Austria Trend Hotel Rathauspark 4* - Wenen - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Zet uw koffers neer in een prachtig gerenoveerd paleis uit de 19e eeuw
  • Verblijf in een elegante Comfort kamer met inbegrepen ontbijt
  • Profiteer van de gunstige ligging van uw hotel, vlakbij talkrijke niet te missen bezienswaardigheden
  • En ook... Maak het uzelf comfortabel in één van de gezellige bars en snuif de unieke sfeer op van de Oostenrijkse hoofdstad

Welkom in...Wenen

Wenen is één van de meest muzikale steden ter wereld. Dit is mede dankzij het grote aantal bekende componisten en muzikanten die hier zijn geboren, woonden en werkten. Een bezoek aan de Oostenrijkse hoofdstad betekent dus kennismaken met het werk van Mozart, Haydn, Schubert, Beethoven, Johann Strauss (vader en zoon), Liszt, Brahms, Bruckner en vele anderen in zalen zoals de Staatsoper en de Musikverein. 

De muziek van Bach en Händel speelt tot op de dag van vandaag in de historische kerken van Wenen. De Weense collectie van oude muziekinstrumenten gecombineerd met een bezoek aan het Haus der Musik, nemen u mee naar de essentie van de muziek en hoe deze wordt gemaakt. Locaties om te genieten van klassieke muziek worden aangevuld met een aantal grote clubs en live rock- en jazzlocaties. 

Weinig steden kunnen de keizerlijke grandeur van Wenen evenaren, dat ooit het centrum van de machtige Habsburgse monarchie was. Lipizzaner hengsten die een elegant paardenballet uitvoeren, engelachtige klanken van de Wiener Sängerknaben op een binnenplaats, weelderige paleizen, zoals Schloss Belvedere en Schloss Schönbrunn en het monumentale Hofburg complex... De grandeur is overal in Wenen voelbaar!

Het is moeilijk om een meer leefbare stad dan Wenen te vinden. Het is een metropool waar stamgasten in gezellige koffiehuizen zitten; waar bars heerlijke bieren, wijnen en traditionele gerechten serveren; waar getalenteerde chef-koks de hoofdstad nieuwe culinaire richtingen geven en waar een efficiënt transport systeem u probleemloos naar de andere kant van de stad brengt. Wenen is veilig, heeft veel fietspaden en zelfs een apart gevoel voor humor!

Uw hotel

Alle kamers zijn voorzien van eco-vriendelijke airconditioning. De perfecte start voor een duurzame toekomst voor het Austria Trend Hotel Rathauspark 4*!

Is het de typische Weense neorenaissancestijl of zijn het de gezellige kamers en comfortabele bedden? Een combinatie van beide zorgt ervoor dat u zich thuis voelt tijdens uw verblijf in de Oostenrijkse hoofdstad. De Weense charme van dit statige herenhuis blijft niet beperkt tot de gevel. Hier kunt u altijd rekenen op een warm en elegant welkom en een uitstekende en attente service. Dit luxueuze stadspaleis werd gebouwd in 1882 en weerspiegelt de visionaire dagen van de Belle Epoque met stijlvol en modern comfort. De gedetailleerde plafonds, prachtige erkers en ruime kamers stralen een tijdloze elegantie uit die is gekoppeld aan state-of-the-art voorzieningen. 

De internationaal befaamde schrijver Stefan Zweig is slechts één van de vele creatieve geesten die in dit paleis inspiratie heeft opgedaan. Van 1895 tot 1907 woonde hij in de Rathausstrasse 17... Ook uw tijdelijk adres als u kiest voor een verblijf in dit hotel! Gedurende deze periode werd zijn dichtbundel getiteld Silberne Saiten (Silver Strings) gepubliceerd, evenals in 1904 zijn eerste novelle, Die Liebe der Erika Ewald (De liefde van Erika Ewald). Hij waardeerde vooral de nabijheid van het beroemde Café Central, die één van de belangrijkste knooppunten vormde van het intellectuele leven in Wenen in de late 19e eeuw. Vandaag zijn de café's met hun roemruchte literaire verleden een magneet voor toeristen. Een 'melange koffie' bij Café Central is een absolute must tijdens uw verblijf in het Hotel Rathauspark.

Geniet tot en met de laatste minuut van uw vakantie dankzij de aangeboden late check-out tot 14.00u!

Uw kamer

Deze aanbieding is voor een verblijf in een mooie Comfort Kamer (20-24 m²). 

Laat u terugvoeren naar de tijd van de eeuwwisseling. Bewonder de gestucte plafonds, de indrukwekkende  ramen en de ruime kamers met een beetje ingetogen moderniteit. Alle 117 kamers zijn een schitterende combinatie van moderne voorzieningen en tijdloze elegantie.

De Comfort Kamer beschikt over een tweepersoonsbed of twee aparte bedden, een flatscreen TV, een laptop kluis en een minibar.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
1 Baby

Uw pension en restaurants

Deze aanbieding is gebaseerd op een verblijf met inbegrepen ontbijt. 

Een goede dag begint met een heerlijk ontbijt. Geniet van een "Morgenstund" ontbijtbuffet, met vers fruit, vers gebakken croissants, gebak en brood, lokale specialiteiten, 100% biologische koffie, thee, muesli van Sonnentor en een brede selectie van allerlei overheerlijke delicatessen. 

Natuurlijk houdt het hotel ook rekening met speciale dieetwensen door het aanbieden van biologische, lactosevrije en vegetarische producten. Op verzoek serveert het hotel lactosevrije melk en yoghurt, evenals glutenvrij gebak en brood, stuk voor stuk vers gebakken en afzonderlijk verpakt voor elke gast. 

Ga zitten en ontspan met een kopje koffie, een klein aperitief of een heerlijke snack in de bar van het hotel. Ook is er 24-uurroomservice voor alle hotelgasten.

Activiteiten

Profiteer optimaal van de perfecte ligging van uw hotel en verken de prachtige, authentieke stad Wenen.
Kom daarna heerlijk tot rust in uw comfortable kamer of geniet van een drankje in de bar.
Ontspanning verzekerd!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 117
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

Het hotel is uitgerust met:

  • Wifi
  • Kussenmenu
  • Roomservice
  • Wasservice
  • 24-uursreceptie
  • Conciërge
  • Koffie om mee te nemen
  • Airconditioning
  • Parking
  • Watervoorziening
  • Restaurant
  • Bar

De kamers zijn uitgerust met:

  • 1 tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden
  • Flatscreen TV
  • Kluis
  • Minibar

Activiteiten bij het hotel:

  • Restaurant
  • Bar
  • Bezienswaardigheden
  • Muziek

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. De afstand tussen de luchthaven van Wenen en uw hotel bedraagt 15 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Austria Trend Hotel Rathauspark 4*