Autoreis door Nieuw-Zeeland met vertrek in Auckland - Auckland - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verken de diverse en adembenemend mooie landschappen van Nieuw-Zeeland tijdens deze onvergetelijke autoreis in 16 nachten
  • Ontdek stranden, geothermische locaties, iconische filmlocaties en bruisende steden en neem deel aan talrijke optionele excursies
  • Pak uw koffers onderweg uit in charmante hotels en geniet elke ochtend van een heerlijk inbegrepen ontbijt

Welkom in ... Nieuw-Zeeland!

Op zoek naar de reis van uw leven? Vlieg met ons mee naar Nieuw-Zeeland voor een onvergetelijk verblijf! Het land van de Kiwi's verwelkomt u met open armen … Dit ware paradijs in de Zuidelijke Grote Oceaan met zijn spectaculaire landschappen zal u ongetwijfeld bekoren!

In dit land vol avontuur heeft u de keuze tussen talrijke buitensporten en unieke ervaringen die u zich nog lang zult blijven herinneren. Ontdek een intrigerende cultuur en ontmoet de vriendelijke lokale bevolking die u graag zal laten kennismaken met haar betoverend mooie land. Staan uw koffers al klaar?

Reisbeschrijving

Tijdens deze autoreis in 16 nachten heeft u de mogelijkheid om het land van noord naar zuid te verkennen en al zijn geheimen te ontdekken.

Dankzij uw inbegrepen 
huurauto reist u door majestueuze landschappen en heeft u de tijd om te stoppen waar en wanneer u maar wilt. Speciaal voor u hebben we een schitterend reisprogramma samengesteld!

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Auckland
Dag 2: Auckland
Dag 3: Bay of Islands / Paihia
Dag 4: Bay of Islands / Paihia
Dag 5: Coromandel / Whitianga
Dag 6: Hobbiton Matamata / Rotorua
Dag 7: Hobbiton Matamata / Rotorua
Dag 8: Christchurch
Dag 9: Christchurch
Dag 10: Mount Cook
Dag 11: Dunedin
Dag 12: Dunedin
Dag 13: Te Anau
Dag 14: Queenstown
Dag 15: Queenstown
Dag 16: Auckland
Dag 17: Auckland

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma

Dag 1 & 2: Auckland
Bij aankomst in Auckland, haalt u uw huurauto op bij de balie van Hertz in de aankomsthal. Deze huurauto categorie G (CFAR - een compacte SUV of gelijkaardig) brengt u later terug bij de luchthaven van Rotorua.

Welkom in The City of Sails, oftewel het sprankelende en kosmopolitische Auckland, de grootste metropool van het land! De stad bevat zowel Polynesische, Aziatische en Europese culturen waardoor het leven er divers, aantrekkelijk en vooral erg vrolijk maakt. Met haar milde klimaat, zee en vele stranden is deze stad een echte buitenstad. Inwoners genieten hier volop van het buitenleven. Men telt er een honderdtal bijna verlaten stranden op minder dan een uur van het centrum en 1 inwoner op 4 is in het bezit van een boot. Auckland is ook een vulkanische stad. 

De stad telt 60 gedoofde vulkanen waarvan een aantal tot park omgevormd werden. Mount Eden met een top van 196 m is de hoogste van de stad en biedt een spectaculair uitzicht over de omstreken. In het westen van Auckland, eens voorbij de Waitakere Ranges waar u geniet van het prachtige landschap, kunt u ontspannen op de zwarte zandstranden van Piha en Karekare. Neem de tijd om deze intrigerende stad te leren kennen. En vooral, take it easy, zoals de Nieuw-Zeelanders zelf! 

Onze suggesties: 
- Maak een wandeling over de vulkanen van Mount Eden of een Tree Hill
- Dineer in een van de vele restaurants van Viaduct of Ponsonby
- Klim naar de top van de Sky Tower en observeer de stad en haar omgeving
- Bezoek de Victoria Market in het weekend om een souvenir van uw reis naar Nieuw-Zeeland terug te brengen
Dag 3 & 4: Bay of Islands / Paihia
Northland is de geboorteplaats van Nieuw-Zeeland, omdat het hier was dat de eerste Polynesische ontdekkingsreizigers eeuwen later door de Britten werden gevolgd. Het gebied draagt ​​daarom de dubbele afdruk van zijn twee volkeren. Het ruige schiereiland Northland strekt zich 450 kilometer uit tussen Auckland en Cape Reinga Point. Northland staat bekend om de verscheidenheid aan felgekleurde landschappen en wilde kusten waar een alomheersende stilte heerst. Northland omvat de Bay of Islands en Far Far North. De zeer ruige kust van Bay of Islands omvat 150 eilanden, waaronder 8 grote en talrijke onbewoonde.

Deze regio is ook de thuisbasis van Waitangi Reserve, een iconsiche plaats voor Nieuw-Zeelanders. Het was hier dat het Verdrag van Waitangi werd ondertekend op 6 februari 1840 door Maori-opperhoofden en vertegenwoordigers van de Britse kroon om kolonisten toegang te verlenen tot bepaalde landen en rechten over het land.
U kunt ook het Waipoua-bosreservaat doorkruisen waar de oudste kauri's van het land staan ​​en de 1500 jaar oude Tane Mahuta ("heer van het woud") met een omtrek van 13,77 m en 51,50 m hoog bewonderen.

Onze suggesties:
- Het Waitangi Museum
- Duiken nabij de Poor Knights-eilanden 
- Cruise in de Bay of Islands
- Een rit op het strand van Ninety Mile, Cape Reinga en de vuurtoren
- Wandeling bij Cable Bay en Spirits Bay
Dag 5: Coromandel / Whitianga
Geniet van een ochtendrit naar het schiereiland Coromandel richting Whitianga (ongeveer. 410 km / 5 uur en 30 minuten). Coromandel is een wereld ver weg van de drukte van de stad en heeft een ruig berglandschap bedekt met natuurlijk regenwoud dat over de hele lengte van het schiereiland loopt. De westkant heeft een ruige kustlijn, met inheemse Pohutakawa bomen die tot aan de kustlijn groeien. Aan de oostelijke kant zijn er verschillende grote baaien, met prachtige, witte zandstranden. Geen wonder dat dit schiereiland een favoriete vakantiebestemming is voor Kiwi's!
Dag 6 & 7: Hobbiton Matamata / Rotorua
Vandaag rijdt u van Coromandel naar Rotorua. Onderweg, in Matamata, kunt u eventueel het Hobbit Village van The Lord of the Rings films bezoeken.

Een reis in Nieuw-Zeeland zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan deze regio. Vulkanen en geothermische bronnen bepalen hier het landschap. De stad ligt op het grensvlak van twee tektonische platen gaande van White Island tot Mount Ruapehu in het Tongariro National Park en werd gebouwd op de Ring of Fire, een gebied met veel vulkanische activiteit. De geur van zwavel is er alomtegenwoordig en de uitbarsting van de geisers maken van de stad een absoluut unieke plaats. 

Rotorua is ook de voorouderlijke grond van de Te Awara, een bevolking die er al 600 jaar woont en waarvan de aanwezigheid veel culturele bezienswaardigheden brengt. Houdt u van avontuur? Dan kunt u in Rotorua een parachutesprong doen, zorbing uitproberen (in een plastieken bal een helling afdalen), of een MTB-parcours volgen. Het is ook een gebied waar u forel kunt vissen in de verschillende meren en omliggende rivieren.

Onze suggesties:
- Ontdek de Maori cultuur met dansen, liederen en typische maaltijden
- Bezoek het Maori museum en de Bath House Art Gallery
- Bezoek het geothermale park Wai-O-Tapu
Dag 8 & 9: Christchurch
's Morgens rijdt u naar de luchthaven van Rotorua, waar u uw huurauto terugbrengt en incheckt voor uw vlucht naar Christchurch. Bij aankomst in Christchurch gaat u naar de balie van Hertz in de aankomsthal om uw nieuwe huurauto op te halen.

Christchurch was de tweede grootste agglomeratie van Nieuw-Zeeland voor de verschrikkelijke aardbevingen in februari en juni 2011 die de stad gedeeltelijk verwoest hebben. De stad heeft zich geleidelijk heropgebouwd met veel street arts in het centrum. Christchurch is vooral bekend om haar mooie tuinen, musea en restaurants en is het vertrekpunt voor excursies in Antarctica.  

Onze suggesties: 
- Bezoek de stad en haar tuinen en het kunstcentrum 
- Wandel naar het schiereiland Akaroa om de wilde flora en fauna te bewonderen 
- Maak een rondleiding door het International Antarctic Centre met informatie over Antarctica en veel activiteiten, zoals de simulatie van een storm op Antarctica
- Observeer kleine blauwe pinguïns
Dag 10: Mount Cook
In de voormiddag rijdt u naar Aoraki Mount Cook (ongeveer 330 km). Deze absoluut prachtige landschappen brengen u naar een andere wereld. Mount Cook is met zijn 3.754 m de hoogste top van Nieuw-Zeeland en wordt omgeven door 19 andere pieken van meer dan 3.000 m. Het gelijknamige nationale park heeft vijf van de grootste gletsjers, waaronder de Tasman Glacier, die het langst en meer dan 200 m diep is. De Maori noemden Mount Cook "Aorangi", de "wolkenboorder", vanwege de mantel die het vaak bedekt. Vlakbij vindt u het kleine stadje Twizel en het prachtige Lake Pukaki. De intensiteit van het landschap en de kleuren zijn werkelijk adembenemend!

Ter informatie: als de accommodatie in Mount Cook Village niet beschikbaar is, logeert u in Twizel of aan Lake Tekapo.  

Onze suggesties:
- Helikoptervlucht die op de gletsjer landt 
- Wandelingen of trektochten op Mount Cook
- Een stop bij Lake Pukaki om de ongerepte natuur te bewonderen
Dag 11 & 12: Dunedin
U laat de gletsjerregio achter u en rijdt naar Dunedin aan de zuidoostkust (ongeveer 320 km).

De regio Otago biedt een grote diversiteit aan landschappen die de historische architectuur van de steden combineren, een sterk natuurlijk erfgoed met opmerkelijke schoonheid en een rijke fauna met inheemse soorten. De historische Victoriaanse gebouwen van Dunedin behoren tot de best bewaard gebleven op het zuidelijk halfrond en geven een zekere charme aan de stad. Als u weg loopt van de stad richting Oamaru, kunt u elke avond de Little Blue Penguins (de kleinste pinguïns ter wereld) uit het water zien komen.

Het schiereiland Otago is ook de thuishaven van geelogige pinguïns (een van de zeldzaamste pinguïns ter wereld), dit schiereiland is een geweldig voorbeeld van ecotoerisme en is nog steeds goed bewaard gebleven.
U kunt ook naar Moeraki wandelen, een klein vissersdorpje om de Moeraki Boulders te observeren, een vreemd natuurverschijnsel. Het zijn enorme bolvormige rotsen tot 1 meter breed verspreid op het strand van Koekohe. Volgens de lokale Maori-legende zijn deze rotsen de overblijfselen van de palingmanden die worden gedragen door het wrak van Arai-te-uru (boot die de voorouders van de Ngai Tahu-bevolking naar het Zuidereiland heeft gebracht). De boot, een gigantische pirogue, was meer dan 1000 jaar geleden op weg naar Nieuw-Zeeland vergaan. In Maori worden "Moeraki Boulders" "te ka-hinaki" genoemd, wat "opbergmanden" betekent.

Onze suggesties:
- Wandelen in Portobello, een charmant klein dorpje op het schiereiland Otago
- Maak kennis met de unieke fauna van de zuidelijke oceaan en met de pinguïns en pelsrobben 

Dag 13: Te Anau
Vandaag rijdt u langs The Catlins Forest Park naar Te Anau aan de westkust (ongeveer 290 km).

Fjordland Park is een van de meest spectaculaire en grootste parken in Nieuw-Zeeland. Deze geclassificeerde site is gekend om zijn prachtige beukenbossen, zijn bergstromen en watervallen. Te Anau is de grootste stad van de regio vlak bij het grootste meer op het Zuidereiland, Lake Te Anau. Om Manapouri, het startpunt voor fjordcruises, te bereiken, moet u een weg door weelderige bossen, vlaktes en prachtige meren nemen. Milford Sound is een magische site waarvan het hoogste punt de Mitre Peak (1692 m) is. Doubtful Sounds is nog ongerepter, meer afgelegen en minder toeristisch.

Onze suggesties:
- Een cruise door Milford Sound of Doubtful Sound
- Een tochtje met een klein vliegtuig boven Doubtful Sound
- Een ritje per stoomtrein in de Kingston Flyer
Dag 14 & 15: Queenstown
Vervolgens rijdt u vanuit Te Anau door naar Queenstown (ongeveer 170 km).

In de regio van Central Otago zijn de landschappen in permanente evolutie waardoor prachtige kleurpaletten gevormd worden. Queenstown is een van de grootste toeristische centra van het land geworden omwille van de vele buitenluchtactiviteiten en de avontuurlijke sfeer die er heerst. De hoofdstad van de Zuidelijke Alpen is een prachtige stad omringd door grootse bergen aan het prachtige Lake Wakatipu. Een wandeling in Glenorchy, waar Lords of the Rings gedraaid werd, is een echte aanrader!

Onze suggesties:
- Maak een jetboottocht op de Shotover River
- Waag u aan de hoogste bungeejump in Nieuw-Zeeland
- Maak een wandeling in Glenorchy en bewonder enkele landschappen van Lord of the Rings
- Neem de weg tussen Queenstown en Arrowtown (50 km) voorbij Coronet Peak en terug langs Lake Hayes
- Wandel rond in Arrowtown op ongeveer 20 km van Queenstown, een schilderachtig stadje uit de tijd van de Gold Rush

Dag 16: Auckland
Vandaag brengt u uw huurauto binnen bij de luchthaven van Queenstown en checkt u in voor de vlucht naar Auckland. Daar brengt u de dag door op uw eigen tempo.

Dag 17: Vertrek uit Auckland
Na 16 nachten is deze reis tot een einde gekomen. U gaat naar de luchthaven van Auckland voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Tijdens deze formidabele rondreis door Nieuw-Zeeland pakt u uw koffers uit in Standaard Kamers in zorgvuldig geselecteerde 3.5 en 4* hotels. Zo komt u optimaal tot rust na een dag vol onvergetelijke momenten!

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Auckland: 2 nachten in het Hobson Auckland City Hotel
- Paihia: 2 nachten in het Copthorne Hotel & Resort Bay of Islands
- Whitianga: 1 nacht in het At Parklands Place
- Rotorua: 2 nachten in het Holiday Inn Rotorua Hotel
- Christchurch: 2 nachten in het Grange Christchurch
- Mount Cook: 1 nacht in The Aoraki Court
- Dunedin: 2 nachten in The Brothers Boutique Hotel
- Te Anau: 1 nacht in het Distinction Hotel Luxmore
- Queenstown: 2 nachten in het Millennium Hotel Queenstown
- Auckland: 2 nachten in het Hobson Auckland City Hotel

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Bij deze aanbieding is uw ontbijt inbegrepen.

Extra opties

Otago Peninsula Wildlife en Penguin Place in Dunedin

Extra opties
Combineer cruisen door het Otago-schiereiland met een rondleiding door "Penguin Place" waar u de geeloogpinguïns vindt.

Profiteer van deze cruise op het schiereiland Otago om deze unieke natuur in de regio te observeren met zijn koninklijke albatrossen. Na het vertrek aan de Otago Harbour, vaart u langs het historische dorp Careys Bay, prachtige baaien met schitterende kleuren, heuvels, landbouwgrond en bossen.

Uw schipper zal u vertellen over de Maori legendes, de schilderachtige Otago Peninsula, de eerste kolonisten arriveerden en u informeren over de vulkanische geologie van het gebied.

Vervolgens gaat u meer de bus naar het natuurreservaat Penguin Place, waar u kennis kunt maken met de prachtige geeloogpinguïns die enkel leven aan de zuidoostkust van Nieuw-Zeeland en een bedreigde diersoort zijn. U kunt natuurfotograaf spelen en het unieke gedrag van pinguïns observeren. Bij uw terugkeer reist uw bus langs het schiereiland Otago om het prachtige landschap te bewonderen.

Halve dag tour. Dagelijkse vertrekken: 
- In de zomer: vertrek om 8.30 uur en terugkomst om 14.00 uur / vertrek om 13.30 uur en terugkomst om 19.00 uur 
- In de winter: vertrek om 13.00 uur en terugkomst om 18.00 uur

Goed om te weten: 
- De transfer zijn inbegrepen (op aanvraag) 
- Bewolking en wind is uitstekend weer om de albatrossen te observeren 
- Een warme jas kan tijdens de cruise worden geleend en het achterdek van de boot is gesloten en verwarmd 
- Een verrekijker om de dieren in het wild te observeren en informatiebladen worden verstrekt 
- Souvenirs en drankjes zijn te koop

Cruise door Milford Sound in Queenstown

Extra opties
De beste manier om Milford Sound te verkennen!
Rijd met de auto en verken de spectaculaire Milford Road Alpine Road (120 km rijden in beide richtingen). Kom bij Milford Sound aan en volg een lange en rustige cruise van Milford Sound naar de Tasmanzee aan boord van de Milford Mariner of Milford Wanderer. Nature Cruises biedt een ontspannen en flexibele route, ontworpen voor de vrije en onafhankelijke reiziger om gasten de wereldberoemde Milford Sound te laten zien en ervaren.

Breng meer dan twee uur door op onze kleinere boten in de watervallen, bewonder de natuur en luister naar de informatieve opmerkingen van onze natuurspecialist. Bekijk de dieren in het wild, waaronder zeehonden, dolfijnen en pinguïns.

Lunchopties (lunch niet inbegrepen) en thee en koffie zijn beschikbaar.

Dagelijkse vertrekken: vertrek om 10.30 uur (oktober) en om 10.30 of 11.00 uur (van november tot maart)
Duur van de cruise: 2 uur en 15 minuten

Om mee te nemen:
- Comfortabele schoenen (laarzen of sneakers)
- Een regenjas
- Een warm jasje
- Zonnebril
- Zonnebrandcrème
- Een camera
- Contant geld om drankjes of snacks te kopen in de bootbar (lunch niet inbegrepen)

Cruise door de fjorden van Doubtful Sound

Extra opties
Vertrek vanuit uw hotel in Te Anau om 8.45 naar Manapouri. De schoonheid van Doubtful Sound is adembenemend. U zult zich alleen voelen in de wereld in de uitgestrektheid van zijn landschappen.

In Doubtful Sound is de stilte goud, een stilte die alleen wordt verbroken door het zingen van vogels of het geritsel van een verre waterval. Uw dag begint in Manapouri (20 km van Te Anau) met een cruise op het schilderachtige Manapouri-meer gevolgd door een busrit op de Wilmot Pass, door het dichte regenwoud van Fiordland. Vervolgens gaat u bij Doubtful Sound aan boord van onze catamaran gebouwd door Patea Explorer voor een drie uur durende cruise door deze ongerepte fjord. Tijdens de cruise zullen onze ervaren gidsen hun passie voor de regio delen en u informeren over de gevarieerde flora en fauna die u zult tegenkomen, zoals dolfijnen, zeeleeuwen en de zeldzame Fiordland-pinguïn. U maakt dan de tegenovergestelde weg om terug te keren naar Manapouri.

Duur van de cruise: tussen 7 en 8 uur

Om mee te nemen:
- Comfortabele schoenen (laarzen of sneakers)
- Een regenjas
- Een warm jasje
- Zonnebril
- Zonnebrandcrème en insectenspray
- Een camera
- Contant geld om drankjes of snacks te kopen in de bootbar (lunch niet inbegrepen)

Traditioneel Maori spektakel met diner

Extra opties
Excursie naar het Teori Maori Cultural Center, op 5 minuten van het centrum van Rotorua.

Te Pō - Inheemse avond van 18.00 tot 21.00 uur. Een reservering op voorhand is aan te raden!

Een onvergetelijke avond met cultuur, dansen, liederen, mythes en legendes en de  Maori-keuken! De avond begint met een snelle blik op de plaats waar uw maaltijd (hangi) wordt bereid. De voorbereiding houdt in dat een gat in de grond met gloeiende stenen wordt gegraven en bedekt wordt met een dunne laag grond. Vervolgens wordt het eten in een zak met kruiden (manuka-bladeren) verpakt en in het gat net boven de gloeiende stenen geplaatst om ongeveer 3 uur te laten koken!

De avond wordt voortgezet met een Powhiri, een authentieke welkomstceremonie. Powhiri is een Maori-ritueel wanneer twee groepen elkaar voor de eerste keer ontmoeten. Verzamel bij de ingang van de Marae Rotowhio, daar zal u worden uitgenodigd voor deze traditie die begint met het geluid van een pūtatara (schelp). Uit respect word er tijdens de ceremonie totale stilte gevraagt. U wordt dan uitgenodigd om de Tupuna Whare (voorouderlijke ontmoetingsplaats) binnen te gaan, waar u Maori-legendes en Maori-liederen te horen krijgt.

U wordt dan naar de plek geleid waar u van uw maaltijd kan genieten (buffet, drankjes niet inbegrepen). Tegen het vallen van de avond zijn er nog een paar magische momenten in de vallei van Te Puia, waar u uw reis naar het Maori-land eindigt met enkele legendes rond de Pohutu-geiser.

Openingstijden van het Te Puia-centrum: van eind september tot begin april: van 8 tot 18 uur (laatste voorstelling om 17 uur).

Bezoek aan het geothermale park Rotorua

Extra opties
Toegang tot de geothermische site
Al duizenden jaren lang wordt Wai-o-tapu door vulkanische activiteit gekarakteriseerd en beschouwd als de meest kleurrijke en diverse geothermische locatie in het land. Tijdens wandelingen van 30 tot 75 minuten langs kleine paden kunt u de diversiteit van landschappen ontdekken.

The Lady Knox Geyser, uitbarsting om 10.15 uur, tot 10 tot 20 meter hoog
Een gids voor de site Wai-o-Tapu (Engels) zal elke dag vanaf 10.15 uur de geschiedenis en de mechanica van de geiser uitleggen met een kleine informele presentatie. De geiser bevindt zich op een andere locatie, op ongeveer 3 minuten rijden van het informatiecentrum Wai-o-Tapu. De routebeschrijving naar de geiser vindt u bij de ingang.

De modderpoel
Het uitbarsten van modderpoelen is een onvermijdelijk punt van de site. Dit is de plek van een voormalige grote moddervulkaan die in de jaren 1920 door erosie is aangetast.

Praktische informatie:
- Houd er rekening mee dat de Lady Knox Geyser dagelijks om 10.15 uur uitbarst
- U krijg een document met uw toegangsticket (kaart om u te lokaliseren en informatie over de verschillende kenmerken van het park).
- Het wordt aanbevolen om schoenen te dragen die geschikt zijn om op een vulkanische grond te lopen (sneakers, platte schoenen, sandalen en slippers zijn niet geschikt).

Openingstijden: Elke dag van 8.30 uur tot 17.00 uur (laatste toegang om 15.45 uur)
Eerste Kerstdag: van 8.30 tot 13.00 uur (laatste toegang om 11.45 uur)

Verkenning van het universum van Lord of the Rings

Extra opties
Temidden van landbouwgrond op het Noordereiland bezoekt u het dorp van de Hobbits van The Lord of the Rings en The Hobbit-films.
Deze fascinerende rondleiding van 2 uur neemt u mee naar de wereld van Peter Jackson. Tijdens het bezoek ziet u het Hobbits House, de Green Dragon Inn, de molen en andere infrastructuur en tuinen die volledig zijn gebouwd voor de films.

Dagelijks geopend.
Openingsuren: vanaf 8.00 uur

Carino zeilcruise met dolfijnen en zwemmen (hele dag) op dag 17 in Paihia

Extra opties
De Bay of Islands is een unieke plek voor tuimelaars omdat het hen voorziet van overvloedig voedsel, voldoende zekerheid biedt om te rusten en zich voort te planten en deel uitmaakt van hun uitgestrekte thuisgebied. Dit is een kans om te zwemmen met wilde dolfijnen.

Hier in de Bay of Islands hebben we zeer strikte regels en voorschriften voor het rijden rond wilde dolfijnen (voorwaarden zijn van toepassing). Kijk hoe wilde dolfijnen zich gedragen in de natuur. Leer van onze ervaren bemanning om de magie van wilde dolfijnen te begrijpen en te waarderen. Bekijk onze geadopteerde dolfijnen "Bad Jelly en Jim" of andere dolfijnen die we herkennen en kennen van namen. Verken de stranden en wandel over de eilanden. Op het eilandpodium gaat u snorkelen, wandelen in de natuur of gewoon relaxen in de zon op de zandstranden.

Snorkelen - alle apparatuur wordt voorzien
BBQ-lunch wordt gehouden aan boord van de CARINO NZ. Het is een barbecue in kiwistijl. Vegetariërs worden ook op verzoek geserveerd. CARINO NZ heeft een geldautomaat met een scala aan bierwijnen en verse drankjes uit Nieuw-Zeeland. Dagelijks vertrek vanuit Paihia om 9.00 uur, terugkeer om 16.30 uur. 

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

De retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto

Ontdek de regio dankzij uw inbegrepen huurauto tijdens uw verblijf. Uw eerste huurauto dient u op te halen bij de luchthaven van Auckland en terug te brengen bij de luchthaven van Rotorua. Uw tweede huurauto dient u op te halen bij de luchthaven van Christchurch en terug te brengen bij de luchthaven van Queenstown.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd worden wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een creditkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 16°C max : 23°C
Feb
min : 16°C max : 23°C
Mrt
min : 15°C max : 22°C
Apr
min : 12°C max : 19°C
Mei
min : 10°C max : 16°C
Jun
min : 9°C max : 14°C
Jul
min : 7°C max : 17°C
Aug
min : 8°C max : 14°C
Sep
min : 10°C max : 16°C
Okt
min : 11°C max : 17°C
Nov
min : 13°C max : 19°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer volgens het reisprogramma
- Ontbijt
- Huurauto volgens het reisprogramma
- Inclusief 15% BTW

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie voor aanbiedingen zonder vlucht
Om te garanderen dat uw huurauto beschikbaar is bij aankomst, dient u uw vluchturen aan ons mee te delen, ten laatste 48 uur na uw reservatie via het speciale formulier op uw ledenaccount. Zonder deze informatie kan de beschikbaarheid van de huurauto niet gegarandeerd worden.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Autoreis door Nieuw-Zeeland met vertrek in Auckland