Esplanade Tamarin Bay met optionele stopover in Dubaï - Tamarina - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in volledige vrijheid in een droomhotel dicht bij de stranden van Tamarin
  • Pak uw koffers uit in een verfijnd en elegant appartement, met absoluut comfort
  • Kies voor een stopover in Dubai voordat naar het paradijselijke Mauritius reist, voor een gegarandeerd ander landschap!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op... Mauritius

U bent op zoek naar een bestemming waar luxe, rust en finesse perfect samengaan met een vriendelijke glimlach en een warm welkom? 
Kom dan snel met ons mee naar het zuidwesten van het eiland Mauritius waar u verblijft in het schilderachtige vissersdorpjeTamarin. Hier vindt u idyllische stranden, azuurblauwe lagunes en kunt u het typische leven van de plaatselijke bewoners ontdekken. En dat alles op een prachtige locatie midden in de natuur. 

Neem een duik in het aangenaam warme water van de Indische Oceaan, relax onder de zon met een cocktail in de hand of ga op verkenning in de adembenemende omgeving. Dit is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen!

Maak uw reis helemaal onvergetelijk en begin uw vakantie met 3 of 4 nachten in Dubai!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

Aanbieding 1: Verblijf op Mauritius

Aanbieding 2: Stopover in Dubai en verblijf op Mauritius
- 7 nachten: 3 nachten in Dubai en 4 nachten op Mauritius
- 10 nachten: 3 nachten in Dubai en 7 nachten op Mauritius
- 11 nachten: 3 nachten in Dubai en 8 nachten op Mauritius
- 12 nachten: 4 nachten in Dubai en 8 nachten op Mauritius

Uw hotel

Op slechts een paar meter van het strand nodigt het Esplanade Tamarin Bay u uit voor een ontspannen en rustgevende vakantie op Mauritius. Laat u verleiden door een moderne en warme inrichting en de elegante en verfijnde appartementen. Zodra u in dit hotel binnenstapt wordt u overvallen door de rust en sereniteit die er heerst. De gebruikte materialen zijn in complete harmonie met de natuur.

Uw kamer

U verblijft in een Deluxe Appartement aan het strand (150 m²).

De ruime en lichte Deluxe Appartementen van Esplanade Tamarin Bay bieden u alle comfort die u nodig heeft voor een aangename nachtrust. Neem de tijd om wakker te worden en bewonder het weelderige uitzicht op het strand vanuit deze oase van rust, een luxe die u niet snel zult vergeten!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
6 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
3 Kinderen
+
1 Baby

Uw pension

U kunt u uw dagen en uw maaltijden naar eigen wens organiseren dankzij de volledig uitgeruste keuken van uw appartement. Afhankelijk van het gekozen aanbod, verblijft u zonder pension of op basis van ontbijt om voldoende kracht op te doen in de ochtend voordat u de charmes van Mauritius ontdekt. In de tweede stap van uw boeking kunt u bovendien optioneel en tegen bijbetaling kiezen voor een verblijf op basis van halfpension (exclusief drankjes).

Activiteiten

Wilt u genieten van het milde klimaat van Mauritius? Neem dan alle tijd voor uzelf aan de rand van het weelderige zwembad van het hotel. U kunt ook een wandeling maken door de weelderige tuinen van Esplanade Tamarin Bay, ontspannen op het strand of kiezen voor een massage in uw appartement

Uw optionele stopover in Dubai

Het Hilton Garden Inn Dubai Mall of Emirates is gunstig gelegen in de buurt van het strand en de bruisende winkelstraten. Het hotel heeft een eigentijdse inrichting en biedt u al het nodige comfort en uitstekende faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Dit uiterst comfortabele hotel is zonder twijfel een fantastische uitvalsbasis voor een heerlijk verblijf in deze levendige stad!

Uw kamer

U verblijft in een Guest Kamer (29 m²).
Speciaal voor u:
- Vroege check-in vanaf 08:00 uur
- Gratis verblijf voor kinderen die de kamer delen met 2 betalende volwassenen van 01/05/19 tot 30/09/19

Zet uw koffers neer in een comfortabele Guest Kamer. Uw ruime en lichte kamer is comfortabel uitgerusten ingericht in moderne en zachte kleuren. De perfecte omgeving voor een onvergetelijk verblijf in de stad van de grootsheid.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt
Speciaal voor u: 20% korting op eten en drinken

Begin de dag met een lekker uitgebreid en gezond ontbijt in het Garden Grille Restaurant. Geniet 's middags van een hapje en een drankje in de Pavilion Pantry. Aan het eind van de dag kunt u even uitrusten met een drankje in de gezellige Garden Bar. Als kers op de taart, krijgt u 20% korting op eten en drinken in het hotel

Activiteiten

Speciaal voor u: 20% korting in de spa

Vakantie moet in het teken staan van ontspanning en tijd voor uzelf. Hilton Garden Inn Dubai heeft dit begrepen. Neem een duik in het zwembad of ga sporten in de fitnessruimte. En als u even helemaal wilt ontspannen na een dag vol activiteiten, kunt u uzelf trakteren op een ontspannende behandeling.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw optionele huurauto

Voor nog meer vrijheid, kunt u, op aanvraag en met bijbetaling, een auto huren tijdens uw verblijf in Mauritius. Indien beschikbaar is deze optie zichtbaar tijdens de tweede stap van uw boeking.

Extra opties in Dubai

Safari in de woestijn met transfers en diner

Extra opties in Dubai
Een safari in de woestijn is een ervaring die u nooit meer vergeet! We nemen u mee aan boord van een luxueuze 4x4 met een ervaren chauffeur voor een spannende rit door de uitgestrekte landschappen en langs de grootste zandduinen. Bewonder de adembenemende zonsondergang in de Arabische woestijn en kom tot rust in een traditionele tent waar u kunt proeven van de Sisha waterpijp, een ritje op een kameel kunt maken, surfen op de duinen, foto's maken in traditionele kledij of een henna tatoeage laten zetten... Als afsluiter maakt u nog een traditioneel Arabisch feest mee met buikdanseressen, folkloremuziek en een lekkere barbecue.

Vertrek tussen 15.00u en 15.30u
Excursie van een halve dag
Inbegrepen: Engelstalige chauffeur, diner in buffetvorm met plaatselijke dranken

City Tour met transfers

Extra opties in Dubai
Recordbrekende architectuur, een kunstmatig aangelegd eiland en de historische kant van Dubai... U ontdekt het allemaal tijdens deze tour van een halve dag. U rijdt naar het Palm Jumeirah (het eiland in de vorm van een palmboom) waar u halte houdt voor een foto aan Atlantisch The Palm voor u verder gaat richting het Jumeirah Beach en de Burj Al Arab (fotostop langs buiten). 

Daarna gaat het verder naar het oude centrum langs de Jumeirah moskee en een bezoek aan het Dubai Museum in het Al Fahidi Fort uit de achttiende eeuw. Slenter rond aan de oevers van Dubai Creek en steek deze historische waterweg over in een traditionele abra boot om de Gold Souk en de Spice Souk te bezoeken.

Vertrek tussen 9.00 en 9.30u
Duur: halve dag
Transfers in een voertuig met airconditioning
Engelstalige, Duitstalige of Franstalige gids (andere talen op aanvraag)

Burj Khalifa ticket

Extra opties in Dubai
Bezoek de hoogste toren ter wereld die met zijn 828 meter zeker een indruk nalaat. Vanaf de 124e verdieping bewondert u het 360° panorama over de stad, de woestijn en de zee. Ga tot de 148e verdieping om het hoogste observatieplatform ter wereld te ontdekken.



Transfers niet inbegrepen.
Te kiezen bij de reservering: toegang tussen 9.00 en 15.00u en tussen 19.00 en 23.00u of toegang tussen 15.30 en 18.30u of gewoon ticket tot de 148e verdieping tijdens de reguliere openingstijden.
Duur: halve dag
U dient 30 minuten voor het bezoek aanwezig te zijn, het exacte uur wordt u 48u na de reservering meegedeeld.

Extra opties in Mauritius

Auto met chauffeur: 1 dag (8 uur) of 2 dagen

Extra opties in Mauritius
Bewonder het eiland op uw eigen ritme door een auto met chauffeur te huren voor een volledige dag vol spannende ontdekkingen, of voor 2 dagen.

Catamarantocht naar het eiland Ile aux Bénitiers

Extra opties in Mauritius
Deze excursie begint bij de Black River aan de westkust van het eiland richting de Tamarin baai waar regelmatig dolfijnen gespot worden. Daarna gaat de cruise verder naar de prachtige turquoise lagune van Morne. Vervolgens kunt u de magische onderwaterwereld ontdekking in de lagune aan het Bénitiers eiland, gelegen aan de voet van de Morne Brabant berg. Na het duiken of snorkelen kunt u genieten van een heerlijke barbecue (vis en vlees), vergezeld van salades. Na de maaltijd is er tijd om te relaxen.

Inbegrepen in de prijs: transport naar de pier, volledige dag aan boord van de catamaran, lunch en drankjes aan boord.

Ontdekkingstocht door Mauritius

Extra opties in Mauritius
U begint uw dag met winkelen in het hart van de dorpen Curepipe en Floreal, waar u u misschien laat verleiden tot een juweel bij de diamantslijperij Adamas. Na een stop bij de krater van Trou aux Cerfs, waar u een panoramisch uitzicht heeft over heel Mauritius, komt u aan bij het mystieke meer Grand Bassin, het belangrijkste bedevaartsoord van de hindoeïstische Mauritianen. Vervolgens zult u de unieke site van de kloven van de Black River kunnen bewonderen met tal van prachtige bloemen, apen en zeldzame vogelsoorten. U neemt de lunch in restaurant Varangue sur Morne met een adembenemend uitzicht op de lagune. Daarna ontdekt u de ""Terre de 7 couleurs"" met de watervallen van Chamarel en eindigen doet u in een van de mooiste endemische bossen van het eiland.

Inbegrepen in de prijs: transfers, entreeprijzen voor Chamarel en het Ebony Forest, de lunch met een halve fles water, 1 sapje of 1 frisdrank of 1 glas wijn of 1 bier.

Subscooter

Extra opties in Mauritius
Bestuur zelf uw onderwaterscooter 3 meter onder het wateroppervlak en beleef een unieke ervaring! U hoeft geen ervaring te hebben met duiken of zwemmen, u neemt comfortabel plaats op de scooter en ademt gewoon in de grote koepel terwijl het leven onder water zich voor uw ogen afspeelt. Voor uw veiligheid, wordt u vergezeld van een ervaren duiker tijdens een onderwatercruise van 30 minuten.

Vanaf 8 jaar

Inbegrepen in de prijs: Transport naar het noorden, boottocht naar de onderwaterscooter (halve dag)

Catamarantocht naar de noordelijke eilanden

Extra opties in Mauritius
U vertrekt in Grand Bay waar u aan boord stapt van een catamaran voor een onvergetelijke reis over de Indische Oceaan tot aan de noordelijke eilanden. Na een uur varen komt u Coin de Mire tegen, een eiland met prachtige kliffen midden in een natuurreservaat waar tal van vogels leven. Bij het verder varen komt u nog paradijselijke eilanden tegen in een idyllische lagune met turquoise water - de ideale locatie om te duiken of snorkelen. Terwijl u de onderwaterwereld ontdekt, maakt het personeel gegrild vlees, vis en salades klaar die u nadien kunt proeven met onbeperkte drankjes.

Ligging

Coastal Road, Black River, 00000 Tamarin, Mauritius

De afstand tussen de luchthaven van Mauritius en uw hotel bedraagt 50 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Esplanade Tamarin Bay:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 9
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Conciërgeservice (supplement voor boekingsactiviteiten, excursies en restaurants)
  • 24/7 beveiligingsteam
  • Schoonmaakservice
  • Beveiligd parkeren
  • BBQ gedeelte

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Gratis wifi
  • Kluis
  • Airconditioning
  • Flatscreen-tv met Franse en Engelse zenders
  • Eenpersoonsbed, queensize of kingsize
  • Yoiletartikelen
  • Keukenhoek
  • Lounge gebied

Activiteiten bij het hotel*:

  • Strand
  • Zwembad
  • Parasols en ligbedden
  • Tuin
  • Massage aan huis (toeslag)

Alle praktische informatie over het Hotel Hilton Garden Inn Dubai Mall of Emirates: 
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 370 
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u (vroege check-in vanaf 8.00u)
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Bagageruimte
  • Wasserij
  • Conciërgeservice
  • Lift
  • Excursiebalie
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Wifi
  • Thee en koffie
  • Minibar
  • Tv met internationale zenders
  • Haardroger
  • Kluisje
  • Strijkijzer en strijkplank

Activiteiten bij het hotel*:

  • Fitnessruimte
  • Zwembad
  • Behandelingen

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Lokale belasting Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten

Indien u in het bezit bent van een verblijfsvergunning voor een van de lidstaten van de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten (Saoedi-Arabië, Oman, Koeweit, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten of Qatar) en daarnaast gebruik wilt maken van de aanbiedingen van Voyage Privé, dient u mogelijk lokale belasting te betalen bij aankomst bij het hotel. De hoogte van deze belasting kan variëren en hoge bedragen aannemen. Het bedrag dient direct aan het hotel te worden betaald. Voyage Privé is niet aansprakelijk voor deze belasting en claims worden niet geaccepteerd.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Esplanade Tamarin Bay met optionele stopover in Dubaï