Zeilcruise in Montenegro van 7 nachten met optionele verlenging - Tivat - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een unieke cruise langs de hoogtepunten van Montenegro met deze unieke Gulet-aanbieding!
  • Ontdek de kustbestemmingen van Kotor, Budva en Perast en verken onderweg Unesco werelderfgoedlocaties en prachtige landschappen!
  • U verblijft in comfortabele Standaard Cabines en geniet van halfpension en een Captain's Dinner!
  • Kies ervoor om uw reis te verlengen met een verblijf in het charmante Hotel Fagus voor een ontspannen einde van uw vakantie

Welkom in ... Montenegro!

Montenegro is een Balkanland met ruige bergen, middeleeuwse dorpen en een smalle strook stranden langs de Adriatische kust. De baai van Kotor, die lijkt op een fjord, is bezaaid met kustkerken en versterkte steden zoals Kotor en Herceg Novi.

Nergens anders vindt u zoveel natuurlijke schoonheid, milde stranden, heldere meren, snelle rivieren en prachtige bergen in zo'n compact gebied als in Montenegro. Maak lange ochtendwandelingen langs de prachtige Adriatische kust, lunch aan de oevers van meren of geniet van een avondwandeling in de bergen. Montenegro is adembenemend!

Reisprogramma

Speciaal voor u hebben we cruise in 7 nachten aan boord van de M/S Adatepe 4 uitgekozen. U neemt uw intrek in een Standaard Cabine en profiteert van een formule in halfpension (exclusief drankjes).

Aanbieding 1: Gulet cruise van 7 nachten langs Montenegro
Aanbieding 2: 
Gulet cruise van 7 nachten langs Montenegro + 5 of 7 nachten in Hotel Fagus 4*

Uw reisroute

Dag 1: Aankomst in Tivat
Dag 2: Tivat / Kotor
Dag 3: Kotor / Budva
Dag 4: Budva / Bar
Dag 5: Bar / Bigova
Dag 6: Bigova / Herceg Novi
Dag 7: Herceg Novi / Perast / Sveti Marko / Tivat
Dag 8: Vertrek uit Tivat

Klaar voor vertrek?

Uw reisbeschrijving

Dag 1: Tivat
U wordt van de luchthaven van Tivat naar de haven gebracht, waar het inschepen om 17.00 uur begint. U neemt uw intrek in uw cabine en geniet daarna van uw eerste diner en nacht aan boord. 

Met dobberende superjachten, een chique promenade en rijen van elegante gebouwen, zou u bijna denken dat u in Monaco bent in plaats van Tivat, Montenegro. Deze voorheen middelmatige badplaats heeft een grote make-over ondergaan - dankzij de herontwikkeling van haar oude marinebasis tot een eersteklas jachthaven. De stad heeft een reputatie als een van de zonnigste plekken in Boka Kotorska. Hoewel Tivat niet dezelfde charme uitstraalt als Kotor, is het een aangename stop tijdens een reis rond de baai en is het een handige uitvalsbasis voor het verkennen van leuke dorpen van de Vrmac en Luštica-schiereilanden.
Dag 2: Tivat - Kotor
Uw eerste excursie is een bezoek aan het Maritiem Erfgoedmuseum. Hier krijgt u een nieuw perspectief op de vroege maritieme geschiedenis van Tivat. Daarna vaart u verder naar Boka Bay waar er een pauze wordt genomen met lunch en u de tijd heeft de zwemmen in Ljuta Bay. U komt al vroeg aan in de haven van Kotor, dat Unesco werelderfgoed is. De stad is een middeleeuws doolhof van musea, kerken, met cafe's bezaaide pleinen en Venetiaanse paleizen. Het is een unieke plaats waar u de geschiedenis van deze stad goed kunt begrepen. Het diner regelt u zelf in een van de vele restaurantjes in Kotor.

Kotor is een Unesco erfgoedsite, gelegen tussen bergen en de hoek van de baai. De stad is ingesloten door stevige muren die over de omliggende hellingen slingeren. Het is een dramatische en heerlijke plek waar het verleden samensmelt met het heden; door de straten klinkt het geluid van kinderen die naar school rennen in eeuwenoude gebouwen, lijnen van wasgoed fladderen van smeedijzeren balkons en honderden katten - de afstammelingen van scheepskatten - liggen te snoezen in de marmeren steegjes. Bij het vallen van de avond gloeien de spectaculair verlichte muren van Kotor zo sereen als een halo en gonzen de straten met bars en live muziek - van soul tot serenades.

Het maakt niet uit of u Boka binnenkomt over land of over zee, Boka zal u meteen fascineren! Het lijkt alsof de bergen openbarstten en de zee hebben binnengelaten. Dit is de meest zuidelijke ford in Europa. De hoge bergen buigen over de dunne kustlijn en beschermen zo tegen het strenge klimaat van het noorden. Daarom is Boka een oase van mediterrane vegetatie: agave, palm, mimosa, oleander, kiwi, granaatappel, en medicinale kruiden. Wanneer de toppen bedekt zijn met sneeuw, bloeien de rozen in de uitlopers. De baai is van nature verdeeld in vier kleinere delen - Herceg Novi-baai, Risan-baai, Kotor-baai en Tivat-baai. De kleine steden, schatten van geschiedenis, kunst en schoonheid, liggen als parels geregen aan de kustlijn.
Dag 3: Kotor - Budva
Na het ontbijt krijgt u een rondleiding door de oude binnenstad van Kotor. Vaar de baai in zuidelijke richting uit. Neem een verfrissende duik in Dobra Luka Bay en geniet van een lunch aan boord. Voordat u in Budva aankomt maakt u een stop bij het beroemde zandstrand Jaz. U heeft de rest van de dag om Budva te verkennen, een van de oudste nederzettingen aan de Adriatische kust van meer dan 2500 jaar oud. Hier zijn de mooiste christelijke nederzettingen en verbazingwekkende kerken te vinden. Diner en overnachting voor anker in Budva.

Budva is de grote trekpleister van het Montenegrijnse toerisme. Het is gemakkelijk de meest bezochte bestemming van het land, het trekt hordes vakantiegangers aan die de sfeervolle Stari Grad (oude stad) willen verkennen, zonnen op de prachtige stranden van de Budva Riviera en feesten tot het ochtendgloren. Met haar tientallen levendige bars en bruisende clubs heeft het de bijnaam ‘Het Montenegrijnse Miami’ wel verdiend!
Dag 4: Budva - Bar
In de loop van de voormiddag vertrekt u naar Bar. U neemt uw lunch in Sveti Stefan, een prachtig versterkt stadje. Vroeger was dit een favoriete ontmoetingsplaats voor filmsterren en leden van het koningshuis uit de jaren '60, zoals Sophia Loren, Doris Day en Princess Margaret.

Voor u aankomt in Bar maakt u een korte pauze in de namiddag. U heeft de mogelijkheid even te zwemmen in het water van de Maljevik Bay, een kleine en rustige baai. 's Avonds bent u vrij om Bar op uw eigen tempo te bezoeken.

Sveti Stefan, een versterkt eilanddorp dat via een smalle verhoogde weg met het vasteland is verbonden, kijkt uit op een onberispelijk roze zandstrand en verleidelijke turquoise wateren. Sveti Stefan is niet voor niets gekend als de meest gefotografeerde site van Montenegro!
Dag 5: Bar - Bigova
Voor u Bar verlaat maakt u nog een begeleide tour door de oude stad van Stari Bar. Het is een versterkte stad in het hinterland van de huidige stad Bar. Dit deel van de stad is eeuwenlang het centrum geweest, maar de stad heeft zich verplaatst richting de zee en daarmee is ook het centrum van locatie veranderd. De oude vesting is tegenwoordig verlaten en bestaat voornamelijk uit ruïnes. Toch kunt u hier een mooi aantal souvenierwinkeltjes vinden waar u voor de thuisblijvers iets kunt uitkiezen.

Daarna wijst het compas weer in de richting van de boot. U zet koers richting Bigova, en geniet onderweg van een heerlijke lunch en maakt een pitstop voor Petrovac in de Lucice Bay waar u kunt zwemmen. Bovendien wordt deze baai gekenmerkt door een van de mooiste zandstranden uit de regio. Daarna vaart u verder richting de Traste Bay waar u een tweede pauze houdt om te zwemmen.

Als laatste komt u aan in Bigova. Ontdek de prachtige stad al wandelend door de rustige straatjes met oude en nieuwe gebouwen en kerken. Daarna regelt u zelf uw diner in een van de gezellige restaurantjes van Bigova.
Dag 6: Bigova - Herceg Novi
Na het ontbijt zet u de zeilen en bent u weer onderweg. U geniet van de lunch in Mirista Bay. Daarna vaart u verder naar Herceg Novi en wordt er een zwempauze gehouden in Njvice.

Neem voldoende tijd om Herceg Novi te ontdekken, en vermijd de reeds gebaande paden die rest van de toeristen bewandelt. Struin door de straatjes en verken oude gebouwen en kerken, we raden u ook aan een bezoek te brengen aan Forte Mare. Hier kunt u de authentieke sfeer en geschiedenis van de streek opsnuiven. Daarna regelt u zelf uw diner voor u weer aan boord gaat.

Herceg Novi verwelkomt gasten met kleurrijke bloemen, sprankelende zeeën en bijna constante zonneschijn. Vindt u het stil? Kijk naar beneden; het gebeurt allemaal in Stari Grad (de oude binnenstad), een paar dozijn krakkemikkige trappen onder de hoofdstraat. Hoewel de glimmende pleinen, elegante kerken en formidabele forten eeuwenoud zijn, worden ze tot leven gebracht door het gezoem van drukke cafés en het geluid van piano's dat uit de ramen van muziekscholen naar buiten komt gewaaid. Verder naar beneden bieden kiezelstranden en betonnen terrassen toegang tot het beste - en schoonste - delen van de baai waar u kunt zwemmen. Volg de voetgangerspromenade en u vindt Igalo, beroemd om haar therapeutische modder.
Dag 7: Herceg Novi - Perast - Sveti Marko - Tivat
Voor uw laatste volledige dag aan boord werd er gekozen voor een rit richting Boka Bay, met een pauze in de Risan Bay waar u kunt geniet van lunch. Risan is beroemd om de overblijfselen van de klassieke oudheid. Bezoek vast en zeker de St. Nikola-kerk in Perast en bewonder het prachtig uitzicht vanaf de top. U kunt ook een bezoek brengen aan het kleine, maar uitstekende museum van Perast dat zich bevindt in het Bujovic Paleis.

Daarna gaat u weer aan boord en wordt er weer richting Tivat gevaren, voor het eiland van St. Marco. U geniet van een kapiteinsdiner tijdens uw laatste avond aan boord.

Perast is het thuisland van vele wereldberoemde zeilers en een stad waarvan het lot altijd in verband staat met de zee. In het verleden leek het op Venetië, waarmee het zeer sterke handelsrelaties en culturele banden had. Er zijn veel overblijfselen van de oude aristocratische paleizen die nu getuigen van de vroegere pracht en rijkdom. In een van hen, het paleis van Bujevic, bevindt zich het stadsmuseum. Er is een zeer interessant historisch verhaal dat zegt dat de Russische soldaten vroeger in Perast kwamen om te leren zeilen en dat het bekend stond als de bakermat van de Russische vloot. Er zijn twee eilandjes rond de stad Perast - de Lady of the Rocks en Saint George Island, beide unieke toeristische attracties. Risan is beroemd om de overblijfselen van de klassieke oudheid. De overblijfselen van de villa van een Romeinse patriciër met prachtige mozaïekvloeren zijn hier te vinden.

Dag 8: Tivat - Porto Montenegro
Na het ontbijt ontscheept u rond 9.00 uur. Daarna wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

NB. Deze routebeschrijving is indicatief en afhankelijk van weersomstandigheden. De kapitein kan op elk moment ervoor kiezen de route te veranderen voor de veiligheid van de bemanning, de reizigers en de boot.

Welkom aan boord!

Deze gulet jacht heet Adatepe 4. Ze is een op maat gemaakte boot met een lengte van 27 meter. Er zijn slecht 6 cabines aan boord met plaats voor maximaal 12 personen. U bent er bijgevolg van verzekerd dat zowel het dek als de woonruimtes nooit overbevolkt zijn.

De gulet werd op een traditionele manier gemaakt van hout en gebruikt een betrouwbare diesel motor op de meeste dagen. Indien de wind juist staat kan de kapitein ervoor kiezen het zeil te openen en zo naar de volgende halte te varen. Bovendien is er een "scheepskit" aan boord. Dit bestaat uit snorkelmateriaal, een sit-on sea kajak, een paddle board en basis vismateriaal.

Er is genoeg ruimte waar u kunt zonnen, genieten van de schaduw en plaats waar u buiten kunt eten. Het salon bestaat uit een woonruimte, een kleine bar met cd-speler en een aantal gezelschapspelen.

De bemanning bestaat uit de kapitein, de chef, een matroos en opzichter. Deze boutiek-cruise is een van de beste manieren om onbezochte plaatsen te bezoeken waar grotere schepen geen toegang tot hebben. De hoogtepunten van deze vakantie zijn ontspanning en zwemmen, nieuwe mensen ontmoeten in een kleine groep en het mooiste van Montenegro ontdekken: haar prachtige baaien en historische dorpen en steden!

Uw hut

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Hut aan boord van een Superior Gulet

Standaard Hut

Elke hut beschikt over een eigen badkamer met douche. Bovendien zijn alle hutten ook uitgerust een haardroger, bed- badlinnen, strandlakens en een welkomstpakket met shampoo en zeep. Er is een gelimiteerd opbergplaats voor kleding, u brengt dus best een zachte tas of koffer mee en geen harde koffer.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)
  • Welkomstdiner
  • Kapiteinsdiner
Deze aanbieding is inclusief halfpension (exclusief drankjes).

Het halfpension bestaat uit 7 keer ontbijt en 6 lunches met 3 gangen. Tevens geniet u nog van een welkomstdiner en een feestelijk kapiteinsdiner!

Activiteiten

Uw schip heeft duikuitrusting aan boord, die u kunt gebruiken tijdens de meerdere zwemhaltes die tijdens uw cruise worden aangeboden. Voor extra comfort heeft u ook toegang tot wifi, evenals een televisie en een dvd-speler in de gemeenschappelijke ruimtes aan boord.

Uw optionele verlenging in Hotel Fagus 4*

Hotel Fagus 4* biedt een stijlvol verblijf voor diegenen die op zoek zijn naar een vakantie in het hart van Budva! Dit moderne hotel ligt op slechts een korte wandeling van de oude binnenstad en bezienswaardigheden zoals het strand van Mogren. Het heeft een chic restaurant en een chique bar, perfect om te genieten aan het einde van de dag, evenals een zwembad op het dak op de zevende verdieping, waar u kunt genieten van het uitzicht op de zee! U verblijft in een moderne kamer en profiteert van extra services, waaronder een wellness, wifi en een 24-uursreceptie.

Uw kamer
Verblijf in een Standaard Kamer die is uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een stressvrije en comfortabele vakantie. Profiteer van voorzieningen zoals wifi en een TV, en breng zoete nachten door in deze moderne ruimte.

Uw pension
Uw verlenging is op basis van een verblijf met ontbijt.
In het restaurant van Hotel Fagus 4* kunnen gasten genieten van een scala aan heerlijke gerechten, waaronder lokale specialiteiten en internationale favorieten. Of kom gewoon aan het eind van de dag hier terug om in een gezellige fauteuil te rusten en te genieten van een verfrissend drankje!

Activiteiten
Het zwembad op het dak van uw hotel is de perfecte plek om luie dagen door te brengen in de zon van Montenegro! Het is gelegen op de zevende verdieping van waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee. Of ga naar de gezellige wellness met een sauna en een Turks bad - perfect voor reizigers die op zoek zijn naar manieren om zichzelf te verwennen tijdens hun verblijf.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
1 Baby

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Aanbieding 1: Luchthaventransfers zijn inclusief.

Aanbieding 2: De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vlucht boekt. Voor alle andere aanbiedingen kunt u indien beschikbaar met bijbetaling een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 6°C max : 12°C
Feb
min : 6°C max : 13°C
Mrt
min : 8°C max : 14°C
Apr
min : 11°C max : 17°C
Mei
min : 14°C max : 21°C
Jun
min : 18°C max : 25°C
Jul
min : 21°C max : 29°C
Aug
min : 21°C max : 28°C
Sep
min : 18°C max : 25°C
Okt
min : 14°C max : 21°C
Nov
min : 10°C max : 17°C
Dec
min : 8°C max : 14°C

Ligging


Het adres van Hotel Fagus 4*3 Vojvođanska, Budva 85310, Montenegro

Details over uw cruise

Alle praktische informatie over uw cruise:
- De cruise is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Verblijf in Standaard Hut aan boord van een Superior Gulet
- Halfpension (exclusief drankjes)
- Welkomstdiner
- Kapiteinsdiner
- Begeleide tours naar het Maritiem Erfgoedmuseum, oude stad van Kotor en Bar
- Luchthaventransfers 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Details over Hotel Fagus 4*

Alle praktische informatie over het Hotel Fagus 4*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting (€ 1,50 per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Receptie
  • Roomservice
  • Parkeerplaats
  • Niet-rokershotel

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • TV
  • Koffie- en theefaciliteiten

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad op het dak
  • Sauna
  • Hamam

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie over uw cruise
Om seizoens-, technische of veiligheidsredenen kunnen bepaalde activiteiten zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. De volgorde van de tussenstops kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Zeilcruise in Montenegro van 7 nachten met optionele verlenging