Privérondreis Nepal, Gouden Driehoek - 11 nachten - Kathmandu - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bewonder de mythische, culturele en natuurlijke bezienswaardigheden van Kathmandu, Pokhara en het Nationaal Park Chitwan
  • Reis onder de beste omstandigheden tijdens een privérondreis met chauffeur en gids
  • Beleef intense emoties terwijl u uitkijkt over Annapurna en het Phewa meer vanuit de World Peace Pagoda
  • En ook... Ontdek de lokale cultuur van een bijzonder land

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Welkom in... Nepal

Droomt u van een originele reis en wilt u een land ontdekken waar zowel authentieke cultuur en een adembenemende natuur de bovenhand nemen? Dan nemen wij u mee naar Nepal! Dit kleine land, tussen India en China zal u fascineren... Mysterieus, een tikkeltje mystiek, en vol verrassingen!

Tijdens dit circuit ontdekt u unieke plaatsen, indrukwekkende landschappen en bergmassieven, beleeft u sensationele momenten op de rug van een olifant en bezoekt u prachtige monumenten. De architecturale schatten van Kathmandu zijn absoluut fenomenaal en aan het Phewa meer en in de stad Pohkhara kunt u in alle rust genieten van de indrukwekkende natuurpracht.

Er is zoveel te doen en te zien in dit goddelijk land! 
Kies voor deze unieke bestemming die u nooit meer los laat!

Reisbeschrijving

Tijdens deze privérondreis van 11 nachten wordt u vergezeld van een Engelstalige gids van de eerste tot de laatste dag. Ontdek de plaatselijke cultuur, bezoek schitterende bezienswaardigheden en maak prachtige wandelingen...

Ontdek de mooiste sites van Nepal, van het adembenemende uitzicht over de Himalaya en het Annapurna gebergte tot de rust van het Phewa meer en de jungle van het Nationaal Park Chitwan waar u de kans krijgt om op safari te gaan (optioneel ter plaatse). U hoeft alleen de aanbieding te kiezen die past bij uw reisgezelschap: 2 of 4 personen.

Uw reisroute van 11 nachten
Dag 1: Aankomst in Kathmandu
Dag 2: Bezoek aan Kathmandu (1300 m)
Dag 3: Kathmandu - Bhaktapur (14 km - 45 minuten onderweg)
Dag 4: Bhaktapur - Changunarayan (2175m) - Telkot - Bhaktapur
Dag 5: Bhaktapur - Chitwan (185 km - 5 tot 6 uur onderweg)
Dag 6: Chitwan (815m)
Dag 7: Chitwan - Pokhara (168 km - 4 tot 5 uur onderweg)
Dag 8: Pokhara (910 m)
Dag 9: Pokhara - Kathmandu
Dag 10: Kathmandu
Dag 11: Kathmandu
Dag 12: Kathmandu - Terugvlucht

Uw programma

Dag 1: Aankomst in Kathmandu
Bij aankomst op de luchthaven in Kathmandu wordt u overgebracht naar uw hotel. Geniet van vrije tijd om uit te rusten van de lange reis.
Overnachting in Kathmandu.

Dag 2: Kathmandu (1300 m)
Na het ontbijt in het hotel bezoekt u de boeddhistische Tibetaanse stupa Boudhanath, een van de grootste stoepa's in Zuidoost-Azië (45 minuten wandelen). Daarna brengt u een bezoek aan een Thangka atelier. Vrije tijd voor lunch. In de namiddag bezoekt u de Tempel van Pashupatinath om de Aarti ceremonie aan de oevers van de Bagmati-rivier bij te wonen (alleen hindoes mogen de tempel betreden - 1 uur lopen).
Overnachting in Kathmandu

Optioneel ter plaatse: vlieg vroeg in de ochtend over het majestueuze Himalayagebergte inclusief de Mount Everest (8848m - ongeveer 60 minuten vliegtijd).
Dag 3: Kathmandu - Bhaktapur (14 km - 45 minuten rijden)
Na het ontbijt vertrekt u naar Bhaktapur. Onderweg brengt u een bezoek aan de stad Thimi waar al eeuwenlang aardewerk wordt gemaakt (2 uur wandelen). Optionele lunch in een lokaal restaurant in Bhaktapur. Bhaktapur heeft zijn middeleeuwse charme weten te bewaren die terug te zien is aan de architectuur en levensstijl van de inwoners. U bezoekt een fabriek van hout, papier en een pottenbakkerscentrum (2.30 uur wandelen).
Overnachting in Bhaktapur.

Dag 4: Bhaktapur - Changu Narayan (2175 m) - Telkot - Bhaktapur
Na het ontbijt rijdt u naar Changu Narayan (6 km - 30 minuten rijden). Changu Narayan is de oudste tempel in Nepal. De tempel heeft een complexe en goed bewaarde architectuur en is omgeven door prachtige stenen beelden. Boeddhisten komen hier om eer te brengen aan Hari Hari Hari Vahan Lokeshwor (1 uur wandelen). Daarna gaat u te voet verder naar Telkot. Het pad biedt een prachtig uitzicht op de vallei aan de rechterkant en op de Himalaya aan de linkerkant (2-3 uur wandelen). Vrije tijd voor lunch onderweg. Op de terugweg naar Bhaktapur bezoekt u een plaatselijke school en een Nepalees gezin waar u wordt uitgenodigd om thee te drinken.
Overnachting in Bhaktapur.

Optioneel ter plaatse: U kunt een plaatselijke houtsnijwerkplaats bezoeken.
Dag 5: Bhaktapur - Chitwan (815 m - 185 km - 5 tot 6 uur rijden)
Na het ontbijt vertrekt u naar Chitwan, langs het dorpje Kurintar. Bezoek en wandel door het dorp om de lokale levensstijl te ontdekken. Ga verder naar het beroemde Chitwan Nationaal Park. Het park biedt de rijkste en meest spectaculaire flora en fauna van Azië. Trek door de dichte jungle op de rug van een olifant en ontmoet Bengaalse tijgers en eenhoornige neushoorns. Vrije avond in het hotel.
Overnachting in Chitwan.

Dag 6: Chitwan (815 m)
's Ochtends vroeg geniet u van thee of koffie en daarna vertrekt u op een onvergetelijk avontuur in de jungle (optioneel). Mogelijke activiteiten in Chitwan: olifantensafari, kanoën, bezoek aan het olifantencentrum, jeepsafari of visexcursie met de Tharu. In de namiddag bezoekt u het dorp van de bevolking genaamd de "Tharus". Ontdek de levensstijl van deze gemeenschap. Neem 's avonds deel aan een culturele Tharu dansvoorstelling.
Overnachting in Chitwan.

Dag 7: Chitwan - Pokhara (910 m)
Na het ontbijt rijdt u naar Pokhara (168 km / 4 tot 5 uur). Bezoek aan de Pagode van de Vrede. Deze Pagoda domineert over het Phewa meer en de stad Pokhara. Het biedt een prachtig uitzicht op de bergen en is een geweldige plek om foto's te nemen. Het is ook een observatiepost van de spectaculaire Annapurna bergketen, het Phewa-meer en het dorp Pokhara (2 uur wandelen).
Overnachting in Pokhara.
Dag 8: Pokhara (910 m)
In de vroege ochtend vertrekt u naar Sarangkot om de zonsopgang boven de Himalaya te zien. Keer terug naar het hotel voor het ontbijt en breng daarna een bezoek aan de stad Pokhara. Bezoek de Seti-kloof, de Davis Falls, het Tibetaanse vluchtelingenkamp met Tibetaanse tapijten en de oude bazaar, waar u kunt ontdekken hoe traditionele gebruiksvoorwerpen worden gebruikt om koperen platen te maken. Vrije tijd voor lunch. Nadien bezoekt u het International Mountain Museum en maakt u een boottocht over het Phewa meer met uitzicht op Machhapuchhre. Bezoek de Barahi-tempel op een klein eiland in het midden van het meer.
Overnachting in Pokhara.

Dag 9: Pokhara - Kathmandu
Na het ontbijt in het hotel keert u terug naar Kathmandu. Onderweg heeft u vrije tijd voor de lunch. Na aankomst in het hotel heeft u de rest van de dag vrij om de stad te verkennen.
Overnachting in Kathmandu.

Dag 10: Kathmandu
Na het ontbijt rijdt u naar Patan. Ontdek de fascinerende Nepalese architectuur en handwerkslieden die houten maskers, gouden beelden van goden en godinnen en traditionele Dunge Dhara (stenen kranen) maken (3 uur wandelen). Vrije tijd voor lunch. In de namiddag bezoekt u de bekende traditionele Bungamati en Khokana dorpen bekend om het zomerhuis van Lord Macchindranath en hun productie van mosterdolie. 
Overnachting in Kathmandu.
Dag 11: Kathmandu
Thee of koffie in de ochtend. Historische rondleiding door Teku die eindigt op Durbar Square in Kathmandu. U passeert lokale markten, tempels en het oude centrum van Kathmandu. 's Middags bezoekt u de winkel van een goudsmid om te zien hoe zilveren sieraden worden gemaakt. Vrije avond.
Overnachting in Kathmandu.

Dag 12: Kathmandu – Vertrek
Ontbijt in het hotel. Helaas komt uw reis door Nepal ten einde... Met prachtige beelden in uw geheugen vetrekt u richting luchthaven.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

U verblijft in een Standaard Kamer in 3*, 4* of 5* hotels. Alle hotels zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van locatie en comfort volgens lokale normen.

Uw hotels (lokale normen) of vergelijkbaar:
- Kathmandu: Traditional Comfort Hotel 3* (of vergelijkbaar)
- Bhakatpur: Heritage Hotel 3* (of vergelijkbaar)
- Chitwan: Green Park 5* (of vergelijkbaar)
- Pokhara: Temple Tree 4* (of vergelijkbaar)

Opmerking: Deze reis neemt u mee naar de mooiste landschappen van het land. Op sommige plaatsen worden alleen standaard en lokale accommodaties aangeboden. Om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen, hebben wij voor u de beste adressen geselecteerd volgens lokale normen. Als u een liefhebber bent van bijzondere bestemmingen, open ruimtes en culturele ontdekkingen, dan is deze reis iets voor u.

U heeft de keuze tussen Aanbieding 1: Rondreis voor 2 personen, of Aanbieding 2: Rondreis voor 4 personen.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Wees vrij om te proeven en te genieten van de lokale gastronomie dankzij uw ontbijtformule. Tijdens uw verblijf in Chitwan, verblijft u op basis van volpension (exclusief drankjes) voor maximale rust.

Wilt u uw tafel reserveren voor lunch of diner? Laat u verleiden door de aangeboden opties: u kunt kiezen uit 8 lunches, 9 diners (exclusief drankjes) of beide!

Voor elk verblijf tijdens de nacht van 24/12 of 31/12 is een feestdiner inbegrepen.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Kinderen zijn toegestaan vanaf 10 jaar

Inbegrepen in de prijs:
- 5 overnachtingen in een tweepersoonskamer in Kathmandu op basis van ontbijt
- 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer in Bhaktapur op basis van ontbijt
- 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer in Chitwan op basis van volpension (exclusief drankjes)
- 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer in Pokhara op basis van ontbijt
- Transfers per voertuig met airconditioning
- Engelstalige gids tijdens de rondreis
- Kerst- en nieuwjaarsdiner bij een verblijf op 24/12 of 31/12
- Toegangsprijzen volgens programma

Niet inbegrepen in de prijs:
- Persoonlijke uitgaven
- De maaltijden behalve ontbijt in het hotel
- Verzekering
- Diensten die niet in het programma worden genoemd
- Kosten voor visa

Opmerking: Royal Chitwan Nationaal Park is elk jaar gesloten van 1 juli tot 30 september (vanwege moesson). Na de aardbeving van 25 april 2015 werden sommige gebouwen gedeeltelijk of volledig vernietigd. Ze ondergaan grotendeels een reconstructie of renovatie. De foto's van de gepresenteerde sites zijn richtlijnen.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis Nepal, Gouden Driehoek - 11 nachten