Autovakantie Namibië van 13 nachten - Windhoek - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vertrek op een onvergetelijk avontuur en ontdek dit land op uw eigen ritme dankzij de inbegrepen huurauto met GPS
  • Onderweg hebben we comfortabele accommodaties geregeld, zodat u zeker bent van een verkwikkende nachtrust
  • Bewonder de spectaculaire kleuren van de oceaan, het strand en de duinen en laat u verbazen door de magische landschappen in de Namibwoestijn, Damaraland en Kaokoland
  • En ook... U ontmoet wilde dieren in het Etosha Nationaal Park en maakt een cruise op zoek naar walvissen, dolfijnen, schildpadden en zeehonden in Walvisbaai

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Namibië

Wilt u de avonturier in uzelf losmaken?
Kom dan snel met ons mee naar de uitgestrekte vlaktes van Namibië, een fantastisch Afrikaans land met rijke kleuren, tal van contrasten, een fascinerende cultuur en een warme bevolking. Tussen de duinen en de oceaan ontdekt u de ongerepte natuur met wilde dieren, exotische bloemen en planten en prachtige uitzichten in het Etosha Nationaal Park.

We nemen u mee naar het majestueuze Damaraland en als u richting Kaokaland rijdt, ziet u de landschappen drastisch veranderen. Laat u verbazen door de unieke Namibwoestijn en ontdek de echte cultuur van het land tijdens een bezoek aan verschillende UNESCO Werelderfgoed sites. Dit wordt een reis om nooit meer te vergeten! 

Reisbeschrijving

De wind in uw haren, complete vrijheid en de eindeloze weg die u langs de mooiste plekken brengt... U profiteert van een reis in volledige vrijheid dankzij de inbegrepen huurauto die u ophaalt en terugbrengt in Windhoek. U ontvangt ook een compleet reisdagboek in het Engels met een gedetailleerde route, informatie over de accommodatie en tal van suggesties voor bezoeken, stopplaatsen, restaurants en nog veel meer. 

Bovendien zijn 2 excursies inbegrepen in deze aanbieding:
- 1 cruise met een catamaran bij het Organic Square Guesthouse
- Een autorit bij zonsondergang bij de Elegant Farmstead

Bent u klaar voor een autovakantie door de mooiste landschappen van Afrika?

Dag 1: Windhoek - Swakopmund (360 km)
Aankomst op de luchthaven van Windhoek waar u de huurauto ophaalt. Uw fantastische reis kan beginnen! De eerste halte is Swakopmund, een idyllisch kustplaatsje tussen de Atlantische Oceaan en de Namibwoestijn. Deze populaire toeristische plaats is de poort naar de uitgestrekte woestijn en het bruisende centrum is de ideale plek om uw verblijf te starten. 

Onderweg kunt u stoppen in Okahandja, een gezellige stad met tal van marktjes en handgemaakte goederen door plaatselijke ambachtslieden. Een bezoek aan één van de markten geeft een goed inzicht in de verschillende culturen van Namibië.

Overnachting in het Organic Square Guesthouse of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.


Dag 2: Swakopmund
Vandaag heeft u de hele dag vrij om te relaxen in het guesthouse, te gaan shoppen in de stad, een wandeling te maken door de natuur of te kiezen voor een optionele excursie, enkele mogelijkheden zijn:

- In Walvisbaai: cruise, kajakken of windsurfen
- In Swakopmund: tocht met een quad, excursie in de woestijn over de duinen of panoramische vluchten

Overnachting in het Organic Square Guesthouse of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.
Dag 3: Damaraland (340 km)
Deze ochtend neemt u de route richting Damaraland, waar u de grootste pelsrobbenkolonie in zuidelijk Afrika vindt aan Cape Cross. Uw accommodatie ligt in het hartje van deze prachtige en unieke streek met bijzondere rotsformaties en geologische schatten. Hier ontdekt u prachtige stenen, rotsschilderingen, versteend woud en uitgestrekte woestijnlandschappen met neushoorns, olifanten en koedoes. In de buurt van uw lodge kunt u een plaatselijk dorpje bezoeken, één van de oudste vestigingen van het land.

Overnachting in het Madisa Camp of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.
Dag 4: Kaokaland (205 km)
Na het ontbijt raden we u aan om Twyfelfontein te bezoeken, een Werelderfgoed site en waterbron met meer dan 2500 beeldhouwwerken en rotsschilderingen in de prehistorische woestijn. U kunt ook een bezoek brengen aan de Brandberg en Organ Pipes.

Vervolg uw weg door de oudste woestijn ter wereld waar u tal van welwitschia planten vindt om uiteindelijk de regio van Kaokaland langs het noorden binnen te rijden. U bevindt zich nu in de ongerepte streek die de thuishaven is van één van de bekendste stammen in Namibië, de Himba.

Overnachting in de Palmwag Lodge of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.

Dag 5: Kaokaland
Vandaag heeft u tijd om dit bijzondere stukje van het land te verkennen, met droge rivierbeddingen en vlaktes met acacia's waar de woestijnolifanten en zwarte neushoorns wonen. Volg de gidsen van de lodge voor een onvergetelijke ervaring tijdens een optionele excursie in de voetsporen van de zeldzame diersoorten langs de rivierbedding van de Hoanib. Er zijn verschillende opties mogelijk om deze adembenemende regio te verkennen.

Overnachting in de Palmwag Lodge of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.
Dag 6: Opuwo (260 km)
Deze ochtend reist u door de ruige Kaokoveldwoestijn, met glooiende heuvels en vlaktes bewoond door de Ovahimba-stam. Dit is een plek waar de traditionele cultuur nog overeind is gebleven, u verschillende authentieke dorpjes kunt bewonderen en u de vriendelijke Himba-bevolking ontmoet.

Overnachting in de Opuwo County Lodge of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.

Dag 7: Epupa Falls - Kaokoland (270 km)
Vandaag maakt u een excursie van één dag richting het noorden. Onderweg heeft u de kans om springbokken, struisvogels en koedoes te zien, net zoals gigantische baobab bomen die als reuzen midden in de savanne staan. Breng zeker een bezoek aan de spectaculaire Epupa watervallen, een echt wonder midden in het dorre en droge landschap! Epupa betekent letterlijk 'verpletterend en schuimend water' en heeft zijn naam niet gestolen met hoogteverschillen tot wel 37 meter. Maak een wandeling in deze weelderige omgeving op zoek naar de meest panoramische uitzichten en verschillende exotische vogelsoorten.

Overnachting in de Opuwo County Lodge of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.
Dag 8: Ovamboland (270 km)
Na het ontbijt rijdt u richting het westen naar de regio Ovamboland waar vier streken samenkomen (Omusati, Ohangwena, Oshana, Oshikoto). Deze streek wordt gekenmerkt door een uitgestrekte savanne en de plaatselijke bewoners: de Ovambo, de grootste etnische groep van het land. Bewonder de natuur, de baobab bomen en de koninklijke boerderij in Tsandi. Breng een bezoekje aan een typisch Ovambo-dorp om hun traditionele levensstijl te ontdekken, help de plaatselijke bewoners bij het klaarmaken van een maaltijd en ontdek de kunst van het weven en het maken van aardewerk.

Overnachting in het Ongula Traditional Village of gelijkwaardig, ontbijt en diner (exclusief dranken) inbegrepen.

Dag 9: Etosha Nationaal Park (350 km)
Vandaag staat in het teken van wilde dieren in dit fantastische nationaal park, omgeven door een zoutwoestijn (de Etosha Pan) die een oppervlakte beslaat 2 keer zo groot als Luxemburg. Hier ontmoet u olifanten, leeuwen, luipaarden en neushoorns. De waterpartijen in het park zijn de beste plekken om dieren en vogels te spotten, zoals de zeldzame impala met zwart gezicht, de cheeta en de kleinste antilope van het land, de damaradikdik. 

Overnachting in het Etosha NWR Camp of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.

Dag 10: Etosha Nationaal Park (300 km)
U heeft de hele dag vrij om safari's te maken in het park en wilde dieren te ontmoeten, op elk uur van de dag komt u steeds nieuwe bewoners tegen. Ga tegen zonsondergang zeker richting één van de drinkplaatsen om de bijzondere dieren en vogels van dichtbij te bewonderen. U maakt de mooiste foto's en beleeft een ervaring om nooit meer te vergeten!

Overnachting in het Etosha NWR Camp of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.

Dag 11: Etosha Nationaal Park (350 km)
Kort na zonsopgang gaan de poorten van het park over en ervaart u de magie van dit prachtig natuurgebied, de dieren en vogels bij het ontwaken van een nieuwe dag. Maak een safari in de ochtend en kies na de middag voor een bezoek aan de Ombili Foundation, een organisatie die de oude tradities en cultuur van de oorspronkelijke inwoners wilt bewaren. Enkele mogelijke activiteiten zijn: een wandeling in de omgeving, een ontdekking van een plaatselijk dorp, het maken van gereedschap en juwelen, vuur maken en het gebruik van medicinale kruiden en planten.

Overnachting in Emanya @ Etosha of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.
Dag 12: Okahandja (480 km)
Vandaag neemt deze reis u mee langs de landbouwvlaktes rond de stad Okahandja met uitzicht op de uitlopers van de Otjihavera bergen. Onderweg heeft u de mogelijkheid om het Cheetah Conservetion Fund te bezoeken net voor Otjiwarongo. Hier leert u meer over deze majestueuze dieren en hoe de organisatie helpt om de dieren te beschermen door samen te werken met plaatselijke boeren en gemeenschappen.

Overnachting in The Elegant Farmstead of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.

Dag 13: Okahandja
Na het ontbijt kunt u kiezen voor een optionele excursie in de natuur door de savanne of een wandeling maken rond uw accommodatie. De rest van de dag bent u vrij om zelf in te vullen of te relaxen.

Overnachting in The Elegant Farmstead of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.

Dag 14: Windhoek - Terugvlucht (150 km)
Na een laatste ontbijt in Namibië, rijdt u terug richting Windhoek waar u de huurauto terugbrengt aan de luchthaven en u zich klaarmaakt voor uw terugvlucht. U keert terug huiswaarts met een koffer vol onvergetelijke herinneringen!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Op elke locatie hebben we met veel zorg comfortabele en authentieke accommodatie voor u uitgezocht, zodat u zeker bent van een welverdiende nachtrust na een dag vol emotie, avontuur en ontdekkingen. U logeert telkens in een Standaard Kamer.Uw accommodaties tijdens de rondreis:
- Swakopmund: Organic Square Guesthouse of gelijkwaardig
- Damaraland: Madisa Camp of gelijkwaardig
- Kaokoland: Palmwag lodge of gelijkwaardig
- Opuwo: Opuwo Country Lodge of gelijkwaardig
- Ovamboland: Ongula Traditional Village of gelijkwaardig
- Etosha Nationaal Park: Etosha NWR Camp of gelijkwaardig en Emanya @ Etosha of gelijkwaardig
- Okanhandja: The Elegant Farmstead of gelijkwaardig

Deze reis neemt u mee naar de mooiste en soms ongerepte plekjes van het land. In sommige regio's zijn enkel eenvoudige, authentieke accommodaties beschikbaar. Om u het nodige comfort te garanderen voor uw overnachtingen, hebben we de beste adresjes uitgekozen volgens de plaatselijke normen. Als u een liefhebber bent van atypische bestemmingen, prachtige uitzichten en ontdekkingen van de echte cultuur, is dit de perfecte vakantie voor u!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Dankzij het dagelijkse ontbijt heeft u genoeg energie voor de avonturen die u te wachten staan, maar bent u toch vrij om de rest van de dag in te vullen zoals u dat wilt. U profiteert van een inbegrepen diner (exclusief dranken) in het Ongula Traditional Village.

Vlees vormt de basis van de keuken in Namibië, u vindt het in verschillende vormen: vers, gedroogd, boerenworst en de bekende braai (barbecue). Kies in de ochtend voor traditionele miliepap (pap van mais en griesmeel), geserveerd met sinaasappelcompote. Proef ook zeker (met mate) van het plaatselijke bier, de Windhoek Lager, de heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen en rooibosthee.

Huurauto

Dankzij de inbegrepen huurauto type Renault Duster SUV of gelijkwaardig, ontdekt u dit prachtige land op uw eigen manier en in alle vrijheid! De huurauto wordt opgehaald en teruggebracht aan de luchthaven van Windhoek.

Inbegrepen excursies

Cruise met een catamaran

Inbegrepen excursies
Deze cruise vertrekt aan het Organic Square Guesthouse voor een onvergetelijke ontdekking van Walvisbaai en omgeving. De cruise vertrekt rond 9u en duurt zo'n 3,5 uur. U geniet van een tasje koffie of thee terwijl u langs een oesterbank, Pelican Point en de historische vuurtoren vaart. U ziet een fantastische kolonie pelsrobben (tot wel 50 000!) en van juli tot november kunt u walvissen te zien krijgen. Als u geluk heeft, ontmoet u ook dolfijnen, maanvissen en zeeschildpadden. Hou tijdens de tocht ook uw ogen op de lucht, waar u vogels zoals meeuwen, pelikanen en aalscholvers kunt bewonderen. Terugkeer naar de haven rond 12.15 uur waar u proeft van verse oesters.

Autorit bij zonsondergang

Inbegrepen excursies
Tijdens uw verblijf in The Elegant Farmstead maakt u een ritje met een auto om de onwaarschijnlijke zonsondergang te bewonderen. Laat u verbazen door de prachtige kleuren in de lucht en de dieren die voorzichtig een kijkje komen nemen.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- De rondreis is niet geschikt voor kinderen
- Inchecken: 14u
- Uitchecken: 10u
- De vermelde bezoeken zijn suggesties en niet inbegrepen in de prijs 

Inbegrepen in de prijs:
- 13 overnachtingen in een Standaard Kamer in de vermelde accommodaties of gelijkwaardig 
- 13 ontbijten en 1 diner (exclusief dranken) 
- 1 tocht met een catamaran bij het Organic Square Guesthouse
- 1 autorit bij zonsondergang bij de The Elegant Farmstead
- Toeristenbelasting en overheidsbelastingen
- Compleet reisdagboek in het Engels met de trajecten en suggesties voor bezoeken, vooraf in digitale versie en ter plaatse afgeleverd door onze reisspecialist
- Huurauto type Renault Duster SUV of gelijkwaardig (ophalen en terugbrengen aan de luchthaven van Windhoek)


Niet inbegrepen in de prijs:
- Bezoeken en niet vermelde excursies
- Verzekeringen
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Alle andere diensten niet  vermeld bij 'inbegrepen in de prijs'

 Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Praktische informatie over de huurauto:
- Huurauto type Renault Duster SUV of gelijkwaardig voor de hele duur van het verblijf  
- Ophalen en terugbrengen aan de luchthaven van Windhoek 
- Minimumleeftijd voor bestuurders: 23 jaar 
- Internationaal rijbewijs of Belgisch/Nederlands rijbewijs met officiële Engelse vertaling is nodig 
- Het dragen van de gordel is verplicht 
- In Namibië is het niet toegestaan om met de auto te rijden na het drinken van alcohol (nultolerantie)  
- De auto wordt verhuurd per 24u, bij het overschrijden worden extra kosten aangerekend 
- De bestuurder moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs dat nog minstens 1 maand geldig is 
- Een kredietkaart op naam van de bestuurder is noodzakelijk  

Inbegrepen in de prijs:
 
- Renault Duster SUV of gelijkwaardig voor de hele reis 
- 2 bestuurders 
- GPS 
- Onbeperkte kilometers 
- All Risks verzekering: CDW, TP, PAI, schade door water en zandstormen, chassis, banden, velgen en voorruit 
- Alle belastingen (CO2-uitstoot, toeristenbelasting, administratieve kosten)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Brandstof
- Extra bestuurder
- Bijkomende verzekeringen
- Annuleringskosten
- Veroorzaakte schade
- Sleepkosten 

Belangrijke informatie voor aanbiedingen zonder vlucht:
Om te garanderen dat uw huurauto beschikbaar is bij aankomst, dient u uw vluchturen aan ons mee te delen, ten laatste 48 uur na uw reservatie via het speciale formulier op uw ledenaccount. Zonder deze informatie kan de beschikbaarheid niet gegarandeerd worden.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. U kunt bij anakomst op de luchthaven van Windhoek uw inbegrepen huurauto in ontvangst nemen. Bij vertrek dient u de huurauto hier ook weer af te geven

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Autovakantie Namibië van 13 nachten