Lazure Hotel & Marina - Herceg Novi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vier vakantie op een unieke locatie in de schilderachtige Baai van Kotor
  • Overnacht in een hotel dat uitzonderlijk comfort van een hoge kwaliteit biedt, met een adembenemend uitzicht op zee
  • Geniet van gastronomische ervaringen in de horecagelegenheden van het hotel
  • Breng een bezoekje aan de luxueuze spa en laat je lichaam en geest verwennen met een heerlijke behandeling

De beoordeling van onze klanten

Lazure Marina & Hotel 5*

Reis met ons mee naar de beeldschone Baai van Kotor in Montenegro, waar je in Lazure Marina & Hotel 5* kunt genieten van eersteklas diensten en luxe accommodatie in een historische omgeving aan het water.

 

Het hotel is gehuisvest in twee gebouwen, waaronder een prachtig gerenoveerd pand van een 18e-eeuws lazaret en een nieuwe moderne residentie. Je zult hier een uitzonderlijke gastvrijheid in een spectaculaire omgeving beleven en toegang hebben tot hoogwaardige faciliteiten waaronder drie restaurants, een privéstrand met bar, een spa en natuurlijk een adembenemend uitzicht op de jachthaven.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer met balkon en zeezicht, Superior Kamer, Deluxe Kamer, Executive Suite of Studio met keuken en zeezicht

Superior Kamer met balkon en zeezicht

Verblijf in een aangename Superior Kamer met balkon en geniet van je uitzicht op zee

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Superior Kamer

Pak je koffers uit in de Superior Kamer en geniet van de faciliteiten en elegante sfeer voor een verblijf in alle comfort. De kers op de taart: het rustgevende uitzicht op de bergen!

 

De Superior Kamers bevinden zich in de moderne residentie.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Deluxe Kamer

De Deluxe Kamer verwelkomt je voor een uitzonderlijk verblijf in Montenegro. De kamer is ingericht in een stijl die modern en rustiek perfect combineert. Tijdens je verblijf in deze kamer vind je alle rust en kalmte die je zoekt tijdens je vakantie.

 

De Deluxe Kamers bevinden zich in het historische gebouw.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Executive Suite

Neem plaats in een charmante Executive Suite, die garant staat voor een heerlijk verblijf. De suite heeft een verfijnde en moderne inrichting en is een echte cocon van welzijn waar je je batterijen kunt opladen na een dag vol belevenissen onder de zon.

 

De Executive Suites bevinden zich in het historische gebouw.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Studio met keuken en zeezicht

Geniet van je vrijheid tijdens een verblijf in een goed uitgeruste Studio met keuken en zeezicht. Deze elegante ruimte beschikt over een slaapkamer, een badkamer en een ruime woonkamer met ingebouwde keuken, voorzien van hoogwaardige Bosch-apparatuur. Bovendien kun je heerlijk ontspannen op je balkon met prachtig uitzicht op zee.

 

De Studio’s met keuken en zeezicht bevinden zich in de moderne residentie.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Restaurant Rosemarine

Geniet van een verrukkelijke culinaire ervaring in het hoofdrestaurant van het resort, waar creatieve gerechten vers worden bereid met hoogwaardige en lokaal geproduceerde ingrediënten. Je kunt genieten van je maaltijd in een elegante eetkamer, op de charmante binnenplaats of op het terras, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op de jachthaven.

Enkel geopend tijdens het seizoen.

 

Brasserie Augusto

Geniet de hele dag door van de verfijnde sfeer van deze brasserie, waar je terecht kunt voor een lekker kopje koffie en trendy fusion gerechten.

Geopend vanaf 01/05 tot aan het eind van het seizoen.

 

Rocco Lounge Bar

Zet koers naar de centrale lobby van het hotel en dompel jezelf onder in de levendige sfeer van de bar. Bewonder het unieke ontwerp met een doorzichtig dak en geniet van een grote selectie van warme en koude dranken in een moderne sfeer.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x massage van 25 minuten voor 2 personen, per verblijf of 1 x massage van 50 minuten voor 1 persoon, per verblijf

Ga naar het prachtige kiezelstrand, waar een deel gereserveerd is voor hotelgasten, om tot rust te komen op een zonnebedje of een duik te nemen in het rustige water van de Adriatische Zee.

 

Je kunt ook kiezen voor een moment van welzijn en ontspanning in de Atmosphere Spa & Fitness. Hier vind je onder meer een zwembad met uitzicht op de jachthaven, sauna's, een hammam, een jacuzzi en een schoonheidssalon. Sportievelingen hebben ook nog de mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan de fitnessruimte.

 

Let op: Het strand is enkel open tijdens het seizoen.

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van uw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat u de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Herceg Novi!

In het noordwesten van Montenegro vindt u de kuststad Herceg Novi terug. Gelegen aan de Adriatische Zee, aan de ingang van de Baai van Kotor, is het een populaire toeristische bestemming.

Bezoek Stari Grad (de oude stad) die u zeker zal weten te bekoren met haar levendige pleinen, fraaie kerken en grote forten. De weg ernaartoe bevat een aantal trappen die u zal moeten beklimmen, maar onderweg komt u allerlei leuke steegjes tegen die de beklimming wat makkelijker maken.

Daal de trappen af en kom terecht op de kiezelstranden waar verschillende gezellige restaurantjes gelegen zijn. Hier heerst er 's avonds een gezellige drukte.

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 128

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen. (€15 per dier per dag - max. 9 kg)
De toeristenbelasting (€ 1,00 + € 0,50 verzekeringskosten per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Airconditioning
  • Wifi
  • Meertalig personeel

Faciliteiten in de kamer:

  • Balkon of terras
  • Haardroger
  • Minibar
  • Waterkoker
  • Tv
  • Kluisje
  • Douche
  • Koffiemachine
  • Airconditioning
  • Keuken
  • Koelkast

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Rosemarine
  • Brasserie Augusto
  • 1729 Wine Bar
  • Rocco Lounge Bar
  • Lazure Beach Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Binnenzwembad
  • Sauna
  • Fitnessruimte
  • Jacuzzi
  • Huurfietsen
  • Hammam

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Lazure Hotel & Marina