Ontdekking van Yucatan en optionele 5* strandverlenging - Cancun - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek het hart van Yucatan tijdens een onvergetelijke autoreis
  • Bezoek bekende archeologische sites, Maya-beschavingen en koloniale steden
  • Val als een blok voor de charme van de steden Mérida, Campeche en Palenque
  • Kies voor een optionele 5* all inclusive strandverlenging aan de Riviera Maya

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Welkom in... Yucatan

Droomt u ervan om op avontuur te gaan en een historisch Latijns-Amerikaans land te ontdekken?
Welkom in Mexico, een land van contrasten! Voor een intense authentieke reiservaring is er maar één oplossing: het land op uw eigen tempo ontdekken. De Maya's, de Azteken en de Olmeken... Al deze beschavingen hebben doorheen de eeuwen een fascinerend archeologisch erfgoed opgebouwd. Niet minder dan 29 locaties in Mexico staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO! 

Laat u verrassen door de schoonheid van de landschappen: watervallen, grotten, groene bergen, bossen en ravijnen... Dit alles gecombineerd met een uiterst gastvrije bevolking!
Staan uw koffers al klaar?

Reisbeschrijving

Reisbeschrijving
Reis gedurende 8 dagen en 7 nachten over de wegen van Mexico en maak kennis met zijn vriendelijke en gastvrije bevolking. Tijdens deze unieke ervaring bezoekt u de mooiste monumenten en creëert u levenslange herinneringen! U logeert in Standaard hotels met inbegrepen ontbijt en profiteert vanaf dag 2 tot de laatste dag van een inbegrepen huurauto.

U bepaalt zelf de lengte van uw verblijf:

Aanbieding 1: Autoreis met of zonder vlucht
- Autoreis in 7 nachten met of zonder vlucht

Aanbieding 2: Autoreis & strandverlenging
- 10 nachten: 7 nachten autoreis + 3 nachten strandverlenging, met vlucht
- 12 nachten: 7 nachten autoreis + 5 nachten strandverlenging, met vlucht
- 14 nachten: 7 nachten autoreis + 7 nachten strandverlenging, met vlucht

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Cancun
Dag 2: Cancun / Chichen Itza / Merida
Dag 3: Merida / Celestun / Merida
Dag 4: Merida / Uxmal / Campeche
Dag 5: Campeche / Palenque
Dag 6: Palenque
Dag 7: Palenque / Chetumal
Dag 8: Chetumal / Bacalar / Tulum / Riviera Maya

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Cancun
Aankomst in Mexico. Nadat u uw bagage heeft opgehaald bij het verlaten van de terminal, ontmoet u de tweetalige (Engels & Spaans) vertegenwoordiger op de luchthaven van Cancun. Hij zal u uw roadbook en andere documentatie geven. Vervolgens wordt u naar uw hotel gebracht.
U bevindt zich in het centrum van de stad: maak van de gelegenheid gebruik om een wandeling te maken en neem een diner in een van de vele restaurants. 

Dag 2: Cancun / Chichen Itza / Merida (330 km, 4 uur)
Na het ontbijt kunt u uw auto ophalen bij uw hotel. Als u Cancun verlaat en uw roadbook volgt, komt u aan in Chichén Itzá, een must-see als u door het schiereiland Yucatan reist. De site is een blik op de tijd waarin de Maya's de regio domineerden en laat het belang van hun cultuur en economie zien door middel van verbazingwekkende monumenten. Sluit uw ogen en beeld u in hoe geweldig en prachtig deze plek was van 600 tot 1200. Het was een uiterst belangrijke stad voor de Maya-wereld, met meer dan 50 000 inwoners. Na uw bezoek aan de site, bereikt u de hoofdstad van de staat Yucatán, Mérida, ook bekend als "De Witte Stad". Na het inchecken in uw hotel in de late namiddag, kunt u een wandeling maken door het bruisende stadscentrum. In de buurt van uw gunstig gelegen hotel zijn talrijke winkels en restaurants.

Dag 3: Merida
U heeft de hele dag vrij om te genieten van de omgeving. Rijd met uw wagen naar Celestún en maak een boottocht in dit biosfeerreservaat, of boek een excursie bij de conciërge in uw hotel. U kunt uw roadbook raadplegen voor tips en suggesties! Hier zult u sommige inwoners zelfs de taal van de Maya' in plaats van Spaans horen spreken. Ga naar de lokale markt Lucas de Gálvez en vergeet niet om kennis te maken met de gastronomie van Yucatan!
Dag 4: Merida / Uxmal / Campeche (250 km, 3 uur en 30 minuten)
Als u Merida in zuidelijke richting verlaat, komt u aan bij Uxmal, een oude Maya-stad uit de klassieke tijd, die sinds 1996 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Naast Chichen Itza weerspiegelt ook deze plek het belang van de Maya-cultuur.
Uxmal ligt in het Puuc-gebied en wordt beschouwd als een van de meest representatieve Maya-steden met de dominante bouwstijl van de regio. De kolommen riet die worden gebruikt voor de muren van de hutten en de trapeziumvormige rieten daken, maken deel uit van deze ongelooflijke Maya-site. Ineengestrengelde, vaak tweekoppige, slangen worden gebruikt voor de maskers van de god van de regen, Chaac. Zijn grote neuzen vertegenwoordigen de stralen van de stormen. Het hoogste monument wordt de piramide van de tovenaar genoemd. Volgens oude verhalen zou een godtovenaar genaamd Itzamna de piramide in één nacht hebben gebouwd, met behulp van zijn kracht en zijn magie.
Daarna neemt u de weg tot u bij de stad Campeche komt, de hoofdstad van de gelijknamige staat. Deze stad werd gesticht door de Spaanse conquistadores in 1540, bovenop een minder belangrijke precolombiaanse Maya-site waarvan slechts enkele sporen overblijven. De stad heeft veel muren en vestingwerken die het beschermde tegen piraten en boekaniers. De staat van instandhouding en de kwaliteit van de architectuur van de stad is als het ware een uitnodiging om meer te leren over de periode waarin de Spanjaarden de regio beschermden tegen piraten.

Dag 5: Campeche / Palenque (390 km, 5 uur)
U kunt Edzná bezoeken, een middelgrote Puuc-achtige site. De redenen voor de ondergang en het verlaten van Edzná blijven tot op de dag van vandaag een mysterie. Daarna kunt u naar het zuiden rijden, naar het dorp Palenque, waar u kunt ontspannen. Breng de namiddag door zoals u zelf wenst. In de buurt zijn er verschillende lokale restaurantjes, vraag uw conciërge of receptionist gerust om advies!

Dag 6: Palenque
Neem een ​​vroeg ontbijt en probeer zo mogelijk om 8 uur de archeologische vindplaats Palenque te bereiken. Dit is misschien de beste ervaring van uw reis! Palenque is een middelgrote site, kleiner dan Chichen Itza, maar het bevat enkele van de mooiste sculpturen van architectuur, dakbedekking en bas-reliëf geproduceerd door de Maya's. Een groot deel van de geschiedenis van Palenque is gereconstrueerd door het lezen van hiëroglifische inscripties op de vele monumenten.
Slechts 10% van de site is opgegraven, waardoor meer dan duizend gebouwen nog steeds bedekt zijn door de jungle. U kunt naar de top van de gebouwen klimmen om een ​​geweldige fotoreeks te maken en u voor te stellen hoe geweldig de stad in het verleden was. Een reconstructie van de Grote Tombe van Koning Pacal, de meest beroemde heerser van Palenque, bevindt zich in het museum van de site... Mis dit zeker niet! U kunt van de gelegenheid gebruik maken om de nabijgelegen Welib Há-watervallen te bezoeken voor een verfrissende duik.

Dag 7: Palenque / Chetumal (490 km, 7 uur)
Er staat u een lange reis te wachten, dus het is aangeraden om vroeg op te staan om weer op pad te gaan. Bereid u voor op een ongelooflijke tussenstop aan de archeologische site van Calakmul. Houd er rekening mee dat de rondleiding ongeveer 6 uur duurt, inclusief een uur om de site vanaf de snelweg te bereiken.
Calakmul was een van de belangrijkste steden in de klassieke periode, met controle over andere steden tot 150 km in de omtrek. Calakmul onderhield een intense rivaliteit met de belangrijkste stad Tikal in het zuiden, en de politieke manoeuvres van deze twee steden werden vergeleken met een gevecht tussen twee Maya- superkrachten.
Tegenwoordig bevindt Calakmul zich in een groot biosfeerreservaat van 7.300 km2 om de flora en fauna van de site te behouden. Vervolgens reist u door naar de hoofdstad van Quintana Roo, Chetumal. Een diner in het Forastero restaurant wordt ten zeerste aanbevolen!

Dag 8: Chetumal / Bacalar / Tulum / Riviera Maya (400 tot 500 km, 5 tot 6 uur)
Op deze laatste dag van de rondreis kunt u niet anders dan de 7-kleurige lagune van Bacalar te bezoeken. Het dorp werd in 2006 door de overheid een magische stad genoemd en een unieke fotoreeks is een echte aanrader op deze prachtige plek.
Ga vervolgens verder naar het noorden om de archeologische vindplaats van Tulúm te bereiken. De ruïnes bevinden zich op een 12 meter hoge klif langs de kust met een prachtig uitzicht en zelfs een strand er vlak onder.
Uw verblijf loopt ten einde! Lever uw huurauto in bij de luchthaven en val als een blok voor de optionele strandverlenging alvorens terug te keren naar huis... 

Uw hotels

Tijdens de autoreis logeert u in mooie kamers in zorgvuldig geselecteerde Standaard hotels.

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Cancun: Hotel Krystal Urban 4* 
- Mérida: Hotel El Castellano 3* 
- Campeche: Hotel Plaza Campeche 4* 
- Palenque: Chian-Kah Resort Village 4* 
- Chetumal: Fiesta Inn Chetumal 4* 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Zo heeft u voldoende ruimte om de Mexicaanse keuken te ontdekken. Deze is pittig en kleurrijk... Vlees, avocado's en kruiden... Een echte zonnige mix op uw bord!

Uw optionele strandverlenging

Uw hotel

Uw optionele strandverlenging
Het Occidental Grand Xcaret 5* ligt in een beschermd ecologisch reservaat en past perfect in de omliggende weelderige vegetatie. Hier kunt u optimaal genieten van een uitstekende service en onberispelijke hotelvoorzieningen.

Dankzij de gunstige ligging op slechts 1 uur rijden van de luchthaven van Cancún en op 10 minuten van Playa del Carmen, is dit hotel de ideale uitvalsbasis om zowel de natuur, de archeologische schatten en het bruisende leven in de regio te ontdekken!

Speciaal voor u hebben wij kortingsbonnen ter waarde van $500 onderhandeld. Deze kunnen uitsluitend gebruikt worden bij de aankoop van verschillende diensten en producten in het complex, met een aangegeven maximum. 
Deze diensten en producten worden beschreven op www.barcelo.com en in de informatie die u ontvangt tijdens uw verblijf in het Occidental Grand Xcaret 5*.
De vermelde producten en diensten maken geen deel uit van het all-inclusivepakket. U kunt het percentage op uw vouchers aftrekken van het totaalbedrag van het product of de dienst die u heeft gekocht. Bij aankoop moet u het folionummer van de armband en uw kamernummer opgeven en een kortingsbon ondertekenen. Bij het uitchecken worden geen extra inhoudingen op uw factuur in mindering gebracht.
Vouchers kunnen niet voor geld worden ingewisseld (geheel of gedeeltelijk) en ongebruikte bonnen worden niet terugbetaald. Ze kunnen niet gecombineerd worden met andere kortingen, aanbiedingen of promoties. Er kunnen aanvullende beperkingen van toepassing zijn. De promotie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Uw kamer

Uw prachtige Deluxe Kamer is uitermate geschikt voor een verblijf met familie of vrienden. Het heeft ook een terras met een adembenemend uitzicht op de omliggende exotische vegetatie.

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Bij deze aanbieding profiteert u van een all-inclusiveformule.

Dit geeft u toegang tot de verschillende hotelrestaurants. Internationale gerechten, gegrilde vleesspecialiteiten à la carte, salades, mediterrane, Italiaanse, Mexicaanse of Aziatische gerechten, of specialiteiten met vis en zeevruchten, pizza's, panini's en sandwiches... Er is voor ieder wat wils!
Het aanbod wordt aangevuld met 10 bars verspreid over het resort, waar u kunt kiezen uit een brede selectie verfrissende cocktails. Vergeet niet om de beroemde Margarita te proberen die in alle bars van het hotel wordt geserveerd!

Houd er rekening mee dat à-la-carterestaurants enkel op reservering beschikbaar zijn en dat er bepaalde kledingvoorschriften van toepassing zijn (lange broeken voor mannen, strandkledij en -schoenen niet toegelaten).

Activiteiten

Het resort wordt omgeven door tropische schoonheid en nodigt u uit om te ontspannen in zijn spectaculaire tuinen, inclusief twee Maya-ruïnes en een unieke baai waar u kunt zwemmen met kleurrijke vissen. Zonder twijfel de beste keuze voor een droomvakantie met uw gezin!

Uw hotel ligt naast de spectaculaire en indrukwekkende natuurlijke schoonheid van het eco-archeologische park Xcaret, in het hart van de Riviera Maya en Playa del Carmen. Het beschikt over natuurlijke rivieren, vijf zoetwaterzwembaden en een zoutwaterzwembad voor volwassenen en kinderen.

De kleintjes kunnen in de Kids Club genieten van activiteiten op hun maat, terwijl u zich laat verwennen in de spa. Ontspan in een vriendelijke sfeer en geniet van een bubbelbad, een sauna of een deugddoende massage in één van de prachtig ingerichte hutten. 

Ook voor sportievelingen is er heel wat keuze! Het hotel beschikt over een minigolfbaan met 18 holes en biedt diverse activiteiten zoals boogschieten, tafeltennis, shuffleboard en aerobics. Er zijn twee tennisbanen en één voor paddletennis. U kunt ook volleyballen of uw conditie in de fitness onderhouden. Een brede selectie van niet-gemotoriseerde sporten wacht op u, zowel in het water als op het land.

In de buurt van het hotel kunt u de overblijfselen van een Maya-dorp verkennen, duiken in oude grotten en onderwatertuinen, zwemmen met dolfijnen, of jaguars en vogels in hun natuurlijke habitat spotten.

Als aanvulling op deze perfecte vakantie heeft het hotel een club waar u kunt dansen op internationale muziek!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Aanbieding 1:
De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vlucht van 7/10/12/14 nachten boekt. Voor alle andere aanbiedingen kunt u met bijbetaling een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

Aanbieding 2: 
Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto

Ontdek de regio dankzij uw inbegrepen huurauto categorie ICMR (type Chevrolet Aveo of gelijkwaardig) tijdens uw verblijf. Uw huurauto dient u op te halen op de tweede dag in het hotel en terug te brengen op de laatste dag bij de luchthaven van Cancun.

Het weer

Jan
min : 17°C max : 28°C
Feb
min : 17°C max : 29°C
Mrt
min : 19°C max : 32°C
Apr
min : 21°C max : 33°C
Mei
min : 22°C max : 34°C
Jun
min : 23°C max : 33°C
Jul
min : 23°C max : 33°C
Aug
min : 23°C max : 33°C
Sep
min : 23°C max : 32°C
Okt
min : 22°C max : 31°C
Nov
min : 19°C max : 29°C
Dec
min : 18°C max : 28°C

Details over uw rondreis

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in Standaard hotels
- Ontbijt
- Whatsapp-assistentie
- Engelstalige reisgids met tips en wegenkaart
- Huurauto van dag 2 tot de laatste dag van de rondreis
- Onbeperkt aantal kilometers
- Toegang tot Tulum en Chichen Itza
- Gratis accommodatie voor 1 kind jonger dan 5 jaar

Niet inbegrepen in de prijs:
- Drankjes
- Andere maaltijden
- Persoonlijke uitgaven
- Brandstof, GPS, tol en eventuele boetes tijdens de huurperiode
- Toegang tot archeologische sites en musea
- Overheidsbelasting voor Chichen Itza en Uxmal (ongeveer 10 USD per persoon, ter plaatse te betalen)
- Transfer van het bureau van het verhuurbedrijf naar het Occidental at Xcaret (indien u kiest voor een verblijf met strandverlenging)


Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Details over uw optionele strandverlenging

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 765
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting (€1/dag/persoon) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Inbegrepen in uw all-inclusiveformule:
- Ontbijt, lunch en diner
- Snacks & drankjes
- 11 restaurants (2 buffetrestaurants, 5 specialiteitenrestaurants (Mexicaans, fusion Aziatisch, zeevruchten, fijne vleeswaren en Italiaans-mediterraans), een snackbar overdag en 2 snackbars
- 10 bars waaronder de discotheek, met nationale en internationale drankjes
- Nationale drankjes (alcoholvrije drankjes, huiswijn, bier, sterke drank, cocktails en warme drankjes)
- 5 zoetwaterzwembaden, 1 zoutwaterzwembad (adults only) en een kinderzwembad
- Fitness
- Sport: paddleterrein, 2 tennisbanen, palet, minigolf en boogschieten
- Kinderclub met begeleide activiteiten
- Dag- en avondanimatie
- Ligstoelen en handdoeken aan het zwembad en op het strand
- Kluis in de kamer
- Toegang tot alle hotelfaciliteiten
- Niet-gemotoriseerde watersporten

Niet inbegrepen in de all-inclusiveformule:
- Spa, schoonheidssalon, massages en behandelingen
- Golfterrein
- Kinderoppas
- Wasservice
- Telefoongesprekken
- Moto- en autoverhuur
- Excursies naar Tulum, Xel Ha en Chichen Itza
- Vergaderzalen en congrescentrum
- Medische dienstverlenging 24u/24
- Excursies
- Internet en andere communicatiediensten
- Alle artikelen in de boetieks
- Alle diensten van een externe dienstverlener

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi (met toeslag)
  • Parking
  • 24-uursreceptie
  • Conciërgeservice
  • Geldautomaat
  • Bagageopslag
  • Excursiebalie
  • Valutawissel
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Televisie met satellietzenders
  • Telefoon
  • Kluis
  • Airconditioning
  • Strijkmateriaal
  • Haardroger
  • Gratis toiletartikelen
  • Minibar
  • Koffiezetapparaat

Activiteiten bij het hotel*:

  • Privéstrand
  • 4 zwembaden
  • Tennisbanen
  • Boogschieten
  • Tafeltennis
  • Minigolf
  • Vrij duiken
  • Dans-, yoga-, aerobic- en stretchlessen
  • Beachvolleybal
  • PADI-duiken (met toeslag)
  • Catamaran (met toeslag)
  • Zeilen (met toeslag)
  • Kanovaren (met toeslag)
  • Sauna, Turks bad, jacuzzi
  • Schoonheidssalon, gezichtsverzorgingen, massages en therapeutische baden
  • Dag- en avondanimatie voor volwassenen
  • Discotheek geopend tot 2.00u
  • Miniclub (4 tot 12 jaar, geopend van 9.00 tot 17.00u)
  • Speeltuin

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdekking van Yucatan en optionele 5* strandverlenging