Hotel Scandic Oslo City en Radisson Blu Tromsø met excursie middernachtzon - Oslo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Logeer in comfortabele hotels op 2 prachtige bestemmingen: Oslo en Tromsø
  • Start uw dagen met een lekker ontbijt
  • Profiteer van de inbegrepen activiteit om de middernachtzon te ontdekken
  • Kies voor een optionele excursie om uw verblijf helemaal af te maken

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Oslo en Tromsø

Vertrek op een onvergetelijke vakantie in Noorwegen! Van de hoofdstad met zijn innovatieve sfeer en sereniteit tot Tromsø, bijgenaamd het "Parijs van het Noorden"... U ontdekt 2 bijzondere bestemmingen!

Oslo

De Noorse hoofdstad hoeft zeker niet onder te doen voor de andere Scandinavische hoofdsteden met een rijke geschiedenis en een uniek cultureel erfgoed. Deze stad laat geen enkele bezoeker onberoerd met een unieke mix tussen oud en nieuw en een alomtegenwoordige natuur. Nadat u de architectuur, de gezellige straatjes en de fascinerende musea heeft ontdekt, kunt u door het Oslofjord gaan varen om de betovering compleet te maken.

Tromsø

Helemaal in het noorden van Noorwegen wacht de prachtige stad Tromsø, omringd door bergen, fjorden en eilanden. Deze historische en culturele stad ligt ten noorden van de poolcirkel en is de perfecte plek om het noorderlicht en de middernachtzon te zien. Daarnaast mag u ook de gletsjers, ruwe kust en het bruisende nachtleven niet missen. Een bestemming zoals er geen 2 zijn!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 1 nacht in Oslo, 3 nachten in Tromsø en 1 nacht in Oslo
- 1 nacht in Oslo, 4 nachten in Tromsø en 1 nacht in Oslo
- 1 nacht in Oslo, 5 nachten in Tromsø en 1 nacht in Oslo
- 1 nacht in Oslo, 7 nachten in Tromsø en 1 nacht in Oslo

Hotel Scandic Oslo City

U brengt uw eerste en laatste dag in Noorwegen door in een moderne accommodatie op een ideale ligging in de hoofdstad, op wandelafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Karl Johans gate, het Operahuis en het Centraal Station. U ontdekt het vrolijke en kleurrijke interieur met een combinatie tussen moderniteit en een klassieke Scandinavische stijl. U verblijft vlak bij tal van winkels, restaurants en het bruisende nachtleven.

Uw kamer

U verblijft in een Standaard Kamer (12 m²).

Een modern design, strakke lijnen, elegant meubilair en kleurrijke accenten... Uw nachten in Oslo brengt u door in een gezellige cocon waar een heerlijke nachtrust gegarandeerd is.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Tijdens uw verblijf in Oslo krijgt u de kans om de heerlijke gastronomie van de hoofdstad te proeven in het schitterende restaurant van het hotel. Zowel voor het ontbijt, de lunch als het diner geniet u van de typische streekspecialiteiten in een elegant en warm kader. Na een dag van sightseeing in de stad, trakteert u zichzelf op een warme koffie of een lekker glaasje wijn in de Lobby Bar. 

Activiteiten

Uw hotel geniet van een bevoorrechte ligging in de stad met makkelijke toegang tot alle bezienswaardigheden. En als u het ook op vakantie belangrijk vindt om in vorm te blijven, kunt u richting de volledig uitgeruste fitness om aan uw conditie te werken.

Hotel Radisson Blu 4*

Welkom in Hotel Radisson Blu Tromsø, een modern en gezellig adresje in het hartje van de stad. Dankzij de ideale ligging kunt u alles ontdekken wat Tromsø te bieden heeft, uit eten gaan en het nachtleven induiken. Maar u geniet toch van de nodige rust met een prachtig uitzicht op de bergen, bossen en fjorden. De rustige sfeer zorgt ervoor dat u helemaal kunt relaxen na een bewogen dag. Wat kunt u nog meer wensen?

Uw kamer

U verblijft in een Standaard Kamer (18 m²).

Pak uw koffers uit in een recent gerenoveerde kamer met een authentieke Scandinavische stijl. Het klassieke design wordt aangevuld met functioneel meubilair en elegante stoffen om u een optimaal comfort te garanderen. Bovendien heeft uw kamer een prachtig uitzicht op de stad, de baai van Tromsø of de bergen.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Uw uitgebreide ontbijt wordt elke ochtend geserveerd in Charly's Restaurant & Bar. Voor uw andere maaltijden vindt u vast iets lekkers in één van de 2 restaurants van Hotel Radisson Blu waar alle gerechten klaargemaakt worden met hoogwaardige en verse producten. Vis en vlees eet u bij Charly's Restaurant Bar en voor een grote keuze aan pizza moet u bij Yonas Pizzeria & Catering zijn.

Na een lange dag in Tromsø kunt u een verfrissend drankje nemen in de Rorbua pub waar regionale biertjes te verkrijgen zijn in een traditioneel kader in teken van de Noorse visvangst. Kies zeker een plekje uit in de pub op woensdag- of zaterdagavond om naar live muziek te luisteren.

Activiteiten

Geniet van een prachtig uitzicht op Tromsø en de IJszeekathedraal terwijl u zich in het zweet werkt in de fitness van uw hotel. Daarna kunt u stoom afblazen in de sauna en uw spieren weer tot rust brengen zodat u weer klaar bent voor een nieuwe dag vol ontdekkingen!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en de hotels zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Verkenning van Tromsø met een e-bike en gids

Extra opties
Geniet van een tour met een elektrische fiets van 3 uur in en rond het mooie Tromsø. Een unieke manier om de stad te ontdekken met een kleine groep langs de niet te missen bezienswaardigheden en enkele verborgen pareltjes.

Helm en snack inbegrepen. Mogelijk in juni, juli, augustus en september. Fietsen met een e-bike is erg makkelijk en geschikt voor iedereen die met een gewone fiets kan rijden. Een minimum hoogte van 150 cm is aan te raden, dus niet geschikt voor jonge kinderen.

Enkele hoogtepunten zijn: 
- MS Polstjarna, het best bewaarde zeilschip van Noorwegen (geen toegang tot de tentoonstelling)
- Bukta, het mooiste zandstrand van de stad
- Holt Farm, de enige boerderij op het eiland Tromsø
- Presvannet, het grootste meer op het eiland, een natuur- en vogelreservaat
- Ski-jumps en het beste uitkijkpunt op het eiland Tromsø
- Trinsæ Arctic, Alpine botanische tuin

Middernachtzon wandeling & Sami-cultuur

Extra opties
Niet ver van Tromsø, in een verborgen fjord, vindt u een waar stukje ongerept paradijs. Dit bezoek begint met een panoramische rit tussen de fjorden en de bergen en bij aankomst op het vertrekpunt van de wandeling, staat uw gids u op te wachten. U krijgt meer uitleg over de rijke geschiedenis van het Sami volk tijdens een wandeling richting de top van de berg om een prachtig uitzicht te krijgen over de pieken in het Noorden van Noorwegen, de Lyngen Alpen, die baden in de goudgele gloed van de middernachtzon. Deze wandeling is geschikt voor mensen met een gemiddeld fysiek niveau. Onderweg stopt bij enkele interessante Sami-sites en om prachtige foto's te nemen. Tijdens de pauze kunt u genieten van warme drankjes en snacks.

Uw inbegrepen excursie

Middernachtzon excursie

Uw inbegrepen excursie
De middernachtzon is een uniek natuurfenomeen waarbij de zon niet onder de horizon verdwijnt en een magische ervaring die u niet mag missen. Afhankelijk van uw reisperiode, geniet u van de volgende excursies:

- Middernachtzon zeiltocht van 1 juni tot 15 augustus
- Fjordcruise met een catamaran van 16 augustus tot 15 september

Het weer

Jan
min : -7°C max : -2°C
Feb
min : -7°C max : -1°C
Mrt
min : -4°C max : 4°C
Apr
min : 1°C max : 10°C
Mei
min : 6°C max : 16°C
Jun
min : 10°C max : 20°C
Jul
min : 13°C max : 22°C
Aug
min : 12°C max : 21°C
Sep
min : 8°C max : 16°C
Okt
min : 3°C max : 9°C
Nov
min : -1°C max : 3°C
Dec
min : -4°C max : 0°C

Ligging

Hotel Scandic Oslo City: Europarådets Plass 1, 0154 Oslo, Noorwegen
Hotel Radisson Blue: Sjøgata 7, 9259 Tromsø, Noorwegen

De afstand tussen de luchthaven van Oslo en Hotel Scandic Oslo City bedraagt 50 km.
De afstand tussen de luchthaven van Tromsø en Hotel Radisson Blue bedraagt 10 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Hotel Scandic Oslo City:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit - neemt u hiervoor met ons contact op mocht u hiervan gebruik willen maken
Aantal kamers in het hotel: 175
Check-in: 15.00uu
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting (€1,30 per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: Bij annulering 4 weken of minder voor aankomst wordt 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening gebracht

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Fax/kopieermachine
  • Was- en strijkservice (met toeslag)
  • Businesscentrum/feestzaal

De kamers zijn uitgerust met*:

  • TV met à-la-cartezenders
  • Wifi
  • Bureau
  • Haardroger
  • Broekpers
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Fietsverhuur
  • Fitness

Alle praktische informatie over het Hotel Radisson Blu:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit - neemt u hiervoor met ons contact op mocht u hiervan gebruik willen maken
Aantal kamers in het hotel: 269
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting (€1,30 per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Speciale annuleringsvoorwaarden: Bij annulering 4 weken of minder voor aankomst wordt 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening gebracht

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Wifi
  • Excursiebureau
  • Was- en strijkdienst (met toeslag)
  • Broekpers (met toeslag)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • TV
  • Telefoon
  • Minibar
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Strijkijzer
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Stoombad
  • Sauna
  • Solarium
  • Fitness

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Scandic Oslo City en Radisson Blu Tromsø met excursie middernachtzon