Breathless Riviera Cancun Resort 5* met optionele minitour van 3 nachten door Yucatan - Puerto Morelos - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van de verfijnde infrastructuur en het feestelijke entertainment van het hotel
  • Verblijf in een adults only hotel voor een rustige ervaring
  • Kies voor de Yucatan minirondreis voor een rijk cultureel en natuurlijk avontuur

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... Mexico!

Ga op avontuur in Yucatán voordat u naar het prachtige Breathless Riviera Cancun Resort & Spa 5* gaat. Mayaanse cenotes, koloniale gebouwen, Mexicaanse keuken en geschiedenis en cultuur wachten op u! Een land van kleur en licht, magie, festivals en passie, Yucatán is een "eerbetoon aan de pracht van een verdwenen wereld";

 

Onze aanbiedingen:

4-21 nachten verblijf in Breathless Riviera Cancun Resort & Spa 5*

 

OF

 

7 nachten: 3 nachten minirondreis + 4 nachten bij Breathless Riviera Cancun Resort & Spa 5*
10 nachten: 3 nachten minirondreis  + 7 nachten bij Breathless Riviera Cancun Resort & Spa 5*
12 nachten: 3 nachten minirondreis  + 9 nachten bij Breathless Riviera Cancun Resort & Spa 5*
14 nachten: 3 nachten minirondreis  + 11 nachten bij Breathless Riviera Cancun Resort & Spa 5*
21 nachten: 3 nachten minirondreis  + 18 nachten bij Breathless Riviera Cancun Resort & Spa 5*

Uw hotel

Alleen voor volwassenen vanaf 18 jaar, dit hotel is de belofte van een feestelijk en ontspannen verblijf! Ontdek zijn moderne en trendy faciliteiten trouw aan de reputatie van de keten AM Resort.
Beleef het Unlimited-Luxury® concept, dat fantastische momenten voor u in petto heeft.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Xcelerate Junior Suite met zeezicht of Xhale Club Junior Suite met zeezicht

Tijdens uw verblijf krijgt u vouchers t.w.v $ 200 (per kamer per verblijf vanaf 7 nachten) die als volgt te besteden zijn:

$ 100 te besteden aan spabehandelingen met 2 vouchers t.w.v. $ 40 en 1 voucher t.w.v. $ 20  (vouchers zijn niet cumuleerbaar, niet geldig voor producten in de spaboetiek)

$ 60 te besteden aan een romantisch diner met 1 voucher t.w.v. $ 40 en 1 voucher t.w.v. $ 20 (vouchers zijn cumuleerbaar, niet geldig op fles(sen) wijn)

$ 40 te besteden aan fles(sen) wijn met 4 vouchers t.w.v. $ 10  (vouchers zijn niet cumuleerbaar)

 

NB. De vouchers zijn niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor contanten.

... verder lezen

Xcelerate Junior Suite met zeezicht (50 m²)

Neem plaats in het Xcelerate gedeelte van het hotel waar het feest nooit stopt! Uw kamer Xcelerate Junior Suite met zeezicht  laat u niets van het entertainment missen en biedt u een uniek comfort, met uitzicht op de oceaan...

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Xhale Club Junior Suite met zeezicht (50 m²)

Neem plaats in de ruime, moderne Xhale Club Junior Suite met zeezicht, met alle faciliteiten voor uw comfort! U geniet van uw eigen terras of balkon, zodat u optimaal kunt genieten van het milde klimaat en het adembenemende uitzicht op de oceaan.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All-inclusive

Dankzij de all-inclusiveformule geniet u van een zorgeloze vakantie in alle rust.

Geniet van de restaurants van uw hotel, inclusief de 6 à-la-carterestaurants! Premium dranken en een grote verscheidenheid aan gerechten kunnen worden genoten in een zorgvuldig ontworpen omgeving.

 

Probeer de Franse keuken van Coquette, de Mexicaanse smaken van Picante... Ga naar Azië bij Silk City of naar het Middellandse Zeegebied bij Kibbeh... en nip natuurlijk van een drankje in een van de 7 bars!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Vouchers t.w.v. $ 200 te besteden in het resort per boeking, per verblijf vanaf 7 nachten (zie details)
  • 1 x toegang tot het hydrotherapy circuit per persoon, per verblijf

Verwen uzelf met ultieme ontspanning in de Relax Spa by Pevonia® waar een veelheid aan behandelingen uw zintuigen stimuleert en uw lichaam verjongt. Kies uit een verscheidenheid aan á-la-carte verwenbehandelingen, ontspan uw spieren en revitaliseer uw huid met een lichaamsbehandeling of een massage. 

 

Kies voor extra opties

Chichén Itzá Collectie

Kies voor extra opties

Chichén Itzá is een Unesco werelderfgoedsite en een van de wereldwonderen die u absoluut gezien moet hebben. Neem deel aan deze begeleide tour waar u meer te weten komt over de fascinerende wereld van de Mayacultuur. Het avontuur begint ‘s ochtends wanneer u wordt opgehaald bij een van de vertrekpunten. Na het bezoek aan de ongelooflijke stad Chichén Itzá gaat u naar het Mayadorp Yaxaal, een kleine plaats die barst van de tradities, waar u kennismaakt met de lokale bevolking en hun manier van leven ontdekt

Begeleide excursie naar Isla Mujeres & Isla Contoy

Kies voor extra opties

Mis de kans niet om te snorkelen voor de ongelooflijke kust van Cancún! Laat de warme Caraïbische zon u drogen terwijl uw boot koers zet naar Isla Contoy, een ongerept paradijs van betoverende natuurlijke schoonheid. Volg uw gids op een informatieve wandeling en vang een glimp op van de fascinerende flora en fauna die dit eiland hun thuis noemen.

Na een lunchbuffet gaat u naar uw tweede eilandbestemming, Isla Mujeres, wereldberoemd om zijn spectaculaire koraalriffen en inheemse fauna.

Exclusief voor Voyage Privé : Bezoek aan het eiland Holbox

Kies voor extra opties

Het eiland Holbox biedt een wit zandstrand van 30 km, ongerept en omringd door een smaragdgroene zee. Maak u klaar voor een unieke excursie die exclusief voor Voyage Privé-reizigers werd gemaakt. U wordt naar Chiquila gebracht met een privétransfer. Vervolgens stapt u aan boord van uw boot, die wordt bestuurd door een lokale visser en uitsluitend voor Voyage Privé-reizigers is. 

Laat u meeslepen tijdens een tour van twee uur. Geniet van de pracht van Holbox met zijn kristalheldere water en magische plaatsen, zoals Isla Pasion, Punta Coco en Punta Mosquito. Vervolgens gaat u naar een 5* ecoresort waar u geniet van een lekkere lunch, voordat u gaat luieren op een van de ligstoelen.

 

Vervolgens kunt u op een leuke manier de omgeving van het ecologische complex verkennen in een golfkarretje. Aan het einde van de excursie krijgt u nog wat vrije tijd om te relaxen of te zwemmen.

Ten slotte neemt u de ferry terug naar Chiquila en wordt u met een collectieve transfer terug naar uw hotel gebracht. 


Inbegrepen:  

  • Transfer 
  • Engelstalige gids 
  • Privétour met de boot (ongeveer 2 uur – samen met andere Voyage Privé-reizigers) 
  • Ferry om terug te keren naar Chiquila (ongeveer 20 minuten) 
  • Lunch (inclusief alcoholvrije drankjes) in een 5* ecoresort 
  • Tour in golfkarretje met gids 

 

Niet inbegrepen :  

  • Fooien (voor de gids en chauffeur)
  • Alcoholische drankjes
  • Persoonlijke uitgaven en souvenirs 

 

Meebrengen : zonnebrandcrème, hoed/pet, zwemkleding, handdoek, fototoestel, anti-muggenspray en extra geld voor souvenirs en fooien (gids en chauffeur) 

 

Belangrijke informatie :  

  • Baby’s moeten bij een volwassene op schoot zitten.
  • De excursie duurt ongeveer 12 uur.
  • Excursie beschikbaar op woensdag en zaterdag.
  • De afstand tussen de excursie en uw hotel is tamelijk groot. Houd rekening met een aanzienlijke reistijd. De schoonheid van het land en de warmte van de bevolking zullen u dit ongetwijfeld snel doen vergeten!

... verder lezen

Reisprogramma optionele minirondreis

Twee reizen in één, zegt u dat iets? Voor uw zonnige verblijf aan de Riviera Maya, nemen we u mee op avontuur op het Yucatán-schiereiland, een regio die perfect is om de ziel, cultuur en geschiedenis van Mexico te leren kennen.

De prachtige cenoten (watergrotten), Maya-vestigingen, koloniale gebouwen, de heerlijke kruidige keuken, de kleurrijke ambachten ... Er wachten enkele unieke wereldwonderen tijdens deze ontdekking! Yucatán is een prachtige regio met kleurrijke tradities, magie, feesten en passie ... Stop met dromen en reis mee door Yucatán!

 

Uw programma zal er als volgt uitzien indien u kiest voor de aanbieding met rondreis:

Dag 1: Aankomst in Cancun 
Dag 2: Cancun - Valladolid - Chichén Itzá - Mérida 
Dag 3: Mérida - Uxmal - Mérida 
Dag 4: Mérida - Tulum - Playa del Carmen of Tulum drop off

 

Reist u met ons mee?

Uw reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst in Cancun

Aankomst op de internationale luchthaven van Cancun en transfer naar het hotel waar u vrije tijd heeft om te bekomen van de vlucht.

Dag 2: Cancun - Valladolid - Chichén Itzá - Mérida

Op het afgesproken tijdstip wordt u opgehaald door uw chauffeur. U begint met een bezoek aan het koloniale dorp Valladolid, in de staat Yucatán. U geniet van lokale specialiteiten en bezoekt de markt en de belangrijkste kathedraal. De stad wordt beschouwd als een van Mexico's "magische steden". In de buurt vindt u misschien wel cenotes die toegankelijk zijn voor bezoekers, dus grijp zeker de kans om een verkwikkende duik te nemen indien mogelijk!
 
 
Wanneer u in Chichén Itzá aankomt, gaat u direct naar de kassa voor uw tickets. Vraag naar een gecertificeerde lokale gids, beschikbaar in het Engels en Frans. Chichen Itza is een van de meest bezochte archeologische sites in Mexico met meer dan 2,6 miljoen toeristen per jaar. De site staat sinds 1988 op de Werelderfgoedlijst van Unesco en wordt ook beschouwd als een van de zeven wonderen van de moderne wereld.

 
Zodra u terug op weg bent, kunt u uw chauffeur vragen om een korte stop te maken in Izamal, de "gele stad". Aansluitend reist u door naar de hoofdstad van de staat Yucatán, Mérida. Mérida werd opgericht in 1542 door Montejo y León ("el Mozo") en is vernoemd naar de stad Mérida in Extremadura, Spanje. Aan het einde van de 19e en het begin van de 20e eeuw bloeide de Merida-regio op dankzij de productie van henequén. Mérida werd rond de eeuwwisseling van de 20e eeuw voor korte tijd beschouwd als de stad met het grootste aantal miljonairs ter wereld. Het resultaat van deze concentratie van rijkdom is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. Veel grote luxueuze huizen grenzen nog steeds aan de hoofdstraat genaamd Paseo de Montejo, hoewel er nu maar weinig huizen door individuele families bewoond worden. Veel van deze huizen zijn gerestaureerd en worden nu gebruikt als kantoorgebouwen voor banken en verzekeringsmaatschappijen. Uw hotel ligt in het centrum van de stad, dus u heeft geen vervoer nodig om aan het eind van de middag een wandeling naar het stadscentrum te maken. Vraag naar de kathedraal van San Idelfonso, de Plaza de Santa Lucía en Montejo (de Paseo Montejo). En uiteraard kunt u in een van de lokale restaurants proeven van lokale lekkernijen!
 
 
Als u deze minirondreis boekt, is het niet nodig de optionele excursie naar Chichen Itza te reserveren aangezien er al een dergelijke excursie wordt aangeboden in de rondreis.

DAG 3: MERIDA - UXMAL - MERIDA

Wij raden u aan om vroeg naar Uxmal te vertrekken om de hitte en de drukte te vermijden. Uxmal is een oude Mayastad uit de klassieke oudheid, gelegen in het huidige Mexico. Het wordt beschouwd als een van de belangrijkste archeologische sites van de Maya-cultuur, gelegen in de Puuc-regio, ten oosten van het schiereiland Yucatan, en wordt beschouwd als een van de meest representatieve Mayasteden in de regio. Het is door Unesco erkend als Werelderfgoed. In de buurt vindt u ook Kabah, een andere archeologische site in Puuc-stijl die u kunt bezoeken. Naast Uxmal zijn er een aantal restaurants waar u kunt lunchen en een cacaomuseum dat een bezoek waard is.

 


DAG 4 : MERIDA - TULUM - PUERTO MORELOS
Vanuit Merida keren we terug naar de Riviera Maya via een andere beroemde site, genaamd Tulúm. De ruïnes liggen op 12 meter hoge kliffen langs de oostkust van het schiereiland Yucatán aan de Caribische Zee in de staat Quintana Roo. Tulum was een van de laatste steden die door de Maya's gebouwd en bewoond werd; het kende zijn hoogtepunt tussen de 13e en 15e eeuw en wist te overleven tot ongeveer 70 jaar nadat de Spanjaarden Mexico begonnen te bezetten.

 

Aansluitend wordt u naar uw hotel aan de Riviera Maya gebracht.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken:

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Uw accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie volgens het programma
  • Ontbijt
  • Gepersonaliseerd Roadbook (Algemene informatie over onze bestemming, Google Maps locatie, voorgestelde route, contactpersonen voor noodgevallen en hotelvouchers)
  • 50% korting voor kinderen onder de 12 jaar die een kamer delen met twee volwassenen

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens deze rondreis logeert u in de volgende speciaal voor u geselecteerde hotels:

- Cancun:  La Quinta by Wyndham 4* (of gelijkwaardig)

- Merida: Casa del Balam 4* ou Misión de Fray Diego 4* (of gelijkwaardig)

Uw pension

Tijdens deze rondreis profiteert u van een dagelijks inbegrepen ontbijt, zodat u de smaken van Yucatan op uw eigen ritme kunt verkennen. Grijp zeker de kans om te proeven van carnitas of ceviche ... Pure verwennerij voor al uw zintuigen!

Kies voor extra opties

Bezoek aan Sian Ka'an

Kies voor extra opties

Grijp uw kans om krokodillen, dolfijnen, schildpadden, zeekoeien en vele vogelsoorten te ontmoeten! Sian Ka'an Biosphere Reserve, gelegen aan de oostkust van het schiereiland Yucatán, staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is de thuishaven van duizenden inheemse diersoorten te midden van verbluffende natuurlijke schoonheid. Maak twee rustige boottochten en geniet van de uitleg van uw gids over deze unieke natuurlijke attractie, informatie over zijn beschermde status en fascinerende feiten over de bedreigde diersoorten die deze sublieme habitat hun thuis noemen.

Chichén Itzá Collectie

Kies voor extra opties

Chichén Itzá is een Unesco werelderfgoedsite en een van de wereldwonderen die u absoluut gezien moet hebben. Neem deel aan deze begeleide tour waar u meer te weten komt over de fascinerende wereld van de Mayacultuur. Het avontuur begint ‘s ochtends wanneer u wordt opgehaald bij een van de vertrekpunten. Na het bezoek aan de ongelooflijke stad Chichén Itzá gaat u naar het Mayadorp Yaxaal, een kleine plaats die barst van de tradities, waar u kennismaakt met de lokale bevolking en hun manier van leven ontdekt

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Uw bestemmingen

Welkom in ... Cancun!

Laat u charmeren door het prachtige vakantieoord Cancun in het oosten van Mexico, drijvend in het azuurblauwe water van de Caribische Zee. Ontspan op de fabuleuze witte stranden of kom meer te weten over de cultuur van de Maya's dankzij de nabijgelegen beroemde archeologische overblijfselen of kies voor een feestje in deze dynamische stad met een bruisend nachtleven.

 

Deze ultieme bestemming geeft u een goede indruk van wat Yucatán zoal te bieden heeft en zal u iedere dag opnieuw weten te verbazen! Strand, cultuur, feest en gastronomie, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijke vakantie!  

Welkom aan ... Riviera Maya!

Op zoek naar een bestemming vol cultuur en luxe aan de Caraïbische zee? Kom dan met ons mee naar de Riviera Maya, een prachtige plaats waar witte zandstranden overgaan in een azuurblauwe zee omgeven door een weelderige vegetatie.

 

In deze regio bezoekt u tevens adembenemende precolumbiaanse plaatsen, en dit alles in een paradijselijke omgeving! U verblijft in Akumal, tussen Tulum en Playa del Carmen. Laat u bekoren door de luxueuze uitrusting en de rustige ligging van dit hotel aan een hemels strand ... Dat wordt heerlijk wegdromen in dit droomdecor!

Meer details ...

Breathless Riviera Cancun Resort & Spa

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 362

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Lift
  • Meertalig personeel

Faciliteiten in de kamer:

  • Balkon of terras
  • Airconditioning
  • Douche
  • Minibar

Restaurants en bars in het hotel:

  • Barefoot Grill
  • Coquette
  • Picante
  • Silk City
  • Spoon
  • Spumante
  • The Nook Café
  • The Strip Grill
  • After Dark Bar
  • Deep Bar
  • Fizz Iced Champagne Bar
  • Foam Bar
  • Showstopper
  • The Bar
  • Twist & Squeeze Bar
  • Wink Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)
  • Nachtclub

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Minirondreis door Yucatan

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
Er zijn ter plaatse geen belastingen te betalen.

De milieuheffing in het hotel bedraagt $ 1,50 per persoon per dag.

De toegangsprijs voor Chichen Itza en Uxmal bedraagt $ 73 per persoon.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

- Accommodatie volgens het programma

- Ontbijt

- Gepersonaliseerd Roadbook (Algemene informatie over onze bestemming, Google Maps locatie, voorgestelde route, contactpersonen voor noodgevallen en hotelvouchers)

- 50% korting voor kinderen onder de 12 jaar die een kamer delen met twee volwassenen

- Vervoer in een privévoertuig met airconditioning

- Gedeelde transfer van de luchthaven naar uw hotel op dag 1

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Breathless Riviera Cancun Resort 5* met optionele minitour van 3 nachten door Yucatan