Rondreis van 6 nachten door Noorwegen - Noorwegen - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ervaar het beste van Noorwegen op deze reis van 6 nachten: glasachtige fjorden, watervallen, stadscultuur en unieke Vikinggeschiedenis
  • Beleef verschillende hoogtepunten, waaronder een ritje met de panoramatrein en een cruise door de Sognefjord, de langste fjord in Noorwegen
  • Overnacht in gezellige, comfortabele hotels om uitgerust aan de volgende dag te kunnen beginnen

Reisprogramma

De Noorse Fjordenregio is een van de meest spectaculaire natuurlijke landschappen ter wereld. Een omgeving van indrukwekkende landschappen van fjorden, majestueuze gletsjers, watervallen, kristalheldere meren, besneeuwde bergen en pittoreske dorpjes die zo uit een ansichtkaart lijken te komen.

 

Reisroute:

Dag 1: Aankomst in Bergen

Dag 2: Bergen

Dag 3: Bergen - Sognefjord

Dag 4: Sognefjord

Dag 5: Balestrand - Oslo

Dag 6: Oslo

Dag 7: Vertrek naar huis

Reisbeschrijving

Dag 1 - 2: Bergen

Dag 1: Aankomst in Bergen

Vandaag kom je aan in Bergen. Afhankelijk van je aankomsttijd, heb je nog tijd voor een eerste kennismaking met de stad.

Overnachting met ontbijt in Bergen

 

Dag 2: Bergen

Bergen is de toegangspoort naar de fjorden van Noorwegen. Als UNESCO-werelderfgoedstad en Europese Cultuurstad, heeft de regio Bergen de ideale combinatie van natuur, cultuur en een opwindend stadsleven het hele jaar rond.

Om 10.00 uur ontmoet je je lokale gids bij de receptie van je hotel en maak je een wandeling door de stad. Je komt langs de meest iconische plaatsen zoals de Hanze Bryggen, met de kerk van Maria, het Hakon fort en de beroemde vismarkt. Je kunt een bezoek brengen aan de Fløibanen kabelbaan, die je naar de top van de berg Fløyen brengt, voor een totaalbeeld van de stad. Om letterlijk een voorproefje van Noorwegen te krijgen, kun je kiezen voor de optionele activiteit: Bergen Food tour (ca. 3 uur).

Overnachting met ontbijt in Bergen

Dag 3 - 4: Bergen - Sognefjord

Dag 3: Bergen - Sognefjord

Je wandelt vandaag naar de haven van Bergen waar je om 8.00 uur (onder voorbehoud van wijzigingen) aan boord gaat van een cruise naar Balestrand (aankomst 11.55 uur, onder voorbehoud van wijzigingen). Geniet van het uitzicht op de Sognefjord, "de Koning der Fjorden".

Bij aankomst in Balestrand, is het een klein stukje lopen naar je hotel.

Diner (exclusief drankjes) en overnachting met ontbijt in Balestrand

 

Dag 4: Sognefjord

Je kunt vandaag op eigen gelegenheid de regio verkennen OF je kunt kiezen voor een excursie naar Fjærlan.

Tijdens de excursie varen we door de prachtige Fjærland fjord met een uitzicht op de steile bergen en het levendige landschap. Bij aankomst in Fjærland brengt een shuttlebus je naar het Noorse Glacier Museum. Geniet van Ivo Caprino's panoramische film over de Jostedalen gletsjer en de fascinerende tentoonstelling. De reis gaat verder per bus naar de twee gletsjers, Supphellebreen en Bøyabreen, voordat de bus je weer terugbrengt naar Fjærland. De excursie wordt afgesloten met een boottocht terug naar Hella/Balestrand.

Diner (exclusief drankjes) en overnachting met ontbijt in Balestrand

Dag 5 - 7: Balestrand - Oslo

Dag 5: Balestrand - Oslo

Je reis gaat vandaag verder door de Sognefjord, "de Koning van Noorwegen" en de langste fjord van het land. Het eerste deel van de fjord, genaamd Aurlandsfjord, is een 17-kilometer lange arm en een van de meest pittoreske fjorden in de wereld.

Bij aankomst in Flåm heb je wat vrije tijd om dit mooie dorp te ontdekken. Met de trein reis je door naar het station van Myrdal, een bergspoorwegstation gelegen op ongeveer 13 km van het dorp Flåm. Stap aan boord van de beroemde Flåmsbana, een van de steilste treinlijnen in de wereld. De panoramische treinreis gaat door een fantastische natuur, langs de Rallar weg, steile bergen, adembenemende watervallen, door 20 tunnels en verrast je met vele prachtige uitzichten.

 

Je reisschema (onder voorbehoud van wijzigingen)

11.55 uur: Cruise Balestrand - Flåm (aankomst 13.25 uur)

16.05 uur: Panoramatrein Flåm - Myrdal (aankomst 17.02 uur)

17.53 uur: Myrdal - Oslo (aankomst 22.27 of 23.00 uur)

Overnachting met ontbijt in Oslo

 

Dag 6: Oslo

Om 11.00 uur (onder voorbehoud van wijzigingen) wacht een lokale gids bij de receptie van het hotel voor een 3 uur durende stadsbezichtiging van de bruisende Noorse hoofdstad. De tour gaat langs het Frogner Park, het museum van Vikingschepen (entree niet inbegrepen), met drie originele schepen uit de Vikingtijd, het Koninklijk Paleis, Stadhuis en Akershus Fortress.

Overnachting met ontbijt in Oslo

 

Dag 7: Vertrek naar huis

Afhankelijk van je vluchttijden kun je nog genieten van wat last-minute shopping, een wandeling of een drankje in een van de bars en cafés.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodaties

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie volgens programma
  • Ontbijt
  • 2x diner (exclusief drankjes) in een hotel in Balestrand op dag 3 &4
  • Engelstalige tourbegeleiding gedurende het gehele verblijf
  • Wandeling van 2 uur in Bergen met Engelstalige gids (dag 2)
  • Sightseeingtour per bus (3 uur) in Oslo met Engelstalige gids (dag 6)

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens je rondreis verblijf je in zorgvuldig geselecteerde hotels.

 

Hotels:

Bergen: Clarion Hotel Admiral (of gelijkwaardig)

Balestrand: Kviknes Hotel, Dragsvik Hotel of Balestrand Hotel (of gelijkwaardig)

Oslo: Clarion the Hub of St. Olav Plass (of gelijkwaardig)

Eten & drinken

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Tijdens je verblijf in Balestrand geniet je ook nog van twee 3-gangendiners (exclusief drankjes).

 

Je optionele excursies

Fjord and Glacier tour

Je optionele excursies

Ontdek de pracht van de Noorse landschappen tijdens een tour langs de fjorden en gletsjers. Als ongerepte schoonheid, indrukwekkende uitzichten en mysterieuze formaties je ding zijn, is deze tour iets voor jou!

Culinaire tour door Bergen en tickets voor de kabelbaan

Je optionele excursies

Tijdens dit 3 uur durende culinaire avontuur zal je gids je een kijkje geven in het dagelijkse leven in Bergen terwijl je geniet van lokale gerechten en de verhalen hoort van de getalenteerde ambachtslui die de culinaire scène van Bergen vormgeven.

Vervoer & transport

Je vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Je bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Je transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Bestemming

Welkom in... Noorwegen

De majestueuze landschappen van Noorwegen zijn werkelijk adembenemend! Fjorden omgeven door steile kliffen of glooiende hellingen bedekt met boomgaarden, vredige meren, gletsjers en indrukwekkende watervallen: het land is een verzameling van natuurschoon.

 

In het noorden neemt de Lofoten-archipel je mee naar de Vikinggeschiedenis, terwijl de bruisende stad Tromsø een ideaal vertrekpunt is voor walvissafari's. In het oosten strekt het fjordengebied, dat per auto of boot kan worden verkend, zich uit van Bergen tot de bergachtige Jotunheimen. In het westen ligt Oslo, de moderne en fascinerende hoofdstad van dit unieke land.

 

Van wandeltochten - Preikestolen en Trolltunga zijn een must - tot staande houten kerken die getuigen van de Vikinggeschiedenis, tot vissersdorpjes met hun typische rode huizen, een vakantie in Noorwegen zul je nooit vergeten!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.



Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

-Standaard Kamer in accommodatie volgens programma
-Ontbijt
-2x diner (exclusief drankjes) in een hotel in Balestrand op dag 3 & 4
-Engelstalige tourbegeleiding gedurende het gehele verblijf
-Wandeling van 2 uur in Bergen met Engelstalige gids (dag 2)
-Sightseeingtour per bus (3 uur) in Oslo met Engelstalige gids (dag 6)
-Interhoteltransfers per trein en cruise inbegrepen:
-Cruise op de Sognefjord van Bergen naar Balestrand (dag 3)
-Cruise op de Sognefjord & Aurlandsfjord van Balestrand naar Flåm (dag 5)
-Panoramatrein van Flåm naar Myrdal (dag 5)
-Vervoer per trein van Myrdal naar Oslo (dag 5)

 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Luchthaventransfers
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van 6 nachten door Noorwegen