- Mayrhofen - Tot -70% | Voyage Privé

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Het ElisabethHotel Premium Private Retreat 4* - Adults Only is een schitterende bestemming voor iedereen die snakt naar deugddoend verblijf in een natuurlijk kader. Dit hotel biedt comfortabele kamers en eersteklas spabehandelingen , en dankzij het Adults Only concept kunt u hier in alle rust op adem komen. Ontspanning gegarandeerd!

Uw pension

Dankzij het inbegrepen ontbijt neemt u een optimale start van de dag en beschikt u over voldoende energie om te gaan skiën of wandelen in de magnifieke omgeving. Bij deze aanbieding is bovendien ook een vieruurtje inbegrepen, dat in de namiddag in het restaurant van het hotel wordt geserveerd. Er zijn zelfs koude gerechten en zelfgemaakte soepen! 's Avonds geniet u van een heerlijk diner in het hotelrestaurant . Hierbij spelen typische alpine gerechten de hoofdrol, al dan niet vergezeld door een van de uitstekende wijnen uit de eigen wijnkelder.

Activiteiten

In het ElisabethHotel Premium Private Retreat 4* is uw welzijn de hoogste prioriteit. Een bezoek aan de spa is dan ook pure verwennerij voor lichaam en geest! Ontspan tijdens een yogales (2x per dag), neem een sportieve pauze in de fitness of trakteer uzelf op een massage voor koppels . Ook een sessie in de sauna en een verfrissende duik in het basaltzwembad met jacuzzi behoren tot de mogelijkheden. Na afloop kunt u ontspannen in de lounge met een goed boek uit de bibliotheek . Eén ding is zeker: het zal niet lang duren vooraleer uw spreekwoordelijke batterijen 100% opgeladen zijn!

Ligging

Einfahrt Mitte 432, Mayrhofen, Oostenrijk

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 16

Check-in: 15:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn toegestaan. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen.

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Formaliteiten

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.


Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Mayrhofen - Tot -70% | Voyage Privé