgedeelte en zijn kinderen onder de 5 jaar niet toegelaten om te zwemmen in zwembaden voor volwassenen.

Optionele excursies

Helikoptervlucht over Dubai - 12 minuten

Optionele excursies

Maak je klaar voor een helikoptervlucht van twaalf minuten met vertrek bij de Police Dubai Academy. Je vliegt over de Wind Towers, de Burj Al Arab, de beroemde eilanden en de kust van Jumeirah en de Burj Khalifa, het grootste gebouw ter wereld. Tijdens deze vlucht ontdek je een buitengewone stad waar woestijnlandschap en wolkenkrabbers te vinden zijn. Je geniet van een ongelooflijk uitzicht over Dubai en deelt samen met je vrienden, familie of partner een onvergetelijke ervaring.

 

Heritage Collection - Woestijntocht in een vintage Land Rover

Optionele excursies

Ga terug in de tijd naar het Dubai van de jaren 1950 met deze woestijntour. In een vintage Land Rover leer je meer over het bijzondere ecosysteem van de woestijn en de bedoeïenencultuur, met als afsluiting een 4-gangendiner (exclusief drankjes) onder de sterrenhemel.

Burj Khalifa Ticket - 148e verdieping - reguliere openingstijden

Optionele excursies

Bereid je voor op toegang tot 's werelds hoogste openluchtobservatorium, gelegen in de hoogste toren ter wereld: de Burj Khalifa.

Reguliere openingstijden: geen zonsondergang.

 

 

Burj Khalifa Ticket - 124e en 125e verdieping - bij zonsondergang

Optionele excursies

Geniet van een onvergetelijk uitzicht vanaf de 124e en 125e verdieping van de Burj Khalifa, met 828 meter de hoogste toren ter wereld!

Speciale toegang bij zonsondergang.

Burj Khalifa Ticket - 124e en 125e verdieping - reguliere openingstijden

Optionele excursies

Geniet van een onvergetelijk uitzicht vanaf de 124e en 125e verdieping van de Burj Khalifa, met 828 meter de hoogste toren ter wereld!

 

Reguliere openingstijden: geen zonsondergang.

Halve dag woestijnsafari met bbq-diner

Optionele excursies

De woestijnsafari, een must voor iedereen die Dubai bezoekt, is een spannende en opwindende ervaring. Geniet van de plaatselijke cultuur tijdens een traditioneel diner en oosterse dansen!

Dagelijks beschikbaar.

Dubai City Tour 

Optionele excursies

Mis niets in Dubai en neem deel aan deze rondleiding om de schatten van de stad te ontdekken!

Rondleiding mogelijk op zaterdag, maandag en woensdag.

 

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Bestemmingen

Welkom op ... Mauritius!

Ben je op zoek naar een bestemming waar je heerlijk kunt luieren op het strand?

 

Kom dan mee naar Mauritius, een stukje paradijs op aarde! Dit magnifieke eiland biedt contrasterende paradijselijke panorama’s. Op de witte stranden kun je lichaam en geest verwennen met een stevige portie vitamine D, en in het binnenland bewonder je ongerepte en weelderige landschappen.

 

Laat je meeslepen door het aangename levensritme van de lokale bevolking. De kans is groot dat zij je zullen uitnodigen om samen een curry te delen!

 

Bereid je voor op een onvergetelijk verblijf boordevol formidabele ervaringen … Waar wacht je nog op?

Welkom in ... Dubai!

Dubai breekt alle records en overstijgt alle superlatieven! Op de grens tussen Oost en West combineert deze baanbrekende stad ontspanning, vrije tijd, luxe en overdadigheid en zal ze al je verwachtingen overtreffen.


Ontstaan uit de wildste dromen van verschillende architecten trekt Dubai het begrip "onmogelijk" in twijfel en strekt ze de grenzen van innovatie tot het uiterste. De transformatie die Dubai heeft meegemaakt van een klein vissersdorpje in de woestijn tot de uitzonderlijke bestemming die het vandaag is met futuristische gebouwen, kunstmatige eilanden en enorme wolkenkrabbers blijft ongelooflijk.


Bezoek een buitengewone bestemming waar je kunt skiën in een winkelcentrum, de hoogste toren ter wereld kunt bezoeken, de authentieke, traditionele sfeer in de souks van de stad kunt ontdekken of een 4x4-tocht in de woestijn kunt maken. Aan jou om te kiezen, alles is mogelijk in Dubai!

Meer details ...

Radisson Blu Azuri

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 100

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Bagageopslag

Faciliteiten in de kamer:

  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Douche
  • Koffiemachine
  • Haardroger
  • Tv

Restaurants en bars in het hotel:

  • Le Comptoir
  • Te Café
  • Ocean One Beach Club & Restaurant
  • Le Black Rock Bar & Grill
  • Cyan Pool Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Fitnessruimte
  • Buitenzwembad

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Grand Hyatt Dubai

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 682

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting ($ 6 per kamer per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Gratis parkeren
  • Wasservice
  • Conciërgedienst
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Kinderopvang

Faciliteiten in de kamer:

  • Tv
  • Airconditioning
  • Haardroger
  • Badjassen
  • Minibar
  • Kluisje

Restaurants en bars in het hotel:

  • Andiamo!
  • Awtar
  • Al Nakheel Lounge
  • Panini
  • Wox
  • Poolside Restaurant
  • Peppercrab
  • Sushi
  • iZ
  • Cooz
  • The Collective by Market Café
  • Vinoteca
  • Manhattan Grill

Lunch:
- The Collective by Market Café - 12.30 uur tot 15.30 uur
- Andiamo! - 12.30 uur tot 15.30 uur

 

Diner:
- Andiamo! - 19.00 uur tot 23.30 uur
- iZ - 19.00 uur tot 23.30 uur


Gedurende de dag:

- Wox - 12.00 uur tot 23.30 uur
- Panini – 12.00 uur tot 23.30 uur

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Fitnessruimte
  • Buitenzwembad
  • Tennisbaan
  • Kinderclub
  • Verwarmd buitenzwembad

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Radisson Blu Azuri 4* & Grand Hyatt Dubai 5*