Nieuwjaar in Noorwegen - Oslo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Vier nieuwjaar in stijl dit jaar met een romantisch verblijf in Noorwegen
 • Bewonder de prachtige besneeuwde landschappen in een magische omgeving
 • Ontdek de echte Noorse tradities tijden een Viking-diner in Oslo
 • Neem de Flåm Railway door de meest panoramische uitzichten

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Noorwegen!

Vier de start van het nieuwe jaar in Noorwegen! Ontdek steden zoals Oslo, Flåm en Bergen, bewonder de natuurpracht tijdens een panoramische treinrit en maak een cruise tussen de fjorden. De schoonheid van dit land zal u betoveren en even stil maken ... Daarna zet u 2020 spetterend in met een heerlijk diner! Er is ook een uitgebreid Viking-banket inbegrepen en alle overnachtingen en transfers zijn al door ons geregeld. 
Een uitzonderlijk nieuwjaar beleeft u in het noorden van Europa tussen de besneeuwde landschappen!

Reisbeschrijving

Deze rondreis van 5 nachten laat u toe om Noorwegen te ontdekken tijdens de eindejaarsfeesten. Van Oslo tot Bergen beleeft u onvergetelijke ervaringen tussen adembenemende panorama's.

Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Oslo
Dag 2: Oslo
Dag 3: Oslo - Myrdal - Flåm
Dag 4: Flåm - Gudvangen - Voss - Bergen
Dag 5: Bergen
Dag 6: Bergen - Vertrek

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Oslo (28 december)
Bij aankomst op de luchthaven van Oslo neemt u de trein die u naar het stadscentrum brengt om uw hotel te ontdekken. U kunt de rest van de dag de Noorse hoofdstad verkennen, een fascinerende stad omgeven door bossen en fjorden. Het centrum is rijk aan kunstgalerijen, musea, restaurants en bars.
Overnachting in het Clarion Hotel The Hub 4* of gelijkwaardig.

Dag 2: Oslo (29 december)
Op uw tweede dag in Oslo kunt u de verschillende districten van de hoofdstad verkennen. Vertrek te voet, met het openbaar vervoer of op de fiets door wijken met designwinkels, musea en prachtige architectuur, zowel historisch als modern.
Overnachting in het Clarion Hotel The Hub 4* of gelijkwaardig.
Dag 3: Oslo - Myrdal - Flåm (30 december)
Na het ontbijt neemt u de Vy trein naar Myrdal, vanwaar u de beroemde panoramische Flåmsbana trein neemt tot in Flåm. Onderweg geniet u van ongelooflijke uitzichten op de besneeuwde landschappen tijdens een van de meest panoramische treinritten van het land. In Flåm gaat u naar de Aegir Bryggeri BrewPub waar u een aperitiefje neemt voor u geniet van een authentiek Viking-diner.
Overnachting in Flamsbrygga Hotel of gelijkwaardig.

Dag 4: Flåm - Gudvangen - Voss - Bergen (31 december)
Vandaag staat een reis door het prachtige fjordgebied op het programma! U stapt aan boord van een cruise die u in ongeveer twee uur van Flåm naar Gudvangen brengt door de mooiste landschappen. Daar neemt u de bus richting Voss (ongeveer een uur) en tenslotte stapt u op de Vy trein van Voss naar Bergen aan de westkust. Bergen is niet alleen een charmante stad, maar ook de toegangspoort tot de fjorden. 
Nieuwjaarsdiner en overnachting in het Zander K Hotel 3* of gelijkwaardig.
Dag 5: Bergen (1 januari)
Op de eerste dag van het nieuwe jaar ontdekt u de pittoreske straatjes van Bergen, de op een na grootste stad van Noorwegen. Dit is een universiteitsstad die ook bruisend en jong is, net als charmant en authentiek. Bezoek de vismarkt in de ochtend en wandel door de smalle straatjes van het Bryggen-district, dat een waar symbool van de Noorse cultuur en Unesco Werelderfgoed is.
Overnachting in het Zander K Hotel 3* of gelijkwaardig.

Dag 6: Bergen - Vertrek (2 januari)
Uw reis in Noorwegen loopt op z'n einde! U geniet van een transfer naar de luchthaven van Bergen voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Voor uw overnachtingen hebben we op elke bestemming een modern en comfortabel hotel uitgezocht waar u de nacht doorbrengt in een mooie Standaard Kamer.

Uw hotels zijn (of gelijkwaardig):
- Oslo: Clarion Hotel The Hub 4* 
- Flåm: Flamsbrygga Hotel 
- Bergen: Zander K Hotel 3*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Speciaal voor u:
 • Ontbijt
 • Viking-diner in de Aegir Bryggeri BrewPub
 • Nieuwjaarsdiner in het Zander K Hotel
U geniet van een lekker ontbijt in elk hotel om uw dagen goed te starten.

Bovendien ontdekt u de heerlijke en authentieke Viking-gastronomie tijdens een diner in de Aegir Bryggeri BrewPub in Flåm en een feestelijk nieuwjaarsdiner in Bergen op de avond van 31 december.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

De transfers zijn inclusief, als volgt:
- Trein van Oslo naar Myrdal (08.25 uur – 12.58 uur)
- Flåmsbana van Myrdal naar Flåm (13.05 uur – 13.55 uur)
- Cruise van Flåm naar Gudvangen (vertrek rond de middag, ongeveer 2 uur)
- Bus van Gudvangen naar Voss (ongeveer 1 uur)
- Trein van Voss naar Bergen (ongeveer 1 uur en 20 minuten, aankomst in de avond)
- Transfer van de luchthaven van Oslo naar het hotel (met de trein, enkel voor aanbiedingen met vlucht)
- Transfer van het hotel in Bergen naar de luchthaven van Bergen (met de bus, enkel voor aanbiedingen met vlucht)

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : -7°C max : -2°C
Feb
min : -7°C max : -1°C
Mrt
min : -4°C max : 4°C
Apr
min : 1°C max : 10°C
Mei
min : 6°C max : 16°C
Jun
min : 10°C max : 20°C
Jul
min : 13°C max : 22°C
Aug
min : 12°C max : 21°C
Sep
min : 8°C max : 16°C
Okt
min : 3°C max : 9°C
Nov
min : -1°C max : 3°C
Dec
min : -4°C max : 0°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 2 nachten in Oslo in het Clarion Hotel The Hub 4* of gelijkwaardig
- Standaard Kamer
- Trein van Oslo naar Myrdal
- Flåmsbana trein van Myrdal naar Flåm
- 1 nacht in Flåm in het Flamsbrygga Hotel of gelijkwaardig
- Standaard Kamer
- Viking-diner in de Aegir Bryggeri BrewPub
- Cruise van Flåm naar Gudvangen in een Premium cruiseschip
- Bus van Gudvangen naar Voss Trein van Voss naar Bergen
- 2 nachten in Bergen in het Zander K Hotel of gelijkwaardig
- Superior Kamer
- Nieuwjaarsdiner in het Zander K Hotel
- Dagelijks ontbijt in het hotel
- Luchthaventransfer in Oslo inbegrepen bij aanbiedingen met vlucht
- Luchthaventransfer in Bergen inbegrepen bij aanbiedingen met vlucht

Niet inbegrepen in de prijs:
--Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Nieuwjaar in Noorwegen