Royalton Chic Suites Cancun 5* - Cancún - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Beleef een ongelooflijk verblijf in het Royalton Chic Suites Hotel 5*
  • Profiteer van de ideale ligging vlak bij zee
  • Neem een duik in het zwembad op het dak van het hotel
  • Ontdek de verschillende overblijfselen van de Mayacultuur in de omgeving

Royalton Chic Suites

Laat je charmeren door de uitzonderlijke schoonheid van dit pareltje van de Royalton-keten: het Royal Chic Suites Cancun 5*. Dit luxueuze resort is gelegen in het kloppend hart van Cancun. Het is de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar complete ontspanning in een tropisch klimaat! Laat u betoveren door de chique en verfijnde inrichting en geniet volop van de uiterst moderne voorzieningen. Er staat u een onvergetelijke vakantie te wachten in Mexico!

 

De vouchers van $300 (per boeking) is als volgt onderverdeeld:

- 1 voucher t.w.v. $40 voor een kamerupgrade 

- 2 vouchers t.w.v. $25 voor een culinaire ervaring

- 2 vouchers t.w.v. $25 voor de spa

- 3 vouchers t.w.v. $15 voor de aankoop van wijn

- 1 vouchers t.w.v. $30 voor speciale paketten (jubilea, huwelijksreis,...) 

- 1 voucher t.w.v. $25 voor de huur van een beach cabanna

- 2 vouchers t.w.v. $30 voor romantische diners

 

Let op: De vouchers zijn niet cumulatief te gebruiken en kunnen niet in geld worden omgezet.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Luxury Junior Suite Ocean Front
  • Vouchers t.w.v $300 te besteden in het resort per kamer per verblijf (zie details)

Tijdens uw verblijf krijgt u vouchers t.w.v $ 300 (per kamer per verblijf) die als volgt te besteden zijn:

  • 1 voucher van $ 40 te besteden aan een kamerupgrade
  • 2 vouchers van $ 25 te besteden in "Table du Chef Culinary Experience"
  • 3 voucher van $ 10 te besteden aan een excursie met Nexus Tours Experience
  • 2 vouchers van $ 25 te besteden in de spa
  • 3 vouchers van $ 15 te besteden aan de aankoop van een fles wijn
  • 1 voucher van $ 30 te besteden aan speciale festiviteiten zoals verjaardagen
  • 1 voucher van $ 25 te besteden in de Beach Cabana
  • 1 voucher van $ 30 te besteden aan een romantisch diner

 

NB. De vouchers zijn niet cumulatief te gebruiken en kunnen niet in geld worden omgezet.

... verder lezen

Luxury Junior Suite Ocean Front (56 m²)

Maak het jezelf gemakkelijk in een aangename en elegante Luxury Junior Suite Ocean Front, uitgerust met modern meubilair en ingericht met azuurblauwe tinten die doen denken aan het blauw van de zee. Je zult genieten van een heerlijke nachtrust met het geluid van de ruisende golven op de achtergrond. Wordt wakker en geniet van een heerlijk uitzicht op zee vanaf je balkon.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All-inclusive

Dankzij de all-inclusiveformule geniet u van een zorgeloze vakantie in alle rust.

Tijdens je vakantie in dit fenomenale 5* resort kun je kiezen tussen een brede selectie aan restaurants:

 

Gourmet Marché | Internationaal Buffet
Ontdek de meest verse, lokale ingrediënten en geniet van een brede selectie lokale en internationale smaken, met ook verse vruchtensappen, een speciaal kinderbuffet en gezonde opties. Open voor ontbijt, lunch en diner Dress Code: club casual

 

Zen Japanse Keuken
Indrukwekkend design zet de sfeer voor een authentieke teppanyaki ervaring. Ontdek het beste van de Japanse keuken en verse sushi in dit à-la-carterestaurant voor de ultieme dinerervaring. Geopend voor diner.
Dress Code: avondkleding

 

Hunter Steakhouse | Authentiek Steakhouse
Dit unieke restaurant biedt gasten een grandioze steakhouse ervaring. Kijk toe hoe de chefs in de open keuken je biefstuk perfect bereiden. Onze sommelier kan je een suggestie doen voor een bijpassende wijn uit de magnifieke wijnkelder. Geopend voor diner.
Dress Code: casual avond

 

SCORE Sport Bar | Pub & Grill
Een ongedwongen sfeer en een warme service vormen samen de perfecte omgeving om te genieten van een steeds wisselend menu van gegrilde specialiteiten. Je zult nooit een wedstrijd missen met Royalton's Sports Event Guarantee™ die top sportevenementen op grote schermen brengt tijdens lunch en diner. Open voor lunch en diner.

 

C/X Culinary Experience ($)
Een vibrant menu zorgt voor een onvergetelijke dinerervaring. Je persoonlijke chef-kok neemt je mee door zeven gangen met muzikale selecties die elk gerecht begeleiden.
Dress Code: elegante avond

 

Agave | Mexicaanse keuken
Dit restaurant serveert de authentieke keuken Mexico. Geniet van de fusie van de Meso-Amerikaanse keuken die oude Spaanse recepten combineert met een mix van de Europese keuken. Regionale selecties zoals Oaxaca kaas en Mexicaanse kruidenolie zijn kenmerkende ingrediënten van favoriete gerechten. Dit restaurant biedt glutenvrije selecties.

 

Beach Club Grill
Dit restaurant serveert smakelijke gegrilde gerechten, waaronder hamburgers, clubsandwiches en kip op een steenworp afstand van het zand met een panoramisch uitzicht op de oceaan.

 

Nood aan een verfrissend drankje? Zowel overdag als 's avonds kun je je laten verleiden tot een heerlijke cocktail in een van de 5 bars van het resort.

Activiteiten

Het hotel heeft aan alles gedacht op vlak van ontspanning! Trakteer jezelf op een extra portie verwennerij in de Royal Spa, waar je kunt kiezen voor een massage, een hydrotherapiecircuit of gezichts- en lichaamsbehandelingen. Bent je sportief aangelegd? Dan kunt je je energie kwijt in de moderne fitnessruimte van het resort. Tenslotte kunt je je wagen aan een selectie van niet-gemotoriseerde watersporten terwijl je kinderen zich te kostelijk vermaken in de Clubhouse Kids Club (4 tot 12 jaar)! Je zult je hier niet hoeven vervelen!

Uw optionele excursies

Bezoek aan het eiland Holbox

Uw optionele excursies

Deze excursie brengt je naar het eiland Holbox. Geniet van de schoonheid van Holbox, het kristalheldere water en magische plekken zoals Isla Pasion, Punta Coco en Punta Mosquito.

Bezoek aan de site van Chichen Itza

Uw optionele excursies

Chichen Itza is een Unesco werelderfgoedsite en een van de wereldwonderen die je absoluut gezien moet hebben. Neem deel aan deze begeleide tour waar je meer te weten komt over de fascinerende wereld van de Mayacultuur.

Excursie naar de Mujeres en Contoy eilanden

Uw optionele excursies

Mis de kans niet om te snorkelen voor de ongelooflijke kust van Cancún! Laat de warme Caraïbische zon je drogen terwijl de boot koers zet naar Isla Contoy, een ongerept paradijs van betoverende natuurlijke schoonheid. Bezoek ook Isla Mujeres, wereldberoemd om zijn spectaculaire koraalriffen en inheemse fauna.

Uw reis

Je vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Je bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Je transfers

Voor een zorgeloos verblijf vanaf het moment van aankomst, geniet je van gedeelde transfers heen en terug.

 

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in... Cancún!

Laat je charmeren door het prachtige vakantieoord Cancún in het oosten van Mexico, drijvend in het azuurblauwe water van de Caribische Zee. Ontspan op de fabuleuze witte stranden, kom meer te weten over de cultuur van de Maya's dankzij de nabijgelegen beroemde archeologische overblijfselen, of kies voor een feestje in deze dynamische stad met een bruisend nachtleven.

 

Deze ultieme bestemming geeft je een goede indruk van wat Yucatán zoal te bieden heeft en zal je iedere dag opnieuw weten te verbazen! Strand, cultuur, feest en gastronomie, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijke vakantie! 

Het weer

Jan
min : 17°C max : 28°C
Feb
min : 17°C max : 29°C
Mrt
min : 19°C max : 32°C
Apr
min : 21°C max : 33°C
Mei
min : 22°C max : 34°C
Jun
min : 23°C max : 33°C
Jul
min : 23°C max : 33°C
Aug
min : 23°C max : 33°C
Sep
min : 23°C max : 32°C
Okt
min : 22°C max : 31°C
Nov
min : 19°C max : 29°C
Dec
min : 18°C max : 28°C

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 840

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Airconditioning
  • Conciërgedienst
  • Meertalig personeel
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Minibar
  • Tv
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • Gourmet Marché | Internationaal Buffet
  • Zen Japanse Keuken
  • Hunter Steakhouse | Authentiek Steakhouse
  • SCORE Sport Bar | Pub & Grill
  • C/X Culinaire Ervaring ($)
  • Agave | Mexicaanse keuken
  • Beach Club Grill
  • Martini Mix
  • Caffe Lounge
  • Lobby Bar
  • X/S Disco - Sky Club
  • Dips Pool Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)
  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Fitnessruimte

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Royalton Chic Suites Cancun 5*