Ocean Riviera Paradise by H10 5* - Mexico - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een chic hotel vlak bij het strand en geniet van de Mexicaanse zon
  • Dit hotel is de perfecte bestemming voor het hele gezin of vriendengroep dankzij het ruime aanbod aan activiteiten
  • Geniet van de Mexicaanse keuken in een van de restaurants en bars

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Assistentie ter plaatse

Het Ocean Riviera Paradise by H10 is een modern vijfsterrenresort aan de Riviera Maya, op een steenworp afstand van Playa del Carmen. Dit hotel is opmerkelijk dankzij haar grootte, de moderne architectuur en het mediterrane design. Hier maakt u gebruik van verschillende zwembaden, prachtige tuinen, 24 restaurants en bars en een grote sportruimte.

 

Dit hotel is met alle faciliteiten en services uitgerust zodat u kunt genieten van een onvergetelijke vakantie op uw eigen tempo.

 

 

Gerust op vakantie in Ocean Riviera Paradise by H10 5*

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de getroffen maatregelen in het hotel. Deze kunnen echter te allen tijde wijzigen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel

De Kappa Club ervaring

Uw hotel

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de voordelen en activiteiten van Kappa Club.
Vanuit de hotelclub en het all-inclusiveverblijf, wordt u door Kappa Club een nieuwe invulling voor clubvakanties aangeboden. Profiteer van een all-inclusiveformule in een luxe hotel en ontdek een nieuwe manier van reizen gericht op de lokale cultuur, in harmonie met de natuur en aangepast aan ieders ritme en wensen.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Junior Suite

Junior Suite

De Junior Suites zijn ruim en comfortabel en beschikken over een slaapgedeelte, een woongedeelte met slaapbank en een prachtig terras maakt het plaatje compleet. Uw suite kan beschikken over een zicht op de tuin of het zwembad, zo bent u meteen in vakantie stemming.

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All-inclusive

Geniet van een zorgeloze vakantie met uw all-inclusiveformule.

Er zijn wel tien restaurants en twaalf bars in het Ocean Riviera Paradise by H10 5*! Bewonder de culinaire attracties en dineer in een van de verschillende themarestaurants.

 

Daarna gaat u voor een lekker drankje naar een van de bars. Geniet van een lekkere cocktail aan het zwembad, een heerlijke kop thee in de namiddag en een verfrissend drankje voor u gaat slapen. Waar u ook naar uitkijkt, in dit hotel is het mogelijk!

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Despacio spa

Neem wat tijd voor uzelf in het Despacio Spa Centre. Hier kunt u uw lichaam en geest laten ontspannen en verwennen. Een team van specialisten neemt u onder handen met een massage, gezichts- of lichaamsbehandeling.

 

Daisy Club

Er wordt een volledig programma voorzien met activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Bovendien kunnen zij spelen in het waterpark, de speeltuin en de minidisco.

 

Blue Team

In het Ocean Riviera Paradise by H10 5* vindt u een prachtig programma van verschillende watersporten waaraan u kunt deelnemen. Zo kunt u gaan snorkelen, duiklessen nemen, een potje tennis spelen en nog veel meer!

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Extra opties

Chichén Itzá Collectie

Extra opties

Chichén Itzá is een Unesco werelderfgoedsite en een van de wereldwonderen die u absoluut gezien moet hebben. Neem deel aan deze begeleide tour waar u meer te weten komt over de fascinerende wereld van de Mayacultuur. Het avontuur begint ‘s ochtends wanneer u wordt opgehaald bij een van de vertrekpunten. Na het bezoek aan de ongelooflijke stad Chichén Itzá gaat u naar het Mayadorp Yaxaal, een kleine plaats die barst van de tradities, waar u kennismaakt met de lokale bevolking en hun manier van leven ontdekt.

Vervolgens reist u verder naar een geweldige locatie vlakbij en geniet u van de lokale keuken van Yucatan. Daarna gaat u het mysterie van een goed verstopte cenote ontdekken, exclusief voor Voyage Privé- en Tui-reizigers. Hier kunt u niet alleen zwemmen, maar ook de prachtige geologische formaties bewonderen. Dit is gewoonweg een ongelooflijke ervaring.

 

Planning

4.30 - 6.00 uur: ophaalmoment, afhankelijk van het hotel

9.00 uur: Aankomst op de archeologische site van Chichén Itzá

12.15 uur: Aankomst in Yaxaal

13.00 uur: Aankomst bij de cenote + lunch 

14.00 uur: Zwemmen in de cenote 

15.00 uur: Terugkeer naar hotels in Riviera Maya en Cancun

18.00 – 19.00 uur: Aankomst bij het hotel

 

Inbegrepen

Gecertificeerde archeologische gids

Vervoer met airconditioning

Tickets voor de archeologische ruïnes

Bezoek aan en zwemmen in de cenote

Buffetlunch

Bezoek aan het dorpje Yuxaal

 

Niet inbegrepen

Foto’s

Souvenirs

Belastingen voor videocamera’s

... verder lezen

Exclusief voor Voyage Privé : Bezoek aan het eiland Holbox

Extra opties

Het eiland Holbox biedt een wit zandstrand van 30 km, ongerept en omringd door een smaragdgroene zee. Maak u klaar voor een unieke excursie die exclusief voor Voyage Privé-reizigers werd gemaakt. U wordt naar Chiquila gebracht met een privétransfer. Vervolgens stapt u aan boord van uw boot, die wordt bestuurd door een lokale visser en uitsluitend voor Voyage Privé-reizigers is. 

Laat u meeslepen tijdens een tour van twee uur. Geniet van de pracht van Holbox met zijn kristalheldere water en magische plaatsen, zoals Isla Pasion, Punta Coco en Punta Mosquito. Vervolgens gaat u naar een 5* ecoresort waar u geniet van een lekkere lunch, voordat u gaat luieren op een van de ligstoelen.

 

Vervolgens kunt u op een leuke manier de omgeving van het ecologische complex verkennen in een golfkarretje. Aan het einde van de excursie krijgt u nog wat vrije tijd om te relaxen of te zwemmen.

Ten slotte neemt u de ferry terug naar Chiquila en wordt u met een collectieve transfer terug naar uw hotel gebracht. 


Inbegrepen:  

  • Transfer 
  • Engelstalige gids 
  • Privétour met de boot (ongeveer 2 uur – samen met andere Voyage Privé-reizigers) 
  • Ferry om terug te keren naar Chiquila (ongeveer 20 minuten) 
  • Lunch (inclusief alcoholvrije drankjes) in een 5* ecoresort 
  • Tour in golfkarretje met gids 

 

Niet inbegrepen :  

  • Fooien (voor de gids en chauffeur)
  • Alcoholische drankjes
  • Persoonlijke uitgaven en souvenirs 

 

Meebrengen : zonnebrandcrème, hoed/pet, zwemkleding, handdoek, fototoestel, anti-muggenspray en extra geld voor souvenirs en fooien (gids en chauffeur) 

 

Belangrijke informatie :  

  • Baby’s moeten bij een volwassene op schoot zitten.
  • De excursie duurt ongeveer 12 uur.
  • Excursie beschikbaar op woensdag en zaterdag.
  • De afstand tussen de excursie en uw hotel is tamelijk groot. Houd rekening met een aanzienlijke reistijd. De schoonheid van het land en de warmte van de bevolking zullen u dit ongetwijfeld snel doen vergeten!

... verder lezen

Excursie naar Isla Mujeres

Extra opties

Zin in een verbluffende ervaring? Kies voor een excursie naar Isla Mujeres voor de kust van Cancun. Bewonder de vredige, paradijselijke stranden van de Caraïbische Zee aan boord van een collectieve catamaran met Isla Mujeres als bestemming. Tijdens deze spectaculaire dag geniet u van allerlei unieke panorama’s. Verken de verschillende indrukwekkende plekken van het eiland en beleef dit buitengewone avontuur met een weelderig decor ten volle.

U krijgt de kans om de natuurlijke schoonheid van de Mexicaanse Caraïben te ontdekken door in de ongelofelijke riffen van Cancun te snorkelen. Het enige wat u moet doen, is zich volledig ontspannen en een heerlijke maaltijd proeven in de exclusieve Beach Club. Wanneer u op het eiland aankomt, gaat u te voet op verkenning of maakt u een tour in een golfkarretje. Laat de magie beginnen ...

 

Inbegrepen:

  • Gids
  • Open bar op de catamaran
  • Lunchbuffet
  • Gebruik van snorkelmateriaal
  • Toegang tot de Beach Club

 

Niet inbegrepen:

  • Fooien (voor de gids en chauffeur)
  • Persoonlijke uitgaven en souvenirs
  • Handdoeken
  • Foto’s
  • Drankjes in de Beach Club
  • Haveebelasting: $ 12
  • Retourtransfer van en naar Riviera Maya : $ 20

 

Meebrengen : zonnebrandcrème, hoed/pet, zwemkleding, handdoek, fototoestel, anti-muggenspray en extra geld voor souvenirs en fooien (gids en chauffeur). Neem uw geldige rijbewijs mee; dit heeft u nodig als u een golfkarretje wilt besturen.

 

Belangrijke informatie:

  • Deze excursie duurt ongeveer 9 uur.
  • Excursie beschikbaar op zondag Het is mogelijk dat de snorkelactiviteit niet wordt aangeboden vanwege ongunstige weersomstandigheden.

... verder lezen

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis
We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief voor alle aanbiedingen.

Belangrijke informatie voor aanbiedingen zonder vlucht

Om uw luchthaventransfers te organiseren, gelieve ons uw vluchtschema binnen 48 uur na uw reservatie mee te delen door het specifieke formulier in uw account in te vullen. Zonder deze informatie zijn uw transfers niet mogelijk.

Opgelet! De transfers bevatten enkel het traject van de luchthaven naar het hotel en terug.

Huurauto

Om de mooiste plekken van uw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij u in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteert u van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat u de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van uw favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op uw aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Playa del Carmen!

Inspireren Mexico en de Caribische Zee u voor uw volgende vakantie? Reis met ons mee naar Playa Del Carmen! Deze betoverende 130 kilometer lange kustlijn herbergt enkele van de mooiste stranden van Mexico en weelderige, ongerepte vegetatie.

Hier beschikt u over alle nodige ingrediënten om helemaal tot rust te komen in een fenomenaal natuurgebied. Een kristalheldere zee, sensationele watersportactiviteiten en een immer stralende zon ...

 

Deze bestemming heeft het allemaal! Wilt u ook wat cultuur opsnuiven? Dan kunt u zelfs Maya-sites en indrukwekkende piramides gaan verkennen. Waar wacht u nog op?

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 974

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Ter plaatse dient er ook een Environment fee ($2 per kamer per nacht) en een Visitax ($10 per persoon) betaald te worden.


 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.
 


Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Wasservice
  • Geldwisselkantoor
  • Gratis parkeren

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Balkon of terras
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Minibar
  • Haardroger
  • Tv
  • Bad
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Amaranto
  • Restaurant La Locanda
  • Restaurant Sakura
  • Restaurant Route 66
  • Restaurant Blue Moon
  • Restaurant Margarita
  • Restaurant Villa Marina
  • Restaurant Pez Vela
  • Restaurant Fusion u.v.m

Activiteiten bij het hotel:

  • Casino
  • Nachtclub
  • Fitnessruimte
  • Multisportterrein
  • Kinderclub
  • Spa
  • Buitenzwembad
  • Hammam
  • Jacuzzi
  • Sauna

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ocean Riviera Paradise by H10 5*